sobota 1. prosince 2012

Odstranění žlučníkových kamenů

Jednoduchý návod na odstránenie žlčových kameňov prirodzeným spôsobom, slovenské titulky.
 
Důležité upozornění od bylinkářky:
Nejlépe použít metodu od úplňku, do cca 6-7 dní, tehdy se nečistoty vypuzují najefektívněji.

Dodatek z příspěvků čtenářů:
Mám doma dobře deset let knížku :JIŘÍ CINGROŠ SÁM SOBĚ DOKTOREM a tam to všechno je,říká tam taky,že se seznámil s tímto způsobem očisty orgánů v Rusku,když tam působil.Je tam i o bylinách a různý další zajímavosti. T.

P.S. Hledal jsem a našel. Knihu v pdf si můžete stáhnout zdarma zde: 
 http://www.uloz.to/x1yTqtR/jiri-cingros-sam-sobe-doktorem-2003-cz-pdf

33 komentářů:

  1. Nielenže mi vidíte p. Iv do hlavy, ale aj do žlčníka ? :-DDDDDDD
    Lenže : dochtori povedali že mám ložisko kamienočkov, môj Ivan K. povedal, že mám blatko.
    Skúšala som oliv oil s citrónom, a práve ten olej robil šarapatu. Jasné toto čo je opísané je intenzívny víkend, ale sa bojím.
    A čo keď tam nemám nič ??? Nepozriete sa lepšie :-DD
    BED

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak nic nevyplave a budete to mít jak mimino po narození a pokud máte "blatko" tím líp.

      Vymazat
    2. ... žebyjo ? Be

      Vymazat
    3. Ale hlavně žádná zbrklost,honem, koukej na ty příspěvky a i rady, zkušenosti ostatních, vidím, že zde chodí opravdu otevření a chytří lidi a to je moc fajn.

      Vymazat
  2. ahoj:) TAK TO JE BOMBA. Tohle až si lidi prubnou, tak to budou mít zase řezníci a vzp o pěknejch pár mega mín:)mám kamarádku ukrajinku a ta si podobně čistí játra. Používá na to olej a citronovou štávu, musí ležer na boku a dává si teplý polštář. Vždycky mi říkala, játra, to jsou obrovský orgán a má dírky, ty dírky se ucpávají, zanášejí a proto to musíš čistit. Je to filtr na krev a když máš zanešenej filtr, tak ti to tělíčko nejezdí dobře a moc žere, jako auto:) MÁ PRAVDU . Už věřím, že operace budou brzo vyjímečné a že skoro všechno dokážeme léčit přírodně. :))) KRÁSNÁ INFORMACE díky. zdraví iva :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je to Olenka:)úžasná ženská, je ukrajinka a dělala v Moskvě v tý jejich národní knihovně. Přišla do čech hladet svého manžela, který šel za prací a ta jejich mafie mu zabavila pas a v Počápelský elektrárně pracoval jako otrok. . . . je to příběh na román, tak to zkrátím, její manžel byl jako kluk na vojně v době, když bouchla jaderná elektrárna v Černobylu, on byl na vyklízení trosek HRŮZA , Olenka ho ze všeho vysekala, ovládá spoustu přírodních léčivých věcí. Na ukrajině byla vždycky bída a lidi jsou zvyklí se tam postarat o sebe jen z přírodních zdrojů a mají obrovské znalosti . . . . zítra jí zavolám a napíšu si to a kdyžták jí pošlu štandopéde na Váš blog. ."))iva

      Vymazat
    2. Na Tvůj blog:)))))) IVA

      Vymazat
    3. Vždyť to napiš zde.

      Vymazat
    4. A ať napíše ten svůj životní příběh pokud bude chtít a pošli na mail, rád bych ten příběh uveřejnil, ale nerad někoho ohrozil, jen úvaha.

      Vymazat
    5. O.K.právě proto jsem s ní chtěla nejdřív mluvit, já, od té doby , co jsme se odstěhovali z Mělníka, tak spoustu lidí moc často nevídám, tak zítra. . . . . hezký večer přeje iva

      Vymazat
    6. Dobré ráno,:) předem musím říct Iv, že díky Tobě a energii na tomto blogu mám znovu po pár letech moji drahou Olenku v kontaktu :) V ÚTERÝ JI UVIDÍM, JEDU K NÍ NA KAFE. . . . Takže volala jsem jí, ona je také přestěhovaná, ale je to kousek, vše jsem vysvětlila, dala adresu na Tvůj blog a ona si vše pročte, ozve se. Má pochopitelnou obavu, že neumí dobře psát češtinu, rozhodně jsem jí vysvětlila, že jí tady nikdo nebude známkovat:), tak se prý ozve. . . krásnou neděli iva

      Vymazat
    7. Ivčo,ty jsi takové sluníčko naše,víš to :).

      Vymazat
    8. Jsem si naprosto jistej,ze by bylo hodne prinosny,kdyby sepsala tva kamaradka recepty na nemoci ktery zna a ovlada a zverejnila je! To je dost dulezitej moment .....proud

      Vymazat
    9. ahoj, zdravím , Terezko, ty jsi milá, ale moje babička by řekla střívko:)) Proude, já také cítím, že by bylo dobré, kdyby nám děvčica mohla také nějaké zkušenosti utrousit:)Já se přiznám, že jsem nelenila a navštívila jsem jí už dnes a vše jsem jí řekla. Koukala na mě a smála se,slíbila, že nám napíše, jak čistí játra a další věci. Vzpomínám si, že jsem si někde udělala záděru a prst mi zrudnul a bylo to na řezání. Ona mi na to dala nějaké mejdlo, nebo co a za 3 dny jsem měla vyléčeno. :))) Doufám, že se nebude stydět, ale já jí překecám, jako vždy . . . ahoj iva

      Vymazat
    10. Vidíš Ivčo a moje babička mi říkala,že jsem střevo plátěný,no :).

      Vymazat
    11. Na takový prstíky platí urina. I na črevá, žlčníčky, na všetko. BED

      Vymazat
    12. tak, tak, urina pomáha, kto nevie čo to je za džús, nech to hodí do googlu :).
      Šank prakšalána je tiež dobrý spôsob očisty, budete mať po tom iskru v očiach ako za mladi. :)) Inšpirácia od Malachova.
      P.

      Vymazat
  3. Návod s trochou omáčky okolo zde: http://www.zdravi-az.cz/Dalsi_druhy_ocisty00.php, vhodná je trochu příprava předem aby se kamínky nezasekly ve střevech, síran hořečnatý není normálně v lékárně k sehnání, jedině přes internet, prodává ji i pan Zajíček na Zdravi-az. Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, chce to rozhodně týden předem dietku a důkladnou (!) očistu střev, ať si nezaděláte na malér.

      Vymazat
    2. Spomenula som si na pani doktorku - neviem teraz priezvisko a ona má rozpracované postupy na prírodných produktoch. Napríklad žlčníkové kamene rozpúšťa čistou doma lisovanou jablkovou šťavou. Lenže :-XX podržte sa, treba vypiť 4 litre denne !!!
      Asi založím sad, alebo výkup jablk, lebo toho sa obávam menej ako rýchleho odstránenia. Avšak keď treba akútne - tak treba .
      BED

      Vymazat
    3. MUDr. Partyková...

      Vymazat
  4. Olej FUNGUJE,STEJNE JAKO KESHE,CI BRUNO Aj. O:-)
    BRUNOVA TECHNIKA,NAPR.MOJE TELO,UZDRAVILA Z TEZKE OSTEOPOROZY,SOUVISEJICICH HLUBOKYCH DEPEK···
    JINAK UZ DOPORUCUJU POUZE OCISTU HOLOKAUSTEM 16.12.2012 ;-)
    HLAS BOHA~GALAKTAN NOSTRADAMUS
    www.avatarkrshna.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Mám doma dobře deset let knížku :JIŘÍ CINGROŠ SÁM SOBĚ DOKTOREM a tam to všechno je,říká tam taky,že se seznámil s tímto způsobem očisty orgánů v Rusku,když tam působil.Je tam i o bylinách a různý další zajímavosti.

    OdpovědětVymazat
  6. No jo,já jsem si říkala,že Iv na to určitě přijde,jak to udělat,aby jsme to měli všichni a hned a hele,je to tak.HURÁ

    OdpovědětVymazat
  7. Pjekný večer všetkým, :)
    dobrý článok o lekároch a ich praktikách voodoo na
    http://www.slobodavockovani.sk/news/prognoza-neboli-sebevyplnujici-se-proroctvi-neboli-vudu-aneb-jak-se-proti-tomu-branit-a-vylecit-se-medunka-11-2012/
    P.

    OdpovědětVymazat
  8. Na očištění těla od všech usazenin a zároveň na očistu mysli jsou dobré knihy od G. P. Malachova: Dokonalá očista těla, Totální detoxikace, Jak se zbavit parazitů, ...
    Pavla

    OdpovědětVymazat
  9. Iv,
    trošku mimo téma. Hledal jsem něco ohledně outdoorových čističů vody a jako jeden z nejúčinnějších, ale taky mezi nejdražší patří čističe založené na UV záření. Nevíte, zda je v tom něco více než pár UV led diod o specifické vlnové délce? (myslím jen samotné čištění).
    Nabízí se tu myšlenka v případě nouze prohánět vodu třeba průhlednou trubičkou a tu ozařovat UV paprsky, což by nemělo být nic složitého na sestavení. Nebo je takto upravená voda také škodlivá?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. UV čističe jsou pro čištění vody proti bakteriím, chemické složení vody se tím nemění. Vlastně se to děje i v přírodě, a to Sluncem, které rovněž obsahuje UV spektrum, proto je vždy lepší, když voda tekoucí v přírodě je vedena otevřeně a ne v kanálech, až se bakteriologicky vyčistí, může opět nastoupit přírodní samoregulační obnova vody. V těch čističích UV se používají UV lampy s větším světelným výkonem UV, protože zde záleží na délce osvitu vody, čím delší čas, tím důkladnější zbavení mikrobiologických částic, tedy LED diody jsou málo účinné a musel by tam být nějaký vodní had, který by zaručoval co nejdelší pobyt vody v záření UV. Na dobré vyčištění potřebujete v průměru světelný výkon UV cca 10 000 – 20 000 mW.

      Vymazat
  10. Děkuji.
    Hmm, tak to už by pak při cenách UV led diod taky kdoví jak levnější než kupované zařízení nebylo.
    Viděl jsem nějaké malé kapesní na baterky - prý až 8000l vody na jednu baterku, což určitě při potřebném výkonu, který uvádíte, nebude nic moc, spíš nic než moc. Ale aspoň je to zase drahé :-)
    Cauduceus se stříbrem to jistí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo :),možná když se na tu vodu kouknu a jsem rád za to,že jí mám,třeba je to aj levnější,no nevím,co?T.

      Vymazat
  11. Keby som bola Vodou, bola by som naštvaná, že ma každý chce vylepšovať :-XXX Ale keď sa na mňa pekne koukne, vzdá vďaku a hold, pookrejem a oplácam mu svojou čistotou. Čistý sa aj z mláky môže napiť .
    Bed

    OdpovědětVymazat
  12. Také doporučuji Malachova, ke stažení zde
    http://www.uloz.to/xa71awy/malachov-cs-21knih-komplet2010-pdf-fr8-cb-zdroj-rar
    Očistu jsem několikrát praktikoval - 2dcl oliv. oleje a 2 dcl štávy z růž. grepu smíchat a vypít naex. Je to takový džusík. Zalehnout a je úplně cítit jak se to v játrech uvolňuje.
    Ryb@

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.