neděle 5. května 2019

Vibrace lidstva se kloní k negativitě







Temné vyhlídky

Dnešní svět je daleko od ráje na zemi - přinejmenším podle obyvatel planety.

Nedávno analytická společnost Gallup sdílela výsledky globálního sociálního výzkumu, který byl proveden za účelem určení emocionálního pozadí ve světě. Jejich zpráva uvádí, že v dnešní době se lidé stávají smutnějšími, se vzrůstem Ega a nespokojenějšími ve srovnání s dostupnými údaji z minulých dob, které mohou mít dalekosáhlé důsledky pro globální zdravotní péči.

Smutek a srdce sténání

V rámci svého výzkumu se odborníci Gallupu dotazovali na více než 151 000 dospělých žijících ve více než 140 zemích. Respondenti byli dotázáni na pocity, které měli den předtím, například, zda se smáli a usmáli se, nebo cítili smutek nebo hněv.

Bylo zjištěno, že počet lidí, kteří hlásili hněv, se zvýšil o dvě procenta oproti předchozímu roku, zatímco úzkost a smutek vzrostly o jedno procento, což byl nový rekord pro všechny tři negativní emoce.

Fyzická zátěž

Výzkumníci poznamenali, že negativní pocity mohou ovlivnit fyzické zdraví člověka - studie spojily hněv se zvýšeným rizikem srdečního infarktu a mrtvice, zatímco chronická úzkost a smutek mohou být příznaky úzkostných poruch a deprese, což znamená zvýšené riziko kardiovaskulárních onemocnění.

Dlouhodobý dopad negativních emocí na lidi může vést svět k budoucnosti, ve které zůstane jen velmi málo zdravých lidí, a to je velmi znepokojivý trend.

Pokud bude identifikovaný trend pokračovat, svět může očekávat budoucnost, ve které bude jen velmi málo zdravých lidí - a tato situace může mít alarmující vedlejší účinky.



Z článku je cítit, že v naší společnosti je něco špatně a lidstvo jde špatnou cestou. Vidíme kolem sebe, jak mnoho lidí se odstřihuje od přírody, jež jsou nedílnou součástí, špatné stravovací návyky (mnoho těžké masné stravy), špatná politika (sociální bezpečí individua), hrozba válečných konfliktů atd. Lidé pak přecházejí z jednoho extrému do druhého, stávají se Sluníčkáři a tím si myslí, že vyrovnají v sobě tento negativní vliv okolí a že to je ta správná cesta, rovněž to platí i třeba pro extrémní směr, kdy nastupuje zejména agresivita. Rovněž pak vzrůstá zájem o různé esoterní nauky, kdy se většina lidí ani neumí orientovat a tak se přiklání dokonce na magii a je jedno, jak ji omlouvají, že je bílá, pořád je to magie živlů a ta se vždy vrací na jeho tvůrce, je toho více, ale aspoň ty nejzákladnější jsem vypsal a tak se v kolektivním vědomí ( Protonace) stupňuje agresivita, kdy je pak jen otázkou času, kdy se dosáhne její kritické hladiny a spustí se lavina akcí vyrovnávání.

Iv.
Role naivního komunisty a role popřevratových naivních obětí novodobé ideologie


7 komentářů:

  1. někde jsem měl v Magazinu 2000 tu správnou fotku s lidskou tváří,nikoliv s tou odpornou šedivou žárovkou..

    OdpovědětVymazat
  2. Když je dnes ta neděle.. https://rutube.ru/video/ab5a85b823242ed4154e75848cb1d68b/

    OdpovědětVymazat
  3. Veleznámý návod k použití https://rutube.ru/video/457e89ad9a50270261741b06b2e634dd/?ref=search

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. https://www.youtube.com/watch?v=EQ-RYf9zjK4&feature=youtu.be&t=4

    OdpovědětVymazat
  6. https://rutube.ru/video/38f61076968dc358d62ef650eb353c71/

    OdpovědětVymazat
  7. https://www.youtube.com/watch?v=1ckglbJ1b74&t=18s

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.