čtvrtek 26. srpna 2021

Oteplování – lež jako věž

 

Oteplování – lež jako věž


 

Jen před dvěma lety mnoho mainstreamových médií informovalo, že mořský led na jižním pólu taje „úžasnou“ rychlostí. Německý deník Süddeutsche Zeitung v červnu 2019 informoval, že antarktický mořský led se „zmenšil o 1,8 milionu kilometrů čtverečních“ a napsal: „Masivní mizení ledu je ohromující“.

Přestože byla tato zpráva technicky spolehlivá, ukázalo se, že jde spíše o další zmatek a manipulaci faktů ve prospěch antropogenního oteplování (AGW) než o platné známky alarmujícího klimatického trendu.

A nyní, v roce 2021, kdy se led prudce vzpamatovává, stejná média mlčí, což mnohé vypovídá ...

OBNOVA MASIVNÍHO MOŘE ledu ZŮSTÁVÁ najednou BEZ povšimnutí MÉDIÍ, která přestala informovat o stavu ledu na jižní polokouli.

Mořský led na jižním pólu se v letech 2020 a 2021 obnovil na úroveň zhruba před třemi desetiletími.

Trend posledních 40 let (éra satelitního pozorování) navíc zůstává trendem významného růstu (asi 1% za desetiletí).

V roce 2021 je antarktický mořský led skutečně na úrovních výrazně nad velkým dekádovým průměrem.

Byl to scénář konce světa, který zmizel kvůli „antropogennímu oteplování klimatu“, nikoli ledu.

Web NSIDC sledující tuto oblast je najednou dočasně mimo provoz, takže se s vámi nemohu podělit o působivá data za srpen 2021.

Obnova Antarktidy za poslední dva roky ukazuje, že stále existuje mnoho přírodních faktorů, které zůstávají neznámé - zdá se, že oceánské cykly jako ENSO, SAM nebo Indický oceán hrají hlavní roli ve variabilitě antarktického mořského ledu, nikoli lineární zvýšení CO2, jež nám chtějí vnutit. Pokud i sledujete sami počasí, již dva roky je chladné jaro a léto se zkracuje na srpen.

Vědci se shodují, že pokles antarktického mořského ledu v letech 2016 až 2019 je způsoben přirozenými příčinami,“ píše Die kalte Sonne. „Toto očividně není nejlepší téma pro Süddeutsche Zeitung, kteří o obnově ledu raději neinformují.“

Neinformovat veřejnost o nejnovějších událostech, ale místo toho jim zanechat falešný dojem na základě pečlivě vybraných údajů o dva roky dříve je klasická dezinformační technika, kterou již dlouho používají kontrolovaná média.

To je opravdu oteplování jak "řemen". Dne 25.8.2021 napadlo v Austrálii metr sněhu při sněhové vánici. Roušky mají proto, aby jim nezmrzla "huba" jak je australská vláda předvídavá!

Největší přírustek CO2 je vinou vulkanické činnosti, ne lidskou činností nebo zvířecí....

Toto poznání je výsledkem usilovné práce a byl článek publikovaný v časopise Nature Geoscience. Mezi její autory patří nejen specialisté z University of Southampton, ale také zaměstnanci Leedsu (Velká Británie), Ottawy (Kanada), Sydney a národních australských univerzit. Ted  vás budou strašit, nenechte se, oteplování je další scénář.


5 komentářů:

  1. Další zdroj. Pfizer injekce nejsou FDA schváleny. Mejnstrým komplet lže. Aeronet lže. Pfizer injekce je "schválena" stále dočasně na vyjimku. Podvod.
    Ve videu Dr Robert Malone.

    https://www.bitchute.com/video/OPNrrHztCHSX/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. FDA vydala slovní salát a pak říká, že to prý znamená schválení haha. Zvířata ve studii všechna pošla tak zastavili studie na zvířatech a spustili na lidech. Očkovanci si nejspíš nevšimli. Že by proto ty tance kolem schválení...

      Byla Pfizer vakcína úřadem FDA oficiálně schválena nebo ne?
      https://otevrisvoumysl.cz/byla-pfizer-vakcina-uradem-fda-oficialne-schvalena-nebo-ne/

      Vymazat
    2. Testy společnosti Pfizer zničily jejich vlastní kontrolní skupinu uprostřed testování!
      Skandál kolem „falešného schválení“ vakcíny Pfizer od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA)

      https://otevrisvoumysl.cz/skandal-kolem-falesneho-schvaleni-vakciny-pfizer-od-americkeho-uradu-pro-kontrolu-potravin-a-leciv-fda/


      Fauci a jeho žena, která je vedoucí NIH a z tama dává Faučimu falešné výsledky testů vagcín
      https://postimg.cc/DJvGJsDz

      Vymazat
  2. kruhy v obilí+vysvětlení, franc.

    https://www.lascension.com/crops-circles-1

    OdpovědětVymazat
  3. PRAVDA BOŽÍ ZVÍTĚZÍ https://newtube.app/user/yandex/UY4F71U?u=t

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.