středa 21. února 2024

Elektrokultura jinak

 Elektrokultura jinak

 Tento článek pro naše čtenáře je výsledkem reálného laborování s elektrokulturou v pěstování. NWO vkládá lidem názor, že planeta neuživí tolik obyvatel a proto je třeba snížit populaci obyvatel. Existují však technologie, které jsou záměrně dehonestovány a znepřístupňovány. Zde vám nyní uvedu postup, který vychází z Elektrokultury jiným způsobem a dostupný všem.


První co budete potřebovat je, že semena vložíte do elektrického vysokonapěťového pole, kde toto pole působí na strukturu semen. Nebudu zde popisovat složitě strukturu působení na genetiku rostlin, ale reálný výsledek v půdě je takový, že kořenový systém rostliny každého semene takto ošetřeného zvětší svůj kořenový systém o 300 – 400 %. Rostlina je vitálnější a výsledná produkce je větší a kvalitnější. Aby jste dosáhly ošetření semen ve vysokonapěťovém poli, použijete jednoduše Plazmovou kouli https://www.google.com/search?sca_esv=e96a0e7e0d01906d&q=plazmov%C3%A1+koule&tbm=isch&source=lnms&sa=X&ved=2ahUKEwjp6LXJkryEAxWC9QIHHYESAosQ0pQJegQIDBAB&biw=1308&bih=597&dpr=1 , která je běžně k dostání. Sáček se semeny, jen papírový, bez alobalu, položíte na vrchol plazmové koule a necháte působit 24 hodin. Nějaké vylepšení pro umístění na kouli si udělá každý sám. Tímto způsobem máte aktivovaná semena, která i rychleji vyklíčí – zkoušeno na paprice, která má delší dobu klíčení.


Další postup je, že sazenice, které pak přesadíte na venkovní stanoviště zalijete Gansem CuO2, který vyrobíte podle návodu http://energieupramene.blogspot.com/2017/11/gans-plasma-keshe.html

Výroba Gansu pomocí slunečního článku (2V) úplně zdarma
 

odstátým čirým Gansem v poměru 1:8, tedy 1litr čistého Gansu do 8l. vody. Stačí zalít rostlinku ke kořenům 1x měsíčně. Proč Gans CuO2? Zlepšuje strukturu půdy a rostlina je vitálnější, je to výraznější náhrada za používání měděného nářadí, jehož cena není malá. Jak působí Cu nebo bronz v půdě je celkem popsáno zde https://www.biozdroj.cz/bronzove-naradi/ Ganz CuO2 je lepší a ůčinnější způsob zkvalitnění produktů z rostliny, tak i půdy. Nemusíte stavět antény, zapíchávat různé Cu cívky atd. Je to přirozenější a pohodlnější způsob pěstování v elektrozahradě s velkými výnosy.

P.S. Slyšel jsem hezký komentář: lidi se dnes budou hádat o bobek u plotu, místo aby se dohodly, tak klidně u toho mezitím chcípnou hladem.

Přeji mnoho radosti a užitku. 


 

28 komentářů:

  1. Nadzemni plodiny sazet pri uplnku. Podzimni plodiny. Brambory,cibule se sazi pri ubyvajicim mesici. Hrach, rajcata sazet pri dorustajicim mesici.

    OdpovědětVymazat
  2. https://cz.rhythmofnature.net/biodynamicky-kalendar

    OdpovědětVymazat
  3. Astrofyzici tvrdia, že sa doslova topíme v nevyčerpateľných zásobách energie, takzvanej kvantovej vákuovej energii alebo vibračnej energii nulového bodu. Hustota hmoty/energie je 10 až 94. mocnina gramov na centimeter kubický. Keď ľudstvo získa prístup k tomuto prúdu virtuálnych častíc, nikdy nebude využívať málo účinné fosílne palivá, rádioaktívnu jadrovú energiu a iné technológie škodlivé pre životné prostredie… Vojny o kontrolu nad týmito environmentálne škodlivými zdrojmi uhľovodíkov sa stanú minulosťou, a to bude začiatok novej éry vo vývoji ľudstva.
    Vo svete bez chemtrails, pomocou ktorého sa nepriatelia ľudstva snažia premeniť našu planétu na piesočnatú púšť so sírovou atmosférou a riekami kyseliny sírovej a bez tejto priam parazitickej satanskej sily, ktorá zotročila ľudstvo. A ľudstvo je plne schopné tento problém vyriešiť. Na to potrebujeme vyvinúť technológie na voľnú energiu šetrné k životnému prostrediu.
    https://www.biosferaklub.info/futurologicka-predpoved-od-dr-karla-maretha/

    jirik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Daaavno existujou, jen vytahnout je je potreba. To nechteji dovolit a jde jim to, kdyz lidi nechapou, ze se nemuseji ptat...................proud

      Vymazat
    2. proud: třeba NATO volnou energii používá v místech kde není přístup ke "klasické energii"...kdysi jsem o tom četl nějaký článek. Stejně tak i elektrika do rozvodných sítí je v některých lokalitách vytvářena třeba teslovou věží - akorát lidi tomu sdělení buď nevěří anebo o tom nejsou informováni....

      Tento "šmejdsystém" ikdyby dal elektřinu zadarmo/zdarma, tak by dal poplatky na udržování roxzvodové sítě, viz natř někteří poskytovatelé jako SKILink, kde slibovali příjem televizního signálu zadarmo a pak změnili uživatelské podmínky a bez zaplacení obolusu byl signál vypnutý - tehdejší náklady na zprovoznění byly cca 10 000 kč a to je možná víc jak 15 let!

      jirik

      Vymazat
    3. Verim, uz od chvile kdy jsem cetl clanek o "chatrci" v dzungli co byla plne elektrifikovana, zarizeni bylo ve sklepe ;-).......................proud

      Vymazat
  4. pozor fialový rentgeny plati pro 23-24.2. v.

    OdpovědětVymazat
  5. Úžasné vlastnosti naklíčených pšeničných zŕn boli známe už v staroveku. Používa sa v rôznych kultúrach na liečbu mnohých chorôb. Mermerski tvrdí, že tento potravinový výrobok uvoľňuje tepny a cievy, chráni pred srdcovými chorobami, ničí obličkové kamene, posilňuje imunitný systém, zlepšuje trávenie a dokonca predchádza rakovine.
    https://www.biosferaklub.info/zit-100-rokov-bez-choroby-je-mozne/

    jirik

    OdpovědětVymazat
  6. to IV
    Děkujeme (celá rodina) za podporu pomoc a rady v těchto lehkých časech. Máme vás rádi. Využijeme na zahradě. Aj měděný vrtulky zhotovím.
    Na začátku napichování lidí kokovidem jsem polil ganzem aj vstupní dveře, trávník před domem aj chodníky. Přilil ganz do konvy, furt míchal a políval. srdečně zdraví vedarus

    OdpovědětVymazat
  7. mluvčí Červeného kříže potvrdil, že míchají očkovanou a neočkovanou darovanou krev pro transfuzi lidí. Jediný způsob, jak získat „neočkovanou“ je podle úředníka darovat krev pro sebe od neočkovaného člena rodiny. vedarus

    OdpovědětVymazat
  8. MUDr. Tomáš Lebenhart – Nová vize zdravotnictví
    1.5 hodiny

    https://www.youtube.com/watch?v=URZMWV3-I1

    jirik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. video již není dostupné, píšou. v.

      Vymazat
    2. https://www.youtube.com/watch?v=URZMWV3-I1k

      tenhle odkaz by měl fungovat

      jirik

      Vymazat
    3. díky vedarus

      Vymazat
  9. velmi zajímavý článek jirik

    https://www.biosferaklub.info/zdravotne-rizika-5g-pre-ludi/
    50 rokov ruského výskumu elektromagnetického žiarenia od studenej vojny viedlo k jasnému pochopeniu, že toto vystavenie má biologické dôsledky. Ruský národný výbor na ochranu pred neionizujúcim žiarením vydal v roku 2011 dekrét, v ktorom odporučil, aby osoby mladšie ako 18 rokov nepoužívali mobilný telefón.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a na badatelovi vyšel podobný článek

      Podľa Klinghardta sa mikrovlnné žiarenie vo vnútri tehotnej matky koncentruje na úrovni až 20-krát vyššej, než je normálne. To znamená, že jej nenarodené dieťa je počas používania mobilného telefónu alebo sedenia pri Wi-Fi routeri vystavené ekvivalentu 20-krát väčšiemu žiareniu než samotná matka.
      https://www.badatel.net/tehotne-zeny-by-sa-za-kazdu-cenu-mali-vyhybat-elektromagnetickym-poliam-plody-su-vystavene-az-20-nasobnej-koncentracii-ziarenia/

      jirik

      Vymazat
  10. Na dnešnom stretnutí – V4 v Prahe polský žid Tusk tvrdil, ako musíme vojensky i finančne pomáhať Ukrajine, lebo – zrejme – bojuje i za našu slobodu.

    No a na druhej strane polskí tzv. „sabotéri“ – vysypali z UA-vagónov na polskú zem na stanici Kotomerz – pod koľaje 160 ton ukrajinského obilia. Spor už prešiel i do vysokej politiky na úrovni ministrov, kde Poliak dal zas 1 krok spiatočku pred Zelenským s tým, že sa treba dohodnúť, ergo: „Ako ďalej a kam s kontaminovaným obilím“?!..

    P.S: Naviac – vtáky z okolia, ktoré „naleteli“ (povedané: doslova i obrazne) na vysypané zrno, tak vidieť na videu desiatky z nich mŕtve.. (pozn.: dúfam, že to zas „múdre hlavy“ – „otipujú“ na tzv. vtáčiu chrípku).
    UA obilie – určené pre EÚ-občanov, je určite „obohatené“ rôznymi chemickými jedmi. Skúšky sa robili i na Slovensku a bolo to v tomto duchu i potvrdené..

    https://politikus.info/events/159452-polyaki-vysypali-160-tonn-ukrainskogo-zerna.html

    V II. odkaze je 39 sek. video s mŕtvymi vtákmi na koľajniciach s vysypaným UA zrnom..

    https://politikus.info/events/159446-ot-ukrainskogo-zerna-dohnut-pticy.html

    jirik

    OdpovědětVymazat
  11. Základ starovekej Číny tvorili negramotní roľníci a militantní nomádi. Najrozvinutejšia časť obyvateľov Strednej Ázie sa odmietla pripojiť k tomuto hnutiu a bola vyhubená. Medzitým archeológovia dnes nachádzajú v tomto regióne obrovské osady s dielňami, dláždenými ulicami, drenážnym systémom, studňami a inými architektonickými technológiami podľa vtedajších štandardov.

    Slovania išli zo severu Eurázie na juh. A do Číny sa dostali pred viac ako 10 000 rokmi. Najúžasnejšie však je, že tu nežili Ázijci, ale Európania. Najstaršie mestá majú 8 – 9,5 tisíc rokov. Zatiaľ čo Číňania začali stavať mestá až 2 tisíc rokov po založení Číny. Predtým to boli veľké osady vyrobené prevažne z bambusu, hliny a dreva. Spracovanie kameňa spočiatku nevykonávali Číňania. Na rozdiel od tajomných obyvateľov regiónu Severnej Číny.

    Na najstarších pohrebiskách tejto časti Číny našli vedci múmie červenobradých a modrookých ľudí, ktorí podľa vonkajších znakov nespadali pod pojem „Aziati“. Mnohé artefakty poukazujú na to, že to boli Slovania – Rusi. Nositelia ruskej kultúry sa presunuli zo severu do hlbín Ázie, unikli z rozširujúceho sa zo severu ľadovca. Poznali už megalitické murivo, kult Slnka, polyteizmus a prírodopis.

    https://www.biosferaklub.info/kto-postavil-mesta-v-severnej-cine-pred-vytvorenim-tamojsieho-azijskeho-statu/

    jirik

    OdpovědětVymazat
  12. Muže mi někdo někdo vysvětlit,co to je za fintu? https://xras.ru/en/sun_flares.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nevím, mě to přinde jak umělej zásah, začalo se to dít cca 3 dny zpět. Děje se to ve stejnej okamžik každej den. Už to tu v minulsoti párkrát bylo (rok, dva zpět) Je to na všech serverech co snímaj slunce, pardon sunce který kdokodýl sežral (ruská pohádka), takže ted máme umělou lampu. Naše skutečný svítidlo SOLAR skryli jako v tý pohádce, krokodýl je plaz. Známe a vyženeme. zdraví vedarus

      Vymazat
  13. Ptačí chřipka kosí další chovy!

    29.2.24

    Česká republika:

    Chov geneticky cenných nosnic ve společnosti Líheň Studenec ve Vanči na Třebíčsku zasáhla ptačí chřipka. Ohnisko se tam prokázalo před čtrnácti dny. Zatímco 11,5 tisíce slepic z první haly bylo utraceno prakticky hned, nosnice v druhé hale se snažili veterináři zachránit. Infekce se ale nakonec potvrdila i mezi nimi, takže se musí zlikvidovat dalších 13 tisíc kusů drůbeže.

    Začátkem února musel být také zlikvidován chov 50 tisíc kusů kachen u chovatele ve Valdíkově na Třebíčsku. I tam se ptačí chřipka prokázala.

    Člověk nemusí být hned konspirační teoretik aby mu v hlavě nezačala blikat červená kontrolka.

    Pohádka o šikovném ptáku který zřejmě ventilací upustil nakažený sekrement přímo mezi opatrované slípky a kachny neobstojí.

    P.S. - salámovou metodou se k těm cvrčkům přeci jen dostanem. Žrát se musí.

    https://pravyprostor.net/domaci-drubez-byste-zrali-nic-holoto/

    jirik

    OdpovědětVymazat
  14. Proč se zaměřujeme na imaginární „virus“ a groteskně ničíme životy nevinných ptáků, když existují mnohem věrohodnější vysvětlení pro jakoukoli vnímanou nemoc? Proč dovolujeme, aby podvodné genetické testy určovaly, zda je zvíře nemocné, či nikoli? Proč se předpokládá, že každý pták je nakažený, a proto musí být utracen? Tento přístup spálené země v případě ptačí chřipky, který se používá k potlačení imaginárního „viru“, je podobný opatřením při „COVID-19“, která v posledních čtyřech letech zničila mnoho lidských životů.
    https://www.nespokojeny.cz/podvod-jmenem-ptaci-chripka-valka-proti-ptakum-je-pokracovanim-valky-proti-lidstvu/

    jirik

    OdpovědětVymazat
  15. Sestavil jsem si výrobník průmyslového gansu podle článku Gans – zahrádka http://energieupramene.blogspot.com/2016/04/gans-zahradka.html
    Proud protékající mezi elektrodami si reguluji množstvím soli (zpravidla tak dvě, tři špetky akcelerují proud na 30 až 40 mA), tak aby to kolem elektrody moc nešumělo. Za těch 14 hodin se na dně vytvoří necelé 2cm gansu. Nechám odstát, setřu povlak z měděné elektrody, nechám odstát a pak zbavuju roztok zbytků soli. Snad jsem ten postup správně pochopil a aplikoval...
    Ale teď jsem narazil na problém doporučeného ředění. V diskusi pod článkem Gans – zahrádka (2016) uvádíte, cituji:
    „S dávkováním se moc nemažu, do 10l konve dám tak 1/4 kávové lžičky a finito.“
    A v tomto aktuálním článku Elektrokultura jinak - 21.2.2024 píšete
    „sazenice, které pak přesadíte na venkovní stanoviště zalijete odstátým čirým Gansem v poměru 1:8, tedy 1litr čistého Gansu do 8l. vody.“
    Můžete mi prosím vysvětlit, které ředění je to správné? Děkuji za odpověď.

    alro

    OdpovědětVymazat
  16. to alro
    Předem děkuji za "hlášení", ale je to jednoduché: ta 1/4 kávové lžíce je usazený Gans. 1:8 je zase čirá kapalina nad usazeným pevným Gansem. Čirá kapalina má stejné vlastnosti jako s přimícháním pevných částic Gansu. Pokud si chcete uchovat na stálo aktivní nádobu odebíral bych jen čirý Gans a pevné částice bych nechal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, tak už tomu začínám rozumět. Já začal postaru – vygeneroval jsem Gans, odpojil zdroj napětí, setřel povlak z měděné elektrody, nechal odstát, odlil solnou vodu nad usazeninou a doplnil čistou vodou (celkem 4x s přestávkami na odstátí) a pak odlil usazeninu do sběrné sklenice.
      Ono asi půjde hlavně o ty nanočástice mědi (možná CuO) a až né tolik o tu tyrkysovou usazeninu (možná NaOH).
      Po skončení procesu výroby pozoruji, že na dně se nachází tyrkysová usazenina, na ní leží tmavá měděná usazenina, a voda nad má takový „tmavý, měděný zákal“. O ten tmavý zákal přijdu v procesu odsolování, a obě dvě usazeniny se pak smíchají. Když bych začal používat ten druhý způsob (čirá kapalina nad pevným Gansem), je potřeba nějaký delší čas odstátí (po poslední odsolovací výměně vody) a „naaktivování“ vody nad pevným Gansem před použitím k zalévání?
      Děkuji za odpověď.
      alro

      Vymazat
    2. to airo
      Je lepší, když so na dně necháte trochu těch modrých částic, má to silnější vyzařování, jinak i čirá tekutina nad pevnými částicemi má své vyzařování. Dělá se to i tak, že odebraná čistá kapalina do skleněné uzavřené lahvičky ponořená do další nádoby s vodou prozáří tu novou vodu a z ní se stává Gansová kapalina - množení Gansu. Nezapomeňte plusovou elektrodu nějakou dobu žíhat v ohni a nesetírat černou vrstvu ( nanočásticovou).
      Mnoho úspěchů!

      Vymazat
    3. Uffff, vypadá to, že když se „probírala nová látka“ (proces výroby Gansu prošel patrně několika apgrejdy ) tak jsem byl buď nemocný nebo za školou . Připravil jsem si nádobu, elektrody, měřič proudu, napájecí zdroj a jal se vyrábět Gans způsobem uvedeným v článku Gans – zahrádka (2016) s tím, že jsem si zbytků soli zbavený a odstátý pevný Gans přelíval do sběrné sklenice a chystal se ho aplikovat ¼ kávové lžičky do 10 litrové konve na zalévání. V aktuálním článku Elektrokultura jinak z 21. února 2024 jsem pak objevil ten nesoulad v ředění Gansu… a začal jsem se ptát kudy a kudy lépe….
      Vaše poslední odpověď ve mně vybudila několik dalších otázek a tak mě napadá.
      Nemohl byste prosím uvést „apgrejdovaný“ komplexní návod na výrobu Gansu, kde budou zohledněny Vaše poznatky a zkušenosti, včetně onoho žíhání měděné elektrody, množení Gansu a změny v nestírání černé nanovrsty aj?
      Myslím, že bych to uvítal nejen já, ale i ostaní gansoví nadšenci.
      Děkuji mnohokrát.
      alro

      Vymazat
    4. to arlo
      Oba dva způsoby jsou "košer", je jen na Vás, který vám bude vyhovovat a rostlinkám. Meze pokusům se zde nekladou.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.