čtvrtek 9. května 2024

Eter(Síla) a jeho podstata

Eter(Síla) a jeho podstata.


Nádherné energetické matrice, které se spojují do galaxií, také určují vaše zdraví, povahu atomových vazeb a veškerou dynamiku mezi nimi.Co je důležitější, diskutovanou dynamiku lze aplikovat na každodenní život a použít k hlubšímu pochopení fyziky jemných sil.Pokud se podíváme na fraktální energetické matice vesmíru zeširoka, zarazí nás spirálovité formy.
Tato skutečnost byla také pozorována a začleněna do starověké orientální vědy a umění. Vaše fyzická forma byla zhuštěna do spirálovité formy, jak se vaše buňky množily v děloze. Kapradiny a většina ostatních živých bytostí se také vyvíjejí spirálovitě. Ale jaké jsou jemné síly, které se spiknou, aby modelovaly fyzickou formu z energetických vírů? Eter byl záměrně odstraněn z Mendělejovi tabulky prvků aby zmátl vědeckou komunitu. Až budoucí vědecká komunita uzná existenci éteru, lidstvo dostane do vínku i volnou energii,ale jen za předpokladu uznání éteru. Žvanění o ezoterice, která dnes má velký Buum a vylíhlo se takových agentů jako hub v lese, stejně nevede k pochopení základních sil Univerza, ikdyž ti, co absolvují různé semináře si to falešně myslí, nebudu dál rozvádět, jelikož je to zatím ztráta času a sil.
Abych odpověděl, jaké jemné síly kondenzují energii éteru do hmoty, představme si spirálu temných a světlých ramen, jaká se objevují v galaxii. Tato forma může být viděna jako zploštělý vír. Jakýkoli vír vyžaduje rovnováhu mezi odstředivými (entropickými) silami a dostředivými (centropickými) silami, jinak přestane existovat. Současná západní fyzika se rozhodla zaměřit se na entropické síly jako na dominantní síly, které jsou základem veškeré dynamiky.Toky plynoucí z éteru se vždy snaží nastolit co největší harmonii.
Éter je zapomenutý, centrický faktor ve vzorci života. Dokud nebudou éter a centropie znovu začleněny do našich vzorců myšlení, bude naše vize poloslepá.K čemu jsou nám teorie, když je nakonec nemůžeme použít ke zlepšení našich životů?
Konkrétněji lze éter(Sílu) vizualizovat jako médium, které nás obklopuje a prostupuje. Kolem Země a každé živé bytosti je vrstva éteru. Vaše éterická vrstva je vaše éterické tělo. Je to část EMP, která leží nejblíže vašemu fyzickému tělu (prokazuje své vlastnosti při hledání centra) a je energetickou šablonou pro vaše fyzické tělo.
Věrný povaze Vesmíru je Éter paradoxně tím, co může sjednotit nebo oddělit jakékoli entity ve Vesmíru. V Síle (éteru) leží mechanismus, jak může záměr působit na jemné síly, které ovlivňují fyzický výsledek. Představme si, že z myriády vibračních vzorců, které tvoří hmotu a energii, se soustředíme na myšlenku osoby, kterou známe. Tato myšlenka je zdrojem bioelektrického impulsu vyslaného do vesmíru. Výsledná vibrace je ve skutečnosti kombinací mnoha vibrací (našich myšlenek, pocitů a vůle), které souvisí s naší reakcí na danou osobu. Řekněme, že cítíme Lásku k osobě, na kterou myslíme. Tento pocit má zvláštní vibraci, stejně jako naše vizualizace jejich fyzického já, naše vzpomínky na ně atd. Vibrační charakteristiky vlnových vzorců, které obsahují Láskyplný záměr, působí na okolní Éter zvláštním způsobem. Takto vysoce vyvinutý záměr vibračně vytváří "rotaci" původního vibračního přenosu. Vědomí Lásky ztělesňuje harmonické entropické a centropické vektorové složky.
Sedm typů Síly - éteru
1.SÍLA KAPALNÉHO ÉTERU. Skládá se z gravitačních provázků, karmické síly a Lásky. Vlastnosti jsou poněkud tekuté a tekoucí. Tekutý éter má schopnost přímo podporovat éterické funkce živého těla.
2. REGENERATIVNÍ ÉTEROVÁ SÍLA. Skládá se z pulzních proudových řetězců a sítě výsledných pulzních magnetických polí. Pomohl by při hojení všech ran a při degenerativních stavech.
3. TRANSMUTAČNÍ SÍLA ÉTERU. Konkrétní obsah není v tuto chvíli objasněn, ale skládá se ze sluneční energie transmutované lidmi.
4. INSPIRATIVNI SÍLA ÉTERU. Obsah zahrnuje soucit, struny Univerzá energie a univerzální vyzařování. To umožňuje komunikaci krásy a vynalézavosti, kterou poskytuje Vesmír.
5. TRANSCENDENTÁLNÍ ÉTEROVÁ SÍLA. Aplikováno prostřednictvím souladu s Univerzálním zákonem, magnetickým vyrovnáním. Tato éterická síla pomáhá při překonávání hranic času, prostoru a vědomí.
6. VÍCEROZMĚRNÁ ÉTEROVÁ SÍLA Složená z Lásky, soucitu, karmické síly a planetárních sil. Pomáhá přivést jednotlivce do harmonie s jeho/její potenciálem zvýšit vědomí lidského stavu.
7. SYNERGISTICKÁ ÉTERICKÁ SÍLA
TOTO BUDE ZDROJ VOLNÉ ENERGIE. BUDE TO KARMICKY SMĚŘENÉ A JEDINEČNĚ JEDNODUCHÉ.

P.S. Dnes je 10.5.2024 a již druhý den je začáraná obloha, ůdajně vysoká oblačnost. Příroda bude reagovat čištěním ovzduší od těchto vymožeností prudkým větrem, vždy tak cca za 2-3 dny po "začárání", tj. 13-14 května bude vichr.



24 komentářů:

  1. Bod 7/ Synergická éterická síla. Ona synergie tedy spolupráce ale teď čeho všeho? Vhodně zvoleným typem/druhem vibrací (určitá frekvence) lze ledacos uvést do pohybu, takže přeměnit energii. Tuhle bylo na netu video zkusím najít, lepší vidět než to vysvětlovat, borec pustil do reprobeden určitou frekvenci a celé zařízení se buďto rozběhlo nebo zastavilo. Jen zvolením té vhodné vibrace.
    díky za článek! zdraví vedarus

    OdpovědětVymazat
  2. Když lidstvo ovládne torzní pole, ovládne vše. Viktor Schauberger
    vedarus

    OdpovědětVymazat
  3. Žijeme na zničených městech našich Předků. Jsou přímo pod námi, celá města zasypaná pár metry hlíny. Že prej kulturní vrstva? Pche! Nic!
    Éter, bylo: https://prnt.sc/MbI1PqcAsYJf vedarus

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, tu je skrytá a zničená minulosť.
      https://celostnivzdelavani.cz/marcia-ramalho-bila-mesta-1-cast
      https://celostnivzdelavani.cz/marcia-ramalho-bila-mesta-2-cast

      Vymazat
    2. to Vojtech
      pozustatky z tamtého řádění - chram stary min 1,5tis let je dodnes v provozu, ve vysce cca 190m, vedarus https://prnt.sc/cIoa-6oftCq-

      Vymazat
  4. Zdravím pane Iv, k tomu dodatku- souhlasím a lze si všimnout jakmile jsou erupce na slunku a pokud CME směřuje k nám vždy se objeví silnější větr i s nárazy a to se pak vypařuje onatekutina jedna radost, stačí málo a nad hlavou hned modrá nebesa. Nebesa od slova nět běsa! srdečně zdraví vedarus přeju mnoho úspěchů a zdraví ať vždy slouží

    OdpovědětVymazat
  5. Hnutie ALLATRA nemusím, ale toto doporučujem pozrieť:
    https://www.youtube.com/watch?v=DSquntwyZzY
    Zastavený pokrok.

    OdpovědětVymazat
  6. Éter byl vyškrtnutý někdy kolem 1908 z tabulky génia D.I. Mendělejeva, rok po jeho odchodu. Naším úkolem je vrátit ho zpět na své místo, vždyt on nikdá nezmizel. (j)Elity ho plně využívají proti nám.
    Éter https://prnt.sc/IDlmNDgkjgM1
    Ladič éteru byla funkce https://prnt.sc/uyeTa4TjqY8O
    osvětlení zdarma? bylo je a bude: https://prnt.sc/bkdcJHSbXa_C
    lodě na VE ! https://prnt.sc/0wnpv4zjxAQP
    Universální energie. Energie UNIVERSA. https://prnt.sc/rpt77DM1UC-v
    vedarus

    OdpovědětVymazat
  7. 10.5. (včera) večer jsme sledovali polární záři cca 22.40-23.00 hod (západně od brna), kdy bylo až půl oblohy zbarvené do fialova barva proudí ve vertikálních pásech. Nyní je index KP9 https://www.solarham.com/kp.htm
    https://prnt.sc/sp0kAqScioiB
    a v noci zajimavých X5,8 bude trochu horko, komentář nešel v noci odeslat.
    vedarus

    OdpovědětVymazat
  8. Polární záře pozorované nad celou Jevropou, Ruskem, Ukrajinou, Německem, Slovinskem, Austrálií, atd, do toho se přimotala ještě jedna zpráva - v tisku objevila cca 5.5. glosa že haarp má ohřát ionosféru 8.-10.5.24. Čemu vlastně vděčíme za tyto fialové polární záře pak si vyberte. Shodné barvy viz foto byly včera večer u nás, jenže můj foťák se to musí teprv naučit snímat ). Tyhle fotky jsou z netu. vedarus
    https://prnt.sc/-hs4ho4rDM8b
    https://prnt.sc/0_3pPur1gjmd

    OdpovědětVymazat

  9. Nové důkazy naznačují, že srdce není pumpa.

    https://otevrisvoumysl.cz/zahada-lidskeho-srdce-neni-to-pumpa/

    jirik

    OdpovědětVymazat
  10. Archeologové t Macquarijské univerzity ve své studii popisují objev 16 míst se stejným typem skalního umění v poušti obklopující Wadi Halfa, město v severním Súdánu poblíž hranic s Egyptem.

    https://morezprav.cz/svetodeni/jeskynni-malby-ukazuji-ze-sahara-byla-pred-4000-lety-zelenym-rajem-plnym-vody-a-zivota

    jirik

    OdpovědětVymazat
  11. Stojí za zmínku, že mikroplasty pravděpodobně mohou migrovat a migrují do kožních buněk i vnitřní cestou. Tím mám na mysli, že mikroplasty se do těla dostanou přes střeva nebo plíce, přejdou do krve a z krve skončí v kožní tkáni. Studie již prokázaly, do jaké míry mikroplasty pronikají do našich tkání po jejich vdechnutí nebo požití. Zdá se, že neexistuje žádná část našeho těla, do které by se nedostaly.

    https://aktax.cz/prispiva-synteticke-obleceni-ke-zvyseni-poctu-koznich-onemocneni-a-dokonce-i-rakoviny-kuze/

    jirik

    OdpovědětVymazat
  12. Helena Walker vypráví o volné energii, kde překládá Allexe Colliera. https://rumble.com/embed/v4s62il/?pub=1sfave

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky za opakování tématu. "no+rad" se holedbá že dovnitř hory neprostoupí žádné záření z jaderky to mě pobavilo. Pokud by tam někdo dělal neplechu, několikastupňová termobarika to řeší, ale asi to nebude třeba. Ohledně staveb -ve- začíná kolem 38min. Architektura našich milovaných Předků srdečně vás všechny zdravíme a děkujeme za veškerou plynoucí pomoc od vás! Kontakt. vedarus

      Vymazat
    2. čas 1.22.14 - Laos - planina džbánů. Neshoda.
      Pán ve videu říká, že do džbánů pohřbívali těla mrtvých lidí, odmítám.
      Ten pán zavádí přitom má buňky aby zjistil pravdu. Nechápu proč to dělá, ony tzv. poloviční pravdy. Ty džbány jsou prastará technologie. vedarus

      Vymazat
    3. pozn. zavádí ten pan Olsen, ten vpravo.

      Vymazat
  13. David Wilcox o sobě https://rumble.com/embed/v4rnif5/?pub=1sfave

    OdpovědětVymazat
  14. Pokud někdo sleduje energie, tady jsou pak dobře vidět ty rozkmity. Magnetometr kiruna švédsko. A bacha na švédy! ) vedarus
    https://www.irf.se/observatory/mag/
    A data z 11.5.2024 https://prnt.sc/q0LSRoCEcF9N
    a fotky polární záře - srolujte níže, fotky aj od nás...
    https://solarham.com/may2024/index.htm

    OdpovědětVymazat
  15. Divím se, že u nabíjecích stanic elektroaut ještě nepostává ono etnikum aby odřízlo kábel a prodalo měď do sběru. Kdesi v san francisku již nato došli, pokrok nezastavíš ) v.

    OdpovědětVymazat
  16. Královští barbaři porazili ariánsko-tartarskou civilizaci, obsadili její paláce a zničili hvězdicové bašty pevností po celém světě, což dokumentuje obrovské množství zachovaných půdorysů těchto mohutných hvězdicových staveb po celém světě a po celé Sibiři. Úroveň dobových mezinárodních veletrhů a výstav po celém světě byla ohromující.

    https://celostnivzdelavani.cz/marcia-ramalho-bila-mesta-4-cast

    jirik

    OdpovědětVymazat
  17. Něco jiného. Při nedávné hromadné injektáží lidí kokovidovými injekcemi mi mnohé sdělil asi indický vědec jménem Naserum Naserjim. Přeju dobré zdraví všem hodným lidem. vedarus

    OdpovědětVymazat
  18. Dohoda WHO se nezdařila. A co nato Rusko, Samara:
    Nastolili karanténu kvůli údajné maltské horečce (bruceloza) která vede ke ztrátě paměti a halucinacím. Uvádí, že tato horečka se může přenést na člověka prostřednictvím nedostatečně zpracovaných živočišných produktů, jako je maso, mléko a sýry... Nedají s tím už pokoj? vedarus
    https://prnt.sc/f1ochZslq6M_

    Mezitím, univerzita John Hopkinse potvrzuje, že testování PCR testy bylo spíše tajným očkovacím programem lidí. Testování PCR probíhalo mnohem masivněji (školy, úřady, očkocentra, ordinace, silnice...) než samotná vakcinace kokovidem a proto je ono "testování pcr" mnohem nebezpečnější než injektáž u které bylo předem sděleno že jde o experiment.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.