středa 30. října 2019

Svět byl kousek od konfliktu

To, co se opravdu děje v zákulisí nám mainstrém nesdělil. Pozadí jednání Putina s Erdoganem v Soči v reportáži Rossija.
Narychlo svolaná schůzka Putina s Erdoganem trvala skoro 7. hodin, kde  bylo uskutečněno memorandum o nastalé situaci v Sýrii, kterou zavinil americký ministr Pompeo, který pohrozil Erdoganovi válkou.
Na závěr tiskovky si vzal slovo Šojgu a prohlásil: USA aby splnilo své závazky, které na sebe vzalo – udělal pauzu, podíval na své hodinky a pokračoval – jim zbývá 1 hodina a 31 minut. Toto bylo jasné ultimátum pro USA a jelikož už jim moc času nezbývalo, proto ten úprk američanů, při kterém ani nestačili zabalit vojenskou dokumentaci ze svých základen.

5 komentářů:

  1. Tak se člověk dozvídá před svým fyzickým odchodem,že války,rozbroje dělají židé a Židé,tedy siochazariát a Chasidé. Obě větve těchto fešáku naoko proti sobě bojují,asi jako fotbalová mužstva,aby posléze se sešli v šatně a pokecali o svých pravých výsledcích v dojemné shodě. A nyní se ruská situace fest pod kontrolou Chasidu jaksi vymkla. Amis prý odchází ze Syrie,ale neodchází,pouze se přemistují na lukrativní ropná pola,která byla pod kontrolou Kurdu a nyní si US ARMY osobuje právo si ropu ohlídat. Peskov,Putin a celý Kreml držel zobák pod knutou Chasidu,až se ruská generalita v čele s Šojgu dožrala,porušila omertu,diktovanou Chasidy a zveřejnila prastaré satelitní záběry ze srpna 2019 amerických konvoju cisterem s kradenou syrskou ropou,směřující do Iráku. Takže,žádný uprk,jen strategické seskupení a legalizace drancování ropy. Tož tak.

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravim,svet je kousek od konfliktu nepretrzite minimalne od 1.svetovy valky ktera vlastne nikdy neskoncila,jak ne jeste driv a bude do ty doby,dokud budou mit zbrojari svou moc a penize a ty budou mit dokud bude vetsina lidi ovcanama ve stade, co se nestaraj,at se to komu libi,nebo nelibi,haze svou zodpovednost kam a na koho chce,neni to ani na nich,ani na eleitach,ani na GP,ale jen na nas,na kazdym jednom z nas. Oni jsou jen pouhy paraziti co vyuzivaj moznosti ktery si vytvarej manipulaci,jako ostatne kazdej spravnej parazit........proud

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.