čtvrtek 14. ledna 2021

Rok 2021 - začátek. (Rusko, Amerika)

 

Rok 2021 - začátek. (Rusko, Amerika)

 


Leden 2021 je velmi důležitým měsícem pro změnu priorit v mezinárodních vztazích. To vše bude nejzřetelnější asi od 9-10.01.21. Hodně se stane z čista jasna. To se bude týkat jak amerických záležitostí, tak záležitostí mnoha dřívějších republik Unie. I samotné Rusko se začne měnit, i když v tuto chvíli to může vypadat docela divně. A to ještě nebude spojeno se stabilizací, ale bude jasné, že ruská zahraniční a domácí politika se začíná měnit. Nebude to hned vypadat tak hladce a pozitivně. Pro Rusko samotné a pro celé světové společenství je před námi ještě mnoho těžkých okamžiků. Navíc v Americe, již kolem 9-10.01, to bude velmi neklidné, ne-li drsnější. Situace je nejasná a nejednoznačná. Chcete-li říci, že o otázkách moci bude do této doby jednoznačně rozhodnuto,ještě ne.

 

Kolem 18.01 bude situace velmi podivná, jedná se o bod přechodu obecného politického vektoru a bude naznačovat změnu obecného politického kurzu. Zpočátku to bude vypadat jako chaos, který mnozí nikdy předtím ještě neviděli. Potřeba dostat se ze starého paradigmatu napětí a blízkosti bude zřejmá a může se valit obecná vlna revolučního smyslu. Mohou nastat technické potíže a změny v letectví mohou být porušeny všechny otázky odrazení. Do života začnou vstupovat nové myšlenky, jako je ideologie. K tomu však již budou připraveny nové formy zadržování a pokus blokovat všechny tendence k odchodu volných proudů. Začne propukat spousta vědeckých výzkumů. Ale. Zatím to bude jen první část opozice vůči novému pohledu na život všech předchozích myšlenek.

 

A v Rusku poblíž 21.01 nemusí být klid, pokusy o uchopení moci mohou pokračovat na různých úrovních. Nevylučuji možnost, že Rusko může být v tuto chvíli také bouřlivé, což ovlivní vnitřní i vnější politické otázky. Bude evidentní boj o moc a nejednotnost hledisek ve státním aparátu. V určitém okamžiku, na konci ledna, lze vidět určitou dualitu řízení. To jsem já o Rusku.

 

Alespoň do konce ledna 2021, konkrétně do 28-29.01, nebude moc v Americe určena a Biden bude mít problémy. Existuje mnoho lží a duality. V těchto dobách bude Rusko také usilovat o druh ambivalentní politiky, ale zachovat mírumilovnou zdvořilost, snažit se navázat přátelské vztahy a již dávat nějaké signály o možnostech sjednocení.

 

Leden ale ve skutečnosti ještě nebude dávat všechny odpovědi na politické otázky a „já“ ještě nebude tečkované.

 

Všechno ale vystoupí do popředí v boji mezi starým a novým světem na začátku února. Pro Rusko se to může stát zjevným bodem rozdvojení. Nejakutnější období bude 6-15.02. Toto je poměrně akutní a nebezpečná doba. A blíže k 18.02 se tento proces může stát akutním pro celý svět. Toto je jeden z pokusů světové vlády zastavit zrání volných procesů, které jsou v rozporu s nynější obecnou lidskou svobodou. Bývalé formy diktátu a známá témata mohou vytvořit novou imitaci důležitosti. Oblast technologie a zadržování všech svobod může být poznamenána různými nepříjemnými událostmi, pokusy o omezení a vážnými technickými poruchami a pravděpodobností přírodních katastrof.

 

V těchto dobách, kolem 17.02, bude Bidenova síla extrémně otřesená. Trump však zatím nevidí vše jako jednoznačně úspěšné, ale situace může mít vojenskou povahu. Boj může být zoufalý i pro velké riziko pro samotného Trumpa. A do 02.21 vstoupí Amerika do nových politických horizontů. Přesto se nezdá příliš možné počítat s jistotou v politickém smyslu.

 

Současně však v Rusku stále budou existovat různé temné proudy a skutečné mocenské postavení může být stále pokryto falešnou agendou.

 

Kolem 10.03 dochází k velmi vážným změnám v administrativním aparátu Ruska a změně pozice v systému politických souřadnic samotného Ruska. Zahrnutí nového konceptu pocházejícího z Ruska. Rusko se obnovuje.

 

Do konce března dojde k pozitivní změně trendů také v Americe a Trumpova role slibuje, že se stane relevantnější, zejména do 30.03. Vypadá to triumfálně, ale ne konečně, protože hlavní zápletky budou na svůj vývoj ještě do června čekat. Zároveň může Bidenova síla katastroficky poklesnout do 16.04, zejména do konce června. V Americe tedy můžeme do léta očekávat velmi radikální změny.

 

Obecný obrys je však takový, že do konce března se můžeme dočkat vážného obnovení obecného politického obrysu jak v Rusku, tak v Americe. Což vypadá jako obrat k lepšímu.

 

Je ale velmi možné, že k hlavnímu restartu dojde v polovině června (15. 6. 21). Konfrontace v oblasti technologie a pokus o prosazení tématu tvrdé technologie však přetrvají až do konce roku s ostrými body 15. 6. a 21. 12..

 

Sadal Melik - boj za odhalení velkých tajemství, nebezpečí pádu pod vládu neohebného a tuhého egregora. Mnoho lidí bude i nadále následovat cestu navrženou Deep State. Pokus o zastavení pokroku bude, ale vstup pozitivních sil nebude o nic méně silný. Je zvláště nebezpečný pro ty, kteří se narodili v blízkosti 4. května, srpna, 4. listopadu, 4. února. Je důležité se nerozhodit. 

Zdroj: Světlana Dragan, vynikající astroložka RF

 

 

13 komentářů:

  1. Pravděpodobnost přírodních katastrof. Když si člověk hodí Odebírat,již to nejsou týdenní,ale denní frekvence. https://www.youtube.com/watch?v=p-7KtqMMPQk Pak tu máme stovky let lelkující Ebe na oběžné dráze,kteří nás děti upřeně sledují a občas kýchnou,aby vyřadili nukleární utok.. Prostě normální vývojová selanka,jako před tisíci,sto.dvěma lety.Člověku,kterému se blíží pomalu 80let,je to nudná,nikam nevedoucí bilance..Tohle je takový vohřejváček k zimnimu večeru, alespon nějaká ta utěcha.. https://newtube.app/user/yandex/QdiqtWr Tento historický exkurs,leckomu vyroluje obočí..Ta paní je Ironik, moje krevní skupina. https://newtube.app/user/yandex/VVZhSiS

    OdpovědětVymazat
  2. Milý Vladimíre Vladimíroviči,že by měl pan Švejk pravdu,když sdělil,že se mohou mejlit i ministři? https://www.youtube.com/watch?v=ZFE25Uunzrk

    OdpovědětVymazat
  3. Pjakin měl pravdu,když říkal,že odstraněním Koněva začnou procesy,likvidující českou státnost.A Rusové NATO přestanou mít vliv.. Při toulkách po okolí Prahy jsem třeba v Novém Kníně zaregistroval změny v katastru,kde figuruje najednou obrovský majetek Řádu německých rytířu. A výsledky jsou již znát.. Stylový srub na druhém břehu Kocáby najednou zmizel. Němečtí rytíři začali holt hospodařit. Další mohutný majetek dostal Mansfeld.Dobříšsko,Kozí hory,etc. Na filmu je jeho majeteček,zchátralá hájovna Strážovna,která se pomalu rozpadá. Česká vláda je plná koupených šábesgojjim,který jen podepisuji smlouvy,likvidující vše,co kdysi patřilo Čechum.A Češi v barácích po Němcích začnou mít vleklé problémy... https://newtube.app/user/yandex/13SnfP9

    OdpovědětVymazat
  4. Nezacnou,ty baraky byly mezitim uz x krat prodany a koupeny. Ale je pravdou,bohuzel,podle dobovejch fotografii,ze nemci si svy prirody tenkrat vazili nesrovnatelne vic,jakou nadheru si vybudovali a jak rychle jsme to dokazali my cesi zkurvit............bohuzel............ Tech altanu a stezek v prirode,vodnich mlejnku pro potechu oka,minizeleznice pro deti,vsechno zapadalo,upraveny,starali se o to.Dneska? Hnus fialovej a jeste abys za nej platil vstupny ze tam vubec muzes,vejmluvy na vydelavani penez.......proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milý Proude,zdravý Proud národní hrdosti https://www.youtube.com/watch?v=5iT3SgLVFho

      Vymazat
    2. "a jak rychle jsme to dokazali my cesi zkurvit........"

      Kdybych neznal prouda a jeho občasné momentální informační zaostalosti, asi bych řekl něco sprostého. Jak to muže vubec z člověka vypadnout.
      My jsme tu na svým, jasný!

      Vymazat
    3. Vazeni,nejde o jakousi hrdost,nikdy jsem nikde nezaprel ze jsem Cech! Ale nikdy jsem ani sobe,ani druhejm nelhal do vlastni kapsy!!! O znalostech se prave s tebou babo,nebudu vubec bavit:-))))))))))))))). Ze jsme na svym nezpochybnuju a ze jsme si to pekne zkazili a kazime dal, nezapres,ledaze prave ty "znalosti" ;-).Neznalost sice chapu,ale neomlouva te,jak "Sudet",tak sveta!........proud

      PS.: Mimochodem,v Sudetech jsem se narodil a ziju v nich,mimo nejakejch 25 let toulani se svetem a zivota v nem,nikoliv zivota pobouchanyho dovolenkare,ale nekoho kdo v nem zil a zivil se sam,coz jsou dva pary bot.

      Vymazat
    4. Meli bysme se nad sebou zatracene zamyslet a vymenit falesnou radobyhrdost za tu pravou kdy je na co bejt hrdej,ale to chce ciny,ne jenom kecy a biti se v prsa bez prace,nebo s praci pro cizaky a mysleni si ze ono se udela,nebo nekdo!Nikdo to za nas neudela,kdo,kdyz ne my?.......proud

      Vymazat
  5. Jak se říkávalo v 50letech...Další rána válečným štváčum. A Petra Bostlová přitopila pod kotel z kapsáře svých informací.. Lepší už to nebude https://petrabostlova.wordpress.com/2021/01/14/sadisticke-odbery-bunek-malych-deticek-aby-satanisticti-vyzkumnici-mohli-zkoumat-a-vyvijet-satanisticke-vakciny-a-vy-si-je-posleze-pichnete-do-tela-jeste-zive-deticky-nasilne-vynate-cisarsk/

    OdpovědětVymazat
  6. hop sem https://www.youtube.com/watch?v=4dKVw6OZSXg&feature=youtu.be

    OdpovědětVymazat
  7. Veleznámý Eduard Meier https://newtube.app/user/yandex/kL9lkbq

    OdpovědětVymazat
  8. Cloumá se mnou hluboký soucit... https://newtube.app/user/yandex/IikSDJ5

    OdpovědětVymazat
  9. Soud v Peru obvinil Sorose, Gatěse, Rockefellera a další zmetky z vytvoření epidemického plánu covid-19. Tuto informaci slyšely miliony lidí na kabelovce.
    Novinářka Veronica Ressia, Argent., díky!

    video:
    https://vk.com/video-199284310_456239466

    obrázek:
    http://prntscr.com/wxfvsj

    zdroj
    Qanon CZ+SK
    (kvanoni, mohli byste mít také CZ plus SK, a ne lomítko mezí námi!)

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.