čtvrtek 11. března 2021

"Nechte se testovat"

https://gofile.io/d/eBsSNw

O těchto souvislostech jsme již psali v roce 2017,  hlavně video o morgelonech (mikroorganismech) od Haralda.

http://energieupramene.blogspot.com/2017/11/jak-zachazet-s-myslenkami-o-sile.html 

 A největší lidské hieny, které bezmyšlenkově se řídí, nepřeji jim, až to bude v opačném postavení, na videu zde: https://www.novinky.cz/krimi/clanek/straznici-v-uherskem-hradisti-zaklekli-na-ulici-na-muze-prihlizel-tomu-jeho-trilety-syn-40353612#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=is5XH1isKJj-202103111214&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Vše jménem zákona!!!!!!!!! Ale jakého, asi fašistického. Kam se hrabe gestapo za války, ani toto si veřejně nedovolili a to většinou na udání nějakého "čecháčka" tak často, ještě že ve jménu zákona přímo nestřílí. Hamáček už si objednal i stříkací vozy na vás, ještě že tu vodu snad nebude ředit s H2SO4, ale i toto je v budoucnu možné, to vás nenapadlo? Fuhrer řve a vydává zákony a stádo hýká blahem a udává ostatní, prý pro jejich blaho!

5 komentářů:

  1. V státě Idaho lidé společně s dětmi pálili roušky v bečce.
    http://prntscr.com/10iw0n3

    video 1min telegram
    https://t.me/InevitableET/1301


    OdpovědětVymazat
  2. COVID-19 rozcestník, informace jsou doplňovány
    (Zlaté Živé Světlo)

    http://inner-light.ning.com/m/blogpost?id=6370783%3ABlogPost%3A437537

    aneb:
    Čím více roušek, tím více nakažených, čím více nosohltanových testů, tím více vážně nemocných a čím více očkovaných, tím více postižených. Nevěříte? Vaše chyba, byli jste varováni !!!

    Zlaté Živé Světlo

    OdpovědětVymazat
  3. Nedivte se pane autore někdy si přeju ať už konečně ti magoři zkusí zautočit na Rusko které je předpokládám plně připraveno. Náš milý bratr Medvěd je doufám naklepe jak řízky. A když nedopadne, ať se umlátí sami mezi sebou.

    V SK jsou nyní NATO vojenské manévry v době lokdaunu, lidi pěkně zavřít doma a vše v noci a "potichu". U nás také slyším vrtulníky každý den.


    Americka arma se stěhuje i do Francie.
    US ARMY - VYKLÁDKY ve FRANCII
    https://interetpourtous2.blogspot.com/2021/03/us-army-debarquement-inedit-en-france.html
    francouzsky

    "Vrtulníky 1. bojové letecké brigády pěchotní divize Fort Riley brzy projdou přístavem Dunkirk, letištěm Calais-Mark a oblastí Metz-Nancy, “vysvětluje americký konzulát. Budou to velké vrtulníky Chinook, Apache a UH-60 Black Hawk.
    Vojenská operace bude probíhat šest týdnů. Od 23. února do 31. března přivítá Francie americkou leteckou bojovou brigádu, tedy 56 vrtulníků a 350 vojáků. Vše projde přístavem Dunkirk a letištěm Calais-Marck a zamíří na východ od Francie, aby se dostalo do Německa a do zemí východní Evropy.
    Kromě leteckých vozidel je oznámeno také 374 pojízdných nákladů, 512 kontejnerů, 200 nákladních vozidel a 7 nákladních VLAKŮ. Přistávací a tranzitní operace budou probíhat v přístavu Dunkirk, zatímco letecké operace budou probíhat na letišti Calais."

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to babajasvaga
      Někdy si přeji to samé, aspoň se to urychlí, ale Kovid je taky dobrý aspekt, proto jsme taky v této době tady a teď.Posilujme protonaci a informační pole tak, jak by mělo být, aspoň pro dobro lidstva a Ti, v mrazáku jak říkal Hamáček je místa dost.

      Vymazat
  4. Medzitým u nás už zriadili linku na udávanie "nezodpovedných", pretože vraj za všetko môže ľud obecný. Už 8. týžden nás nútia nechať si štúrať špajlou do nosa ako podmienku možnosti pracovať. Najnovšie nám nasadili "dusítka" vo verejnej doprave a teraz aj v interiéroch. Pre vítačov vládnych opatrení výborný krok, však vláde záleží na našom zdraví a najnovšie môžu "narušiteľov" udávať. Zámerne si nechávam netesnosti pre volnejšie dýchanie - nestláčať sponu okolo nosa. Proste sa snažím pre systém pôsobiť nenápadne aby som nebol postihovaný ale zároveň si vytváram cestičky ako obísť systém. Vnútorne sa snažím byť v rovnováhe a smerovať Silu proti zlu. Hlavne to nejak ustáť v rámci možností v spojení so Silou. Verím že sa dočkáme okamihu, keď sa všetko zlo čo napáchali obráti proti nim a pre nás to bude kino. :)

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.