čtvrtek 12. července 2012

Templáři III. + 12 kapitol Sionských mudrců

                                                                                                                                                                                                                                                          4.kapitola


Příkazy a zákazy! Když se nad tím trochu zamyslím, tak fakt zjišťuju, že bez nich současnej člověk neumí existovat. Co by si počnul, kdyby v šest ráno nemusel vstát. Mazat do práce. Do školy. Do kostela. Na dovolenou. Do posilovny. K doktorovi. Na ryby. NA, DO, K… atd.. A teď fatální PROČ?
Když mě v práci blbě platěj. Ve škole neučej, ale směrujou. V kostele jsem pouze a jenom hříšník. Na dovolený si nemůžu nic dovolit, protože na svý sny nemám. V posilovně se cejtím jako malý pívo. Doktoři neléčej, ale chemicky potlačujou příznaky. Ryby jsou jedovatý a už skoro chiméra. A vyvstávaj další a další na, do, k… třeba k volbám! A proč? My totiž na to – PROČ – už nemáme čas a sílu, dámy a pánové.
To bylo pouhý promile příkazů. A teď přijdou zákazy. Ty už nejsou tak transparentní. A jasnejch je jen pár. Pánové, nelezte dámám na toalety. Zákaz vstupu na operační sály, do atomovejch elektráren, do cizích kapes a sejfů. Ostatně jsou pregnantně popsány v desateru. Ale existujou zásadní zákazy, byť písemně nedeklarovaný. Třeba já mám přísně zakázano koupit si Ferarri, jachtu, cestu kolem světa, let do vesmíru a taky kaviár v krabičce z 24karátovýho zlata. A víte proč? Protože na to nemám. A jak je možný, že na to nemám, když bankéři nepůjčujou peníze, ale jenom číslo vyjadřující výši sumy uvedený na smlouvě o půjčce? Vy za toto kliknutí úředníka na počítači musíte dát do zástavy dům, pozemky a přijmout naprosto nemravej úrok, včetně vysokejch poplatků A hlavně všechen svůj budoucí čas, kterej strávíte ve stresu a v naprosto nerovnoprávným postavení vůči instituci, která vám tuto nemravnost nabídla. Můžete namítnout, že vás nikdo nenutil. Jenom, že !
Už je to dávno, co baron Rotschild prohlásil, „dejte mi kontrolu nad národní měnou a nebude mě zajímat, kdo dělá zákony“! To, čemu dneska říkáme peníze, je ve skutečnosti dluh, kterej koluje v převodech, úvěrech, šecích a už málokdy v hotovosti. Přeložte si to, co je napsaný na anglický libře, a bude vám jasný, že výraz hotovost od dob, kdy Rotschildové převzali kontrolu nad měnou, pro vás znamená jenom to, že jste otroky bank! Banky totiž můžou půjčovat desetkrát víc, než mají v záloze. Dokonce jedno nesmírně odvážný, dvanáctiletý děvče z Kanady ve slavným

Suzuki Severn
   , kterej by měli vidět všichni obyvatelé naší planety, prohlásilo, že banky u nich měly v loňskejch rezervách 4 miliardy dolarů, ale půjčily za rok bilion a půl. To je mašinka na prachy, co? Říkaj tomu frakční rezervní půjčování. Když vložíte do těchto v pravdě lidumilnejch ústavů 1 Kč, oni můžou půjčit okamžitě 10 Kč. Ale to děvče mě svejma argumentama přesvědčilo, že i to už je dneska naprosto jinak. A budete-li mít možnost sledovat cestu peněz z banky do banky, z účtu na účet, mohli byste zjistit, že tenhle koloběh je skoro perpetum mobile a vydělává nepředstavitelný množství peněz. Ale má tuhle možnost kontroly běžnej člověk? Nemá! Nemají ho ani docela vysoko postavení bankovní úředníci v nižších patrech hierarchický pyramidy. Jejich vzdělání a zasvěcení do problému je totiž pouze na úrovni příslušející pracovnímu místu. Šlus!  A zákazník? Nemá sebemenší nárok dozvědět se cokoli nad rámec obecně pletnejch podmínek smluv. On totiž ani nemá sílu, natož čas, po čemkoli pátrat, protože musí kvůli hypotékám a půjčkám všeho druhu dřít do úplnýho zblbnutí. A přitom se nejedná o nic jinýho než o kliknutí výše sumy na bankovním počítači. Půjčuje se vlastně dluh, nebo ještě líp řečeno NIC. Vzduch je proti tomu cennost. Navíc jsou tu ještě naprosto nemravný a nedůvodný výše poplatků. Miliony lidí na světě hladověj, nemaj střechu nad hlavou a umíraj na nedostatek peněz, který jsou jen a jen  i l u z e !  Navíc kardinální otázka: LZE ZE ZÁKONA PŘIPUSTIT SPLÁCENÍ DLUHU DLUHEM? Vážení, tohle jsou informace, který jsem vyčetl a na kost zkrátil z knih Davida Icka. A hodně mi taky prozradila ta mladá Kanaďanka (ona je něco, jako dětskej stínovej ministr financí). Hm. To bude ženská do toho našeho novýho matriarchálního světa.
A teď pro ilustraci uvádím téměř doslovnou citaci výroční zprávy Rotschildů svejm spolupracovníkům v New Yorku r. 1863:
Těch několik, co chápou náš systém se bude zajímat o jeho profity a benefity.  Stanou se tedy závislými na jeho službách a nebude zde žádná opozice. Na druhé straně bude stát ohromná masa lidí, mentálně neschopných tyto neuvěřitelné výhody pochopit. Proto bez reptání a podezřívání systému – ponesou jeho břemeno, úvazek a jho!
Dobrý, ne? Geniální! Měl nás ten strejda za blbce a dodnes všechny na háku! Co?!
Představte si, k jaký dokonalosti byl tenhle systém za 200 let vypiplanej! Ale rači to ani nedělejte, neboť se vám to nepovede. Protože stejný lidi, co kontrolujou banky, kontrolujou parlamenty a vlády. Přesně tak, jak to tehdy myslel a ve svý závěti předal svýmu rodu tenhle ďábelskej baron…

-------------------------------------------------------------------------------------------------
A teď jenom pro ilustraci a rovněž i jako téma k přemejšlení uvádím dvanáct ze čtyřiadvaceti PROTOKOLŮ SIONSKÝCH MUDRCŮ (na dřeň zkráceno z knihy Jana van Helsinga – Tajné společnosti) vypracovanejch na jedný schůzce, která se uskutečnila r. 1773 ve Frankfurtu, kde je zformulovali Mayer Amschel Rotschild s dvanácti nejbohatšími židovskými finančníky takto:
1)     Kontrola peněz a bankovnictví.
Z toho vyplývá vše ostatní. Zřízení obrovských, soukromých monopolů, na kterých se lid stane závislý. Rovněž tak vyvolávání hospodářských krizí prostřednictvím řízeného stažení peněz z oběhu.
2)     Kontrola tisku.
Infiltrace. Budeme podporovat všechny názorové odstíny od aristokratických, socialistických, republikánských až po anarchistické. Samozřejmě jen do té doby, než padnou ústavy. Tím dojde k pobuřování, rozněcování lidových vášní a k rozpoutání samotné bouře. Budeme podporovat i tisk, který na nás bude „kontrolovatelně“ útočit, pročež ho sami založíme.
         3) Kontrola moci.
Přesně vyvažovaným systémem finančního podporování všech účastněných. Na veřejnosti budeme přítelem všech od anarchistů až k dělnictvu… které se stane naším velmi silným, nevzdělaným, a tedy velmi vhodným a manipulovatelným nástrojem.
4)     Kontrola víry.
Infiltrace a podpora všem velkým, patriarchálním náboženským systémům, které z principu potlačují svobodu věřících. Využijeme rozbrojů mezi nimi, budeme pomalu, ale důrazně odstraňovat základní pilíře duchovních zákonů. Tyto mezery pak vyplníme tím nejhrubším materialismem.
5)     Vytvoření zmatku ve většinové mysli.
Abychom dostali veřejné mínění do našich rukou, musíme vytvořit stadium zatmění, zmýlení a zmatku. Tedy potřebujeme tisk, politické strany, představitele - kontra -  rozzuřený lid.
6)     Vytvoření touhy po luxusu.
Jejím vyvoláním k ní uvážeme obyvatelstvo jako ke jhu. Nebude tedy mít čas a sílu přemýšlet a klást otázky.
7)     Politika jako nástroj.
Politici a vůbec „důležití“ lidé budou rovněž díky luxusu v našich rukou a tím velmi vhodným nástrojem. Díky vznikajícímu liberalismu ve státních organismech se bude měnit celá politická scéna. Snaha o ústavnost vyvolá hašteření, nejednotnost a stranické nálady. Proto pomůžeme lůze, která je slepá, nemyslící, ale pro naše účely velmi vhodná svou zmatenou bojovností.
8)     Kontrola výživy.
Vlastník půdy je velmi nebezpečný svojí nezávislostí. Nutno ho o ni oloupit zmnožením nákladů spojených s jejím využíváním. Pak vytvořit námi řízený systém výroby a distribuce potravin.
         9) Funkce války.
Využít funkce války. Její kontrola díky vyvážené pomoci všem válčícím stranám.  Čímž – MY – nikdy nemůžeme žádnou válku prohrát. A když bude nutné, tak vyvolat i válku světových rozměrů.
         10) Kontrola vzdělání.
Vyvolat slepou důvěru ve vědce a vědecké teorie a spoléhání na ně. Aby lid odvykl sám přemýšlet a vytvářet si svůj názor.
11) Kontrola zednářských loží.
Tedy infiltrace a samozřejmě jejich postupné ovládnutí. Toto platí rovněž o proniknutí do struktur všech tajných bratrstev a neviditelných mocenských struktur.
         12) Smrt je nevyhnutelný konec všeho. 
Proto je vhodné přiblížit ji k těm, kteří stojí v cestě našim cílům ...

Matěj


6 komentářů:

  1. Zdravím Vás Matej, ,,vloudila se chybička". Hľadal som tému č.12, ale miesto nej som našiel dve trojky. Ale nevadí, našiel som aj ja jeden výrok.
    Je dobře, že lidé nerozumějí našemu bankovnímu a měnovému systému,protože kdyby tomu tak bylo,jsem přesvědčen že by tu revoluce byla hned zítra ráno = Henry Ford =

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už se chybička odloudila, když jsem článek přepisoval tak se stalo, ale na podstatné věci to snad nic neměnilo - omluva.

      Vymazat
  2. Vojtěchu,
    Henry Ford byl velmi trnem v oku tehdejších monopolům vyrábějícím paliva a zrovna v tu dobu přecházejících z uhlí na ropu. Protože on chtěl zprcovávat na palivo a oleje k o n o p í . A to nejenom na tohle, ale jako přísady do umělejch hmot o kterejch už tehdy vážně uvažoval a dělal s nimi pokusy. On věděl, že konopí je neuvěřitelná plodina, která nepotřebuje žádný tehdejší ekvivalenty dnešních pesticidů, ani herbicidů. Taky věděl, že by se jimi dal ve světě řešit hlad. V jeho době se z konopí vyrábělo asi 4O% léčiv a to až do roku cca 5O. A taky věděl, že je na světě asi 4OO druhů této plodiny a jenom asi 4 z toho jsou halucinogení. Proto monopoly spustily to čemu se dneska říká p r o h i b i c e. Podílel se na tom hlavně - Dupont - a taky ti co chtěli začít vyrábět chemická léčiva!!! Někteří historici dokonce tvrdí a já jim po našich zkušenostech věřím, že hlavním důvodem jejího spuštění nebyl alkohol, ale halucinogení marihuana - jež je od té doby a to do dodneška synonymem konopí a mnoho lidí to neví. Tohle bude pro mnoho lidí dobrý téma k zamyšlení ... protože, kdyby tehdy vyhrál Ford, tak nás dnes "možná" tolik neotravovala chemie v lécích a v Africe by neumíralo tolik malejch dětí hlady a bla-bla-bla. Popleta M

    OdpovědětVymazat
  3. Promiň Vojtěchu, moc jsem žvanil a na podstaný jsem zapomenul. Omluva se samozřejmě přijímá, protože i já jsem měl tyhle problémy s podivným číslováním protokolů. To víš Rotschild a spol.! Popleta M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě ohledně konopí samé zavádějící informace,když z toho uknˇochtám mast,tak je to k nezaplacení,ostatně jako plno ostatních bylin,vlastně úplně všechny.A co se týče těch halu,tak jsem ještě nepotkala agresivního konzumenta,většinou se usmívají a nebo vyžerou lednici a pak usnou.Ale alkohol,který je všude k mání a má propagandu i v tele,tak to už s tou agresivitou po požití bývá o moc horší.T.

      Vymazat
  4. Promiňte Iv i Vojtěchu, já fakt z těch slunečních erupcí a asi nejenom z nich blbnu. Popleta M

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.