úterý 13. srpna 2013

Symboly kolem nás

Známý znalec na okultní  symboliku Jordan Maxwel v tomto videu odhaluje celý systém záměrné symboliky používané kolem nás a většinou lidmi přehlížené a i kdyby vnímané, považované za konspirační teorie. Jenže ve světě se opravdu nic neděje náhodně, o náhodách mluví jen materialista, operující jen na jedné hladině Universa, materialismu, a nevnímá, nebo nepřipouští ostatní vjemy, které tento materiální svět vlastně formují, má  jednoduchý pohled na svět a pro jeho život, klouzající jen na povrchu věcí, většinou  dostatečný. Jenže svět není náhoda, i jeho dění v něm má svůj řád a ten kdo zná a používá toto vědění  po staletí, dovede je používat pro své výhody a běžné okolí tyto vjemy většinou ani nevnímá a nebo je odmítá ve své jednoduchosti pohledu na svět – pro jeho škodu.

  





4 komentáře:

  1. Ahojte,prave som cital o Pani spevacke Jane Kratochvílovej. Je svojska,volaju ju Ceska Gaga..ma vsak skvele vedomomosti a osobnost.Dokaze to krasne jednoducho a nenutene podat.

    OdpovědětVymazat
  2. DUHOVÁ symbolika mě tak okouzlila,že jsem VÁŽNĚ uvažoval o tom,že se připojím k nesmrtelné PRAGUE PRIDE s tranparentem HRDÝ HETERO pochoduje si koupit BABIŠOVY dobroty,aby posleze s nimi nakrmil racky...možná by mě zavřeli za propagaci neonacismu,fašismu,antisemitismu a NEKOREKTNÍMU JEDNÁNÍ...

    OdpovědětVymazat
  3. Heslo : Ho...,pr...,kamení, to je naše znamení.
    Ho...,pr...,sr...., to je naše značka.
    VIVAT Ilumination hihi

    OdpovědětVymazat
  4. Moc zdravím Iv,

    děkuju za video, těším se na něj!

    Patrik

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.