středa 23. února 2022

Putin hraje na Bidena jako na buben

 

Trump: Putin hraje na Bidena jako na buben

Washington, 23. února. Ruský vůdce Vladimir Putin hraje se svým americkým protějškem Joe Bidenem. Odpovídající prohlášení učinil bývalý prezident Spojených států Donald Trump.

Podle Trumpa jde o obdobu sóla hlavy ruského státu na bicí.

Již dříve bývalý šéf Bílého domu podpořil rozhodnutí prezidenta Ruska uznat nezávislost Doněcké a Luhanské lidové republiky. Podle amerického vůdce je to geniální. Trump tak komentoval situaci kolem Ukrajiny, uvádí 360 ​​TV kanál .

Zdroj: https://riafan.ru/1613543-tramp-putin-igraet-s-baidenom-kak-na-barabane

Nynější západní „elita“ kvičí jak podsvinčata a předělávají informace k obrazu svému. Od 22.02.2022 je začátek konce anglosaské říše, přehrada se protrhla, konec NWO –svět se úplně změní, sankce Rusko jen posílí, zrychlí se konec dolaru, na západě nastane válka kvůli migrantúm a západní svět bude prosit o pomoc, zopakuje se stejný scénář jak na Ukrajině o záchranu LLR a DLR, lepší než se nechat podřezat a ukončit chaos, který byl spuštěn záměrně anglosasy, včetně hnízda EU. Naše současná vláda je nejhorší v existenci našeho státu, nakonec ukrajinský lid v Kyjevě si udělá stejný převrat a vše jim vrátí. Komu se zde nelíbí, ať táhne k anglosasům, zde bylo a je Slovanské území, kde žije velmi chytrý, pracovitý národ a vlastizrádce zde nepotřebuje. Pokud není dialog a jen cenzura, tzn. jen propagovat jeden pohled, nastupuje diktatura - fašismus, to je dnešní stav v ČR. 


Ruská FSB vydala podle  informací zatykače na několik tisíc Ukrajinců podezřelých z vražd a z útoků na Ukrajince ruského etnického původu od roku 2014, včetně osob, které se v květnu 2014 účastnili na masakru v Domě odborů v Oděse, kde došlo k upálení zaživa několika desítek etnických Rusů.

 Rusko zná jmenovitě všechny lidi, kteří na ukrajinské straně dávali rozkazy k ostřelování LDNR. Už je otevřeno přes 400 trestních řízení za válečné zločiny, včetně 85 nejvyšších ukronacistických představitelů, počínaje Turčinovem a jeho vojenskými veliteli Galetějem a Gricenkem, Arsenem Avakovem a jejich zástupci Ševčukem, Dublianem a Geraščenkem. Na tomto seznamu je také známý žido-nacistický oligarcha Igor Kolomyjskij, velitelé ukrajinského letectva a námořnictva (nebo toho, co z nich už zbylo), náčelník ukrajinských výsadkových sil, velitel ukrajinských speciálních sil, hlavní urkonazi Dmitrij Jaroš a mnoho dalších ukronacistů.

 

 

11 komentářů:

  1. Dobrý text, dobré video... Možná znáte, ale mě také "nabíjí" tato rocková verze ruské hymny (přestože vnitřně vyznávám nenásilí):
    https://www.youtube.com/watch?v=UD7lCGEDlX0

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Jiří
      Jasně , taky neuznávám násilí, ale když vás stále například soused otravuje a dělá naschvály a ničí, tak ho nakonec plácnete taky lopatou, když to nejde domluvou. To je to PROTNUTI DUCHOVNIHO MATERIALISMU !

      Vymazat
    2. Souhlas Iv, obrana není násilí v pravém slova smyslu... Já to mám ve smyslu Bhagavadgíty: "...Vrhni se do vřavy bitvy, ale srdce ponech Pánovi u nohou..."

      Vymazat
  2. Holt ještě eliminovat nepřítele Ruska číslo 2. Kdo má ČSR,má Evropu. https://newtube.app/user/yandex/ABDs5AY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z nočného prejavu V. V. Putina:
      .....
      Musím se také obrátit na vojáky ozbrojených sil Ukrajiny.

      Soudruzi! Vaši otcové, dědové a pradědové nebojovali proti nacistům a nebránili naši společnou vlast proto, aby se dnešní neonacisté mohli chopit moci na Ukrajině. Přísahali jste věrnost ukrajinskému lidu, a ne protilidové juntě, která Ukrajinu okrádá a šikanuje právě tento lid.

      Nevykonávejte jeho trestní příkazy. Vyzývám vás, abyste okamžitě složili zbraně a vrátili se domů. Dovolte mi, abych upřesnil: všichni příslušníci ukrajinské armády, kteří splní tento požadavek, budou moci bez překážek opustit válečnou zónu a vrátit se ke svým rodinám.

      Ještě jednou zdůrazňuji: veškerou odpovědnost za případné krveprolití bude mít na svědomí režim vládnoucí na území Ukrajiny.

      Nyní několik důležitých, velmi důležitých slov pro ty, kteří mohou být v pokušení zvenčí zasahovat do probíhajících událostí. Kdokoli se pokusí zasáhnout do našich záležitostí, natož ohrozit naši zemi a naše lidi, musí vědět, že reakce Ruska bude okamžitá a povede vás k následkům, s nimiž jste se ve své historii ještě nesetkali! Jsme připraveni na jakýkoli vývoj událostí. V tomto ohledu byla přijata všechna nezbytná rozhodnutí. Doufám, že budu vyslyšen.
      .....
      Boli dopredu varovaní, na nikoho sa nezabudne!
      F.

      Vymazat
  3. Děkuji za pozitivní článek. Souhlasím, už je potřeba tu lůzu vybít a vyčistit každý kout země. Jo a k tomu násilí. Hlásím se do popravčí čety. Já je nelituju ani náhodou. Nesmí zůstat nikdo z těch hnusáků naživu. Jsem hrdá česká žena a nebudu trpět, aby nám tady vládla odkopaná chátra, která doháněla pořádný lidi k sebevraždám, bídě a vyvolávala tady strach, blbou náladu a vůbec. . . .ahoj iva

    OdpovědětVymazat
  4. https://cz24.news/odvisnu-a-wall-street-sa-o-to-postara/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zaujímavé informácie na doplnenie:
      https://elishean777.com/quatrieme-reich-comment-les-nazis-ont-gagne-la-guerre/
      (preložte si prekladačom)

      http://uloz.to/xTMyehVr/nacisticke-koreny-bruselske-eu-pdf

      Defašizácia celého sveta bude tentokrát precízne urobená!
      Aliancia čistí podzemie, Putin povrch a kozmické sily to koordinujú zhora. Už sa jastrabi nemajú kde schovať.

      F.

      Vymazat
    2. Ešte jedno video:
      https://vk.com/dmatovi269ov225?z=video662403728_456239665%2Fdfe64903e9578ba5f4%2Fpl_wall_346193557
      Zapnite si zvuk.

      F.

      Vymazat
  5. https://www.youtube.com/watch?v=7AQs4Ep6MN0&ab_channel=%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%BD

    OdpovědětVymazat
  6. právě blokli Aeronet.cz, Protiproud.cz ,Ceskobezcenzury.cz, Voxpopuliblog.cz, Prvnizpravy.cz, Czechfreepress.cz, Exanpro.cz a Skrytapravda.cz

    Rakušane Rakušane voda se vaří ty fešáku prozápadní.

    ".. rozhodli jsme se po konzultacích s nejvyššími představiteli státu tato výrazná dezinformační internetová média zablokovat,“ uvedl výkonný ředitel sdružení CZ.NIC Ondřej Filip."

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.