neděle 25. října 2020

Občanská neposlušnost

   


Milá vládo, vy jste si nevšimli, že vznikla dávno spontánní neposlušnost občanů? Občany můžeme rozdělit na 80% těch, co papají vaše bláboly, tedy lži a nacpáváte si břicha, dalších 20% jsou ti, co přemýšlí a dělají si úsudek z nezávislých zdrojů. 20% je již dost na to, aby se tok událostí změnil dle jejich přání. Vládo, vyhrožujete, čísla jsou zakládána na úplně nespolehlivém testu, lidé jsou dávno již promořeni a jejich organismus pokud je zdravý, se s tím stejně vypořádá i bez vašich rádoby opatření. Lidé vám již nevěří a věřit do budoucna nebudou a můžete se ohánět vaší humanitou jak chcete, lid obecný z toho má jen újmu, dovedete jen blábolit a lžete a lžete jak Černý pes a hubu máte plnou  humanity. Nedivte se, že vlastně vznikla spontánní občanská neposlušnost https://www.novinky.cz/domaci/clanek/lide-vyrazili-ve-velkem-na-trhy-40340298#utm_content=ribbonnews&utm_term=trhy&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz , vláda pokud nemá důvěru obyvatelstva, je vláda jen jejich osobních zájmů. Systém je na konci svých sil a věškerou zodpovědnost nyní chcete svalovat na lidi, vytvořením nějakého strašáku Covidu, Systém je v koncích a toto se vám hodilo. Není potřeba se nechat na nějakých demonstracích mlátit Hamáčkovou kvadronou, stačí informační kanály, ikdyž se je snažíte mazat, o to více je jasné, kde je pravda, sami jste si touto hrou uřezali  větev pod sebou a nikdo vás nyní nebude poslouchat. Můžete si udělat tisíce nařízení, ale ta neodpovídají svědomí veřejnosti a tím je jasné, že jsou k ničemu a lidi je budou „občurávat“ kde to jen půjde a budou se vám smát za zády. Uvědomte si, že tento Systém končí a není již z toho východiska ven, zdržujete vývin a myslíte si, že nějaký Coronavir všechny usadí na zadek, ano, jen několik těch co mají v tomto Systému nějaké koryto a budou vám přitakávat, aby si udrželi nějaké své místečko, ale i těm skončí hody a budou se muset zodpovídat. Není to vyhrožování, jen rozbor situace, protože někdo může říci, že nejsem odborník v tom a tam tom, ale těch odborníků s tituly, které si třeba televize bere na vysílání už bylo a vidíte, kam to došlo, lidi si z vás dělají srandu , nejste žádná vláda, jen ti, co zneužívají lidmi vám propůjčenou moc k jejich teroru.

Příkladů je mnoho, jako https://ivanbednar.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=754994

https://www.svobodny-svet.cz/10544/kdyz-vlada-lze-az-se-prasi.html

atd. Virus respiračního onemocnění se nezalekne nějakého testování a nebo vakcinace, ten mutuje velmi rychle, více rychleji než nějaké naše vědecké laboratoře, to je příroda, pěstujte si imunitní zdravý systém a máte pokoj, jak každý rok objevující se chřipkové období. Čísla prostě nesedí a vy si myslíte, že národ je tak hloupý a vaše proslovy vám bude brát za pravdu, ani omylem, protože ani nedovolíte výměnu názorů a vše nepohodlné mažete, nebo zesměšňujete. Lidé nejsou hloupí jak si myslíte, aspoň těch 20% a to je opravdu pro vás nepřekonatelná překážka. Vaše pseudohumanita již nefunguje, jen pro zbytek těch, co vám to baští, ale to už je opravdu málo. Ve světě se to začíná vařit a ani bezpečnostní složky vám nepomůžou, lidé bez práce, nebo i ti co je život baví jinak, bude těchto lidí víc a víc a převaha bude na jejich straně a že jste ozbrojeni je jen otázkou času pro změnu skore, protože i tam začnou problémy, co když lidé začnou  terorizovat vás a vaše rodiny úplně stejným způsobem, tak jak pohůnci v řadách policie nyní https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/odpurci-rousek-a-vladnich-opatreni-se-v-rade-evropskych-mest-stretli-s-policii-40340332 je konec tohoto Systému a vy všichni se budete brzy zodpovídat.

 Vyvozujeme mylné epidemiologické a následně politické závěry, omezujeme se v cestování, poškozujeme ekonomiku. Viz: https://www.geneproof.com/cs-cs/tiskova-zprava-falesna-pozitivita-je-problemem-testu-na-covid-19/t1122

Slyšel jsem i zajímavý názor ve veřejném prostoru: 

Nedám se testovat ani nedej Bože vakcinovat, i kdyby mně honili po poli, zapíchnu mu vidle do břicha a ještě ho zastřelím jeho osobní zbraní, kterou mu ukradnu. 

Takže vládo, češi byli vždy partyzáni a smějící se Bestie pro okolí, které nás chtělo zlikvidovat, tak opatrně, ani Hitler nás neskolil, natož nějaký aucaidr Bill Gates,Soros atd. a jejich nochsledi! 

 Pracuje se na studii (imunolog a alergolog Vojtěch Thon z Přírodovědecké fakulty Masarykovy univerzity), která u nás zkoumá ne to, kdo Covid má, ale kolik lidí má protilátky. Dosud bylo zjištěno, že 15% testovaných protilátky má. To znamená, že s Covidem se setkalo mnohem více lidí, než je prezentováno.

22 komentářů:

  1. Ahoj Iv,Terezka,Rodinka. Teraz prichadzaju silne energie a telo sa meni.Ak je moc zasvinene nestiha sa cistit a tak sa prejavuje to co volaju tym bacilokaktusom.Myslim ze v skutocnosti su to velke zapaly v tele co ale nemam potvrdene-teda sposob ako sa telo urychlene zbavi neziaducych casti...vsak pomaha vraj CDS co opet nemam vyskusane ktore v skutocnosti napomaha cisteniu.Takze pouzivat kurkumu,kokosovy olej,skoricu na cistenie limfy,b vitaminy na cistenie krvy,D a C a udrziavat telo podla moznosti ciste. Zdravm vas. ..Mailo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mailí, držte se tam na Slovensku, je mně to líto, co tam u vás děje, ale buďte pevní. Nejhorší období bude ještě podle hvězd a informací v listopadu a do začátku vánoc, pak se to začne měnit a všechny ty levárny začnou vycházet na povrch. Bude to leden až únor 2021 a na Matoviče si připravte to, co vám přijde na mysl. Hlavně vitamíny a dát do cajku imunitu, nic víc. Síla ať Vás tam ochraňuje a je s vámi.

      Vymazat
    2. Mailí,
      ...bacilokaktusom...hezký název, úsměv.
      Kurkuma výborná, čili ještě lepší, pro toho, kdo to zvládne.
      Pozdravujem krásně.

      Vymazat
    3. Dakujem Iv,Terezka.Deje sa. ..Majlo

      Vymazat
  2. Ľady sa lámu:
    https://www.infovojna.sk/article/judr-krajnikova-spolu-s-odvaznou-mladou-mamickou-dosiahla-prve-velke-vitazstvo-nad-covid-totalitou-babatko-zostava-po-narodeni-s-matkou-aj-bez-testovania

    Netreba sa ich báť! Dr. Harabín varoval policajtov pred zákrokmi voči ľuďom,čo nenosia rúška a nedodržiavajú magorove choré a právne nulitné nariadenia.

    Ľudia, ČLOVEKOVIA, vystrčte hlavy z piesku - tak, ako ste sa dokázali zomknúť v prvej vlne tohoto koronacirkusu a v dohodnutom čase tlieskať z balkónov záchranárom - zhromaždime sa každý deň na námestiach vo všetkých mestách naraz, o 5minút 12 (symbolisky, lebo je naozaj najvyšší čas!) zdvihnutou rukou zaťatou v päsť minútou ticha dať takto mlčky najavo občiansku neposlušnosť voči nezmyselným koronacirkusovým opatreniam. Toľko ťažkoodencov nemajú, aby zasiahli všade naraz. Ukážme im po vzore Dr. Harabína a Dr. Krajníkovej, že sa nebojíme postaviť na odpor. Vláda má slúžiť ľudu a nie opačne.
    Mimochodom, všimli ste si, že akosi sa vytratil zo scény Mikas?
    F.

    OdpovědětVymazat
  3. Opravujem - v zátvorke má byť "symbolicky".
    Zrkadlo spoločnosti:
    https://www.youtube.com/watch?v=hxoiowdjY_o&list=PL0zCXkkkW82BYaWWx-UFdUbsQGMrmx5NI&i&t=0sndex=23

    F.

    OdpovědětVymazat
  4. Jeden diskutér na Aeronetu hodil odkaz na BITCHUTE. Bylo to tak burcující,že jsem to přeoral na Ulož to..Rozšiřujte https://uloz.to/file/9cXXxCxvTu7k/varovani-pro-lidstvo-vakcina-na-covid-19-mp4

    OdpovědětVymazat
  5. Tak dneska bolo v práci "veselo". Bol som pozvaný na koberček, keďže sa ako jediný odmietam zúčastniť dobrovoľného (!!!) testovania. Vraj som odtrhnutý od reality a nemám prehľad čo sa deje vo svete. Po mojom argumente že prehľad o svetovom dianí mám (nechcel som spomínať z akých zdrojov) padol zas protiargument že nemám čítať hovadiny (v debate padol ale vulgárnejší výraz, dotyčnej odobe totiž nieje neslušné vyjadrovať sa vulgarizmami o svojich zamestnancoch), vraj keď sa nepodrobím testu, tak 10 dňová karanténa, v ktorej by som musel zostať by bola považovaná ako prekážka v práci na strane zamestnanca a tým by bola moja absencia v práci neospravedlniteľná, čo by malo za následok okamžitú výpoveď. Z právneho hľadiska je to však úplný nezmysel, výpoveď by totiž nemohla byť odôvodnená žiadnym paragrafom zákonníka práce. Navyše sa týmto zamestnávaťeľ dopúšťa trestného činu nátlaku. Nehovoriac o obmedzovaní ľudských práv a slobôd. To však nikto nevidí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Martin
      Jde o to i zda chcete nadále zůstat v stávajicím pracovním zařízení. Tady se to dá řešit tak, že si zatím člověk může vybrat typ testu. Poradit se na hygiene a test si zaplatit za své ze slin.
      Tady se to řeší takhle:
      „Všem orgánům ochrany veřejného zdraví podle zákona č. 258/2000 Sb., poskytovatelům zdravotních služeb a osobám provozujícím laboratoře, kteří vyplňují a odesílají elektronickou žádanku v technickém prostředí NZIS na kontrolní vyšetření na přítomnost koronaviru SARS-CoV-2, se nařizuje, aby v žádance uvedli metodu vyšetření (např. PCR nebo RAPID test).“
      V části o ukončování karantény se hovoří o provedení RT-PCR testu. Ten je možné provést z pacientovy dýchací soustavy, například i z vykašlaného sputa. Výhradně o nosohltanu se hovoří u zdravotnických pracovníků a pracovníků sociálních služeb, kteří byli v rizikovém kontaktu.

      Vymazat
    2. Nez sefa kretena,radeji zadnyho sefa,ale..........kazdej svyho stesti strujcem.......proud

      PS.: Bylo prece receno ze se zacne lip rozdelovat a ukazovat dobro a zlo.A vida,funguje to.Jesteze ja takovyho sefa nemam,na rozloucenou bych mu jeste poradne "zahral",do smrti by me mel pred ocima,to ja umim,i kdyz to moc na chlubeni neni ;-)

      Vymazat
    3. to Iv
      Pokiaľ viem, praktizujú sa u nás len klasické nosohrtanové PCR testy, ani na "korona" stránke pre verejnosť nieje uvedená iná metóda. PCR testy majú byť spolu s antigénovými ako jediná akceptovaná vstupenka do práce.

      to Iv, proud
      A čo sa týka práce, áno mám voči nej výhrady, pracujem takmer 4 roky za minimálnu mzdu (ktorú by mi šéf najradšej ešte znížil keby mohol), len nemám žiadnu náhradu a o prísť o príjem v týchto časoch...

      Vymazat
    4. Martin
      Chápu, vubec nezávidím Martine a velmi fandím. Zaměstnavatel by si neměl dovolit rozlišovat od JAKÉHO lekaře (laborky) mu člověk donese papír o bezinfekčnosti. Jde přeci o papír.
      Napadla mě taková maličkost. Pokud vyloženě vnitřně chcete (např. z nějakého Bohulibého důvodu) absolvovat test, stojí to peníze v soukro laborce jako je např. u nás Tilia (paní Soňa Peková, viz články AE) a tam bych se přímo zeptal, zda mají laborku v SK.
      Pokud ne, poprosil bych je o doporučení jaká laborka v SK dělá ten test pouze ze slin. Ale pozor, v SK plánuje pomatovič další a další testy,no to
      bych nyní neřešil. Na tu špejli do nosu bych tedy osobně nechodil.
      U Tilia si odběr uděláte sám, pošlete jim špejli dle jejich pokynů z webu,
      oni pošlou rezultát. Třeba Vám to pomože.

      Přeju Martine Síla ať Vám vždy pomáhá a chrání Vás stejnětak Vaše blízké!


      Vedoucí laboratoře:
      MUDr. Soňa Peková, PhD.
      Tel: +420 605 335 953
      e-mail: sona.pekova@tilialaboratories.cz
      https://www.tilialaboratories.cz/

      Vymazat
    5. Martin
      Mám to, sorry za zdržení, fejsbůk totiž nevedu ;)
      Vyhledal jsem nějaké věcičky co se Vám asi mohou hodit. Doporučuji Vám IHNED oslovit paní advokátku Adriana Krajníková. Dokonce máte možnost, že tato nebojácná a odvážná paní převezme Váš případ v rámci režie. Sama říká, že jsme ve válce.

      JUDr. Adriana Krajníková
      krajada@gmail.com
      mob. 0903 602 240
      https://www.facebook.com/advokatka.sk/


      ...zde se také možete u pana Mojmíra(zdravím) něco dočíst. Jsou tam rady dd paní advokátky jak postupovat když...

      http://www.slovanskakosile.cz/2020/10/24/anticovidovy-souhrn-zprav-za-rijen-2020/

      Vymazat
    6. Práveže si nechcem nechať strkať špajlu do nosa, u len tá predstava sa mi hnusí, nehovoriac o možných rizikách nesprávne a hrubou silou vykonaného zákroku (pri takom počte ľudí by som sa ani nedivil).
      Je tu ešte možnosť vykryť to dovolenkou, len záleží koľko dní bude potrebných.
      A inak v diskusii pod jedným článkom jeden komentujúci píše, že sa šepká o zrušení 2. kola testov a 1. kolo len vybrané okresy. Vraj "nejsou lidi".
      Každopádne vďaka za rady prianie, taktiež želám všetko dobré nech je Sila stále pri Vás.

      Vymazat
    7. Dobry vecer Martin.Ak si inak nejde pomoct,v pripade takehoto zamestnavatela by bol vhodny pracovny uraz..teda napriklad seknutie v krizoch...bez akychkolvek vicitiek. ..Mailo

      Vymazat
    8. A to je jeden z duvodu proc jsem trenoval natvrdo v divocine(ne u nas,tady uz davno zadna skutecna divocina neni) dlouhodoby preziti,vcetne stravovani a bydleni,sobestacnost.Abych mohl kazdymu sefovi v pripade potreby rict ze mam svou cenu a rozhodne na nem nejsem zavislej......proud

      PS.: Ale rozumim ti,ne kazdej ma takovyho "konicka" a ne kazdej dela od 2001 teorie konspiraci,ne kazdyho napadlo kdyz videl padnout v Yorku veze,ze se diva na perfektne spocitanou a provedenou profesionalni demolici,a ne kazdej pocital s tim ze se to az tak a tak rychle rozsype,protoze ne kazdej se pidil po informacich.Tisic lidi,tisic zajmu.

      Vymazat
  6. Sila nič všetko temné tu na Zemi!
    Sila nič všetky nástroje Satana tu na Zemi!
    Sila prajem všetkým to, čo oni prajú mne!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sílo nič vše temné zde na Zemi.
      Sílo nič všechny nástroje Satana všude.
      Děkuju pěkně Sílinko.

      Vymazat
  7. Martin, obavy ako Vy, ma teraz vela lydi na Slovensku. Toto dobrovolne testovanie dokonca rozhadava rodiny, manzelov. Je to velmi smutne. Z mojej rodiny som sama, ktora nejde na testy. Uvidime, co bude dalej.
    Konstruktivna sila vesmiru chran nas vsetkych od zla.

    OdpovědětVymazat
  8. Lidi co aktivne odmitaji testy by se meli zdruzovat a jeden o druhym vedet do budoucna.Hodne veci se tim ulehci a uspisi.Je to totiz dobrej ukazatel,kdo odmita test jakoby rikal ze se zajima a ze pouziva vlastni hlavu,neni linej hledat,ucit se a jednat z pozice obcana,nikoliv ovcana. Je to zaklad budouci kvalitni spolecnosti a proto by o sobe mel vedet a domluvit se jak si dat zpravu az to kompletne rachne,coz neni otazka jestli,ale jenom "kdy" a pak uz se nedomluvime ani telefonem,ani po netu,ani postou. Zbydou "mrtvy schranky",ale "vojak se stara,vojak ma" ;-)............proud

    OdpovědětVymazat
  9. A nezapomente,Sila pomaha,ale za nikoho nic sama nedela!!!........proud

    OdpovědětVymazat
  10. A bude veselo:
    https://aeronet.cz/news/covid-1984-pribalovy-letak-antigennich-testu-se-kterymi-se-celoplosne-testuje-na-slovensku-obsahuje-zarazejici-nesrovnalost-jihokorejsky-vyrobce-sd-biosensor-totiz-v-letaku-upozornuje-ze-testy/
    Na SK je tvrdá cenzura, tak si to vychutnajte a chystajte žaloby!
    F.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.