čtvrtek 31. prosince 2020

Tisková konference V.Putina + WHO + Covid

 Mainstrém nás krmí dnes koronavirovým šílenstvím, jen aby zakryl ostatní dění ve světě a využil toto šílenství pro své plány, ale svět se vyvíjí i jiným směrem.

 

 

 

Experti WHO varují, že narychlo schválená vakcína by mohla pandemii  jen zhoršit

"Pokud začneme očkovat lidi, musíme vědět, že žádná vakcína není stoprocentně účinná." Někteří lidé navzdory mé vakcíně onemocní, “ uznal před několika dny v EL PAÍS  izraelský lékař Tal Zaks , vědecký ředitel laboratoře Moderna, americká biotechnologická společnost, která testuje experimentální vakcínu na 30 000 dobrovolnících ve Spojených státech. Zaks uvedl, že jeho největší obavou je dočasná kontrola epidemie a vzhledem k absenci nákaz není možné zjistit, zda vakcína funguje nebo ne a zda nemají vedlejší účinky i z dlouhodobého pohledu.

Pravda o šílencích s covidem od lékařů:

  https://newtube.app/user/yandex/ad1nhjc?u=t 

Tady jak probíhá tzv. Pandemie jinde v cizině: 

https://www.skylinewebcams.com/en/webcam/brasil/bahia/porto-seguro/praia-de-taperapuan.html  

Aktualizace 8.1.2021 

Po týdnu odkazu jak se normálně lidé baví, museli místní orgány udělat boxy - jak směšné, kovid není  vir, je to změna lidské DNA od vyšší Síly, kterou nikdy tato zvrácená entita nepřemůže . Brazilci, chytněte ty zábrany a hoďte je do moře, nebuďte srabi!!!!

Pane Globální, tato planeta  není vaše a doporučuji ji urychleně opustit, pokud vám to bude umožněno, už jste jednou chtěli "zdrhnout", ale musíte nést důsledky za své činy a lid vás roztrhá na kusy, nepomůže vám ani hardisk, budete zničeni! Nejsme zvířata, jak se na nás díváte, ale jsme stvořeni k obrazu Boha(Univerza) a máme Duši, kterou vy nikdy mít nemůžete! Lidi - Ať vás provází Síla (Duch svatý) a nenechte se zlomit, Univerzum je s Vámi.

 

Normálně by lidi reagovali tak, že ti postižení coronou by měli nosit roušky, aby nenakazili zdravé a ti by mohli chodit bez roušek.

5 komentářů:

  1. Holt tu bude hospodařit VYŠŠÍ MOC https://newtube.app/user/yandex/lQ8U9Fm

    OdpovědětVymazat
  2. https://newtube.app/user/yandex/ad1nhjc?u=t

    OdpovědětVymazat
  3. Je to svinstvo . Problém (pokud vám záleží na ostatních) je , že Ti co sledují jak říkám ČT24 a Černou kroniku na Nově nemyslí racionálně , ale jako BIOroboti žerou co jim Mainstrim podá a bez přemýšlení to berou jako FAKT né FAKENEWS pro ně je to ostatní fejk . Sice mají svobodnou vůli je to jejich rozhodnutí , ale bolí to . ruda

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.