neděle 26. srpna 2012

Mystika peněz


Hlavní pravidlo je DÁVEJ. Nemám však na mysli, aby jste se rozdali – utratili všechny peníze,  až na samé dno. Tak to nepracuje. Nesmíte se pouze soustředit na akumulování peněz, tím uzavřete svoje proudění energie peněz. U peněz se nerozlišuje, zda rozdáváte a nebo utrácíte, pro ně je to jeden stejný impuls pro pohyb jejich energie. Rozdávání, jakožto protiklad libovolného utrácení, se projevuje jako katalyzátor proudění úplně stejně a vy tímto způsobem zapojujete energie vyrovnávání.
Dám takový příklad pro dámy. Mají plnou  šatníkovou skříň šatů k prasknutí, které třeba zakoupili již před delší dobou. Jejich švitoření, že nemají co na sebe bude za nějaký čas více a více aktuelní, neuvolnili prostor pro nové hadříky – moderní, uzavřeli energii, jež značí Vesmíru, že jste spokojeny a více nic již nepotřebujete v této oblasti. Po svých procházkách na nákupech nenarazíte nikdy na něco, co by se Vám hodilo na tělo a sedlo. Stačí však trochu uvolnit váš šatník doma, udělat v něm mezeru a situace se okamžitě změní. Při svých cestách najednou narazíte na něco, co se vám hodí, má to slevu, je to modernější – no nekupte to!
To stejné se praktikuje i ve vašem finančním hospodářství domácnosti. Vše se vrátí mnohonásobně, vrátí se ze samotného Vesmíru, který je vyladěn podle harmonie dávání. Na zachování proudění energie je třeba se vždy soustředit, protože jinak se proud energie zkratuje. Bohatí lidé toto praktikují nevědomky, něco se jim nelíbí, tak to vyhodí a to např. formou rozdání a nebo i toho vyhození, vytvoří okamžitě možnost proudění nové energie. U nich jsou to i odpisy z daní. Zákony mystiky peněz – proudění energie peněz, nezajímá a nerozlišuje motiv, jestliže  okruh magnetické energie byl jednou uveden do pohybu cirkulací , bude zase vrácen zpět z Vesmíru a většinou mnohonásobně více. U běžných lidí, většinou ne těch přehnaně bohatých, motiv hraje svou úlohu, protože podporuje pokrok na úrovni srdce a svého ducha, ale nemá vliv na akci bumerangu , při běžné cestě peněz. Zákon není ovlivněn touto skutečností možná proto, že samotný akt uvolnění ( nechat věci plavat) vytváří tolik energie, že neutralizuje i motivy sobecké v dobré.
Vždy tedy musíte uvolnit menší částku ze svého rozpočtu do oběhu, ať utrácením nebo dárku ( Vesmír toto nerozlišuje), aby jste otevřeli proudění financím. Ovšem pozor, nikdy bezmyšlenkovitě až na samé dno i třeba ze soucitu. Musíte si uvědomit, že zde hrají roli i jisté předprogramované věci, u nechutně bohatých, naučit se pracovat s těmi energiemi, pokud toto nedokážou, příště se stanou opačnou polaritou – bezdomovci, kde se budou učit zase o proudu energie peněz. Každá bytost má určen svůj standard- finanční výši, a s tím se musí naučit pracovat a někdy i období nouze. Znáte přeci z okolí příběhy jako: člověče, včera jsem podal tiket, jen tak a vyhrál jsem 3 000,- Kč. No a druhý den : člověče, mně shořel motor u vodárny a ten motor stojí 3 000.- Kč, tak tou výhrou zaplatím ten motor. Nastoupilo vyrovnání, protože by byl překročen váš předem stanovený limit, standard – tak jste se kdysi rozhodli pro poučení a nebo i byli přinuceni.

6 komentářů:

  1. Vážení.
    Tenhle systém uvolenění, zaplnění, vyprázdnění a je jedno čím začnem je naprosto univerzální. Ověřoval jsem si to celej život a teď znovu, když jsem začal s prozou a s templářem. Musel jsem nahromadit jistou sumu informací, zážitků, pravdy i mystifikací. Pracovat s nima a v textu je pustit dál. A informace, tedy i účast na blogu, setkání s lidmi, knihami, sny, diktováním z hůry atd. mi téměř ucpaly kredenc. Musí teď tedy přijít cesta. Vypouštění páry, všechno přebrat, nepotřebný vyhodit. A i když skrblík jaksi nemůže, tak tedy aspoň poztrácí! No a je to ... ucpanej kanál opět krásně poteče. No jo, proto mi říkaj skrblík a proto se mi vždycky peníze dostavěj, když jsem na to tak akorát připravenej. Popleta M

    OdpovědětVymazat
  2. No jo a já pořád,proč když dám věci do charity,tak mně hned někdo přinese jiný.To že jsem "chudá" mně je fuk,protože podle mne můžou být lidi chudý akorát duchem.A když ty prachy ,co máme rozfofrujem a nešetříme na zlý časy(ne teda úplně na doraz),tak oni fakt přijdou jiný,hehe.T.

    OdpovědětVymazat
  3. Trefa do černého. Vy jste psal o mém životě.
    Osobně říkám, že žiju z ruky do huby. Nemyslím tím však, že bych vydělával jen na jídlo. Naopak, co vydělám, to utratím za cokoliv, od toho nutného až po to, po čem toužím. Na účtu jsem permanentně kolem nuly, protože když tam něco přijde, ihned se objeví nějaký nenadálý výdaj, takže proč ty nechtěné výdaje přivolávat, že?. Prvních pár let jsem měl z toho chvilku obavy. Říkal jsem, že když nemám žádnou železnou zásobu, že to může být problém. Dokud jsem na to myslel, opravdu někdy problém byl. Jenže vždy se to "nějak" samo vyřešilo. Takže jsem na to přestal záměrně myslet úplně a od té doby problémy nemívám. Mnozí by řekli, že je to lehkovážnost (tři hypotéky), ale já už to celé beru jako dobře namazaný stroj a spoléhám na něj.
    Možná k Vašemu článku bych doplnil, že ten standard není po celý život stejný. Lze ho měnit. Ne skokově, ale jde to. Pro navyšování standardu je důležité však zachovat "průchodnost" peněženky a nenechávat tam více než před tím.
    Ale též je velice důležité (alespoň moje postřehy), aby v peněžence vždy něco bylo. Peníze se rády párují, takže pokud nemají k čemu se párovat, nemají takovou chuť peněženku navštívit. Na peníze na účtu se toto bohužel u mne nevztahuje. Že by proto, že tam vlastně neexistují? Že jde jen o virtuální hromadu jedniček a nul v binárním kódu? Takže když tam nic není, nemůže se tam ani nic párovat. ALe to je jen moje představa.

    OdpovědětVymazat
  4. Jednoducho povedane peniaze sa musia hybat inak si nic nekupi ani ten druhy od vas atd..!Je to kolobeh.Cim viac sa hybe tym viac vytvara! ..Mailo

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý článek, taky se této energii zvané peníze snažím přijít na kloub a dělám si takový svůj soukromý výzkum, myslím že hodně záleží na přesvědčeních, je nám vtloukáno do hlavy že peníze kazí charakter a že lidé co mají peníze jsou "špatní", že je vlastně lepší být chudý, pak se poznají ryzí vlastnosti člověka atd., takže hodně lidí ani mít moc peněz nechce, že by se na ně lidi koukali přes prsty a přineslo by jim to spousty problémů, a tak se také stane že si přísun peněz blokují a peníze nejdou a nejdou. Lucka

    OdpovědětVymazat
  6. Ještě bych si dovolil své vlastní poznání. Někdy mají lidé pocit, že aplikací poznatků do života z těchto "finančních energií" se jim snad začnou objevovat peníze sami od sebe. To v žádném případě. Materializace a dematerializace jsou sice reálné, ale tady bych na to nesázel.
    Jde o to, že správným konáním pouze umožníte vznik situací vedoucích k potencionálnímu přísunu peněz. Tyto situace je ale potřeba správně rozpoznat a správně zareagovat, protože nelze očekávat, že vám bude vše strčeno pod nos na stříbrném podnosu, od Univerza obzvlášť.
    Takže nečekat, že po vytvoření umělého podtlaku ve šrajtofli, druhý den najdete ve schránce "Áčkovou" složenku, nebo že snad vyhrajete sportku aniž byste jí vsadili.
    U mě to obyčejně přichází v podobě nečekaného telefonátu s nabídkou práce. Ano práce, nikoliv s nabídkou peněz. Taky je třeba sledovat okolí - synchronizace. Pokud vám někde před autem přeběhne kočka s nápisem na zádech SPORTKA, v novinách shlédnete recenzi na nový film s názvem "Změnil jsem zaměstnání" nebo vám na obličeji přistanou promočené burzovní noviny, určitě to není náhoda. Je to odpověď Univerza a je na vás, zda nabídku přimete, či nikoliv.
    Základem je OTEVŘÍT OČI a používat je i k něčemu jinému, než na co jste doposud byli zvyklí.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.