čtvrtek 2. června 2011

Rok 2012


Již se mnoho napsalo o roku 2012 a to od apokalypsy až po mírnější scénáře. Nebudu zde nikoho kritizovat za to a to pojednání, mám na to rovněž svoji úvahu. Zde ji máte, zda cítíte, že je blíže všeobecné pravdě, tím lépe, pokud ne, zapomeňte na ni.

Nyní přecházíme do věku Vodnáře, jehož vliv na naši sluneční soustavu má stále větší vliv, než jak si někteří „chytrolíni“ myslí.
Toto velmi dobře vědí ti, co drží v rukách vládu nad světem a že ji drží naši politici? Nenechte se vysmát! Aby se udrželi při moci co nejdéle, hledají staré historické archivy (Irák,Irán,Afganistan?) s cílem toto staré učení převzít a použít ho pro svůj prospěch, tedy teď vládnoucí smetánky – představitelů sil Světa Tmy. Tyto poznatky se snaží ukrýt a nebo zničit a to jen proto, aby zabránili probuzení lidí a neumožnili jim mít právo na vše, co tato planeta vlastní – je to nezadatelné právo všech lidí na této Zemi. Tedy se snaží využít všech těchto velmi starých poznatků aby se udrželi při moci a neztratili nespravedlivě nabyté postavení. To, co se dělo minulý rok na Islandu a nyní ve Španělsku Vám dnešní sdělovací prostředky raději moc neřeknou, už toto je velmi závažná skutečnost, jež svědčí o strachu této vládnoucí skupiny.
Toto výše uvedené nepomáhá k harmonickému rozvoji lidstva, ale vytváří napětí, rozkol a konfrontace, které se za čas vyostřují a rodí války a katastrofy, jak jsme toho nyní svědky.

Aby lidská společnost šla harmonickou cestou, bude se muset vrátit ke starým historickým pravdám a ne jak se přepisovala např. Bible a to tak, aby vyhovovala právě těm vládnoucím. Nyní tento proces postupuje po velmi malých dávkách, aby tyto poznatky umožnili lidem změnit svůj světonázor, který nám křivě definovali. Ostatní poznání bude do určitého času skryté, protože společnost nyní ještě není připravena všechny tyto znalosti použít pro své dobro, ano pro zlo by byla schopná hned. Toto se nyní děje s technickým rozvojem, který zničil dnes podstatnou část planety a pokud bude tímto tempem postupovat dál, vyústí to v přírodní katastrofu. Jednou jeden spisovatel Charles Fort řekl: Ochraňme vědu před vědci a věřte, že měl pravdu (jsou i vyjímky). Lidstvo si zvyklo žít podle naučených dogmat, viz rituály zkamenělých regiliozních učení, ale i žádná změna vědeckých teorií na odumřelá dogmata (Darwinnova teorie, přiznání průniku jiných energií v rámci harmonie světů odstupňovaného Vesmíru).
Pro ně je ztratit postavení a moc velmi hrůzný noční sen.
Nyní se Vám bude zdát co zde napíši jako blábol, protože jste většina pod vlivem sdělovacích prostředků, hlavně mladá generace, která je tímto směrem záměrně manipulována, ale třeba pochopíte.
V nynějších nastávajících časech se bude Rusko velmi rychle vyvíjet spolu s Indií a Čínou. Pohlédněte na  mapu světa, jak je Rusko zabetonované okolo vojenskými základnami USA (oni to vědí moc dobře co je čeká a chtějí kolo dějin zvrátit – směšné). Nikdo Rusko již nezastaví, ze své cesty smete všechno a nejen že se udrží, ale stane se duchovním vůdcem. Přijde i den, kdy všechna náboženství zmiznou a zůstane jen stará pravda našich předků, která jim byla sdělena. Toto vše by mělo nastat asi do deseti roků. Jisté síly pokračují v ovládání procesů změn a přeměn ve Vesmíru a v naší galaxii. Současná věda o nich zatím ví buď velmi málo, nebo spíše vůbec nic ale přesto ať „Mudrlanti“ chtějí nebo ne, toto přeci existuje a působí.
Toto vše přinese změny podmínek života, zvýšený výskyt rozličných katastrof, změnu psychického stavu lidí a celého živočišného světa, naplnění jimi nemotivovaných činů, revizi aktuálních vládnoucích principů a změnu pravidel organizace života a jeho konání.

4 komentáře:

  1. Vodnář vylévá na lidi živou vodu, nikdo , žádná Struktura mocenského typu se bez ztráty vlastní identity nedokáže naučit tomu co život je, a vůbec už jej nebude moci nadále potlačovat.
    Pro představu :
    http://abiggells.pise.cz/33701-mysterium-trinacteho.html
    V uvedeném článku je důležitý text i video
    blog je dozajista spřízněným blogem což věřím potvrdíte.

    OdpovědětVymazat
  2. To že se blíží změna v myšlení a přeměnu tohoto světa,cítí mnoho lidí již teď.Nevysvětlitelné bolesti hlavy jenž jak přijdou odezní,nesnesitelný pískot v uších,mžiková ztráta stability,úzkostné deprese se střídají s pocitem euforie.To je jen stručný soupis průvodních jevů přeměny myšlení.Někdo jí cítí více někdo vůbec ale zúčastníme se jí všichni,včetně všech tvorů na této planetě.Vládnoucí mašinérie jí prostě nemůže zrušit,je to další krok který se jednoduše stane aniž by ho cokoliv zastavilo.Jak toto ovlivní naše životy nevím,jen doufám že ku prospěchu všech nikoliv jednotlivců jak je doposud.
    Člen webu Energie u pramene Aquarius1

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím Aguarius1,
    ještě bych přidal a to mně snad tady dost lidiček potvrdí, buzení okolo třetí a čtvrté ráno.
    Měj se fajn Iv

    OdpovědětVymazat
  4. Začalo to již kolem roku 1986, já osobně dneska "hořím", je to za dveřmi. Navíc jsem tu budoucnost prožil, "usmaží" se nám duše ve fialovo modrém vesmírném větru. I ti kteří zůstanou budou prosit na kolenou o odpuštění..., konec divadla, začne pravý život pro pár šťastlivců. A nezabývejte se temnem poskvrní Vaše roucha. Nechte je být.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.