neděle 8. října 2023

Co vám neřeknou v mainstrému

 Již to začalo 7.10.2023, musí být nastolena rovnováha, bez lží a přetvářky.

Pásmo Gazy, ze kterého včera, den po 50tém výročí zahájení Jomkipurské války mezi Izraelem a koalicí arabských států, vyrazili palestinští ozbrojenci na překvapivě úspěšnou zteč izraelských armádních základen a sídel, má rozlohu pouhých 360 km čtverečních, ale žije na něm 2.375 milionu lidí! Podle amerických vládních údajů jde o 6 nejhustěji zalidněnou oblast světa! Většina Palestinců, kteří v pásmu žijí, jsou potomci uprchlíků, kteří tam byli vyhnáni z Izraele, ze své půdy, ze svých domovů! Pásmo Gazy je extrémně chudé. Zemědělská půda má rozlohu pouhých 16% území. V pásmu není dostatek vody ani elektřiny, a moderní průmysl v něm nemá šanci! 80% obyvatel pásma Gazy je ve svém životě plně odkázáno na zahraniční finanční a potravinovou pomoc! 

  • Pásmo Gazy rozloha 360km!                                         Hlavní město Praha rozloha 496 km! 
  • Pásmo Gazy počet obyvatel 2.4 milionu lidí!             Hlavní město Praha počet obyvatel 1.3 milionu lidí! 

Proč Palestinci z Gazy včera zaútočili pochopíme nejlépe na tomto hypotetickém scénáři! Německo zaútočí na Česko, a vyžene všechny obyvatele Severních, Jižních, Východních a Západních Čech na Moravu, a 1.3 milionu Středočechů vyžene do Prahy. Všichni Češi budou muset žít na Moravě, a jen 1.3 milionu Pražanů a 1.3 miliony Středočechů budou muset žít namačkáni na 496km čtverečních v Praze, která bude odříznuta od většiny elektřiny a vody.

Německo Prahu oplotí, a na zbylém celém území Čech, odkud vyhnalo Čechy na Moravu, nebo do Prahy, usídlí své nové německé kolonisty! Celkem 2.6 milionu Čechů tak bude namačkáno jako sardinky v konzervě v Praze, a budou tam muset žít celých dalších 75 let jen z milodarů, které jim bude posílat Brusel a Washington! Němci budou okupovat jejich půdu, stavět si na ní své přepychové vesnice, a čeští uprchlíci se na to budou moci z Prahy jen přes plot koukat, protože Němci, stejně jako Izraelci, je na jejich původní území nepustí! Češi ani nebudou moci z Prahy nikam imigrovat, protože je nikdo, stejně jako Palestince nebude chtít! Brusel a Washington i OSN budou přijímat rezoluce o právu vyhnaných Čechů zřídit si v Praze svůj vlastní stát, a o právu usídlit se na svém bývalém majetku a území, odkud byli vyhnáni!  Rezoluce se budou kupit v diplomatických archívech, a žádná nikdy nedojde svého naplnění.

Po 75 letech toho Češi budou mít plné zuby, a rozhodnou se, že když i Ukrajinci mohou všemi prostředky s masivní podporou Západu dobíjet území, které jim zabavili Rusové, protože na něm většinově žili Rusové, že Němce z Čech také všemi prostředky vyženou! A z Prahy zaútočí!

A ejhle – Brusel, Washington, Berlín i Londýn – začnou ihned hromadně vřeštět, že Češi jsou hnusní teroristé, a že mají zalézt zpátky za plot do své konzervy na sardinky, do Prahy, a tam čekat dalších 75 let, a až naprší a uschne a porostou košťata! Takový je život, co je povoleno pánovi, není povoleno kmánovi, a říká se tomu americká demokracie a bruselská rovnost! 

Je s podivem, že útok Palestinců z Gazy na území, které Izrael protiprávně okupuje v den po 50-ti letém výročí zahájení Jomkipurské války, a pár dní po znesvěcení posvátné mešity al-Aksá, nikdo ze CIA, Mosadu, a dalších tajných služeb, nečekal, a že izraelská armáda nebyla v pohotovosti, a nechala si dokonce obsadit základnu napěchovanou tanky! Každý trošku zkušený důstojník přitom ví, že ve dny významných výročí, a bezprostředně po významné náboženské provokaci, se pohotovost vždy zásadně zvyšuje!!!

Náhoda to asi nebude. Izraelský premiér Netanjahu je z útoku štěstím bez sebe, protože odvrátil pozornost od masových bouří a nevole, které v Izraeli a na Západě vyvolala jeho justiční reforma! Washington plesá z útoku blahem, protože má jedinečnou příležitost házet vidle do politického sbližování mezi Saudskou Arábií, Iránem, Izraelem, Čínou a Ruskem! Putin si může mnout ruce, protože srovnávání zacházení se Srby v Kosovu, Palestinci v Gaze, a s Rusy na Ukrajině je voda na jeho mlýn

Zatímco Ursula z Bruselu včera vyla na Palestince jako pominutá, a označovala je za “nejohavnější teroristy“,  arabská média evidentně stála na straně Palestinců, a označení teroristé nepoužívala! Podobně jako Ursula řádili včera i čeští mainstreamoví novináři! Nikoho z nich skutečné důvody konfliktu – bída, vyhnání z domovů do jaké si novodobé “indiánské rezervace” podobné konzervě na sardinky, ani roznětka konfliktu – předchozí izraelská náboženská provokace – jako obvykle nezajímali. Pro celou Evropu včera zahájený konflikt nevěští nic dobrého. Muslimští imigranti a jejich potomci se nejspíš opět začnou radikalizovat, jako tomu bylo v letech 2015 až 2018, kdy v Evropě došlo k řadě brutálních teroristických útoků se stovkami nevinných obětí! Čím brutálnější bude izraelské dobývání pásma Gazy, čím více Palestinců při něm zemře, tím víc riziko teroristických útoků v Evropě vzroste! Konflikt mezi Izraelci a Palestinci naši politici nevyřeší, stejně jako ho nevyřešili tisíce jejich předchůdců! Ovšem zvát a vpouštět za této situace do Evropy další a další neevropské imigranty je už přímá podpora teroristů! Ostatně právě proto soudím, že Bruxelae musí být zničeno, a imigrace musí být zastavena!

Zdroj: https://www.michalapetr.com/map-1802-proc-vcera-palestinci-zautocili-a-komu-se-jejich-utok-naramne-hodi-do-karet-gargamelova-analyza/

Proč se to děje také zde:

6 komentářů:

  1. Ortodoxní osadnící spadají jaksi pod Toru,tedy zachování Izraele. Pokud podlehli tlaku MK ULTRA vymytí mozku,tak si Talmud radostně mne obřízku,nebot to je základ zničení Izraele a zahájení světovlády dle Talmudu. Co NATO Tora,tedy obřezaný Chabad Lubawitch v Moskvě? Je propojen se svým plánovačem v Izraeli,který chce stát Izrael zachovat. A Irán dle predikce chce právě zničit Izrael a samozřejmě k nelibosti páníčku též kvete na darknetu skvělý obchod se zbraněmi,dodávaných na Ukrajinu. Copak mají Palestinci dnes za zbraně? Mladý duchodce Igor Berkuk vypráví se svou tamní Jourovou,jak to brzy dopadne. https://rumble.com/embed/v3kelsj/?pub=2xfsds korendor.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak jak zidy vyhnala po jistym case vzdycky kazda zeme ve ktery se usadili, tak to dopadne i s jejich "statem", protoze v tom neni rozdil, jestli jedinec, skupina, nebo zeme. Co me udivuje je, ze se z toho nepoucej a to maji ohromnou "historickou" pamet. Coz me privadi na myslenku, ze to neni nahodou, ale vedej co delaj kdyz kam prijdou, tam zacnou casem podrejvat, rozkladat a drat se do "vlad", aby si hostitele podridili a ovladli ho, proste paraziti. A to zrovna ja proti nim, tem obycejnejm z nich, nic nemam a presto to vidim. Prijde mi to jako alegorie ke zbytku sveta, kde se oFce nechaji hnat v ohromnejch stadech psychopatama, kterejch je "jen par" oproti nim a neumeji si udelat poradek. Porad premejslim cim to jenom muze bejt. Asi to bude tim ze jsem tak zvanej "vecnej rebel"..................proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stádní gojové jsou spokojení s pruměrností,neprosadí si svou ješivu, nemají disciplinu. Tady to Kinsky říká o telatech zcela jasně. https://rumble.com/embed/v3kk7qy/?pub=2xfsds

      Vymazat
    2. Bohuzel, k vlastni skode a skodam svejch deti...........................proud

      Vymazat
  3. Když to vidím, není nejlíp v naší kotlině? Václav

    OdpovědětVymazat
  4. Hlavní rabín Ruska byl hospitalizován po tanci v synagoze v Maryina Roshcha... ( в Марьиной роще) https://www.youtube.com/watch?v=Q2LrlV8Cvcs
    vedarus

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.