čtvrtek 1. července 2021

Migranti budou transportováni na Papuu, nebo do Rwandy

Migranti budou transportováni na Papuu, nebo do Rwandy. V důsledku nedostatku pracovních sil, jež odplouvají do Evropy ve vidině snadného života se Rwanda a Papua domluvili na smlouvě, že tito uprchlíci
(nefachčenci) budou deportováni do Rwandy a Papuy, kde jsou pro ně nachystány pracovní tábory, aby se naučili plnit své pracovní povinnosti. Brusel je v šoku a má strach, že tato smlouva s Dánskem a Anglií bude mít dominový efekt i pro ostatní státy a podpoří to politiku V4, hlavně Maďarska a naši „poseroutkové, zejména Piráti mají klín v hlavě. Rovněž rakouský ministr vnitra Karl Nehamer označil dánský zákon za přesvědčivý, a spekuluje se, že ve Vídni už byla zahájena jednání o jeho aplikaci v Rakousku. Norská opozice oznámila, že dánský zákon podporuje, a prosadí ho po volbách. Dokonce švédský předseda jednoho vlivného výboru Evropského parlamentu Tomas Tobé prohlásil, že debatu o azylovém řízení mimo EU vítá! V Bruselu zavládla panika a mainstrém chce vše ututlat. Migranti v těchto táborech se budou učit základním civilizačním návykům, jako ráno vstávat v určenou dobu do zaměstnání, plnit pracovní dobu bez přestávky na modlení a dodržovat zákony země v které se tábor nachází. A nesmlouvavá strážkyně Evropských hodnot Jourová, pověstná svými útoky na Polsko i Maďarsko pro kdejakou „hloupost“ raději tentokráte ani nehlesla. Všem je tak jasné, že v EU platí, západ pravidla porušovat může, východ nesmí! Jourové se v rodném Třebíči asi bude stavět pomník za práva zdeformovaných evropských hodnot spolu s Novotným z Prahy. 

Zdroj:

10 komentářů:

  1. Migrantovaným inžynýrům zamávat a nyní grafen. Asi něco podobnýho jak saze do toneru, anebo když člověk čistí komín, taky mu je chvili divně když se teho nadýchá, ani cigo pak nechutná, prostě je třeba dát majzla.

    Pavouci posprejovaní grafenem snovají supervlákna 07.05.2015!
    https://www.stoplusjednicka.cz/pavouci-posprejovani-grafenem-snovaji-supervlakna

    "Italští vědci zjistili, když postříkali pavouky z čeledi třesavek (Pholcidae) vodou s nanočásticemi grafenu, buď plátky z atomů uhlíku, uspořádaných v rovině, o šířce 200 až 300 nanometrů anebo v podobě plátků stočených do nanotrubiček, jejich vlákna byla zhruba 3,5 krát pevnější, než doposud nejpevnější známá pavoučí vlákna, která vyrábějí křižáci druhu Caerostris darwini. Nejlepší vlákna přitom snovali pavouci, které vědci postříkali vodou s nanotrubičkami"

    Nyní jsou prý nanočásti grafenu prý ve všech vagcínách, PCR i jiných testech, rouškách i respirátorech...

    OdpovědětVymazat
  2. Kristi Dobbsová, hygienička: "....Dala bych všechno, všechny mé celoživotní úspory, abych se mohla vrátit před 17.1. kdy jsem byla očkována fizérem."
    https://otevrisvoumysl.cz/dve-svedectvi-rodin-o-nepriznivych-reakcich-po-covid-injekci/
    čas 4.53

    OdpovědětVymazat
  3. Jestli to tak je,pak 3x hura.Jen me opet a zase mrzi,ze to zase musel iniciovat nekdo jinej nez my(jak je bohuzel nasi tradici,my tak jedine kraviny,ostudu a blaboly viz Vrbetice).Nakonec,podle chovani ovcanu(a ze jich bohuzel je),bych spravne nemel bejt zklamanej.....ale jsem...........proud

    OdpovědětVymazat
  4. Tady se probudi,az se prerazi o prazdny nakupni vozik....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsem si tim jistej.Spis dojde k "anarchii",bohuzel ty "ovcansky",nikomu ji nepreju i kdyz ze zacatku jednu vyhodu mit bude,bude moznost se zbavit nejhorsi svoloce,ale tim veskery vyhody koncej,pak prijde armada a lagry,jak se ostatne pise v Agende 2021 a 2030.Nahody neexistujou...........proud.

      Vymazat
  5. Jaký je rozdíl mezi estébákem Michalem Svatošem a Tomášem Marným ing René Koukalem? Tři dioptrie?

    OdpovědětVymazat
  6. Stavěli obři Pražský hrad? https://www.youtube.com/watch?v=AIYjN6qfHi4

    OdpovědětVymazat
  7. Vzpominam na ty kydy o svobode testovani a ockovani a musim se usmivat......proud

    OdpovědětVymazat
  8. Televizi jsme nevyhodili,tak si vybíráme... https://newtube.app/user/yandex/zjuiDo2

    OdpovědětVymazat
  9. p. Staněk k dnešnému covid teroru: https://www.youtube.com/watch?v=reBpXg1i_Aw

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.