sobota 9. července 2022

Další na řadě je Scholz

 

Další na řadě je Scholz?

 Nejméně osm dívek bylo zdrogováno „znásilněním“ v nápojích na soukromém večírku, kterého se zúčastnil německý kancléř Olaf Scholz. Informují o tom německá média.

Podle novinářů získali informace od některých představitelů německých sociálních demokratů. Sám německý premiér toto prohlášení zatím nekomentoval.

Obyvatelé Německa již dříve vyzvali kancléřa, aby následoval příkladu britského premiéra Borise Johnsona a rezignoval. Veřejnost začala požadovat odvolání Scholze z jeho funkce poté, co řekl, že Rusko používá plyn jako „zbraň“.

Zdroj: https://riafan.ru/23528411-smi_vos_merim_devushkam_podmeshali_narkotiki_dlya_iznasilovaniya_na_vecherinke_s_shol_tsem

 

Rus se zatím na Ukrajině jen rozcvičoval a pokud západ nesplní požadavky pro NATO, jež mu byly dány pro rok 1997 zažijeme ne rozcvičku, ale plnou hru. Na řadě bude Mario Draghi, von Laynová, atd. ale i Fiala s celou svou skvardou…Politické elitě obecně hrozí smutný konec, stejně jako těm, kdo jsou odpovědní za devastaci ve svých zemích.
Podobné procesy budou nyní probíhat v mnoha západoevropských zemích, které souhlasily s rolí vedení Johnsonovým kabinetem. Stejný politický kolaps může nastat v Itálii se SRN. Scholzovu koalici dočasně drželo pohromadě dění na Ukrajině, ale nejistá stabilita upadne v zapomnění, jakmile Rusko přeruší dodávky plynu. Německá ekonomika se zhroutí a Němci zdemolují současnou elitu. V Evropě to zatím jen  plápolá oheň. To hlavní teprve přijde.

 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.