středa 4. srpna 2021

Tak kdo je inteligentnější-čas ukáže

 

Tak kdo je inteligentnější-čas ukáže


 

Podle nového výzkumu může dlouhodobý účinek infekce Covid-19 zahrnovat sníženou inteligenci.

V období od ledna do prosince loňského roku vědci provedli test Velké britské inteligence, který zkoumal IQ 81 337 lidí. Mezi nimi bylo 13 000 lidí nakažených virem.

Poté, co vzali v úvahu faktory, jako je věk, pohlaví, jazyk a úroveň vzdělání, zjistili, že lidé, kteří se zotavili z Covid, zaznamenali největší pokles inteligence.

Úkoly vyžadující řešení problémů, plánování a uvažování pro ně byly obtížnější než pro lidi, kteří nebyli nakaženi virem.

V nejtěžších případech, kdy byli lidé na ventilátoru, aby nemoc porazili, vědci zaznamenali pokles inteligence o sedm bodů.

Zjištění byla shromážděna a zveřejněna ve studii s názvem: Kognitivní nedostatky u lidí, kteří se zotavili z COVID-19 '.

Byl publikován v lékařském časopise The Lancet a spojili vědce z Imperial College London, King's College a univerzit v Cambridgi, Southamptonu a Chicagu.

Tyto výsledky jsou v souladu se zprávami o dlouhodobé historii Covid, kde je běžná „mozková mlha“, potíže se soustředěním a potíže s hledáním správných slov, “píší autoři.

„U lidí, kteří byli hospitalizováni, měly tyto nedostatky významný vliv.“

Vědci spekulují, že jedním z důvodů poklesu inteligence je pokračující dopad viru na schopnost člověka jasně myslet. 

„Předchozí studie u hospitalizovaných pacientů s respiračními chorobami prokazují nejen objektivní a subjektivní kognitivní poruchy, ale také naznačují, že u některých přetrvávají 5 let,“ poznamenávají autoři.

Zdroj: https://earth-chronicles.ru/news/2021-08-04-153461

Dále by bylo vhodné si znovu přečíst článek, který jsme otiskly již v roce 2019 a týká se to velmi výše popsaného výzkumu. http://energieupramene.blogspot.com/2019/08/udalost.html

 

 

11 komentářů:

  1. Vojaci USA zatkli parazita Gejtsa a že ho hneď aj previezli na letovisko Guantánamo.
    https://www.youtube.com/watch?v=nPPfUW5VMxk&ab_channel=%D0%A1%D0%B5%D0%BA%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%BD%D1%8B%D0%B5%D0%9C%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D1%8B

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není jisté, že je to skutečná pravda. Ale i s Frankesteinem Faucim měl sedět dávno.
      Honza.

      Vymazat
  2. Ten čas UKÁZAL,že se vše neinteligentně opakuje. Žádná invence,nápad. Soudruh Gates po 100 letech opět opakuje nudnou likvidaci lidí. https://newtube.app/user/yandex/9ptBdfY

    OdpovědětVymazat
  3. Čas ukáže...
    Kdo je jen trochu chytrý, tak moc dobře ví, že je třeba mít doma všechno v pořádku a nic rozbitýho a blbě fungujícího, na co se nemůže člověk spolehnout. To je velká chyba, protože jak se utahují šrouby, je třeba mít funkční hnízdo pro sebe a rodinu, kde se můžu schovat. Jak je někde bordel a nic moc nefunguje, je velikou chybou! Lidi jsou pak nervní, hádaji se a nebohý děti, když jsou třeba u toho. Sama z vlastní zkušenosti znám. To pak utíkat do duchovna a kašlat na reál se nevyplácí nikdy a vede ke katastrofě. Musí být duchovní materialismus a ne jedno nebo druhý, je to propojený a tak to jedině funguje. Znám lidi, co raději utíkají z reality do spánku a nebo na Pc. Pokud mně něco takového by chytalo, jdu radši něco kloudnýho udělat, ikdyž se mně i nechce, přemůžu se a pak mám nakonec radost z toho, co jsem stvořila . Hlavně jsem se odpoutala od toho, že neustále "hledám" nové a nové pravdy na netu. To je stejně špatný směr čučet jen satanovi(www) do zádele, dělání dělání všechny smutky zahání.
    Chytřejší to nevím, ale alespoň nepodporuji čurbes, který je tady všude kolem na celý planetě.Každý tvoří ostrůvek, když chce, klidu a pohody. To je nejlepší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terfry
      ...tady je potřeba říct že to musí chtít oba a ne pouze jeden. Pokud jeden rýpe měl by mít snad duvod ne? Když dělá a na druhé straně věci ničí vlastní blbostí, sekačka, expanska (podlahovka), sušička ovoce, atd. tak se druhýmu ztratí chuť do práce "na tom cizím majetku".. + ještě na to upozorňuje že je cizí...
      Pak je třeba nechat ono druhé ego vycukat...když vše selhalo a ono ego si myslí, že umí nejspíš vše haha a ještě blbě prská, když člověk něco udělá.
      To zas teda prrr.
      A jo máš pravdu Ter.

      Vymazat
    2. to babajasvaga
      Klid a pohoda, víme o chování a opravdu se nic neděje, je to jen otázka vývoje Duše a to u všech, tedy i u nás a procházíme tím všichni, jen v jiných situacích a podobách.

      Vymazat
    3. to Iv
      Pravda každý na sobě máme na čem pracovat a na realitu se dlouho kašlat nedá. Skoro celé okolí v ulici jsou již 2x označeni tou látkou a některým to od pohledu nedělá dobře. Změny, jiný pohled očí, jiná chůze, i některé děti od susedů 13,17 r. to taky maj. Kamarádky ženy taky.

      aneb poučný remix od "Modern talking - you´re my mask, you my soul"
      https://t.me/EARTH20GENESIS/16792

      Vymazat
  4. Mám z doby zuřivého mladého čundrování zažraný atavismus,jak třeba splašit pitnou vodu,když počítače ve vodárnách spadnou pod stul. Ještě z doby vlastnictví Pražské vody a kanalizace teče z roury pitná voda a jako vodopád leje do Botiče. Nic se nezměnilo,zřejmě je to PŘIRODNÍ pramen,jinak by noví obřezaní majitelé okamžitě provedli zákrok. Tož tak.

    OdpovědětVymazat
  5. Nevím jestli mRNA vakcína má rychlý nástup i na neurologickou stránku člověka, ale mnozí očkovaní - Nanoboti v mém okolí jakoby přestali úplně myslet. Konstruktivita a logika je najednou pryč. Možná je to ale také tím, že se takto snaží uchlácholit, že stojí na straně " dobra ' a ne ' zla . Jenže svědomí, dokud bude trochu fungovat to bude stejně nahlodávat. Honza.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Honza
      Výborný postřeh,přesně tak,vystupuje nejvíce jen Ego a EQ potlačeno.

      Vymazat
    2. Honza
      Taky máme zkušenosti jojo. Změnilo je to a k horšímu, sleduju co bude dál.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.