čtvrtek 6. září 2018

Zdraví a mikrovlnky


To, že mikrovlnky nejsou košer se již psalo, ale nedalo mně to a raději znovu tímto článkem chci  připomenout tuto problematiku a každý ať se s tím sám a dobrovolně popasuje.
 
Dr. Hertel byl prvním západním vědcem, který nejen koncipoval, ale i provedl kvalitní klinickou studii účinků mikrovlnami zpracovaných živin na krev a fyziologii lidského těla. Jeho skromná, ale plně kontrolovaná studie vynesla na světlo jak mocné jsou degenerativní síly produkované v mikrovlnné troubě a nástrahy dřímající v takto zpracované potravě.

Odpovědi na tyto otázky vás možná šokují natolik, že zahodíte svou mikrovlnku do šrotu. Více než 90 procent amerických rodin má už po léta v kuchyni mikrovlnku, kterou užívá k přípravě jídel. U nás se tento přístroj objevoval jen sporadicky, ale po roce 1990 vtrhl i na náš trh plnou silou.

Dr. Hans Ulrich Hertel, dnes penzionovaný vědec zabývající se výživou, pracoval řadu let u velké švýcarské potravinářské společnosti obchodující v celosvětovém měřítku. Před lety byl propuštěn z práce, kvůli námitkám vzneseným vůči jistým zpracovatelským metodám, zbavujícím potraviny přirozených vlastností. 

Společně s kolegou, profesorem Laussanské univerzity, uveřejnili v roce 1991 zprávu o výzkumu, v níž oznámili, že potrava připravovaná v mikrovlnné troubě může pro naše zdraví představovat větší riziko než jídlo vařené obvyklým způsobem. V článku, který se objevil také v 19. čísle Journal Franz Weber, uvedli, že jídlo připravené mikrovlnami působí rakovinotvorně na krev. V článku byly zveřejněny již zmíněné výsledky výzkumu. Obálku vždy seriózního časopisu tehdy zdobil ponurý obrázek Smrtky nesoucí mikrovlnnou troubu.

Souhrn některých výsledků:  

* po ozáření připravovaného masa mikrovlnami se vytvořil d-nitrosodiethanolamin (nechvalně známý karcinogen);
* část aminokyselin obsažených v mléce a obilných zrnech konvertovala po ozáření na karcinogeny;
* při rozmrazení plodů konvertovaly v nich obsažené glykosidy a galactosidy na karcinogenní látky;
* už po extrémně krátké expozici konvertovaly rostlinné alkaloidy v syrové, vařené i zmrazené zelenině na karcinogeny;
* karcinogenní volné radikály se tvořily ve všech mikrovlnami zpracovaných rostlinách, obzvlášť v kořenové zelenině. 
Snížení výživné hodnoty potravin  
Ruští výzkumníci u testovaných potravin mimo jiné zjistili také významné zrychlení strukturální degradace, vedoucí k úbytku výživné (nutriční) hodnoty o 60 až 90 procent. Mezi zjištěné změny patří:

* Snížení biologické dostupnosti komplexu vitamínů B, vitamínu C a E, včetně hlavních minerálních a lipotropických faktorů u všech testovaných potravin.
* Různé druhy poškození celé řady rostlinných substancí, jako alkaloidů, glykosidů, galaktosidů a nitrilosidů.
* Degradace nukleoproteinů v mase. 

Rusové vyšetřili tisíce dělníků, vystavených za dubiózních okolností působení mikrovln (během vývoje speciálního radaru v padesátých letech). Výzkum odhalil nesmírně závažná zdravotní rizika.

Uvedené symptomy mohou vyvolat následující změny:

* Byla zjištěna lymfatická onemocnění, vedoucí ke snížení schopnosti ochrany organizmu vůči některým druhům rakoviny.
* Byl zjištěn zvýšený objem formací rakovinotvorných buněk v krvi.
* Byl zjištěn zvýšený výskyt žaludeční a střevní rakoviny.
* Byl pozorován zvýšený stupeň zažívacích potíží, vedoucí až k postupnému zhroucení vylučovacího systému. 

Byly zjištěny negativní psychologické účinky vyvolané poruchami vzorce mozkových vln, včetně ztráty paměti a koncentrace, snížení emocionálního prahu, zpomalení intelektuálních procesů a případy přerušovaného spánku, které se ve statisticky vyšším procentu vyskytují u jedinců, kteří trvale pobývali v dosahu účinků emisního pole mikrovlnných aparátů, ať už při vaření či ve vysílacích stanicích.

8 komentářů:

  1. Ahoj Rodinka.Ako je tu uz naznacene tiez domacu wifinu je vidiet na energiach pri diagnostyke uz po par dnoch pouzivania.Aspon na noc vypnut ak je mozne a trvalo postavit vedla nej orgonit. ..Mailo

    OdpovědětVymazat
  2. My toto víme a mikrovlnku nepoužíváme již léta.
    Ale pro další neznalé by se hodil nějaký odkaz na tu studii.. materialisti potřebují fakta ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Honza
      Odkazy si mohou vygooglit a navíc nikoho z materialistů nepotřebujeme přesvědčovat, to ať si promyslí sami, aby vyvážili rovnovážně obě stránky lidství a ne jen co jim nejde do hlav, hulákali Faké. Je to jen na nich. Dík

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Hello there, I believe our blog could possibly be having browser compatibility problems.
    Whenever I take a look at your web site in Safari, it looks
    fine however when opening in Internet Explorer, it has
    some overlapping issues. I metely wanted to give yyou a quick heads up!
    Apart from that, excellent blog!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hello, Exploring I do not basically use, due to poor product protection.

      Vymazat
    2. Hele IV,když sem pustíš exota s english,tak to alespon přelož do češtiny..Díky

      Vymazat
  5. Mikrovlnka je odpadní produkt armády,ostatně WH si ji použil již u Stalingradu..Diuviální vynálezy jsou házeny zvířecímu davu se zpožděním 2 generací,viz vyjádření maskovaného odborníka ZDE..A ten exot KAPUCÍN je k zulíbání https://rutube.ru/video/1c63f30637d258ad1ead690d800a17cb/

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.