úterý 7. března 2017

Objekt nad Etnou

Včera 7.3.2017 pozdě v noci jsem pro vás zachytil letící zářící objekt (Měsíc to není, kdyby náhodou nějaký rejpal - Měsíc byl ve fázi "dorůstání"+109st. 5ˇ, tedy ne kulatý a zapadal až ve 2:58 hod), ve formě jasně zářící koule nad sopkou Etna. Jeho trvání nad kráterem bylo dosti dlouhé, skoro celých 9 minut, objekt se pohyboval směrem dolů mírně šikmo vpravo a pak zmizel v kráteru. Pár fotografií jsem ze svého videa z webkamery otiskl pro vás zde níže.
Novější článek na toto téma: http://energieupramene.blogspot.cz/2017/03/upozornovali-jsme-na-etnu.html


45 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taktéž zdravíme a posíláme Sílu.
      I u nás zaútočila jakási choroba po dlouhých letech.U mne nikdá věc nevídáná, po dvoudenním děsivém bolení hlavy něco vyteklo z uší.
      Nezaškodí při koupání kápnout trochu Ganzu a nahnat do všech myslitelných tělesných otvorů i dětičky.Preventivně používáme každý den Lichořeřišnici od p.Jukla.

      Sílo nič všechno Temné zde na Zemi.
      Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi.
      Sílo ochraňuj všechny dobré Duše zde na Zemi.

      Vymazat
    2. Lichořeř. je moc bezva, přesto s rozumem, je to unikátní antibiotikum.... tak aby si tělícko nezvyklo az to bude potřeba...
      Moc zdravím
      MDé

      Vymazat
    3. Vidíte, myslela jsem, že je to stejné jako česnek, kurkuma, chilli...
      Ale máte pravdu, všeho s mírou, jdu tedy nějakého splašit, aby na to dohlížel :).

      Vymazat
    4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    5. Ondro,
      jako řádný ranař, haha, jsem hned, jak jsem se prvně dostala ke Ganzu(ten přírodní), tak jsem si lokla, co hrdlo ráčí a samozřejmě se mně za chvíli udělalo zle(nadbytek jsem vyvrhla po chvíli ven), v hubě jak v polepšovně a když jsem si zapálila čmoudilku, tak sladko fuj fuj(možná by to zabralo u někoho jako odvykací antikuřácká kůra).Takže ale jsem se neotrávila a to je hlavní přeci.
      Pokud pít, tak jen kapičku do nějakého nápoje.Však to ozkoušej prvně na sobě jako vzorný otec.
      Do koupání tak od oka snad půl kávové lžičky(toho technického) a když se někdo trošku napije myslím neva.A můžeš mamině namíchat do krému a má super luxus za 5,6 tisíc haha.
      No a dnes jsem šla za mamou a když jsem vlezla do bytovky do chodby, stál tam černej "šášula"(jinak řečeno egregor-energetický shluk ve formě postavy) a čučel, kde jsem se vzala a říkám, fuj potvoro zmizni, ale gaťates to tedy nebyl myslím, haha.Bylo to tam přesně v té chodbě, jak oni to maj moc rádi, příšeří, smrádek z upocených bot a nějaký uhlí z kotle, žádný průvan,žádný Sluníčko.Taky bych byla šťastná, kdyby se tady stalo pro ně neobyvatelno, říkám ať táhnou tam kam patří, nojo.

      Sílo nič všechno Temné zde na Zemi.
      Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi.
      Sílo ochraňuj všechny dobré Duše zde na Zemi.

      Vymazat
    6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    7. Zdravím, také jsem měl letos o vánocích trochu problémy s "epidemií". A ačkoliv mi lichořeřišnice a následně echinacea dříve velmi rychle zabíraly, naposledy myslím tak 3-4roky zpět, tak tentokrát nicmoc.
      Ale narazil jsem na StreptoKill a ten celkem zafungoval a ani se mi nevracelo jako ostatním v okolí. Řekl bych, že to nebude chřipková epidemie, ale nějaký převyšlechtěný druh angíny, a to je něco úplně jiného. Někomu se z toho dělají i boule pod kůží, mokvavé ekzémy a pichlavé bolesti uvnitř. Jen si je nespojí s "chřipkou" uplácanou atb.
      Je v něm dubová kůra, šalvěj lékařská, řepík lékařský, jitrocel kopinatý, heřmánek pravý, zlatobýl obecný, lopuch větší, levandule lékařská, přeslička rolní, hřebíčkovec vonný a tymián obecný. Tak třeba si i zvládne někdo "namíchat":-)
      nenimito

      Vymazat
    8. Tak dcera mně taky začala plakat před dvěma dny, že se jí udělala tvrdá boule za uchem a tak jsem jí to včera na noc namazala Ganzem a zatím (musím zaklepat) vypadá, že je to fuč. Tak snad to zabralo.

      Vymazat
    9. nenimito,
      to je pěkná směs, některé se tedy dají i najít na zahradě a zlatobýl, ten je opravdu vynikající na posílení i sám o sobě.
      Mohu tedy jen dopuručit Ganz, zabírá výborně a velice rychle, obdivuhodně.A dokáže ho vyrobit i zručnější hospodyňka.Hřebík, měděný drát strčit do osolené vody v nádobě a to je pak ten přírodní, musí se počkat až to znědne.A techničky můžou vzít plochou baterii a jen ten hřebík přimontit drátkem na 1 packu baterie a to samé s měděným drátem na druhou packu a šup do osolené vody a už se ganzuje.Můžete s tím léčit sebe, svoje děti, ba i manžela, když je na Vás hodný.
      Přeji všem samoléčitelům hodně úspěchů a Síly.

      Vymazat
    10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    12. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    13. Ondro, návod jsi krásně upřesnil, díky :).
      Včera jsem si, spálila(fest) dvakrát za sebou prostředníček na ruce, jak jsem šikovná a umím přikládat do kamen, haha a namazala Ganzem a není tam prostě dnes nic, ani flek ani odfouklá kůže, prostě nic.
      Uvidíš co řeknou zahrádkáři, když budou otevření proč ne, ale sama mám zkušenost, že dokud se někdo neptá sám, moc to pak nebere.Třeba až se Tě někdo zeptá, jakto že máš takovou úrodu, čím hnojíš nebo tak něco.Ale je to jen můj názor.

      Vymazat
    14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    15. Nejsem někdo, kdo raději tráví čas experimenty doma, ale nikdy neříkej nikdy. Já jsem spíš do prostoru:-) A elektrice a elektronice se "rodinně" věnuji od školky, doslova. Ačkoliv jsem původně od mala chtěl být kuchař.
      Čili pokud lze, a nemusím být někde zavřený kvůli vyrábění, tak raději někde po cestě vyzvednu namíchané a zmizím do zeleného prostoru. Ale už jsem kdysi zkoušel, opravdu, abych nevypadal jako nevěřící Tomáš, jen mám raději bylinky, nejlépe v čaji.
      A zkusil někdo z vás místo mědi použít zlato:-)
      Né nadarmo se říká, že "Zlato přeci patří bohům".... a kdoví, co vlastně byla "božská Mana".
      nenimito

      Vymazat
    16. nenimito,
      to se všechno za chviličku zapojí a pak se může řádit na zahradě a nebo mazat do lesa, haha. Tak je to tedy u nás doma, alespoň.
      Nemám žádné zlato, nezkoušela.

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplne som Ťa videl, kamarát, jak si písal o tom, jak chlapec dvakrát spadol..:-)

      poZDRAVujeme rodinu!

      Vymazat
    2. Zdravím Robo :),
      pokud se zajímáš o ochranu účinnou(praxí ověřenou),mrkni sem.
      http://www.svetlokamenu.cz/detail/sperky/privesky/samostatne/2/

      Síla ať provází a ochraňuje Tvou Rodinu.

      Vymazat
    3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    4. Ďakujem, Terka!

      Ak doporučuješ, vyskúšam teda:-)

      Zdravia všetkým!

      Vymazat
    5. Tiež som si ten turmalín na doporučenie Iv minulý rok zaobstaral mne i mladšej sestre, rozhodne doporučujem, odkedy ich nosíme, tak máme od astrálnej hávede pokoj :)

      Vymazat
  4. https://www.youtube.com/watch?v=LAb5DwP2V6U

    OdpovědětVymazat
  5. http://bod-zlomu.blogspot.cz/2017/03/aliancni-flotila.html

    OdpovědětVymazat
  6. http://webcams.volcanodiscovery.com/etna

    https://archive.volcanodiscovery.com/videos/456/timelapse-2017-03-07-15h33-03-08-09h30.mp4
    Leo

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. https://www.youtube.com/watch?v=HtEo1fQCZdM

    OdpovědětVymazat
  9. Měsíc to fakt není, ovšem je to naše paralelní slunce: http://www.theshiftofconsciousness.info/OurSecondSun.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. MV,
      nečetl snad článek, nějaké fopa asi.
      V sopce jsou totiž portály neboli brány.
      Taky se to tady psalo, že se budou ukazovat, bubu.

      Vymazat
  10. Dobrý večer. Jsem jen obyč. čtenář Vašich stránek a fandím jim, ale nějak mě to glorifikování nutí se stranit od ostatních. Promiňte mi ten výraz.... Nějak tomu nerozumím, ale je to v poho...? Všichni si tady pořád plácají po ramenou.... pomyslně.... když každý řekne "Sílo..." tak je in... je to ale v pořádku? Myslím, že každý by si měl udělat pořádek sám v sobě a ne neustále vzývat tu nej sílu k pomoci na vašich stránkách, aby byl ten nej... omlouvám se všem, které jsem nějakým způsobem mohl ranit. Promiňte mi to, ale nějak mi to nesedí. Normálně nereaguji, ale teď mě to nějak popohnalo. Přeji všem, i těm, co se chytli za čumes jen vše nej. Neumím přát sílu..... síla je ve všech z nás.....a tak mi to prosím odpusťte....chud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je snad normální, že zde komunita je v souladu, jak vy říkáte „plácání po ramenou“, protože sem chodí a vyjadřují se lidé, kteří již mnoho pochopili a souzní. Jinak by zde ani nechodili, prostě je zajímají informace, které jsou výsledkem zkušeností a jsou zde podány právě bez cenzury a poplatku, pro jiné třeba jsou to blbosti, ale to musí pak tam, kde jim to pasuje, to je ta dnešní svoboda, každý podle své chuti. Kdyby jste si opravdu pročetl vše zde napsané o Síle (podáno dlouholetou praxí a výzkumem a bez pořádání drahých seminářů, tedy zdarma) a to s velkým S a pochopil, ani by jste nenapsal , to co jste napsal. Máte pravdu v jednom, že Síla je ve všech, ale s velkým S. Síla je vlastně prostředník spojení s Univerzem, Bohem atd, jen tím dosáhnete spojení, ta nám byla dána a záleží na naší zodpovědnosti, jak s ní naložíme, protože jsme svobodné bytosti.

      Vymazat
    2. Najednou je moc Síly, lidé mnohé pochopili a řídí svoji Sílu a dokonce to vypadá, že stejným směrem jí směřují, nechtějí žít v tomto čurbesu a to jasně vadí.
      Ale nám zde to tedy nevadí, nás to přímo těší a proto

      SÍLO NIČ VŠECHNO TEMNÉ ZDE NA ZEMI.
      SÍLO NIČ VŠECHNY NÁSTROJE SATANA ZDE NA ZEMI.
      SÍLO OCHRAŇUJ VŠECHNY HODNÉ DUŠE.

      A abych nezapomněla, ještě snad se nakonec budeme sami léčit Ganzem, z těch jejich posypových akcí.A to víte že ano, tělo si uzdravíme, vodu vyčistíme.
      Jde moc dobře.

      Vymazat
    3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  11. Pane Iv,
    mám dotaz, co kdyby jste začal vyrábět Ganzové náramky, co čisti tělo.Koukám, že to je nějaké populární prodávat, tedy vlastně něco za něco, zadarmo ani kuře...však známe.Když oni 3 tisíce, tak dáme 6 za jeden, haha.
    Ale to Vy ne a ne, a kdo chce si udělá sám.Tomu říkám duševní vlastnictví zcela zdarma, horší jak za socislismu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A nakonec pro všechny ještě jedna informace - zdarma!
      Gans vás zbavuje i radioaktivního záření nuluje jejich částice ihned, ne jen vás, ale i voděnku, tak mudrujte.

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Pozor, jen jsem popisoval svoje výzkumy, jak s nimi naložíte je Všech osobní rozhodnutí, musím to zde napsat, kdyby náhodou nějaký se vyskytl aktivní občan.

      Vymazat
    4. Ty aktivisto jeden :), pro začátek to můžeš zvířátkům dát, ale jen kapičku a pak už jen, když se Ti budou zdát nemocný.
      Jinak upřednostňují koupele s Ganzem(zvláště tedy pro děti) a mazání všeho možného bolavého a pít jen ze zoufalství, haha.
      A nezapomeň na ten krém pro mamku, je taky azuro potom.

      Vymazat
    5. Tím aktivním občanem jsem měl na mysli Sisyfos a pod.

      Vymazat
    6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  12. http://www.necenzurovane.net/gosudarjon/g91.html

    OdpovědětVymazat
  13. Naprosto boží příspěvek, zejména v souvislosti se zprávou, že Etna v posledních dnech zesílila svou aktivitu, taková menší předzvěst.
    Zdravím, Martin
    http://www.ceskatelevize.cz/ct24/2060030-etna-prekvapila-turisty-a-stab-bbc-erupce-zranila-10-lidi

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.