středa 30. srpna 2023

Lidstvo se musí zbavit „Elit“

 Lidstvo se musí zbavit „Elit“

https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/david-icke-promluvil-o-nelidskych-silach-ktere-manipuluji-s-lidmi/

Pokud chce lidstvo stanout konečně jako svobodné, musí se zbavit uměle vytvořených „Elit“ a hlavně i jejich posluhovačů. Univerzum vždy dávalo lidstvu příležitost opakovaně, zda obstojí v boji o svou samostatnost a zbaví se mimozemských entit, které lidstvo drží stále v područí jako své poddané – otroky. Tyto příležitosti se periodicky opakují, ať je to povstání otroků v Egyptě, Francouzská revoluce, Ruská revoluce a u nás Husitské hnutí atd. ale zatím se vše zvrátilo zpět k prospěchu těchto predátorských entit. Dnes má lidstvo opět novou příležitost, do které se tyto „Elity“ namontovaly sami dobrovolně svou bezmeznou touhou ovládat svět, jako Covid, válka, Green deal, atd, je třeba toho využít proti nim, důkazů od pravých odborníků je dnes dostatek, jen je třeba je stále dokola opakovat a připomínat rušit jim tím jejich software. K těmto „Elitám“ které dusí lidstvo, patří hlavně dnes pozůstatky šlechty, nezakrytě s označením před jménem Von, pak to jsou především bankéři, prostě ti, co obsazují klíčová místa státních zařízení. Politici jsou jen jak drábové z doby nevolnictví, kteří za slávu a peníz plní témata těchto „Elit“. Politické strany je nutné zrušit a vytvořit jen občanská sdružení, která nebudou druhem lidí nezralých závislá na Egu slávy, penězích i majetku a povýšenectví. Politiky je třeba ignorovat, nevěnovat jim pozornost a tím jim nedávat energii, ať si je oslavují v dnešních masmédií, ignorovat, politici jsou vždy jen sobci a náhončí "Elit". 

Další informace k tématu:

https://youtu.be/Bz2L4S6ViHw?t=3061 

Jejich metody jsou podány jednoduše zde:

 

Jediná naše Elita:

112 komentářů:

  1. Ano, krásně, krásně, krásně napsané. to dělám. Žádné sledování zpráv, žádná platební karta, jen hotovost, nechodím k volbám a tak jsem si to za ty leta tak zařídila, že kdyby starosta stál vedle mě, tak já ho neuvidím. Když zapnu počítač, tek tam mám jen moje ikonky a seznam nemám jako úvodní stránku. Zjistila jsem, že se musí jít do nejmenších detailů. Pustím televizi a už předem mám naplánované programy tak, že se mi zprávy a jiné chujoviny vůbec nespustí. Jen vybrané programy. Například seriál susedia, nebo chalupáři, a tak podobně . to mi udělá pohodu a to ostatní se pak automaticky vypne.. . . . . . ano, politika, náboženství a ostatní blbosti budou zrušeny. Slyšela jsem, že se v pozadí už vytvořily shluky lidí, kteří budou dobrovolnými správci regionů. Zatím jsem ale měla problém jim tak úplně uvěřit. . . . všichni se už těšíme. ahoooj iva a dík

    OdpovědětVymazat


  2. Dr. Vernon Coleman, dlouhodobý kritik covidových opatření, vakcín a oficiálního narativu, v tomto videu sdílí 10 největších lží, které jsou nám předkládány médii, vládami a korporacemi.
    video 20 minut audio david formánek; informačně velmi zajímavé
    https://rumble.com/v3dm5e2-dr.-coleman-10-nejvtch-l-kter-ns-vedou-k-velkmu-resetu-cz-dabing.html
    jirik

    OdpovědětVymazat
  3. Hmmm, nooo, mozna mame takovej "problem". Predem hlasim ze teorie, ale kdo se zamysli, zjisti, ze to tak klidne muze bejt ;-). Co kdyz Zeme neni kulata, ale i kdyby byla, co kdyz je mnohem vetsi nez myslime a predklada se nam, co kdyz jsme jen jednou z mnoha "bunek" na ni. A ted si to spojime s tim, po cem chodime, po x civilizacich pred nami, co byly i dal nez my, aspon nektery. Cim to ze zanikly? Paklize jsme bunkou, bude tu zrejme i nekdo, kdo ty ruzny bunky spravuje, ovlada, za jakym ucelem, necham na kazdym. Ale paklize je tvori a ovlada, pak ma i moznost v nich nicit, menit, nebo zakladat to co chce, nebo potrebuje. Mozna je on tim GP, kterej si diktuje "globalni" deni a jak to nejde po jeho, proste to vsechno smaze a zacne znovu. Tak, a ted babo rad, co s tim, protoze vsechno zatim ukazuje na to, ze to tak nejak podobne pravdepodobne i je, staci se zacit zajimat a hledat, Telegram to vsechno se svejma mistnostma poradne urychlil. Pak se nedivim bordelu kterej na "zemi" vladne........... proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možno ut je odpoveď.

      https://www.tartaria.sk/plocha-zem-i/

      https://www.tartaria.sk/plocha-zem-ii/

      Vymazat
    2. Zdravim, jsem rad ze nejsem sam kdo se o to zajima a snazi se tomu prijit na kloub :-).................proud

      Vymazat
  4. No a na to navazuje ono zbavovani se "elit", ktery mu slouzej a vymenou za to si muzou onen bordel vytvaret. Co se asi stane, kdyz se do nich pustime a vlastne se osvobodime, jedno v tomhle pripade jestli po dobrym, nebo po zlym. Donedavna jsem byl pro zabevni se jich po dobrym kvuli lidem a tomu aby unikly zlu valek, hromadnou, organizovanou ignoraci a vymenou systemu za svuj. Jenze novej nahled uplne meni situaci a jsem vlastne zase na zacatku, s elitama si poradime, ale jak to navliknout s onim GP pokud je tak mocnej jak to vypada, to jeste ani netusim, natoz abych mel nejaky napady, snad prijdou. Co udela onen GP? Dalsi zaniklou civilizaci?...............proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. WhitelikesnowandcoldlikeWinter2. září 2023 v 16:12

      Něco podobného mne také napadlo.
      Dokonce i že ty vládnoucí parchanti zlopůsobící to vlastně dělají pro náš prospěch - snaž se,člověče,šup - překážka? překonej ji; těžší překážka? víc se snaž; kašleš na to? seš línej? tak to bude horší; chcete dobro? domluvte se - bez ohledu na jazyk,etnikum,atd.
      A když nás GP zlikviduje ( smrt není konec ),narodí se další,kteří půjdou znovu žít v pravdě a bojovat za ni,tak dlouho,dokud jedna strana nevyhraje ( nebo do nekonečna ).
      A nebo to je stejně úplně jinak.....
      :-)
      Všem vše dobré!

      Vymazat
    2. Nezname motiv, tak se nehneme z mista dokud ho nepozname, tak prosty to je. Muze to bejt tak ze se mame udelat lepsima, ale pak mi nedavaj smysl zablesky co chytam tejkajici se "velky sklizne"(lidi). Nevime jakej je smysl nasi bunky, ale leccos muzeme tusit na hrobech civilizaci pod nama. ........... proud

      Vymazat
    3. WhitelikesnowandcoldlikeWinter3. září 2023 v 11:20

      Bať.
      Motiv,důvod,od toho se to odvíjí.
      Někteří vyvolení lidé budou > spaseni <
      Každému,co mu patří.
      Krásný podzim přeji :-)

      Vymazat
    4. Vyhrá ten kto sa trvale oslobodí.Získa zásluhy a skúsenosti(a zároveň je to jeho súcit) tým, že pomôže oslobodiť sa i ďalším, ktorí majú k tomu ochotu.Pomôže im oslobodiť sa tak, že im ukáže pravdu. Kto ma uši počúva. ...Mailo

      Vymazat
    5. Pro mailo: Krásně napsáno "Kto ma uši počúva. ..." ja by som len dodal kto má srdce a dušu tak aj rozumie. Ďakujem ti pekně za hezká a pravdivá slová.

      rusido

      Vymazat
    6. Pre proud
      Niečo málo o tej "sklizni" bolo vo filme "Jupiter vychádza". Pravdu nám už povedali, len stále to offce berú ako scifi... Film je na ulozto.
      F.

      Vymazat
    7. Jiste, musej vsechno rict, zakony Universa nepustej ;-)................ proud

      Vymazat
  5. Zdravím vás člověkové, buďte zdrávi

    V sobotu jsem se potkal v obchodě s kamarádem celníkem. Po obvyklých pozdravech a poplácavačkách po zádech, že se zase po roce vidíme (pracovali jsme kdysi u telekomu) mi povídá "dobře že tě vidím, potřeboval bych znát názor taky z druhé strany". "Moji kolegové minulý týden zastavili chlápka na dálnici a ten na ně, že s nimi nemá uzavřenou žádnou smlouvu, že jsou firma a že stát není stát a je to taky firma a ani s touto firmou nemá uzavřenou žádnou smlouvu a vykazoval naprostou nesoučinnost". Povidám dobře udělal, tvoji kolegové narazili na člověka z masa, krve a kostí, který podléhá jedině Stvořiteli. Udělal bych to samé ikdybychom se setkali my dva "služebně" z tvé strany. "no počkej" povidá. "To myslíš jako fakt?", jo to myslím jako fakt úplně fakt! Tak to prostě je. A tak jsem mu to ještě dovysvětlil. Je taky protisystémový protože co se u nich děje je do nebe volající a tak to pochopil.

    Vy přátelé postupujte stejně, chce to slušně jednat, žádné nervy, nedělat si z represívních složek prdel, oni za to nemohou co jim navykládali oni to nakonec pochopí, že na nás živé člověky nemají.

    Mějte hezký den, já se ještě čtyřikrát vyspím, čtyřikrát ráno vstatanu a do tej fabriky jim půjdu a pak ať se zas stará ten údajně nejlepší co nedovede opravit nic a jen dělá škodu, ale je prý nejlepší. Nuž, tak jo. Za čtyři dni budu svobodný a dám si na nějaký čas prázdniny.

    Buďte zdrávi člověkové milí

    rusido

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to rusido
      To je pěkný, ale co dělali, nebo reagovali ti celníci.

      Vymazat
    2. člověče pane iv víte, že mě to napadlo taky tady tato otázka, že jsem se kamaráda zapomněl zeptat. No, možu to napravit. Co mohli tak asi dělat, nic pač s nama nic neudělajou, to je prostý fakt. Vjetšinou někam zavolají, tam jim řeknou serte na to. Pardon, že su sprostý. Ale tak to je. Oni vijou, že na nás nemají.

      Musíte mět všechno dobře podchycené, nachystané argumenty. Ona aj "státní" technická kontrola vozidel neexistuje. Nadruhou stranu jen debil a nezodpovědný jedinec by vyjel s autem na silnicu...

      Nikdo z nás člověků není npécéčko. Dobrá připomínka a zítra až budu v práci tak zjistím, můj telefon volá na kredit tak mu cinknu ze služebního, dokud ještě možu. Vůbec se vy čtoucí nebojte takovýchto postupů, fakt na nás nemají, poznáte to až z jejich reakcí, oni sice řeknou, že půjdete do správního řízení, hovno. (pardon) Vyfakujmeje. (pardon). Nedejme jim žádnou šanci, to je naše síla, a my, Sílu máme.

      Zdravím vás pane iv a všechny čtoucí, zítra mu cinknu, číslo na něj mám a pak se ozvu

      Opatrujte sa všeci

      rusido

      Vymazat
    3. Moje odpověď kamasi asi zapadla třeba do zádele a tak ještě jednůc. Je to úplně jedno jak reagovali ti jeho takzvaní kolegové. Zřejmě to poslali do takzvaného správního řízení které to ten dotyčný člověk vyhraje, o tom žádná. Cinknu mu zítra a něco se o tom dovím dál, je to úplně jedno. Ten člověk to s nimi prostě vyhrál, neměli na něj šancu pač je to člověk. S lidmi je to horší, ti podlehnou. No, ciknu mu zítra jak to s těmi jeho kolegy bylo, já osobně až na toto dojde je pošlu slušně do půůče. Ať si jdou kontrolovat silnicu a chránit a pomáhat někomu jinému kdo to potřebuje. Asi taků. Navíc od roku 1996 jsou veřená a nikoli státní složka, tak ať jdou opravdu do té půůče. Když na sebe vytáhneme železa, je to stejné. Já su oni a oni jsou já vy jste oni a oni jsou vy.
      Jak jednoduché. A tak to je.

      rusido

      Vymazat
  6. peter staněk

    00:00 01:49 Jak regionalizovat Evropu?
    01:49 04:56 Jakou mít vizi pro Evropu?
    04:56 06:19 Jaká je energetická vize Evropy?
    06:19 08:17 Jak by mohla fungovat Evropa zcela jinak?
    08:17 09:48 Jaké jsou úvahy a hry v Evropě?
    09:48 10:30 Jakým způsobem se centralizuje moc Evropy?
    10:30 11:16 Jaký je dlouhodobí účinek hmyzu?
    11:16 12:55 Jakým způsobem aplikovat regionalizaci Evropy?
    12:55 15:11 Jakým způsobem pracovat podporovat lokální ekonomiku?
    15:11 18:35 Jak si pomoci v kritických situacích?
    18:35 23:17 Jak se chovat v krizových situacích?
    https://www.youtube.com/watch?v=oXmS67_4xGU
    jirik

    OdpovědětVymazat
  7. Atlas pro děti z r 1784 aneb "Nová metoda pro studium geografie", v PDF.
    Armilární sféra, vody nad námi, mapa konkávní země, 26 MB, hledajícím věnuje vedarus
    Heslo souboru= "laska"

    https://ulozto.cz/tamhle/smqQyCFYm6b8#!ZGD2BQR2Z2EwAQOyZmyxAwx1MwD3LmuvAz1fEmu2Yv00F2WyZN==

    OdpovědětVymazat
  8. Dejme si drobek pokoj od toho všeho: https://youtu.be/xqTBlft8gQA

    Trio Da Da Da Official Video

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. https://www.youtube.com/watch?v=WSzKRJ5oLro#

      Vymazat
    2. A tak jsem teda volal tomu kamarádovi jak jsem slíbil. Jak to dopadlo s živým člověkem na cestě neví. Jedno je jisté že na nás živé člověky nemají. Zde je registrace korporace česko ltd: https://find-and-update.company-information.service.gov.uk/company/04706523 vy máte smlouvu s touto firmou? Já teda ne. A takto je to s policíí ltd s městkou policií ltd se všemi úřady na které si lze vzpomenout. Nenechme si dělat na hlavu. Už ne. Zde video, policie ltd a živý člověk: https://www.facebook.com/100094074429518/videos/167927266276504/
      viděl jsem ho tehdy když to pavel zítko vysílal v přímém přenosu.
      Zde video další: https://www.facebook.com/100000853404050/videos/1074983773655917/
      Zatím jsem jej neviděl, je možné, že až budu vyndavat nádobí z myčky a zase myčku plnit tak zkouknu. Zde cca od padesáté druhé minuty další video: https://www.facebook.com/100094074429518/videos/530048639281169/
      Až na vás na tej xsichtoknize vyhrkne přihlašovací okno, stačí odkřížkovat a jede se dál kol močálu a bílých skal. Jsem rád, že se živím poctivě, u nějaké takové korporace bych pracovat opravdu nemohl, jednejme s nimi slušně oni za to nemohou kde pracují, jsou to lidé, někteří z nich jsou možná i člověci. Viz můj kamarád celník. Je to slušný kluk a tata od rodiny. Chodívali za mnou na telekom kluci z kriminálky, nikdy neměli papír, to byl okamžik kdy jedině tehdy jsem přestoupil Zákon o Telekomunikacích a nechal je nahlédnout do našich databází když mi ukázali spis a honili desperáty. Tehdy byl ještě svět trochu v pořádku.

      Držte se přátelé

      rusido

      Vymazat
    3. zdar rusido :-), libi se mi jak pises, ale mam vyhrady. Zivej clovek je pekna vec a vynikajici napad, mozna i pravne dobrej, ale jen pokud se to "uznava", od toho je pravo pravem, aby si "delalo co chtelo", ale nic nefunguje, pokud to jak se rika vsichni nepreberou a nerespektujou. A lidi si dneska odvykli jednote a postaveni se jeden za druhyho, budes se za ne prat a nechaji te osudu jen co prijde na krajeni chleba. Presne stejne je to napriklad i s policii, zakon mi dava pravo se branit na jedny strane, na ty druhy kdyz te reze policajt a budes se branit, ceka te tvrdej postih za napadeni cinitele, pritom mas pravo na obranu zivota, zdravi, majetku, sebe i druhejch a nikdy nevis co se policajtovi honi hlavou, jestli te zmrzacit, nebo zabit nechce, to nevi ani jeho sef, nemuze to vedet krome nej nikdo a spravedlnost chodi zakonite az ve druhy linii, cas cekat na ni tedy nemas. Podobne je to s nasima "zastupitelema" co delaji hovadiny. Nevim jak kdo jinej, ale pro me zastupitel zastupuje, ne ze si sam vymejsli, zastupuje me, mel by se tedy zeptat co a jak ma udelat, paklize je potreba reseni a najit odbornika co se v tom vyzna aby poradil to nej a pak se me zeptat jestli to chci, to co se deje neni ale zadny zastupovani, ale diktatura............proud

      Vymazat
    4. Nazdar proude a ostatní

      právě čekat na to až se tak budou chovat ostatní není čas, to se nedočkáme. Každý jeden z nás kdo má o to zájem se musí stát tím živým člověkem. Jakmile se jím staneme tak už na nás nic nemají. Než bych tady sáhodlouze psal, raději se podívejte na toto video kde je vše velice dobře vysvětleno:

      HOVORY ZE ZEMĚ - Už nejsme otroci systému - Josef a Veronika Veselí

      https://www.youtube.com/watch?v=wAFeq4OM4Nw

      Je to o tom, že přestaneme hrát ty jejich hry a přestaneme poslouchat nesmyslná nařízen a zhovadilosti. Neska jsem byl na výstupní prohlídce a silně zachráněná zdr. sestra mi říká "musíte mi dodat vaši zdr. dokumentaci od obvodního dr" říkám nic nemusím jestli něco chcete zařiďte si to "dělají to tak všichni tak vy taky a odhlasovali to poslanci". Říkám že já teda rozhodně nejsu všichni a nikde lítat nebudu a vlastizrádní poslanci mě nezajímají tečka. Sklapla a bylo to.

      rusido

      Vymazat
    5. Chlape, ja se vratil z emigrace a zjistil ze kartu uz nemam, nevim kde se toula :-))) .......... proud

      Vymazat
    6. Mam taky dobrej napad, hromadnou,organizovanou ignoraci jako zbran, nesmirne ucinnou zbran, kdyz se s ni umi ;-). Ignorovat jde cokoliv, vcetne "vlady" i "zakonu". Prevzit moc a zacit se starat s pomoci odborniku jako svejch zamestnancu a referend pekne sami, vsichni dohromady a nyst si za to zodpovednost, ale bude po nasem, jenom po nasem, zradci a dravci, predatori a paraziti si budou moct trhnout nohou ;-)...........proud

      Vymazat
    7. Něco jako organizovaná svoboda není, vím jak to proude myslíš, ale zorganizovat jsme se měli dávno, minimálně někdy v r. 2015 když nám sem začali nutit migranty. Teď už jen každý zodpovědný za svoji svobodu koná, přijme svůj meč jenž znamená vzít život do vlastních rukou. Je nám umožněno jak příkladem ostatních živých člověků, "Deklarace lidu Československa", pomocí UCC je odstavit a sám být příkladem a ostatním s tím pomoct kteří zatím nevědí jak.

      Další videa o tom jak ožít a nebýt slamákem:
      živý člověk v praxi 1. díl
      https://www.facebook.com/100008784150818/videos/986428895992850/

      živý člověk v praxi 2. dílhttps://www.facebook.com/100008784150818/videos/643417110950376/

      živý člověk v praxi 3. díl
      https://www.facebook.com/100008784150818/videos/1358098631454687/

      zde nástroj na stažení videí abyste si později mohli udělat výpisky a nemuseli znovu hledat:
      https://savevideo.me/en/

      Někdy to chvilu trvá než je video připraveno ke stažení.

      A já jdu do postele s hezkou knihou, opatrujtese a nechť vás Síla provází

      rusido

      Vymazat
    8. Kdyby to bylo chlape tak jednoduchy, ono i je, ale neni, jednoduchy k pochopeni, jednoduchy k provedeni, ale zatracene tezky kvuli "ofcim" a tim s nima..........proud

      Vymazat
    9. Ofce nejdou organizovat, je to stado a se stadem se nevyjednava, stado se zene! A to je prave ten problem, z ofci udelat zpatky obcany, rozpustit stado a organizovat se na dobrovolny bazi z porozumeni a ne z narizeni,rozkazu, zakona a podobne, v uvedomely jednote a spolupraci, tedy lidsky............proud

      Vymazat
    10. Tak a teď přemýšlej, když přijdeš jednoduše ke Svobodě, budeš si jí vážit? No to asi ne, pač nebudeš vědět o čem svoboda je, to je proude celé, je zvolena ta složitější cesta. Nakonec kdo by se chtěl vzbudit ve zlatém věku aniž by věděl o čem svoboda je a aniž by znal sám sebe....

      Neska na mě vykoukl na yutubku tato část seriálu, je to naše je to skvělé:

      Slavné historky zbojnické. Babinský
      https://www.youtube.com/watch?v=JNz872TIv6s

      pojďme se trochu odreagovat

      můj dědeček mi vyprávěl o "brněnském drakovi" o "brněnském kolu" a o "babinském", to byly ty krásné večery dětských let před spaním.

      "dlužím" ještě asi tak tři e-maily

      Ať vás Síla provází

      rusido

      Vymazat
    11. Neni to o tom prijit k necemu jednoduse, nebo slozite, je to o osobni zodpovednosti a pristupu, uvedomovani si, a tim i o kolektivni zodpovednosti, ktera z ty osobni samozrejme vychazi...............proud

      Vymazat
  9. Víte, že Česká vláda připravuje zemi na válku s Ruskem? Víte, že obranu České republiky nelze zajistit jen profesionálními vojáky a ministryně Černochová počítá s mobilizací občanů? Víte, že ve hře je i vystěhování civilních pacientů z vojenských nemocnic? A víte, k čemu používá ministryně Černochová armádní letadlo? Ukážeme Vám to.
    něco přes 7 minut
    https://www.youtube.com/watch?v=Xw7hsDO-lC8

    jirik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si ta "neceska vlada" dobre nabije hubu, konecne ;-), vetsina chce bejt s Ruskem kamarad, bodejt ne, Slovan ke Slovanovi ;-)...................proud

      Vymazat
  10. Toto je predpovedané aj Simpsonovcoch

    https://cz24.news/hranice-k-visle-a-dalnice-berlin-slavjanoprussk-plukovnik-gru-o-budouci-mape-evropy/

    OdpovědětVymazat
  11. srpnový rozhovor s janem hnízdilem; 1 díl cca 34 minut
    https://www.youtube.com/watch?v=l86aP7t-TjU
    jirik

    OdpovědětVymazat
  12. https://silview.media/2023/01/17/israel-2-0-in-ukraine-by-2029-openly-campained-by-ukrainian-billionaire-politician-since-2014-funded-by-soros/

    OdpovědětVymazat
  13. Dávam to na na koniec diskusie, aby to každý videl, aká je pravda a ani sa tým už netaja - je to z r. 2021:
    https://vk.com/video618941566_456240240
    F.

    OdpovědětVymazat
  14. Vyčistit, vykostit uzemí do posledního Ukravince. Ukol je jasný. https://vk.com/wall746823626_849

    OdpovědětVymazat
  15. 1000 důkazů že kokovid injekce zabíjí, ruština. vedarus
    https://inter-noddc.ucoz.net/index/1000_nauchnykh_dokazatelstv_chto_quot_vakciny_ubivajut_quot/0-1226

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odkaz výše je propracovaný rozcestník.
      Tyto informace zde v Rodince známe. Šiřte kde jen můžete přátelé. Lze na to mrknout např v prohlížeči s aut. překladačem. Namátkou, co píší o GO, tj. oxidu grafenu:
      Sloučeniny grafenu v interakci s vysokofrekvenčními elektromagnetickými vlnami. Nanočipová GMO řešení nazývaná „vakcíny“ proti koronaviru jsou ve skutečnosti 5G vakcíny.
      - Grafen je nekovový supravodivý materiál, který spadá mezi nanotechnologii a biomateriál.
      - Je na bázi uhlíku.
      - Je to skoro průhledný.
      - Jeho atomová struktura je šestiúhelníková.
      - Grafen může být zpracován prostřednictvím rádiové frekvence a zmagnetizuje se, když se spojí s vodíkem z lidského těla.
      - S grafenem v mozku jsou lidské emoce modulovány (ovládány) rádiovou frekvencí.
      - Díky tomu můžeme získat biometrické parametry člověka a jeho polohu GPS.
      - Naše DNA je také modulována, což způsobuje především kontrolu populace.
      - oxid grafenu (grafen) je základem nano-čipového hydrogelu DARPA.
      - grafen je obdobou operačního systému Microsoft.
      - graphene dokáže připojit lidi-Pokémony k internetu. Nano-čipovaní GMO lidé (Pokémoni) budou řízeni, řízeni a vydáváni příkazy přes internet pomocí 5G.
      - pokud grafen dostane kladný náboj, pak zničí vše, s čím přijde do styku. Pokud se objeví elektromagnetické pole, které aktivuje kladný náboj, pak lidé buď budou velmi trpět, nebo zemřou – dojde buď k mrtvici (arytmie), nebo k infarktu, nebo k trombóze, nebo k zástavě srdce či dýchání. Grafen je tedy uvnitř člověka velmi mocným prostředkem k ovládání lidských Pokémonů. Jakýkoli nechtěný lidský Pokémon může být snadno zabit stisknutím tlačítka. mRNA vakcíny nebyly u lidí nikdy předtím použity.

      další videa k tématu:
      - https://vk.com/video623175549_456239163 - oxyde de graphene.
      - https://vk.com/video623175549_456239154 - grafen ve vaxx.
      - https://vk.com/video623460071_456240762 - oxid grafenu se pohybuje.
      srdečně zdraví vedarus

      Vymazat
    2. https://vk.com/video746823626_456239696

      Vymazat
  16. Rwanda 1994, Program genocida dálkovým ovládáním. https://vk.com/wall746823626_870

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík za vodítko. Poslední hláška z filmu, "dokončení projektu genom bylo naplánováno na přelom tisíciletí". https://prnt.sc/G7utxNZxzCUe
      Musí bejt cesta jak ty fešáky zastavit. vedarus

      Vymazat
    2. Je cesta nejen jak zastavit, ale i jak cokoliv zmenit, vzdycky byla, je a bude. Uz jsem ji nahrubo popisoval, dokonce je i s minimem nasili a nepohodli, protoze neni potreba nikam jezdit a zbytecne se vykecavat "pod konem", staci jen jednat, domlouvat se a provadet, klidne po emailu, po telegramu, etc... Hromadna, organizovana ignorace...................proud

      Vymazat
    3. To je dobře proud že to máš tak zmáklý všecko. Akorát, každej z lidí má svůj názor as tím nic moc nenaděláš a ještě, hovořil jsem se o tom jak zastavit ty kriply, ty mluvíš o lidech obecně. vedarus

      Vymazat
    4. Jj, musim mluvit o lidech obecne, protoze jen lidi spolu je dokazou zastavit a nastolit si co chteji. Jedinec sam, nebo par z nas v tom nehraje zadnou roli. My muzeme jen lidem ukazovat jiny uhly pohledu, takzvane je dovist k rece, ale napit se uz museji sami...............proud

      Vymazat
    5. Překrucuješ semtam proud. Nebudu s tebou tlachat vohouně. v.

      Vymazat
    6. Pro moji informaci a pouceni mi prosimte napis konkretni moje prekrouceni, a nemyslim si ze tlachame o hovnech, ty veci se tejkaj nas vsech, dik ..........proud

      Vymazat
    7. Já vím že to myslíš dobře proud. Nemyslím ale že lidi (masy) v této době něco zmužou. Nezmužou nic. Mrkni na Francii, kolik let trvá odpor. Co zmohli? nic. Spočítej kolik je vlků, kolik ovcí. Ajeto.
      Pár lidiček dokáže hnout celou společností, ano souhlas. To ale chce buďto čas, .. (anebo nějaký čárymáry). Ale původně jsem se ptal na řešení JAK zastavit ty fešáky co nám to dělaj. Tys pak přeběhl k ovlivňování davů. Nechci se motat dokola v.

      Vymazat
    8. Zdar vedarusi, uz chapu :-). Ale asi te nepotesim, jako ani sebe. Kdyz premejslim o moznostech a skrtnu nasili plus "zastupitele"(diktatory,presneji), moc toho nezbejva. Vlastne vidim jen to co chce ten cas, jinak pujde zase jen o hnani stada a tim vlastne zase sklouzne vsechno do staryho systemu, jen se zmenej jmena akteru(tech nizsich, vyssich se to tim padem ani nedotkne). Takze vlastne musim souhlasit, ze je to porad dokola, dokud se ten kruh nerozsekne a to muzou jen lidi spolu, oFce a stada nikdy. Holt na nas makaji staleti, jak ne tisice let a s tim za kratkej cas nenadelame nic, nebo jen malo. Aspon tak nejak to sam vidim. Nevim jak to urychlit, pokud to vubec urychlit jde.Ale nekde jsem vycetl nasledujici: "Už nikoho neprobudíš. Jsme v podstatě na konci hry. Všude se začnou dít věci, které lidi vyděsí k smrti. Přestaň se je snažit probudit. Spí pohodlně. Jsou tam, kde chtějí být. A bohužel, když to hovno zasáhne ventilátor, ti, co spali, se rozhlédnou a zeptají se:
      "Proč nikdo nic neřekl?"" Jeste nedavno bych se proti tomu "tvrde" ohradil a hadal se, dneska uz si rikam, ze to je nejspis pravda a je potreba se starat sam o sebe ve smyslu bud sam, paklize neznam jiny podobny, nebo o sebe a o ne, pokud znam. Protoze s ofcema jde opravdu jen o ztratu casu. Nicmene si stejne porad myslim, ze ma smysl jim to co se deje a proc aspon rikat v nadeji ze se aspon nekdo zamysli a treba se vyda lepsi cestou, kdyz ne, ze aspon nebude skodit. Takze podle me(nemusi to bejt spravne) zbejva uz jedine ona hromadna, organizovana ignorace jako jediny co se jeste neuskutecnilo, neni to vyzkouseny ve velkym, ostatni vlastne vzdycky selhalo................ proud

      Vymazat
    9. Fajn zkusme přímej odpor. Kdybys třeba řekl, obsadíme televizu. Přemůžem nebo přemluvíme všecky cajty, všechny satelity co nás budou chtít zaměřovat, 5G sítě skácet, co dál. Převzít buď fyzicky nebo dálkově všechno vysílání a cojávím, aspoň 4 dny, nebo i víc lidem vysílat náš program. O všem. O kokotvidu, raušky, vláda krade, vystoupíme z EU, pryč z nato, obnovíme zemědělství, jenže zase, to budem muset přesvědčovat lidi-ovce aby souhlasili/y. Pulka ovcí ale napíchaná, ty jsou zčásti už mimo hru, zbytek třeba půjde. TŘEBA. Kolik bude třeba lidí k obsazení a udržení televíze nevím.
      Podle mě tou injektáží se to tu celý rozseklo a jen Vyšší moc to dá dohromady, však se činí a maká.
      Dnes přišla doba kdy nelze udělat krok bez spojení s Vyšší mocí. vedarus

      Vymazat
    10. Tezko povedet, me to prijde, ze se na odpor po zlym vyslovene ceka, aby mohl bejt zlomenej a mohlo se poradne priskrtit. Kdezto kdyz by se to vzalo "po dobrym", pak by do toho nemohl nikdo zasahnout a to vsechno by se zavedlo "bez problemu".Ale je to porad holt o tech lidech, jak nakonec taky pises............proud

      Vymazat
  17. V rusku točí nový seriál Druzia. https://vk.com/video770859736_456239215
    v.

    OdpovědětVymazat
  18. Generální ředitel WHO Tedros přiznává, že se dosud nenechal ani očkovat. Tento ďáblův služebník nabádá a nutí celé lidstvo, aby se nechalo očkovat, ale sám vakcínu ještě nedostal.
    Zdroj: https://vk.com/wall-208807853_106305
    jirik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kazdej jsme za svoje zdravi zodpovednej sam za sebe i presto, ze si ho kazime navzajem, vakcina je proto kazdyho vec, je mi lito jen deti za ktery v tomhle muzou rozhodovat "rodice"(nemelo by to tak bejt). Takze vymluvy typu ocko- neocko mezi dospelejma me nutej jen k utrpnejm usmevum, at si kdo chce rika co chce a tlaci jak chce.............proud

      Vymazat
    2. to proud: 9:34
      brusel na své věrné myslí a pracuje za ně...
      Európska komisia (EK) v piatok oznámila, že schválila prispôsobenú vakcínu proti ochoreniu COVID-19 s názvom Spikevax XBB.1.5. Vakcína vyvinutá spoločnosťou Moderna je prispôsobená novým mutáciám a variantom vírusu.
      hlavne spravy sk nazivo

      jirik

      Vymazat
    3. Jak jsem uz psal, muzou si co chtej, ale stejne tak i my ;-).............proud

      Vymazat
  19. Tenhle pan Havel ma uplnou pravdu, jen bych si bejt jim, zmenil jmeno ktery mu zkurvil ten ozralej, bisexualni siozid co zacal s rozkradanim, kolonizovanim a nicenim nasi bejvaly republiky az k dnesnim fasistickejm tendencim..................proud

    OdpovědětVymazat
  20. Rusko: Od 18. září bude ve vládním domě v Moskvě opět platit režim roušek. (kokovid ). Rospotrebnazor říká, že "masky prý nebudou nutné všude."
    https://rbc-ru.turbopages.org/rbc.ru/s/politics/16/09/2023/6505a59d9a79473091c1acea
    ------------------
    Dále, na chatech se rusové aktuálně živě baví ohledně nesmyslnosti SVO. Objevila se informace, že dobrovolníci co šli do SVO se nemohou nyní vrátit domů. Prý je pustí až PO SKONČENÍ SVO. Z diskuze plyne, že lidé(manželky, rodiny) jsou touto zprávou překvapeni. vedarus

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzhledem ke znepokojivému nárůstu počtu nežádoucích účinků by bylo používání vakcín obvykle pozastaveno až do komplexní studie jejich bezpečnosti a účinnosti.

      Z tohoto důvodu poslanci vyzývají šéfku EP, aby upustila od očkovací kampaně.

      Dopis podepsali Joachim Kuhs (AfD), Marcel de Graaff (FVD), Christine Anderson (AfD), Francesca Donato, Mislav Kolakusic, Rob Rooken, Maximilian Krah (AfD), Ivan Vilibor Sincic, Cristian Terhes a Milan Uhrík.
      https://necenzurovanapravda.cz/2023/09/10-europoslancu-zaslalo-dopis-sefce-ep-ve-kterem-ji-zadaji-o-okamzite-ukonceni-ockovaci-kampane/
      jirik

      Vymazat
  21. V koreji má lidský život cenu asi 22,5 tisic dolarů. Jižní Korea.
    Jižní Korea zavádí platby příbuzným za úmrtí do 90 dnů po očkování proti koronaviru.
    Jihokorejská vláda oznámila, že kondolenční platby budou vyplaceny jako kompenzace za všechna úmrtí, ke kterým dojde do 90 dnů od očkování proti Covid-19.Výše plateb za zesnulého bude 30 milionů wonů (asi 22,5 tisíce dolarů). vedarus

    OdpovědětVymazat
  22. V USA členové organizace CHD vyjeli nedávno autobusem mezi lidi, se kterými točí rozhovory na téma jejich příběhů s očkováním. V rámci sérii „Příběhy z autobusu” budu překládat různá svědectví rodičů na téma očkování dětí a jaký negativní dopad to na ně má.
    https://otevrisvoumysl.cz/stevensovi-nase-neockovane-dite-je-zdravejsi-nez-nase-ockovane-deti-pribehy-z-autobusu/
    jirik

    OdpovědětVymazat
  23. Očko agenda jede všude. Na očkování proti chřipce byly do Běloruska přivezeny vakcíny ze tří zemí. vedarus
    https://www.belarus.kp.ru/online/news/5458835/?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop

    "Hovoříme o „Vakcíně pro prevenci chřipky“, která byla vyrobena v Rusku. Jedná se o trivalentní vakcínu. Kromě toho se můžete nechat očkovat vakcínou Vaxigrip Tetra, vyráběnou ve Francii, a také čtyřvalentní švýcarskou vakcínou Influvac Tetra.

    "Ministerstvo zdravotnictví uvedlo, že v prvé řadě je důležitá ochrana před chřipkou pro rizikové skupiny. Patří sem děti od 6 měsíců do 3 let, dále děti od 3 let a dospělí s chronickým onemocněním. Hovoříme o seniorech nad 65 let, těhotných ženách, lékařských a farmaceutických zaměstnancích, ale i dětech a dospělých, kteří jsou v ústavech s nepřetržitým pobytovým režimem."

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Znam jednoho, nevim jestli jeste zije, uz je dost starej, ten se nechal uz kdysi davno jako zdravej ockovat proti chripce, jeste "beznou" vakcinou, od ty doby skoncil na kriplkare. Vic vedet ani nepotrebuju. ...............proud

      Vymazat
  24. Sláva rodu a dieržaví - Mojmír a Renáta Ponertovi, Drahotuše 16.9.2023
    https://www.youtube.com/watch?v=Mf0E8gzMGQI
    jirik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ponert pochopil asi prvni vyraz referendum a tim padem asi i vsechno co s tim souvisi ;-)...........proud

      Vymazat
    2. Taky naramne zajimavy: https://www.youtube.com/watch?v=Qpktk1zvcXw ......stara vec, porad aktualni................proud

      Vymazat
  25. Ono je to vubec "zajimavy": https://www.youtube.com/watch?v=WShoixHQflE , https://www.youtube.com/watch?v=TKlQJyxOzTM , atd., na tom Moravskym case na YT je toho vic...........proud
    PS: Prave to "studuju" a zaridim se podle toho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už som to sem raz dával - Matovičov "okamih pravdy" priamo z parlamentu a z p(t)lačoviek:
      https://energieupramene.blogspot.com/2023/08/se-musi-zbavit-elit-normal-0-21-httpswww.html?showComment=1694156923536#c5038796554056997346
      F.

      Vymazat
    2. Klasika, u nas podobne, az se domaknu jak jim hodit obcanstvi na hlavu, udelam to........proud

      Vymazat
    3. proud ve 20:30
      tady máš odkaz na videa a pdf, kde dotyčný vracel rodný list vydaný v československu, občanský průkaz,....
      https://ulozto.cz/shared/folder/VHvsjTeNQFke#!ZGRmMQR2AQNkAzAwLwOwMJEzBJSxA2IeEySEG1qKnmywEmN0MD==
      jirik

      Vymazat
    4. Zdar, perfektni Jirko, moc mi to pomuze, diky Ti! Uz to sosam...............proud

      PS.: Jen otazecka, nevim jeste co vsechno v tom je, tak se radeji zeptam, muzu to davat dal vsem zajemcum o vraceni obcanstvi? Nemas tam neco co by te mohlo nejak poskodit? To bych nerad.

      Vymazat
    5. proud 11:12
      mám schváleno od majitele videí a pdf, že je lze předat dál a dokonce bude rád, když se to bude dál předávat...

      mě se může akorát stát, že ulozto mi zruší účet,....

      jirik

      Vymazat
    6. Tak to je super, protoze jak to zrusej, uz je nas vic co to tam znova soupneme :-).Kdyz to nepujde tam, tak kamkoliv jinam, premejslim ze z toho udelam soubor a soupnu to na torrenty treba pod nazvem "Vraceni obcanstvi" ;-)..........proud

      Vymazat
    7. proud 21. září 2023 v 20:57
      přidal jsem do složky (viz odkaz výše) soubor kontakt.txt v něm je email na autora těch videí a pdf - o zveřejnění kontaktního emailu je autor informován; takže ho může kdokoliv kontaktovat...
      jirik
      PS: důležité je takovéto informace dostat mezi lidi....

      Vymazat
    8. Doplnino, dikec:-), na jednom videu s Ponertem, i kdyz si ho dost vazim, se docela rozcilil, ze to co a jak lidem rika porad a ze se stejne ptaji jak na to a aby neprisli o podnikani a majetek, etc., krapet prekvapil i kdyz to chapu, prekvapila me ta dotcena reakce, misto klidnyho vysvetleni a udelani polopatickyho videa vycte lidem, ze nechteji chcipnout hlady driv nez ti kdo to zavinili. Klidne dam svy podnikani k dobru vsem, ale az bude jisty, ze bude vsem slouzit, proc bych ho cpal ted do tlamy otrockymu systemu mi neprijde prilis "koser", jak by rekl zidacek :-). Takze hledam pochopitelne jak vystoupit z ty zlodejny a prijit pritom o co nejmin. Navic cim vic posloucham ty videa, tim min vidim konkretni rady nebo postupy, az ho potkam, krapet mu zjebu hlavu(kamaradsky, samozrejme) ;-).................proud

      Vymazat
  26. Mimo tému, ale zaujímavé info k electroculture:
    https://www.kla.tv/_files/video.kla.tv/2023/04/25675/TakBySaMoholNasytiACYAIw357ADs_360p.webm
    F.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.rexresearch.com/ebner/ebner.htm
      https://www.youtube.com/watch?v=i69p0lldbGY

      Vymazat
    2. Elektrokultura je proste pecka, i ta uplne jednoducha a obycejna co jsem si nainstaloval na zahrade(pravotocivej zavit medennyho dratu ze zeme na vrchol asi 1,5metrovy tyce,zatocenej do antenky nad ni), jsem az prekvapenej jak to perfektne funguje............ proud

      Vymazat
  27. jak je to s migrantama - zjištění jednoho novináře
    https://rumble.com/v3j470k-francouzsk-novin-odhalil-jak-na-nj-pracovnice-evropsk-unie-tlaila-aby-netoi.html
    jirik

    OdpovědětVymazat
  28. Žid. To je kmen, jehož vlastní jméno se překládá jako mimozemšťan, který přešel.
    „Ruské jméno „Žid“ sahá přes staroslověnský jazyk ke starořeckému Έβραίος („hebraios“, později „eureos“), které zase pochází ze starohebrejského vlastního jména Židů – hebrejštiny עִבְרִי (“hebrejsky”). Doslovný význam slova “hebrejština” “ - “cizinec z druhé strany.” Ze stejného kořene (hebrejsky ע-ב-ר) pocházejí slovesa “lehaavir” (hebrejsky להעביר) - “ přenést“ a „laavor“ (hebrejsky לעבור) – „přejít“.
    V encyklopedii Archimandrite Nikifora (Moskva, 1861) se můžete dočíst, že „Žid“ je mimozemšťan z cizí země, od hebrejského slovesa „ever“ (עבר) – „přejít“.
    (z netu) vedarus

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ze zidovske planety Hoowa.

      Vymazat
    2. Zajimavy, ziju v tom ze zid je nazev clena zidovsky viry, tim to vadne, neni zadny zidovsky pleme, zid muze bejt bilej, cernoch, zlutej, indian, protoze to je o vire, stejne tak jako takovej muze bejt evangelik, pravoslavnej, katolik, nebo ateista. Asi mi neco unika, ale jak to je skutecne se tezko dovim, kdyz je cela historie vylhana podle potreb...............proud

      Vymazat
  29. Lidé jsou neustále obelháváni. https://prnt.sc/DNebeUHPwdc4
    v.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, to jsme. Problem je ze uplne ve vsem a casto se tezko dobira pravda, protoze uz to proste nejde.............proud

      Vymazat
  30. igor chaun a jan hnízdil aneb COVID opět přichází; 40 minut
    upoutávka na víc jak dvouhodinový pořad od svědomí národa o době covidové,...
    https://youtu.be/w2j7UBGKub8
    jirik

    OdpovědětVymazat
  31. 6. 4. 2022, Kefírová vakcína proti koronaviru bude testována v Petrohradě
    Institut experimentální medicíny v Petrohradě je připraven v blízké budoucnosti zahájit klinické zkoušky vakcíny proti koronaviru na bázi laktobacilů, řekl ve středu novinářům vedoucí oddělení molekulární mikrobiologie Alexander Suvorov.
    "Na bázi laktobacilů vzniká platforma, do které je umístěn gen z proteinu koronaviru. Nyní máme již čtyři varianty tzv. kandidátů na vakcínu. Klinické studie začnou v blízké budoucnosti. Jedná se o velmi slibná vakcína. Laktobacily jsou navrženy tak, aby chránily lidské tělo pomocí jeho vlastní mikroflóry,“ řekl Suvorov.
    Ředitel ústavu Alexander Dmitriev dodal, že vakcína se bude vyrábět ve formě kefíru nebo jogurtu. "Není potřeba jehel, kterých se všichni tak bojí. Navíc výroba je levná. Není potřeba čištění v odstředivkách. Bakterie vyrostou během jednoho až dvou dnů a jsou připraveny k použití," zdůraznil. vedarus
    https://www.interfax.ru/russia/833433

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U tohohle vyhlaseni mi neni jasna jedna vec, nebo par, nevim:-), Kdyz nejdu do vakciny vubec a jsem relativne zdravej(jak to maj marodi a podlomeni nevim), nepotrebuju zadnou vakcinu a ani nevim, ze jsem toho cocotvida potkal, nebo to odnesu 2 denni rymickou. Tak jaka porad vakcina, kdyz uz kdysi kdosi(Bechamp) prokazal o virech a vakcinach svoje, podvodnika Pasteura neni ani otreba zminovat, ze jedni neexistujou a druhy jsou k nicemu. A ted at mi nekdo poradi:-)))...................proud
      PS.: Nicmene koho to zajima staci dat si do vyhledavace Pasteur kontra Bechamp a vsechno se podrobne dozvi, jen je treba otevrit vic oken, nazory Pharma firmy lidi a dobrejch doktoru se prece jen trochu ruznej ;-)

      Vymazat
    2. Vachštíny nie sú potrebné, to len jElity vyrobili problém a ponúkli naň riešenie s cieľom zarobiť a pomaly zabíjať ľudí. Len si skúste dať do vyhľadávača, koľko "včeličiek" dostane američan, kým dovrši 18 rokov - spadne Vám sánka....
      Takisto historia kovidu - samý patent, takže znova umele vyvolaný problém.
      F.

      Vymazat
  32. Sláva Rodům dneska stejně jako před roky o NAŠí cestě mimoNĚ
    https://www.youtube.com/watch?v=KoJkDhTHCig
    stojí za poslech - o starostech, definicích, korporaci, veřejné správě,...

    jirik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale fakt pecka, diky moc ;-)...........proud

      Vymazat
    2. Jeste doplnim: http://www.czechaslavakia.cz/ , ....................proud

      Vymazat
    3. proud, je to přeuloženo zde, včetně rozšiřujících dokumentů, jako je norimberský kodex, zákony o kterých mluví mojmír, LZPS,...
      https://ulozto.cz/shared/folder/7di5PatH3JXG#!ZGOwZGR2ZwR0ATMyLmEwLwtmATSzARqLFwZ1saA3MQN2MGWyMN==

      Vymazat
    4. Parada, diky moc, jdu na to a studovat, treba se i dozvim jak spravne vystoupit z sro, aby to platilo :-)...............proud

      Vymazat
    5. Mimochodem, ten Blackuv pravnicky slovnik me naramne zajima, ale ne a ne ho nikde sehnat..........proud

      Vymazat
    6. proud, to nejsi sám kdo by chtěl tento slovník
      https://knihovna.usoud.cz/arl-us/cs/detail-us_us_cat-m0000484-Blackuv-pravnicky-slovnik/
      zkus se podívat po internetu, kde v knihovnách, a jinde se nachází, ale bez známostí není šance se k němu dostat....
      jirik

      Vymazat
    7. No prave, nekde jsem cetl, ze ani neni verejne pristupnej :-(, takze jedine ulozto, ale tam ho jeste nikdo nedal. Mozna na torrentech sezenu, ale nebude v cestine........proud

      Vymazat
    8. občas se dá sehnat na aukru, bazoši,... internetových antikvariátech. Zadej na serverech poptávku... jirik

      Vymazat
    9. Vyzkousim, dikec :-)...........proud

      Vymazat
    10. proud - tady máš něco o lidských právech - dokumenty ke stažení

      http://www.lidskaprava.cz/ucitel/dokumenty-ke-stazeni

      jirik

      Vymazat
    11. Spice. uz to mam, trest smrti a uprchliky jsem ani nekoukal, to zalezi podle me na lidech co si zvolej a jak to uchopej, kazdej mame svuj nazor. Trest smrti se rusit nemel, jen se melo zajistit, aby nedoslo k omylu, uprchlik je uprchlik a jako takovej se ma chovat kdyz prijde nekam na navstevu, porad je to o lidech a jejich vychovani a nevychovani................proud

      Vymazat
    12. Vazim si chlape tvejch znalosti, bejt verici, reknu ze nam te poslalo nebe, ale jsem ateista :-))))...........proud

      Vymazat
    13. proud 25. září 2023 v 9:27
      jak to bylo s trestem smrti za husáka a před tzv. rozdělením československa? Rozdělení bylo podle informací protiprávní, mělo být uděláno referendum, ikdyž v SSSR za gorbačeva referendum o rozdělení bylo, a vyšlo, že "prý" má být rozděleno, ale někdo se dostal k archům o rozdělení SSSR a přepočítal je, a výsledek byl, že se rozdělit nemá! Takže Ruské/sovětské státy jsou na tom obdobně jako československo....

      K 9:28 - odešel jsem z jejich sekty....řekněme, že jsem se zde objevil na rozhodnutí vyšší konstruktivní moci....
      jirik
      PS: Pokud jde o lidská práva, je potřeba se podívat i do jiných zdrojů, aby obsah byl v původním znění....manipuluje se kde čím,....

      Vymazat
    14. Presne jak pises, jedine referenda, ale za podminek urcenejch vsema lidma a zadny tajnosti a predpisy "vrchnosti", jako i manipulace, jako s volbama............proud

      Vymazat
  33. ♡♡♡ Hodným Duším přeju šťastnou podzimní rovnodennost, a (od 20.9.2023 18.00 evrop. času) máme další Slavjanský rok 7532 od U.M.H.CH. Rok Nebeského (ohnivého) koně ♡ Dobro i Světlo všem ♡ Добра и света Bсем ♡ Победа Славян ♡ Srdečně zdraví vedarus ♡♡♡
    https://prnt.sc/0-a5ASkll48n
    https://prnt.sc/dxoh5__Fopua

    Koljady dar 7523 v DOC formátu
    https://uloz.to/tamhle/h5zLCgRS2txI#!ZJRjBGR1LzMyAzH2MJV5AQSvAzEwFKu0ZaWkGRcuZGOHZGMy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zaheslovano :-))))...................proud

      Vymazat
    2. Ehm............ Дар на лето 7523 (23.09.2014 - 22.09.2015).............neni on ted 7531?......................proud

      Vymazat
    3. Koukam na to a mas pravdu, uz je 7532, pro oci nevidim :-)...........proud

      Vymazat
    4. Omluva, heslo k souboru Koljady dar 7523 je "laska" vedarus

      Vymazat
    5. Diky, mam.........................proud

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.