středa 29. července 2020

Hvězdy naznačují




Podle astrologie to vše souhlasí, se dnes vše děje podle hvězd. Nyní se retrogrární planety , zejména Saturn, Jupiter atd. vracejí retrográrně na svou původní dráhu a to dává příležitost těm, co aplikují starý systém. Je to proto, aby se každý ukázal ve svém pravém světle. Bohužel pro ně, toto bude trvat jen do podzimu a všichni budou odhaleni ve své nahotě. Svět se  bude ubírat svým směrem, bez ohledu na přání NWO. Strašení s chřipkou (Coronavirem) je dnes již Pasé a jen debil, poslouchající mainstrém tomu může  uvěřit. Vše je řízeno NWO, lidskost občana jde stranou, ikdyž vše je zastíráno blahem pro lidstvo. Nenechte se obalamutit! Planety naznačují, že vše se obrátí k synchronizaci a dnes je jim dána možnost podle retrográrních planet, kam vlastně tito lidé patří. K podzimu bude velký tobogán, který odhalí všechny souvislosti. Nechte je, ať se odkryjí, Síla působí správným směrem, nikdo nic neskryje, vše bude odhaleno, stůjte tam kde stojíte, ať Vás  provází Síla.

9 komentářů:

  1. K tomu obrázku s flaškovitým EBE a nikdy jinak. Byl zveřejněn v jednom z časopisu Magazin 2000 s článkem o mladém českém nadšenci,který ten kruh rozklíčoval na písmena a anglický text pak přeložil do češtiny. Jedna z posledních vět zněla,dejte pozor na falešné proroky. Puvodně ten obrázek v obilí měl lidskou tvář,ale flašky přispěchaly a změnily ten obraz,aby zduraznily,že existují pouze flašky EBE a ŽÁDNÉ JINÉ. A poslední maraton indigové Bulharky sděluje perfektně budoucí měsíce do konce roku 2020.https://vk.com/video400813730_456240500

    OdpovědětVymazat
  2. Valerij Pjakin jednou lehce zmínil filmík https://uloz.to/file/FsBxOG3O5fNb/mec-spravedlnosti-c-dabing-avi V té době uprchla ze Španělska spousta židu a tehdejší Polsko jim roztáhlo svou přívětivou náruč..A obloukem k jaré historii,kde se prrrávě Polsko zminuje nee příliš lichotivě,pravě díky tehdejším náplavám. Jiří Šifrín,díky a čest jeho práci, se zavrtal hluboko do sovětských archivu a výsledkem jeho dřiny je jeho nákladem vydaná kniha Buh synergie. Čtu ted shrnutí všech polských kratochvílí,kde Poláci zradili celkem PĚTKRÁT. No a ted,vzhledem k nahnuté situaci se vymyslel termín 50 pohlaví,aby si chtonici nadále uchránili svoje obřezané pejzy...

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den,

    velmi děkuji za hezký článek o astrologii a Síle .... Obě tato témata doslova žeru a vždy se potěším, když se zde objeví společně ))
    Já vím, o Sílečce je celý svět i vesmír, ale tak ...
    Zdá se i z jiných webů. že tento podzim bude opravdu velmi přelomový. Snad to bude změna pro nás k lepšímu, vždyť to co se děje už nemá obdoby, ale z vlastního života vím, že vždy může být i hůř, ale věřím Síle.
    Iv, prosím, co myslíte "starou školou" astr.? Před časem jsem začal nezačal studovat či spíše se více zajímat, ale díky mé velké vadě, kterou není jen prokrastinace , ale ještě něco mnohem horšího (jedna závislost), jsem vždy od hloubky věci odveden jinam. Má vlastní chyby, která mě již stála mnohom úspěchů.
    Dost o mě, jen vysvětluji proč třeba již nevím, co je old school ))
    Také mě dnes udeřil do očí článek o vyjádření Goldmann Sachs k udržitelnosti dolaru jako rezervní měny. Kdysi, již nevím kdy, jsem reagoval na jeden Váš článek, že u GS se něco, ale už nevím co objevilo také. Byla to tehdy synchronicita rozdílu dne mezi Vaším článkem a zprávou o GS. Já to zmínil v diskuzi zde a Vy jste reagoval, že u Sachse si tyto věci hlídají ... Snad nějaké cykly či symbolika, bohužel už jsem zapoměl a zdejší vyhledávač mi nepomohl. Ale od té doby hned zhltnu vše co o GS napíší, protože mám pocit, že "dobře vědí", třeba mi napovíte.
    Jo, ten článek je na http://leva-net.webnode.cz/news/goldman-sachs-je-znepokojen-perspektivami-udrzeni-pozice-rezervni-meny-americkym-dolarem/.
    Jste asi jedno z nejlepších alternativních médií, ono je to znát v diskusích, kde je již léta střídá jen několik stálých lidí, holt nejste alternativní bulvár a témata jsou náročná, přitom vědění o Síle je snad nejlepší znalost kterou jsem získal, byť má praxe pokulhává.
    Ještě jednou děkuji za Váš čas a článek a přeji Vám i všem zde hezký víkend a Síla Vás provázej, a Sílo znič dílo Zla na Zemi i ve vesmíru ...
    Zdeněk


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Denis
      Děkuji za koment, jen zkráceně, stará astrologie je spíše astrologie Mundánní, která se zabývala ve starých civilizacích kdy sázet, kdy sklízet, dle znameních na obloze co přijde na Zemi a tak se vyhnout nepříjemnostem, protože kdo je připraven, není překvapen. No a Sachs, to je jednoduché, pokud padne dolar, padne i svým vlivem západní civilizace, založená na falešných penězích, nepodložených opravdovou prací.

      Vymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Zdravím autora a děkuju za článek.
    Ohledně astro situace se lze krásně dočíst u paní Taťány Micič. Zjistil jsem že vede i blog a našel tam parádní článek vystihující letošní podzim, retrográdní Mars ten bude brzy začínat, zatím je direktivní.
    https://symbolicthinking.net/cs/blog/10-astro-psychologie-clanky-v-cz/94-retrogradni-mars-v-roce-2016-kdo-si-zacne-ten-prohrava

    Snad to mohu zde takto podat a na youtube je paní Micic také. Osobně doporučuju je to i v češtině, Хвала Татјана. ;)

    Tatjana Micic Symbolic Thinking
    https://www.youtube.com/channel/UCGA4DdCCbGIUJRH4XvIuiRA/featured

    OdpovědětVymazat
  6. Každý inkarnát si vláčí na hrbu svuj karmický ranec,kde se zoceluje v jakékoliv národnosti,která je mu v metavědomí doporučena. Takže MOmentální rozpoložení v kostře pražského Čecha beru jako epizodku,která má funkci seznámení s touto povahovou strukturou.A pytel zkušeností z minulosti koreluje v současnosti třeba s tím,proč jsem trampoval a nyní samotářsky bloumám v přírodě.Před 200lety to byl Wild West,kde jsem hospodařil,jako pronajímatel konských stájí,ačkoliv jsem neuměl jezdit.Toho se tehdy chytil potměšilý kamarád,kteý mně donutil vlézt na divočáka,který mně tehdy shodil a zle jsem si pohmoždil pravý kyčelní kloub. NYNÍ po svatbě dcery se tchán projevil,jako tehdejší přítelíček,který se NEZMĚNIL ani po letech.Zjistil jsem to zcela novou upornou bolestí pravého kyčelního kloubu.Až po zjištění souvislostí od ruské vědmy se mi ten kloub naprosto zklidnil.Takže,holt pár století nehraje žádnou roli a spáči se točí v kruhu zažraných moresu,aniž by se pohnuli dopředu.Chce to SILOVĚ ZDROJOVÝ kopanec k probuzení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ba naopak. Člověk se vždy rád přiučí. Nu dobrá, tak to tedy nesmíme říkat napřímo. I když víme, že nám jdou po krku mnohá staletí. Jenže jak z toho ven aby to zde bylo k žití. Někdy to skoro vypadá, jako bychom se museli od (Ži)židáků nechat zamordovávat? A to ne. Jak z toho ven...

      Vymazat
  7. JEWROPA a její osudy...Je sem nasouván zparchantělý typ džihád islámu,zřejmě jako karmická odplata pro celosvětové zrudnosti,co mají Evropané na triku.Ale puvodcem všech hlavních světových špinavostí je stát,nad kterým Slunce nezapadá.hrdý Albion a jeho Bank of England.Lawrence z Arabie zasadil ono první zrnko sváru mezi muslimy,následně podlé rozdělení Indie na Pakistán,Afghanistán a Indii a pěstování pohraničních nepokoju na čáře Pakistán-Indie.V roce 2014 byl díky tomu svět na pokraji jaderné války a tehdy Putin rajtoval mezi svářenými stranami,které VUBEC nehodlaly zasednout ke společnému stolu.Tento jeho manévr,ačkoliv byl terčem posměšku zejména té Anglie a západních státu,zastavil proces směřující k válce.Současné nasouvání krimigantu pokračuje zejména díky morálnímu upadku Evropanu,co se nechali uplatit ke špinavostem v neziskovkách a je jim slušné živobytí cizí,nebot to smrdí prací.Učel spočívá v tom,že se západní společnost sníží se životní urovní a již se neučasní amerického snu Pax Americana drancování planety.Po té očistě bude džihád zničen postupujícím čistým islámem SUFISTU,který nahradí v Evropě křestanství,které naprosto selhalo,pravě díky infiltraci Satanovy synagogy. Blížící se celosvětová UDÁLOST tyto záměry definivně zničí.Sir Churchill a sir Baden Powell měli syrově krvavé pracky z koloniálních válek.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.