čtvrtek 16. června 2011

Kruhy v obilí


Přicházím do styku s různými „fenomény“ a to i tkzv. agrosymboly, jež jsou částí veřejnosti zesměšňovány, nebo neakceptovány pod vlivem současné vědecké elity s podporou veřejných médií. Při těchto příležitostech si kladu otázku, proč, proč naše vědecká společnost, která se považuje za velmi vyspělou, nedovede oficiálně bádat a snažit se najít poznání. Asi na to opravdu nemá kapacitu jak mozkovou, tak i technickou, uvažovat jen v binárním kodu 1 a 0 moc nesvědčí o vyvinuté civilizaci, spíše o primitivní, ve Vesmíru není jen černá a bílá. Nebudu se zde zmiňovat o těch pár procentech, co na popud „někoho“ pár zoufalců co se snaží zdiskreditovat tyto reálné skutečnosti, navíc okamžitě poznáte podvrh a originál.
Tady je i pár mých fotografií se setkání s těmito fenomény.



Nemyslím si, že jsme ve Vesmíru sami, v tak velkém prostoru to ani není možné a když si představím, že naše sluneční soustava je na okraji naší galaxie, tedy naše soustava je poměrně mladá, oproti jiným soustavám blíže ke středu galaxie, které jsou mnohem starší a mají velmi reálný předpoklad starších a vyvinutějších civilizací.



Je to strach, ale strach našich samotných "vládnoucích" ,  jako pohled do zrcadla, které nám ukazuje naši necivilizovanost, agresi v podobě válek, ničení všeho, včetně lidskosti, nadměrné individuality, sobeckosti, antisociálnosti, jedním slovem, zvířeckosti.



Každá civilizace, která vládne těmito prostředky(i jinými) je velmi vyspělá a dosáhla bodu, kdy se zdokonaluje a to nejen v technických záležitostech, ale i svou strukturou společnosti a nebyl by žádný problém nás svobodně včlenit do svých struktur, to naši „vůdcové“ vědí velmi dobře, lidé by poznali jiné společenské struktury i s jejich vyspělou technikou a naši „vůdcové“ by ztratili svá výsadní práva a nemohli by participovat na zbytku populace.
Ať však naši „vůdcové“ dělají pro svou záchranu vše možné, není to nic platné, těmto tato sluneční soustava rozhodně nepatří, byla nám ukradena, zotročena a člověk s ní, pro jejich blaho, nenasytnost a věci se nyní velmi rychle mění,  budou  pro některé velmi bolestné, i když jsou dnes velmi vysmátí a smějí se Vám do tváře.


                                                            
                                                Provedeno počítačovou animací

Související téma: http://energieupramene.blogspot.com/2011/10/slunecni-portal-aktivni_21.html


                                                                                                                               

2 komentáře:

  1. Podařilo se mi natrefit na agrosymboly, které nejsou normálně na netu k objevení. Někdy v létech sedmdesátých , kdy člověk posatvil veliké antény vysílající zprávu pro mimozemskou inteligenci, kde byly zobrazeny proporce (malá hlava a velké tělo) naší postavy, periodická soustava našich prvků, umístění naší planety ve sluneční soustavě a technologie, kterou byla zpráva odeslána. Předpokládalo se vzhledem k rychlosti šíření signálu ve vesmíru a vzdálenostem k planetám nebo spíše odlehlým koutkům naší galaxie, které byly tehdá horkými kandidáty pro existenci života, že nejbližší možná odpověď přijde až po několika stech, či tisících letech. Tudíž jen jakási investice do naší budoucnosti. Jenže ejhle, po pár desítkách let se v těsné blízkosti těchto antén začaly objevovat agrosymboly. Mimo "klasické" útvary se však objevil jeden, který byl totožný se zprávou výše uvedenou (oboje v binárním kodu). S "malým" rozdílem. Byl tam popis jiné stavby těla, jiné soustavy prvků (podobné té naší, ale s pár rozdíly), umístění v galaxii a popis jejich technologie použité k odeslání zprávy. Aby toho nebylo málo, o kousek dále vzniknul další argosymbol na první pohled znázorňující náš CD nosič včetně binárního záznamu dalších informací týkajících se pochybného řízení naší společnosti.
    Velkou zajímavostí bylo, že okolí antén je velice dobře zabezpečeno bezpečnostním a kamerovým systémem a je těžko si představit, že se tam bude kdokoliv nepozorovaně celou noc motat s prknem a válet obilí.
    Na několika dalších agrosymbolech byla dle všeho znázorněna i technologie, kterou lze využít pro neomezený zdroj energie. Pro naše současné vědění/nevědění bohužel těžko pochopitelnou.
    Proč by se však jiné civilizace s námi nepokusili spojit stejnou cestou jako mi s nimi, tudíž rádiovými vlnami? Pravděpodobně proto, že takovou zprávu by zachytil jen malý zlomek lidstva, kdežto takové ohromné vizuální zprávy zachytí i technikou nedisponující člověk. Mě z toho vyplývá, že to jsou zprávy pro nás všechny, ne pro vědce a konstruktéry, kteří by nás pak obohacení novými vědomostmi mohli posunout blíže k "setkání třetího druhu".
    Ale bohužel i zde zasáhla cenzura. Nicméně těchto arosymbolů neustále přibývá a je na každém z nás, kdy budeme připraveni v nich číst.

    OdpovědětVymazat
  2. Znám dobře Vámi popisované symboly poblíž radioteleskopu. Co se týče Vámi popisované rychlosti odpovědi je velká pravděpodobnost retlansace na vyslané zprávy jejich systémem (majákem), který zprávu zachytil a odeslal jejich technickým způsobem, včetně odpovědi. Vidíte, ikdyž odeslaná zpráva byla velmi srozumitelná, vědecká lože toto většinou ignoruje, nebo naopak zesměšňuje, velmi zajímavé reakce svědčící o něčem špatném v naší společnosti.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.