pátek 29. listopadu 2019

Alena Schillerová ruší daně


 Znáte určitě místopředsedkyni vlády a ministryni financí Alenu Schillerovou. Ta se rozhodla pro obyvatele České kotliny zrušit všechny daně jako poplatek za stočné, vodné, psy, zrušit pozemkovou daň za to, že jste si pořídili svou prací pozemek a daň z nemovitosti, a to v oblastech venkova, zejména příhraničních území, aby nedocházelo k vylidňování venkova a zlepšili se k lepšímu podmínky lidí na venkově. Navrhla rovněž zvýšení dopravní obslužnosti na venkově dotací dopravcům. 
Navíc bude ze státního rozpočtu v příhraničních oblastech platit stát místním obyvatelům trvale tam přihlášených poplatek za ztížené  životní podmínky a nemožnost využívání plných kulturních možností státu. 
Je to od paní Schillerové velmi pozitivní krok a ůčinný aspekt proti vylidňování venkova – svatá to žena. 
Konečně něco pozitivního a abych nezapomněl, všichni ti, co prodali svoje pole a lesy v příhraničních oblastech cizincům, budou mít desetinásobnou daň z pozemků a daň jim nebude odpuštěna. Navíc potravinářské prodejny jako český COOP na vesnicích bude dotován ze státního rozpočtu, aby mohl obchod fungovat i v zapadlé vísce a důchodci bydlící v těchto oblastech budou mít zvýšený důchod v průměru o 1 000,- Kč, včetně mladých lidí od jednoho dítěte do věku 18 roků. 
Podle tohoto jejího počinu, jde vidět, že jsme si zvolili velmi chytrého politika, ikdyž v sukni, svatá paní Schillerová. Konečně se politici začínají starat o své obyvatele, vždyť jsme si je zvolili. Konečně studovaný ekonom využil svých znalostí, protože každý blbec bez vzdělání dovede zvyšovat a vymýšlet daně,  to není umění, to by tam mohl být pak i retard.
Zdroj: Protonace-jak by to mělo být.

Povídka otisknuta jako pohádka




2 komentáře:

  1. Tato prastará.ale uderná písen by se měla hrát nepřetržitě před sněmovnou při zasedání těch exotu. https://rutube.ru/video/d91b2aea50149e82c8b6163701558c44/

    OdpovědětVymazat
  2. Kulturní uderka https://rutube.ru/video/992a005f8932fc2d18eb0b4d0e531c93/

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.