středa 31. října 2018

Profesor Bill Warner o islámu


Na DVTV se střetla Daniela Drtinová s americkým profesorem , ředitelem Centra pro studium politického islámu v otázkách islámu, jenž uvádí islámské „náboženství“ na pravou míru a odkrývá jej v plné nahotě. Tato redaktorka je členkou správní rady Sorosovi nadace Open Society Fund Praha.Je až s podivem, že v 21. století my v civilizované Evropě vůbec řešíme tuto otázku islámského fanatismu a jsou mezi námi i tací, kteří toto podporují, skok do 15. století. Myslím, že pan profesor této redaktorce dal pěkně za uši a její „víru“ dost podkopal, jí však to hlava nebere. Na obrázku videa klikněte na vpravo dole na nadpis "mojevideo" a video se spustí. Komu se video nerozjede, tak odkaz zde: https://www.mojevideo.sk/video/2aa62/je_politicky_islam_nebezpecny_american_odpoveda.html
Na problémech s tímto videem je velmi hezky vidět, jak dnes, co se nehodí do "krámu" je ihned blokováno. 

14 komentářů:

  1. Wow, that's what I was searching for, what a stuff! present
    here at this web site, thanks admin of this site.

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář je zcela nesouvislý a pro Prouda (nevím tedy jestli si ho přečteš)...
    Včera jsem čistě "náhodou" vlítla do komentů na jisté stránky, to jsem tedy čučela.
    Uvědom si, že každá Duše je od jistého věku zodpovědná sama za sebe, přestává být dítětem(puberta)...co když ta máma plakala a brečela, na kolenou kluka prosila, nechoď tam, zabijou Tě, bojím se, mám Tě ráda, ty prachy Ti za to nestojí...nadávat jí a chtít jí za to trestat(četla jsem tam hrozný věci od Tebe).
    Když mám sklony se rozčilovat a nadávat na věci, který stejně neovlivním, moudrý člověk mně řekne "nemáš na to postavení, abys to mohla měnit", takže "jen" svojim chováním a konáním máš možnost ovlivňovat své okolí a měnit díky svojim energiím, které vysíláš do éteru.To je Tvoje poslání...
    Vím, že štíří povaha je taková, rozčilujou jí všechny nespravedlnosti a příkoří. Tohle Ti píšu jen proto, že jsi, ač myslivec, přestal střílet do zvířat a doufám, že to platí i nadále.
    Nešpiň svou Duši těma hnusnejma negacema, co vysíláš do prostoru, nezapomeň, že existuje zákon rovnováhy.
    https://www.youtube.com/watch?v=MAvUKldN0_Y

    Sílo znič všechno temné zde na Zemi.
    Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terinko:-),nemuzu premejslet jak rikas,promin,ale ty lidi nekde v necem vyrustaj a zaklady vychovy maji na celej zivot,ja to vim podle sebe,ty urcite taky,nic ve zlym.Kazdej vnimame ruzny veci jinak a kdyz je poustime do okoli,neco tim sledujeme,jeden to,druhej ono,zakony Universa ctim a cirka vim jak s nima zachazi GP aby se hio nedotkly a pouzivam to taky,jenom ne ke spatnostem,stejny je to se Silou,sama dobre vis,ae i ktem spatnostem bych beztrestne mohl,ale je to o charakteru kazdyho.Ze vinim matku,delam to umyslne a hodne i pravdive,v tom me Terinko nepresvedcis,vidim kolem sebe plno slusnejch lidi i fracku z rodin ktery znam a vim jak to tam s vychovou vypadalo a vypada,vychova a zakladni navyky a mustry videni sveta,naroda a rodiny,nejsou zbytecnosti,protoze do jistyho veku,tady se rozhodne neshodneme.Myslivec nejsem a nikdy jsem nebyl,byl jsem lovec,lovil jsem zvirata i gaunery,z tech zvirat mas pravdu,jsem se vylecil,z gauneru se nevylecim nikdy,protoze se vylecit nechci,kazdymu po zasluze!Ono to Terinko vypada kdyz to ctes,napsany,kolikrat zle a emocionalne i kdyz jsou ty veci psany s chladnou rozvahou a ja doufam ze si je prectou mamy s malejma detma,nebo holciny co se na deti chystaji a vezmou si je k srdci a vychovu svejch ratolesti rozhodne nepodcenej a vezmou ji maximalne zodpovedne,ze se tak deje jen vzacne vdecime mozna i tomu,ze je malo takovejch ktery to proste pranyrujou bez skrupuli a otevrene i kdyz ti rozumim ze ti to pravem prijde drsny,ale vsichni vidime co se deje s takzvanou prisernosti ktery se rika "politicka korektnost",jinymi slovy "pokrytectvi".Doufam ze se na me uz nezlobis :-)...........proud

      Vymazat
    2. "...co když ta máma plakala a brečela, na kolenou kluka prosila, nechoď tam, zabijou Tě, bojím se, mám Tě ráda, ty prachy Ti za to nestojí..".....to uz je Terinko jen nasledek spatny vychovy,nikoliv pricina......kdyz moje mamka neco chce,nebo nechce,staci ji jen rict,vyjadrit prani,nemusi me prosit!!! Sledujes ten rozdil ve vychove????......proud

      Vymazat
    3. Ale prosím Tě, vůbec se na tebe nezlobím ani nezlobila.Považuji Tě za bojovníka s čistou Duší a velkým sociálním cítěním.
      Jenže se může a taky stává, že hodným rodičům, kteří výchovu prováděli se všema aspektama, který by měly vyústit v člověka toho jména hodnýho, že jakmile se vysmekne z jejich vlivu, stane se z něj přesný opak.
      Ty totiž uvažuješ jen v tom smyslu, že všichni tady jsou Duše plusové, které se sem přišly něco naučit, ale to tedy ne.Rodí se sem spoustu mínusových a ty usilují o to, převrátit svět ke svému obrazu a vytvořit prostředí v kterým se jim daří.
      Dělit zrno od plev nám nepřísluší, protože nejsme Bůh(Universum) a navíc si myslím, že se to už dost zřetelně projevuje, kdo a kam patří(nejlépe to však poznáme na svém bezprostředním okolí, protože vidíme kdy a jak, ten který na podněty reaguje).Píšeš, že si to přečte nějaká mladá mamina nebo budoucí...hihi, si to přečte a zhrozí se nad tím slovníkem a vůbec nevstřebá, co tím básník chtěl říci.Ty sprostý slova si nech na záchod doma a agresivitu na štípání dříví.Ty vole, kdyby náhodou národ potřeboval novýho Žižku, tak před tebou naskáčou do hnoje, protože se budou bát, že jim zřerážíš hnáty, za to co kdy provedli.
      Za lidské Duše považuji tak 1/3 obyvatel planety. Ještěří klony, co se potloukaly pouští kdoví jak dlouho a jejich potomky néé a taky Archonty( pavouci ze 4 dimenze- doufám, že jsi sledoval Haralda, jak se tady rozprašují jejich rozmnožovací spory) a všechny církevní pobuchy všech možnejch církví(nádoby na rozvoj dalších Archontů) taky nejsou lidi, jen tak vypadají.
      Takže ty lidský duše by jsi možná mohl zkusit oslovit trochu jinak, protože jinak je odradíš spíše než přitáhneš.Si představ, že by nás tady takhle častoval pan Iv, hihi, když hnedka něco nepobereme, co on moc dobře zná.A když se zjeví nějaký rejpal, tak ho ironicky usadí a zavře mu zobák a je klid.
      Tvoje maminka je tedy šťastná žena a přeju jí ať jí Síla ochraňuje a provází.

      Vymazat
    4. :-)Terinko,tech zkusenosti je vic a ani je nemuzu davat na net,mamka to zrovna moc lehky nema,proto jsem se pred lety zbalil a mazal domu .....taky tu mam "dusi" co potrebuje obcas poradne zkopat prdel,tak nezbylo nez skoncit ve svete a sypat dom :-)

      Vymazat
  4. Tož Jarkoj Nohavicovi byla udělena z rukou Vladimira Putina Puškinova medaile, potěšilo mě a Jarek na to řekl, hezký:
    „Alexandr Sergejevič je tu se mnou. Nejen on, ale i všichni ruští básníci a bardi, které jsem četl, zpíval i překládal," prohlásil Nohavica a dodal: „Když čteš básně jiného člověka, když zpíváš písně jiného člověka, stáváš se částí jeho duše a nejsi jeho nepřítelem."

    OdpovědětVymazat
  5. Vtip
    Řekla mi, že jí rozpláče jenom cibule.
    Tak jsem jí hodil na hlavu meloun a ...změnila názor.

    OdpovědětVymazat
  6. Chtěl bych upozornit na dnešní trend tady u nás v Česku. Jak se užívá v běžném hovoru samý anglický slovo jako faké, selfí, lajknout, atd. Přiznám se, že se snažím hovořit co nejvíce česky a nervat tam nic anglického už jen proto, že to chce mozkovou bdělost. pořád něco applyují, forwardují a čekují. Trhá mi to uši jako blázen. Dříve to byla němčina, kdy se snažili jejich uživatelé oddělit od průměrné populace a hráli si na „šlechtu“, chudák Komenský a Palacký, dnes neznají I a Y, jsou ale světoví, chybí národní hrdost a to je špatně. Nejvíce mně vzalo, jak někdo napsal Ksicht(obličej), místo Xicht,to je něco!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pane Iv, to buďte rád, protože by se Vám lehko mohlo stát, že když bude chtít něco vědět, budete muset komunikovat engliš jinak máte smůlu.Hold mluvit anglicky je na "úrovni" a kdo to neví, nemá titul, tudíž není dost nobl nebo je starý, tudíž není "kůlovej", hihi.
      Taky jsem zažila, že kluk(tak 18 let) nevěděl, jak se píše slovo praxe, neznal to písmeno...X.
      Další co tak dost pozoruji jsou ty (asi aby rychleji svištěly sms) patvary, složeniny čísel a písmen...Věřte nebo ne, dalo mně to dost přemýšlení, než mně došlo, že po mně chce někdo něco vrázit, když v dopise stálo "slovo" psané "z5", co byste řekl...
      A jeden vtip
      Jede hrbatý v tramvaji a vypadnou mu z kapsy Camelky. Přijde k němu malá Janička, zvedne je a říká: "pane, vypadla vam občanka."

      Vymazat
    2. to terfry
      Člověk je takovej, jak se cítí sám a jde jen pak o to, jestli dotyčného třeba komentář k mé osobě má nějaký základ, ale zpět k té hatmatilce v českých zemích. Je tragedie že novému pokolení chybí hrdost z čeho pochází a stále lezou někomu do zádele.

      Vymazat
    3. Tiež pozorujem rovnaký trend aj u nás a takisto mi to trhá uši. Myslím si, že "niekto" zámerne podsúva tieto anglické výrazy aby bola čo najviac zdegenerovaná populácia. Ono je známe, že každé slovo je nositeľom určitej frekvencie a týmto sa nás snažia odpojiť od Zdroja. Začalo to od násilného pokresťančenia našich predkov Slovanov tým že nám zamenili starosloviensku bukvicu za hlaholiku. Teraz im ide hlavne o "usmernenie" mladšej generácie aby išla cestou degenerácie a "programovala" potomstvo už podľa predstáv Anglosasov... Však je to predsa "IN" hovoriť tieto anglické zlátaniny a čo je "IN" to mladí žerú a riadia sa tým...

      Všímam si aj to že je akosi populárne používať frázy ako napr.: "Hrozne sa mi to páči", "To jedlo mi strašne chutí", "Strašne pekne to vyzerá" atď. Títo jedinci si asi ani neuvedomujú čo vlastne hovoria... Rozum mi zostáva stáť keď to niekde počujem...

      Vymazat
    4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.