sobota 28. května 2011

Vliv tvarů na prostor.

Můj Tým se zabýval mnohými různými věcmi a jednu z nich zde uveřejním.
Jedná se o reakci prostoru na vložení pyramidy. Pyramida byla vyrobena z polystyrenu o výšce 500 cm a orientována svými stranami sever - jih.
Z výsledků měření je evidentní, že tato pyramida měla vliv na vyzařování do okolního prostoru a narušila rovnováhu prostoru, která se opět obnovila po jejím odstranění cca do 30 minut.
Z tohoto pokusu, včetně měření je jasný závěr, že celý prostor kolem nás má svoji paměť včetně radioaktivního pozadí. Zařazením do ustáleného prostoru větším předmětem, tuto rovnováhu porušíme a vytvoříme chaos, v tomto případě pyramidou. Další úvahy nechám na Vás. Z tohoto pokusu je možné usuzovat vliv tvarových zářičů na okolní prostor, hlavně s neuspořádanými tvary, ostrými jako jsou domy ve městech, jež dle tohoto měření zvyšují pravděpodobně v těchto aglomeracích radioaktivní pozadí i svým ruchem. Proč lidé z venkova se ve městě cítí po delší době pobytu neklidní a podráždění? Že Vám to hlava nebere, nám mnohým též, ikdyž tušíme, při tom si vzpomínám na jedno přísloví, jestli bylo od Caysiho, nevím, ale na tuto technokratickou společnost sedí:
Nenechte vědce dělat vědu, vrátíte se do středověku. Teď už víte, jak je nutné v hustých městských aglomeracích vysazovat zeleň, v opačném případě větší výskyt rakoviny?

Související téma: http://energieupramene.blogspot.com/2011/10/nove-poznatky-o-pyramidach.html

Žádné komentáře:

Okomentovat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.