pondělí 6. března 2023

Pravda o Slovanech

 V níže uvedeném videu je popisován život Slovanů před příchodem křesťanství, o jejich státním zřízení a vůbec jejich pohledu na život. Do doby, kdy křesťanství bylo těmto národům vnucováno, aby je zotročilo svým systémem až do  dnešní doby za pomoci Jezuitů jimž i dnes podléhají tkzv. "elity" anglosasů a chtějí vládnout. Oni nechtějí, aby jste byli svobodné bytosti a udržují vás stále ve stavu strachu a pokory s tím, že se vám to vyplatí a dodržujete křesťanské hodnoty, ikdyž Oni nemusí. 

Ti, co dnes již chápou, by se měli chopit starých artefaktů  - rukopisů jak Slovanských, tak Egyptských, kde se zdůrazňuje vaše moc nad přírodními živly ovládanými vašimi myšlenkami, které na ně reagují a to všechny živly, ohěň (požáry, blesky atd.), voda (záplavy,tsunami atd.), země (zemětřesení, sesuvy atd.) vzduch (tornáda, vichry atd.). Zvláště v dnešní době, kdy vlastní děti zradily své rodiče (důchodce). Školství je třeba změnit, ročníky jež mají 30-40 let je potřeba vyhodit, jelikož mají úplně zdeformované myšlení aby naše děti byly vychovávány v pravdě.

7 komentářů:

  1. Děkuji Iv za tento jedinečný portál (blog) věnovaný mmj. probouzení lidí ZDARMA.
    Dosti webů časem sklouzne do pasti výběru peněz. Srdečně děkuju Iv přeju mnoho zdraví ať jste tu ještě dlouho s námi a pokud je to i vaše přání tím lépe.
    Pravda pravdoucí živly na stav člověka skutečně reagují. Školství nutno zreformovat celý od základů. A potřebujeme oživit staré technologie. Třeba Capitol nebyl současnými technikami postaven, ale pouze vyhrabán: https://prnt.sc/-2BjI1_4ItB-

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Babajasvaga
      Děkuji, snažím se i mezi řádky a ti, co tyto vědomosti prodávají, musí pak stejně sami zaplatit - vrátit jinou formou.

      Vymazat
    2. Ako to mohlo byť s našou minulosťou:
      https://www.svobodny-vysilac.cz/2022-08-04-m-misunl-domas_nova-chronologie-dejin-lidstva_souhrn-apokalyps-1/
      https://www.svobodny-vysilac.cz/2022-09-01-m-misunl-domas_nova-chronologie-dejin-lidstva_souhrn-apokalyps-2/
      https://www.svobodny-vysilac.cz/2022-10-06-m-misunl-domas_nova-chronologie-dejin-lidstva_souhrn-apokalyps-3/
      Vrátane graficky perfektne spracovaného PDF-ka.
      F.

      Vymazat
  2. Konečně na to přišli. Je to cca 2-3 roky zpět co nějaká, jestli moje maličkost na AE veřejně oznámila celkový možný problém s očkováním. Zároveň proběhlo několik varování pro veřejnost. Problém je totiž s KAŽDÝM očkováním již od miminek. Nyní je vše vědecky potvrzeno, děkuju. Současná kovid injektáž je vlastně očkovací vrchol, jeho konečný produkt.
    Prof. Sucharit Bhakdi (má mmj. 5 universit) o VAKCINACI: "30 let jsem učil špatně. Naléhavě potřebujeme přepracovat kapitoly o očkování v knihách, skriptech. Celé očkování je obrovský podvod, pravděpodobně největší a nejnebezpečnější očkovací podvod v medicíně vůbec, a to, čeho jsme nyní svědky, je jeho vrchol, konečný produkt."
    zdroj:
    https://odysee.com/@impfen-nein-danke:b/Bhakdi-30-Jahre-das-Falsche-gelehrt:7

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. to babajasvaga
      Tak to mně ani nenapadlo až teď po komentáři

      Vymazat
    3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.