úterý 17. listopadu 2020

Migranti v Anglii mají konec a Covidová humanita

 


Královna podepsala protimigrační zákony !

Priti Patel vyhlásila konec migrace, protože právě byly podepsány právní migrační reformy schválené oběma komorami britského parlamentu, a ty ukončili volný pohyb uprchlíků a migrantů do Velké Británie. Tato opatření začínají platit 31. prosince 2020 ve 23 hodin.

Součástí politiky královnou schválené migrační politiky budou vodní děla nasazovaná na obranu pobřeží před invazí migrantů, umělé vlny, které mají zabránit člunům migrantů, aby se dostaly k pobřeží a sítě na jejich polapení, před pobřežím Velké Británie. O azyl nebude možné požádat legálně pouze mimo území Velké Británie, na jejích konzulátech. Kdo se přesto do Anglie dostane nelegálně, bude přemístěn do záchytných táborů v jižním Atlantiku, kde bude na britských ostrovech Assencion, Svatá Helena a Jižní Georgie držen v táborech, pod ostrahou, dokud si nevzpomene, za které země přišel, a kam tedy chce vrátit. Další žadatelé o azyl mají být drženi na starých vyřazených lodích. Prostě už nebude záležet jako v Evropě na tom, ze které země prcháte, a kdo v ní porušuje Vaše lidská práva, ale jenom na tom co umíte, a zda nepředstavujete pro Anglii hrozbu!

Zdroj: https://www.express.co.uk/news/uk/1359171/priti-patel-immigration-act-brexit 

V EU zatím jede na plný plyn Corona a vlády pod rouškou falešné humanity utahují lidem jejich svobody a záměrně je tlačí do pozice manipulovaného stáda. Když má stát takovou humanitární potřebu, (to humanitární „něco“ jsme už tady taky měli – Jugoslávie), tak by lidé měli vládě vyjít vstříc tak, že by všichni, ale všichni, zůstali doma týden v dobrovolné karanténě, ale všichni zaměstnaci a odvětví, mimo elektrárny, protože to už by vláda neunesla vůbec. Na Coronu by týden úplně stačil, na ekonomiku taky a nemuseli by pak platit i ta "humanitární" vládní nouzová opatření. Ale to by se asi neuskutečnilo u mnohých dobrovolně.

 

3 komentáře:

  1. To pan Blatný bude z našich dětí dělat testovací krrálíky cože? Ty PCR testy se přeci "MUSÍ" někde prodat a učitelé je prý nechtějí.
    Kapitalismus!
    Aspoň že ona paní učitelka včera "pravdivě" informovala o dění listopad 1989, že jsme to pak doma probrali celé znovu a popravdě.
    Zdravíme rodinku a držme se. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Blizime se k tomu,i kdyz jen zasnu ze stado porad mlci k onem 15 metrum ctverecnim na jednoho nakupujiciho a zbytek bude mrznout venku! Mozna mu to dojde teprve az to vyzkousi na vlastni kuzi a konecne prijde ta defenestrace,i kdyz bych se tomu u bezcharakternich prizdisracu hodne divil,prekvapili by.Narod je uz minulosti,podle toho co sam predvadi!......proud

    OdpovědětVymazat
  3. Dnes jsem viděl z tramvaje nějaký shluk svíček u pomníku na Klárově, ta česká vlajka na něm je jako pomačkaná plechovka od COly.. Viz odkaz a kolem stepovali dva sojou postižení,rouškou ofačovaní, až když jsem zaostřil svoje stářím vodnaté oči,čtu tam ceduli Památka obětem covid 19. K tomu NEMÁM komentář.. Apropos,nezažil jsem nikde při nákupu nějakou 15metrovou frontální poruchu,asi jsem měl kliku na normální lidi. Na Ladronce bruslili a běhali lidé,všichni bez roušek, Jo jednoho jsem zahlédl,vzácného exempláře. https://prnt.sc/vnt3s9

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.