sobota 5. listopadu 2016

Duchovní agenti NWO II. – Dalajláma




V lednu 2016 jsme otiskli článek : http://energieupramene.blogspot.cz/2015/01/duchovni-agenti-nwo.html ,zde máte další pokračování k tomuto tématu. Tyto informace jsou pro vaše poznání, nevnucujeme, to je na každém z vás.

- on měl hodinky rád už jako 6-8 letý klučík, navíc je zručný hodinář...tak na takové blbině si ho CIA vychovala........... 

- o budhismu, který ještě donedávna praktikoval otroctví s rysy fašismu nelze pochybovat..useknuté ruce poddaných nosili pověšené na šňůrce kolem pasu...kdo za tím asi stojí....


 PRAVDA O TIBETSKÉM BUDHISMU. Z DUCHOVNÍHO POHLEDU JE DALAJLÁMA NEJEN SPOLUPRACOVNÍK CIA, ALE I TEMNÝ MÁG. DALAJLÁMA NE-NÁHODOU PROSAZUJE TEMNOU ISLÁMSKOU INVAZI DO ČR

 20. 10. 2016 Čínská vláda oznámila, že si pozvala na kobereček českého velvyslance, aby vysvětlil, jak je možné, že ministr kultury Daniel Herman pozval tibetského Dalajlámu do Prahy, aby vystoupil v rámci konference Forum 2000, kterou založil Václav Havel a která je považována za diskusní platformu Agendy 21 (nyní již přejmenované na Agendu 2030) » Toto fórum se dostalo dokonce i na seznam tzv. „ideologického fundamentu“ globalistických politiků.

Tento diplomatický incident ukázal v českém veřejném prostoru, že krom prezidenta Zemana skoro nikdo neví která bije. Propukly ostré mediální přestřelky a útočí se především na prezidenta. Až jeho oponenti pochopí, jak je to s dalajlamou doopravdy, budou mít z ostudy kabát…

Vzhledem ke spoustě lží obklopujících dalajlamu, je dobré udělat si jasno v tom, jaká jsou fakta. Možná někteří víte, jak je to s moudrým výrokem „jen pravda vás osvobodí“…

Zdůrazňuji předem svůj osobní vzkaz všem nekritickým fanouškům tibetského buddhismu: Věřte prosím, že i pro mne byl sympatický a je pro mne velmi bolestné setkání s následujícími fakty… nicméně „jen pravda nás osvobodí“!

Pomiňme teď otázku spolupráce dalajlamy a CIA, kterou jsme již detailněji rozebrali » Jak je dobře známo, od poloviny 60. let se v Tibetu za pomoci CIA odehrával odboj proti Číňanům, který vedl druhý bratr Dalajlámy Gyalo Dondrup (v dokumentech CIA psáno též Thondup) a z Indie, resp. z USA, organizovali krvavou guerillovou válku.

Spolupráce dalajlamy a CIA: Jak se na to přišlo? Úplně jednoduše! Uplynula 30letá lhůta na utajení dokumentů CIA, každý si to teď může najít a přečíst…

Odtajněné dokumenty ukazují, že dalajlama obdržel osobní dotace od americké vlády - skrytou výplatu uspořádaný CIA - 180.000 amerických dolarů ročně od roku 1959 prostřednictvím do nejméně 1974. Abychom to uvedli v moderním kontextu 180.000 dolarů v 1950 by stálo za téměř 1,5 milionu dnes, a 180.000 dolarů v sedmdesátých letech by stálo téměř 800.000 dnes.

Od 60. let, nicméně, někteří v americké administrativě nabyli pochybnosti o moudrosti těchto plateb dalajlamovi.  

Až do začátku 70. let, byl odboj v Tibetu financován ze zvláštního programu US Department, který podporoval útoky a sabotáže proti Číně. Dalajláma ze stejného fondu obdržel 200 tisíc dolarů ročně, jako osobní apanáž, kterou měl k dispozici sám pro sebe. Dalajlama své kontakty na CIA po celá desetiletí zahořkle popíral až nakonec v 90. letech musel přiznat, že lhal.

Tibetský budhismus z duchovního pohledu

ragauian vás dlouhodobě upozorňuje na úskalí tzv. „východní spirituality“. Rozhodně nepopíráme její pozitiva. Ovšem v případě dalajlamovy falešné „spirituality“ je problematický především fakt, že odvádí věřící i buddhisty od poznání a nalezení sama-sebe » na falešnou, tzv. širokou cestu. Odvádí ovečky od nalezení jin-jang rovnováhy sama-sebe.

A jaký je smysl lidského života?Má dalajlama pravdu?

Co myslíte, je náhoda že člověk, držící světský, feudální mocenský titul dalajláma, odvádí své věřící fanoušky (duše) na širokou cestu do nikam, vstříc druhé smrti duše, úplně stejně jako papá Vatikán »?

 Dalajlama mezi naivními lidmi na Západě stále platí jako (zcela falešný) symbol duchovního poznání, mírumilovnosti a dobroty… jeho výroky ale zní poněkud banálně a vypadá to, že pocházejí z trhacího kalendáře umístěného na lednici… jako výraz nejvyššího poznání jen vypadají.

Celý problém je v  povrchnosti západních konzumentů „duchovna“, kteří ve svém povrchním spirituálním hledání nejsou schopni prohlédnout líbivou masku, kterou si dalajlama nasazuje.

Tibetský budhismus zradil a překroutil původní Budhovo učení

 Tibetský budhismus zrazuje jakoukoliv snahu o emancipaci prapůvodního budhismu k doktríně brahmanismu, z které se vyvinul — tedy: svobodu od bohů, svobodu od kněžích a dostupnost pro každého bez bohů a kněžích, tedy vlastními silami dosáhnout vysvobození — nirvány — což je vystoupení z koloběhu životů a utrpení.

V tibetském budhismu naproti tomu existuje víc bohů, než v celém hinduistickém panteonu dohromady. (Analogicky, katolicismus je prolezlý modlářstvím a porušuje desatero každý den v roce »)

Ono je to ale ještě daleko horší…a není to pro slabší povahy…

Slabší povahy ať snad raději dál ani nečtou…


Krátce řečeno, jde o praxi z oblasti černé magie

Aktivity ovládání cizí mysli jsou oblíbenou kratochvílí černých mágů…  a praktická magie zná schopnost černých mágů, kteří se po odložení svého opotřebovaného fyzického těla (po velmi krátké době strávené v nejnižším astrále) nerodí znovu do inkarnace jako děti — místo toho odpojí a vytěsní původní originální duši nějakého již žijícího dítěte či dospívajícího člověka… a žijí pak zcela normálně v takto získaném těle… Ano, přesně takto se reinkarnují tibetští lámové.

Je to ještě horší: Západní „elity“ totiž znají a cíleně využívají schopnosti dalajlamy jako černého mága

Citujme si podle aeronet.cz pár informačních střípků pro dokreslení obrazu:

Silné přátelství temného Václava Havla s černým mágem dalajlamou rozhodně nebylo náhodné. Dalajláma se kamarádí i s válečným jestřábem č. 1 v USA, štváčem Johnem McCainem.

Obsese Václava Havla Dalajlámou vycházela hlavně z toho, že Dalajláma má schopnost ovlivňovat telepaticky lidi okolo sebe, aby vykonávali věci proti své vůli…

Dalajláma se tradičně pohybuje na ose svých návštěv mezí Bílým domem v USA, Londýnem, Berlínem a Vatikánem a přenáší myšlenkové a podprahové vzkazy. Podle svědectví, lidé, kteří se s Dalajlámou delší dobu bavili, tak pociťovali, že ztrácí zábrany a jsou najednou otevření a schopní říkat Dalajlámovi cokoliv, dokonce i věci, které podléhají utajení.

Ruská rozvědka tvrdí: Dalajláma vytahuje z politiků citlivé informace!

Ruské zpravodajské služby vedou na Dalajlámu od roku 2002 složku, kde jsou zdokumentovány případy vyzrazení důvěrných informací Dalajlámovi od 90. let až do současné doby ze strany světových politiků a státníků. Dalajláma si nezískal svoji pověst a prestiž mezi vrcholnými světovými politiky svým hábitem anebo tím, že pochází z původně otrokářské země, kterou Tibet byl ještě v první polovině 20. století.

Dalajláma disponuje psychickými schopnostmi, které elity používají k vytahování informací z lidí, které Dalajláma navštíví.

Např. v USA se nesmí s Dalajlámou setkat žádný vojenský činitel a zároveň v žádném okamžiku nesmí Dalajláma zůstat s kterýmkoliv americkým politikem o samotě. Tuto chybu dělal ale Václav Havel mnohokrát, že zůstával dlouhé hodiny s Dalajlámou na Pražském hradě v tzv. rozjímání mezi 4 očima za zavřenými dveřmi. Kolik citlivých informací tehdy uniklo, to není jasné, protože Václav Havel jako vrchní velitel ozbrojených sil byl informován o všem.

Zde máme možná i vysvětlení, proč Havel tak ochotně a podlézavě podporoval „humanitární“ bombardování USA-NATO v Jugoslávii… tolik „lásky k bližním“ jen tak neuvidíte. 

Dalajláma je úzce napojený na americké státní elity!

Dalajláma navštívil Prahu již 11x od roku 1990 a pokaždé se setkával s prezidentem Havlem, později s ministrem zahraničí Karlem Schwarzenbergem, nyní je to opět člověk, který je členem vládní koalice a je to ministr kultury Daniel Herman. Položte si sami sobě otázku, která není vůbec od věci:

Je z hlediska národní bezpečnosti v pořádku, když se vysocí státní představitelé setkávají se zástupcem a hlavou separatistické vlády, který navíc disponuje schopnostmi ovládání vůle a myslí druhých osob?

Představte si, že by takto často některý z poslanců parlamentního výboru zval do ČR pravidelně např. představitele Luhanské nebo Doněcké republiky? Dovedete si představit ten řev a obavy o národní bezpečnost? Tohle není normální, protože ministr kultury sice může vyslat symbolický vzkaz podpory Tibetu, stejně jako by bylo normální, kdyby někdo z poslanců vyjádřil podporu Luhansku a Doněcku, ale otázkou je, co tím Daniel Herman sleduje. A jeho epizoda z Norimberku, kde seděl vedle Posselta jako „ujo“ a hodný klouček, dává tušit, že tohle nemá Herman z vlastní hlavy. Každý, kdo zná Dalajlámu, tak ví, že umí vytahovat z lidí informace, ale také umí manipulovat lidmi. Použí vá k tomu podprahová sdělení a formy mikrohypnózy.

Dalajláma radí Čechům, aby si zvykli na islám!

Herman se vede za ručičku s dalajlamou. Dotek je nejsnazší způsob jak zesílit energetické působení mága na druhou osobu…

Jenže to není zdaleka všechno. Dalajláma na konferenci v Praze prohlásil, že islám se nám (jako Čechům) nemusí líbit, ale musíme se naučit s ním žít. Ne, to není vtip. Dokonce uvedl příklad, jak to funguje v Indii, což osobně považuji za provokaci, protože Indie je de facto už 50 let ve válečném stavu se svým sousedem, muslimským státem Pákistánem v krvavém boji o sporné území Kašmíru.

Dalajláma má české občany za nevzdělané idioty, jak mu řekl Václav Havel při druhé návštěvě v Praze v roce 1997, když mluvili za zavřenými dveřmi přes 3 hodiny o soukromých věcech a Dalajláma z Havla vytahoval bůhví jaké další informace. V době, kdy Evropa čelí islámské invazi uprchlíků, tak Dalajláma přijede do Prahy, pozve ho ministr kultury, který nedávno ještě seděl vedle Posselta a jeho krajanů v rajtkách, přijme ho pomalu se státními poctami, a to jenom kvůli tomu, aby nám, hloupým a xenofobním Čechům, vysvětlil, že nemusíme mít islám rádi, ale budeme si holt muset na něj zvyknout. Tak určitě!

Pozn. redakce: Se znalostmi, které se vám postupně snažíme předkládat, by nikoho už nemělo překvapit že i černý mág dalajlama lobuje za islamizaci České republiky! Oni přece v tom klubu mají jeden společný plán na instalaci NWO, to vše pod rouškou Agendy 2030 obsahující i plán na islamizaci Evropy »

Kdoví, co lama Hermanovi naprogramoval do hlavy…? Máme se jistě na co těšit, s jakou další hovadinou přijde pan ministr v blízké době…

Polopravda je nejúčinnější lež

Dalajlámův výrok o smyslu života obsahuje jenom polovinu pravdy? Jenom náhoda? Nebo spíš zlý záměr?

Neustále se setkáváme s lidmi, kteří skočili šelmám na špek. Skočili na zdánlivě krásná a dobrá hesla o rovnosti a toleranci pro všechny… viz Agenda 2030.

Kdo by nechtěl takové krásné hodnoty? I my je chceme!

Takže, temný mág dalajlama a spolupracovník CIA pomáhající při těch nejtemnějších operacích, jezdí po světě, deklamuje ohrané banální výroky o míru a přátelství a třeba Karel Gott si s ním teď udělal selfie a je mu „vděčný za příval nové energie“. Díky němu se nám sice vláda trochu rozhádala, ale zato Mistr je nabitý. 

Má to ale háčky. Z povrchního pohledu je to jistě krásné a pravdivé, i to energické působení na Mistra Gotta, jenže při hlubším zkoumání se ukáže „vlk maskovaný v beránčí kůži“. To platí např. pro smysl lidského života podle dalajlamy, jak je uveden výše:

Pomáhání a nepodmíněná láska k bližním je nezpochybnitelný Kristův výrok, ale

Háček je v tom, že nikdo z lidí tuto lásku nedokáže 100 procentně realizovat v běžném všedním životě, dokud nezačne nejdříve s láskou ve svém vlastním nitruNezapomínejte prosím milí čtenáři, že vaším nejbližším bližním jste vy sami! Proč? Vysvětlení naleznete u ragauiana »

Stejně tak je obrovskou lží polopravda o islámu

Dalajlama, když mluví o islámu, tak rafinovaně používá nezpochybnitelnou duchovní pravdu o tom, jak jsme na duchovní úrovni všichni propojeni:

Např. při setkání na Hradčanském náměstí dalajláma řekl, že nadešel čas, abychom o světě přemýšleli jako o jediném organismu. Lidé ve světě jsou prý stejní nehledě na náboženství. Sdělil nám také, že se nám islám nemusí líbit, ale musíme se s ním naučit žít… K tomu trefně na sociální síti advokátka Samková napsala, ať se tedy dalajláma naučí žít s Čínou. Poznámka Kláry Samkové vystihuje podstatu problému. Proč doporučuje jiným to, čím se on sám neřídí?

Co je ale nejhorší, a co lidem nikdo samozřejmě neříká, je fakt že lidé v područí islámu jsou jednoduše otroky ve vleku imámů a jejich řídicího centra.

Ano, i my ty zotročené lidi máme rádi! Jako své bližní.

Ovšem, jak bylo mnohokráte vysvětlováno a dokazováno v rubrice „Evropa i islám“, islám je rafinovanou psycho-manipulací lidí od útlého dětského věku » a tito nově příchozí nezvaní bližní v Evropě, budou vždy primárně poslouchat své imámy, kteří jim přikazují aby šířili islám všemi prostředky… Výsledky této manipulace může „vidět“ i slepý… třeba na následujícím rozhovoru s běžnými mladými muslimy v Ture cku…

Tohle není o lásce k bližním! Vy je sice můžete mít rádi, ale pro ně je vždy konečná rozkazující autorita jejich imám! Je to tak těžko pochopitelné pro průměrně inteligentního člověka? 

Nepochybujte o tom, že temný mág dalajlama tohle vše — na rozdíl od vás — dobře ví… jenže jemu „status quo“ bohatého elitního spolupracovníka CIA-USA-NWO vládnoucího svými psychickými schopnostmi nad nevědomými masami ovčanů samozřejmě vyhovuje… i s těmi Rolexkami…


96 komentářů:

  1. Dobrý den, děkuji za tento článek.Dalajlámu podezírám už hodně dlouho, vlastně od té doby, co se stále motal kolem Havla. Je to intuitivní záležitost. Člověk nemusí ani nic vědět, ale při pohledu na tohoto slizouna se mírně zvedá žaludek . To jsem ho nikdy neviděla naživo:) Už delší dobu si myslím, že Havel měl něco podobného v sobě, nebo byl naprogramován. Byla jsem svědkem návštěvy Havla u nás ve městě a nevěřícně sledovala lidi, hlavně ženský, který po něm doslova šílely. Když jsem si to shrnula sama v sobě, tak mi to hlava nebrala, jak někdo může obdivovat ráčkujícího, pajdavýho chcípáčka, jako nějakýho oslnivýho boha nebo co. No a prosím, tady to máme. . . ještě jednou dík iva

    OdpovědětVymazat
  2. Sílo nič všechno temné zde na Zemi.
    Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi.

    OdpovědětVymazat
  3. Je to tak, je to jeden zo zloduchov, ktorého sem vyslalo samotné temno...Kto to nevidí, je ozaj už stratený! Tonino.

    P.S.: Odporúčam každému, kto ozaj chce poznať pravdu o Budhovi a Mohamedovi, nech si prečíta tieto knižné tituly z radu Zaviatych dôb:

    http://old.alternativnamedicina.eu/index.php?route=product/product&path=40_51_52&product_id=102

    http://www.mestskakniznicabojnice.sk/katalog-knih/kniha.php?c=017452

    OdpovědětVymazat
  4. Sílo nič vše temné zde na Zemi.
    Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi.
    Sílo nič vše negativně působící sem na Zemi-Midgard ze všech propojených realit i Astrálních světů.

    OdpovědětVymazat
  5. Ak by tu mala byť len jedná rasa, tak by tomu tu tak dávno už bolo a žiadne vytváranie rás by sa neudialo, nikdy by nič také nebolo, ale že je, tak tomu tak malo byť, a aj bude, na tom nič nezmenia pomätenci, temní a pomýlení ľudia. Ak by sa to dodržovalo, tak žiadnej migrácii by nikdy nedošlo, ale každý by žil na tom území, na ktorom by mal a má, bolo by menej, oveľa menej problémov, a tým národy by žili vedľa seba, každý na svojom území. Pozrime sa, že ako to malo byť dodnes, že aké rasy by mali žiť, na ktorom území:

    Európa - biela rasa

    Ázia - žltá rasa

    Afrika - čierna rasa

    Amerika - červená rasa

    Ale že sa to neraz porušilo, tak časom vznikol taký zmätok ako vidíme aj dnes, včera aj predvčerom... Niektoré krajiny len žnú dnes to, príliv utečencov, čo dávno už zasiali, stačí si všimnúť, že kam hlavne utekajú, čo je späté s každou krajinou, kde utekajú...Tonino.

    OdpovědětVymazat
  6. I na Slezské univerzitě se najdou kornouti havloidi humanitární bombarďáci fuj hanba jim všem, jako i "pedagog haha" Slezské univerzity Petr Jančárek-osobní filmař Vency Lahváče..

    https://zpravy.aktualne.cz/regiony/moravskoslezsky/slezska-kavarna-studenti-v-opave-dali-prednost-koncertu-a-fi/r~a6053c92a1bf11e68f32002590604f2e/

    OdpovědětVymazat
  7. Něco málo na vyváženou...

    http://manipulatori.cz/o-tradicnim-tibetu-propaganda-versus-fakta/

    http://zpravy.idnes.cz/historie-tibetu-a-cinska-propaganda-
    dbp-/zahranicni.aspx?c=A160331_125810_zahranicni_jw

    Marek Daniel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Marek Daniel

      Haha, zajmáli se zbrojnoši.

      Vymazat
    2. to Marek Daniel
      Haha, to jste dal opravdu odkaz na "pravdivej" mainstrém.prý vyvážený, to je Idnes propaganda NWO jako vyšitá, buď nepoužívate svůj rozum a nebo patříte k ovcím a je jedno jestli placeným, nebo soukromým.

      Vymazat
    3. Pane Iv,
      trocha humoru přeci nezaškodí, však dobře víme "vo co go"

      Vymazat
    4. Marek Daniel, aj takých ešte treba....Ešte že máme tu demokraciu, že? Tonino.

      Vymazat
    5. to Marek Daniel
      Pobavil jste mě ale tu jste s tím vyvažováním na špatným písečku, idnes je ihnus a články ubohé že by někomu taaak leželo v žaludku pár "konspirativních webů" haha...

      Vymazat
  8. Patrik Ščudla
    Ahoj.
    Musím vám sdělit svoji autentickou zkušenost. Dělal jsem buddhismus 6 let-sice ne klášterní, ale laický. Sice né Dalajlámský ale Karmapovský. Pořád je to ale tibetský. Už k nim nemám žádnou vazbu,to si pište. Kriticky jsem jej praktikoval a zkoumal. Ale...to, co píše v článku "Pan FANOUŠEK" o buddhismu je totální nesmysl. Vůbec nic o buddhidmu nic neví. Nějaký teoretik, který si plete dojmy a pojmy.
    Dělá z Dalaj lamy kouzelníka Pokustóna nebo co :-D

    Tibetský buddhismus nemá žádný bohy, lamové se zrozují do těl již už po početí. Jinak by je nikdo neuznal, protože to musí dokázat. V minulosti třeba i roky byl post prázdný, protože nikdo neprošel. A že může být jeho vědomí ve více tělech zaráz je jejich normální vlastnost. Ale už se do všech narodili :-D Nikomu je nekradou. I Petr Chobot říkal, že není možné, aby nám do těla někdo jiný vlezl :-) To stejný je s tím, že vidí to, co si každý myslí, co je zač (to umí i jiní lidé a to na dálku-dálkový pátrači, kartářky). Co je na tom černýho? Jasnovidnost je vlastnost nejen osvícených. Jenom tady straší lidi :-D

    Buddhismus navíc nezrazuje lidi od svobody, právě naopak. Je to totální nepochopení termínů. Cílem buddhidmu je svoboda, ale Evropan může jejich praktiky vnímat jako zotročení, pokud je nezkusí.Šamana taky musíte poslouchat a dělat co řekne, popíjet ty jeho kouzelné nápoje, aby jste se dostali s vnímáním do dlaších dimenzí :-) Jinak je to pro normálního srtelníka velmi obtížné, ne-li nemožné. Oni znají cestu, tak ji ukazují..rozhodně nezotročují. V Buddhismu není víra, tam si díky meditaci zjistíte pravdu sami...ale někdo vám musí ukázat cestu.

    Ohledně jeho politické angažovanosti se nemíním vyjadřovat ani ho obhajovat. To mu bohužel je vytíkáno všude...i u buddhistů. Asi spolupracovat s někým musí, aby uchránil lidi v Tibetu. Dělá to každej politik, kterej má rád svoji vlast. Třeba jen taktizuje, nebo taky ne. To už s buddhismem nemá co společnýho. Ale nechci tady hodnotit jak to dělá ani to obhajovat, páč do toho nevidím. Každopádně tento borec vídí několik možných verzí budouctnosti a podle toho jedná. Dobře/špatně? Vidí desítky let dopředu, takže teď to jeho jednání vypadá nepochopitelně.

    Patrik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Patrik
      Nejsem přívržennec žádné víry a ani žádnou jsem nikdy nestudovala.
      Ale!!! to tedy musím zde oponovat, do těla se MŮŽE cizí Duše dostat a obsadit ho a původní DUŠI utlačovat a těžce poškodit v jejím dalším vývoji. Je to má osobní zkušenost a ta je nade vše a ne, že to někdo někde říkal, že to nejde.
      A jak se vetřelcovi nechtělo odejít a bylo to doprovázeno i zvukovými efekty.
      Takže pevně doufám a věřím, že démonické bytosti, které obsadily cizí těla a škodí zde na Zemi zcela záměrně a na důležitých energetických bodech Země budou nucení tuto Zemi i opustit!!!

      Sílo nič všechno temné zde na Zemi.
      Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi.

      Vymazat
    2. to Patrik
      Nesoulady ach nesoulady a kterej politik že dnes hájí svoji Vlast cože?? Pokud máte na mysli současný psychopaty, tak ani jeden vždyť současný nastavení politiky přímo přitahuje budižkničemy a darmožrouty o tom žádná, semtam jedna Světlá výjimka.
      Vím o případech násilnýho vloupání Duše do cizího těla se snahou toto cizí tělo ZÁMĚRNĚ obsadit což je pěknej hnus a možete mrknout i např. do psychiatr.léčeben tam najdete i "hmotný" důkazy, nebudu zde rozvádět termíny "rozdvojení osobnosti" apod.
      Cílem Budhismu není svoboda rto jste vedle jak ta jedle, Budhismus stejně jako např Křesťanství nebo Islám je myšlenkové otroctví, vězení pro ovce a vše toto bylo záměrně vymyšleno temnou stranou pro ovládnutí člověka zde na Zemi, nelíbí se mi to a proto zde jasně žádám o odstranění všech parazitů pryč s nima ze Země,
      Sílo nič vše temné zde na Zemi.
      Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi.
      Sílo nič vše negativně působící sem na Zemi ze všech Astrálních světů i ze všech propojených realit.

      Vymazat
    3. A pak že temní odešli v 2012 do jiný reality haha no ledatak prdlajz, furt se snaží sypat ten svůj hnus byť skrze různý lidi kolem nich však to tu jasně vidíme a to ne, brzdí nás to jako celek ve svobodným vývoji a proto zde jasně žádám:
      Sílo nič vše temné zde na Zemi.
      Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi.
      Sílo nič vše negativně působící sem na Zemi-Midgard ze všech propojených realit i Astrálních světů.

      Vymazat
    4. O., kam tě vede slepá vášeň, haha.
      Dle mých pozorování, modliči kostelní a vzývači všeho možnýho(ti však využívají zdroje en. pro své kejkle jiné než Sílu), jedou jak o život.Pak tedy nezbývá než požádat, Sílo zamez neg. působení Bambuly z Bambulova na mne a mé děti a nebo jak se Ti líbí a je to.

      Vymazat
    5. Kresťanstvo je myšlienkové otroctvo...To mohol napísať len niekto, kto nemá ani zdania, v čom tkvie kresťanstvo! Tonino.

      Vymazat
    6. Kazde nabozenstvo je myslienkove vezenie ak ho doslova nasledujeme bez hlbsieho pochopenia. Jemnohmotnejsi temny sa oddelili od zdroja pretoze sa chceli hrat na Boha a vytvorit si svoj vlastny svet.Odstrihli sa tym vsak od priameho spojenia z tvorivou energiou.A tak sa snazia manipulaciou a podsuvanim myslienok tvorit a ziskavat si energiu z bytosti napojenych na Zdroj.Vlkadaju nam do hlav myslienky.A ked podlahneme nanutenym myslienkam a koname podla nich,odovzdavame tym svoju moc i energiu a navyse si to karmicky potom sami odserieme.A jedinou ochranou je najst sameho seba,pochopenie a (vnutornu)pravdu..

      Vymazat
    7. Trochu jsem i čekal "křesťanskou" odpověď v 20.10 nevadí a za mne je zde prostej názor že současný náboženství tak jak jsou podávaný dost smrdijó, např. kolikrát byla i Bible přepsána a vůbec, křesťanství není naše Slovanské (Slavianské). Je to násilím zde dovlečené ohněm a mečem vynucované, mnoho obětí, a že prej se sami zapalovali v kostelech (!) no hnůj přitom měli ty závory na vratech zvenčí.. A jestli je na vině "křesťanství samo" či ho "někdo" zneužil o tom nemíním debatovat, Cyril s Metodem jsou pro mne rovněž zmetci a je to venku, však víme KDE byli těsně před tím "na instruktáži" než došli sem k nám, vyškrtat Bukvy co prej nepotřebujem haha prej Mnohorozměrnost není důležítá apod...
      Holt už jsem takovej a zároveň věřím že i mezi křesťany jsou stále dobří lidé kteří na to třebas přindou.

      Vymazat
    8. obycejni lide, Vy si pletiete pojmy s dojmami...Pokiaľ nato neprídete, tak budete tak písať, úplné scestne...

      A ak nemienite o tom debatovať, že niekto niečo zneužil, aby tým mal moc nad ľudmi, tak potom je vidieť že aj Vy sám ste v ich sieti, hoci si to ešte stále neuvedomujete...Tonino.

      Vymazat
    9. Tonino,
      kam na to chodíte, Ol nejsou v žádné síti, haha.To tedy vidím úplně přesně!!!
      A debatovat o náboženství taky nemám zájem.

      Vymazat
    10. Zneužívané sú všetky krestianské relikvije a je to pěknej hnus fujtajxl ach jak mi to SMRDÍ A HNUSÍ,
      http://www.tartaria.sk/hadanie-pravdy/vylo-inde/2016-11-08-12-08-29

      V Turecku bol objavený starý exemplár Biblie, ktorý má minimálne 1 500 rokov. Tento nález vážne znepokojil Vatikán, pretože nájdená Biblia obsahuje aj „Evanjelium od Barnabáša“, ktoré vynáša na svetlo niektoré „korekcie“ a zmeny implementované do kresťanstva z dôvodu zabezpečenia moci a presadenia záujmov kresťanských hodnostárov. O čomže to hovorí apokryf, ktorý napísal kresťanský svätý Barnabáš, ktorý bol jedným z učeníkov Krista, putoval spolu s apoštolom Pavlom a napísal niekoľko diel o živote Ježiša Krista, ktoré však protirečia predstavám, ktoré o ňom rozšírila oficiálna cirkev?4

      zdroj http://www.tartaria.sk/

      téměř všichni křestanský Papeži jsou Zmrdi a snaží se nahnat LIDSTVO do úzké uličky a to ne,žádám zde jasně následující
      Sílo nič vše temné zde na Zemi.
      Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi.
      Sílo nič vše negativně působící sem na Zemi-Midgard ze všech propojených realit i Astrálních světů.


      Vymazat
    11. O., naprostý souhlas, ale nadávat nebudu, aby si zase nějaký BLBÝ KLON, nestěžoval, že urážím jeho jemnocit, haha.
      Vše je zapsáno v protonaci(vševědomí) a vyplave to dříve či později na povrch. Takže žádné podprahové vkládání, aby zajistil sobě a jemu podobným přísun energie,nebude. Protože na Sílu oni nejsou schopní se napojit a tak se snaží pomocí "sluníčkových" blábolů o tom, jak se máme všichni rádi a jsme povinni si všichni pomáhat, cucat energii z lidí.
      Ano máme se rádi a pomáháme si, ale jen Ti, kteří se vzájemně neokrádáme o energii.Sílinko milovaná, děkuji Ti že ochraňuješ a pomáháš.

      Sílo ochraňuj všechny hodné Duše zde na Zemi.
      Sílo nič všechno temné zde na Zemi.
      Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi.

      Vymazat
    12. Ako vravím, ste chytení do ich sietí...Ježiš nebol to, neurobili mu to a podobné bludy, ktorým ste aj teraz uverili...Tonino.

      P.S.: Pýtam sa ešte raz, že o akej sile tu rozprávate, a či ta sila má aj zdroj, ako svetlo lampy žiarovku ako zdroj?

      A to má dostalo, nebudem nadávať, aby nejaký blbý klon sa nesťažoval...)))

      http://www.2012rok.sk/wp/rodne-duchovno-2/28036-sexualni-zivot-starych-slovanu

      Vymazat
    13. Tonino, musíte to tady všechno pořádně nastudovat, ty článečky, pak se vám rozsvítí a Síla na Vás třeba posvítí(jinak ji vídám modrou).
      Ale nebojte, Vy nejste dozajista Klon, jen bych to tipla na nějakou církevní odnožku.

      Vymazat
    14. to Tonino
      Vezmu to s humorem.
      U Zdroje(s velkým Z) sedí dva na kole a točí dynamem, aby se to tady na Zemi nerozpadlo, protože bez Síly by zde nebylo nic, jen temnota a proto musí safra šlapat, zvláště teď.
      Tak jak řekla Ter, je tady na stránkách vše komplet.

      Vymazat
    15. Cirkevná odnožka...Už dlho som sa tak nezasmial, vidno, že ma poznáte...)))

      A odpovede sa nedočkám, viem to, povedať, že všetko je tu na stránkach pre mňa neznamená odpoveď... Tonino.

      Vymazat
    16. to Tonino
      Já Vám dám Církevná odnožka, pán je taky srandista.
      Zkuste si sehnat tedy knihu http://www.databazeknih.cz/knihy/putovani-se-silou-24679

      Vymazat
    17. Tonino, nepoznám Vás a nic se taky neděje.
      Myslela jsem nějaké Hnutí svatého grálu, ale ono je to vlastně jedno.

      Vymazat
    18. Nojo T., zdá se že nejenžeje klon ale taky rejpe do nás Slovanů a uvádí zde odkazy na záměrně prolhaný články no fuj. Furt stejná otázka a dokola, proč se na ni tedy nezeptá přímo Síly netušíš?
      Ach nojo snad nemyslel tu sílu z učebnic fyziky nojo to mě nenapadlo a proto mu asi neodpovídá.

      Sílo Sílinko ochraňuj všechny hodné Duše na Zemi stále.
      Sílo nič vše temné zde na Zemi.
      Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi.
      Sílo nič vše negativně působící sem na Zemi-Midgard ze všech propojených realit i Astrálních světů.

      Vymazat
    19. O.,klon to není, jen pan rejpal, ale alespoň se máme čemu smát přeci.

      Vymazat
    20. Nič také, spolky, čertove volky, už pochopili?

      Čo fuj, asi niekto nechce vidieť opäť pravdu, je ľahšie povedať fuj a lož, že?

      A sila, je sila, zdroj je zdroj, každá sila musí mať svoj zdroj, žiarovka, slnečný lúč...

      A Iv, toto som nepoužil ja prvý, len tak pre úplnosť, ale pobavilo...))) Tonino.

      P.S.: A nebojte, o tej sile viem čo to, ja sa pýtam, že či ma ona aj zdroj alebo ako je to, čo je to, kým je to pre niekoho?

      Vymazat
    21. to Tonino
      Síla pochází ze Zdroje(Boha, Univerza atd),ten ji vyzařuje,prozařuje a tvoří i vše hmotné zde, ale fakt to tam všude máte napsáno, když to důkladně prostudujete.

      Vymazat
    22. Tonino,
      Duch svatý i svatý Duch je teologický pojem, který označuje v křesťanství jednu ze tří osob Nejsvětější Trojice, osobu odlišnou od Otce a Syna, zároveň však s nimi stejné podstaty.
      Jednoduše řečeno, křesťané říkají SÍLE Duch svatý.

      Vymazat
    23. Ak to nemozete pochopit ina,cez fyziku postudujte Nassim Haramein.To vela osvetli. Sila je vedoma tvoriva cast Boha Vsemohuceho...teda ta cast ktorej Jezis hovoril Duch Svaty.Iv nam to tu skutocne dal vsetko ako na tacke,len si najst cas a postudovat.

      Vymazat
    24. Tonino,
      ještě SÍLA je na svatých obrázcích znázorněna jako svatozář :).
      Jinak jsem tedy ráda, že v žádném spolku nejste.

      Vymazat
    25. Iv, aspoň niekto to napísal, že zdrojom je Boh, tá sila je jeho vyžarovanie, ktorá preniká všetkým, a je neutrálna...

      Ako s ňou kto naloží, tak raz aj zožne, to je to veľké tajomstvo sily, Božieho vyžarovania. "Aká sejba, taká žatva!" Tonino.

      Vymazat
    26. Takže teraz to ukončím prednáškou od ABDRUSHINA, lebo to by nemalo konca, kde je to vysvetlené, tak ako to je s tou silou, ktorá je vyžarovaním Stvoriteľa, kde pri vylievaný je činný ako prostredník Duch Svätý, druhý Syn Boží:

      Vylití Ducha Svatého.

      V bibli vylíčený děj vylití Ducha Svatého na učedníky Syna Božího jest mnohým lidem dosud nevysvětlitelnou událostí. Hledí se na ni namnoze jako na něco neobyčejného, co se stalo jen tehdy jednou a přihodilo se tedy libovolně.

      V tomto mylném náhledu jest však právě také příčina zdánlivě „nevysvětlitelného“.

      Děj nestál tu ojediněle. Nebyl také zvlášť přivozen pro učedníky, nýbrž byla to událost opakující se pravidelně od počátku stvoření. S tímto poznáním přestává tento děj ihned býti nevysvětlitelným a stane se tak srozumitelným pro vážně hledající čtenáře poselství Grálu. Při tom neztratí však na velikosti, naopak, bude spíše ještě velkolepější.

      Kdo studoval pozorně mé poselství Grálu, našel proto již i rozřešení, neboť četl vysvětlení nadepsané „Svatý Grál“. Tam jsem se zmiňoval o každoročně pravidelně se opakujícím obnovení síly pro veškeré stvoření. Jest to chvíle, ve které do svatého Grálu proudí nová Božská síla k udržení stvoření!

      Tu objeví se na několik okamžiků nad Grálem „Svatá holubice“, která jest duchovně viditelnou formou přítomnosti Ducha Svatého. Patří přímo k „formě“ Svatého Ducha a tvoří tedy část jeho „formy“.

      Jako jest kříž duchovně viditelnou formou Božské Pravdy, tak je holubice viditelnou formou Ducha Svatého. Ona jest skutečně tou formou, není jen jako forma myšlena! Protože jsem o tom již podrobně mluvil, odkazuji na přednášku 1).

      Tato obnova síly Duchem Svatým, tedy živou Boží vůlí, která jest silou, děje se každého roku ve zcela určitou dobu v nejsvětější svatyni nejvyššího hradu nebo chrámu, který chová Svatý Grál. Jest to jediný spojovací bod stvoření se Stvořitelem a nazývá se proto také „hrad Grálu“.

      Obnova může býti také označena jako vylití síly, tedy vylití Ducha Svatého. Ještě zřetelněji možno to označiti jako vylití síly skrze Ducha Svatého, neboť Duch Svatý není snad vylit, nýbrž on vylévá sílu!

      Poněvadž v ten den byli učedníci shromážděni na památku svého Pána, který vstoupil na nebesa a slíbil jim, že pošle Ducha, tedy živou sílu, bylo tak dáno v této památce kotviště k tomu, aby nastalý v té době děj v čistém duchovnu působil dolů v určitém a tomuto ději odpovídajícím stupni bezprostředně a přímo až na učedníky, shromážděné na zemi a trvající v pobožnosti! Zvláště proto, že cesta k těmto učedníkům byla snáze umožněna a urovnána pozemským životem Syna Božího.

      A z tohoto důvodu stalo se toto zázračné, jinak na zemi dříve nemožné, jehož prožití jest podáno v bibli. Evangelisté mohli líčiti prožití, ale ne vlastní děj, jehož sami neznali.

      Svatodušní svátky nebo letnice platí u křesťanů, jako vzpomínka na tento děj. Tito však netuší, že asi v této době jest ve hradu Grálu po každé den Svaté holubice, to jest den obnovení síly pro stvoření skrze Ducha Svatého. Ovšem není to vždy přesně v den svátku letnic, jak jest na zemi vypočítáván, nýbrž děje se tak asi kolem této doby.

      Tehdy shodovalo se shromáždění učedníků přesně se skutečným dějem! Zde na zemi bude se slaviti později pravidelně a také v pravý čas tento den jako nejvyšší a nejsvětější svátek lidstva, v němž Stvořitel vždy znovu dává stvoření svou udržující sílu. Bude to „Den Svaté holubice“, tedy den Ducha Svatého, jako veliká modlitba díků k Bohu Otci!

      Budou ho slaviti lidé, kteří konečně stojí vědomě ve stvoření, které se nyní naučili správně znáti v celém jeho působení. Jejich zbožným zaujetím stanoviska v této přesné době bude také možno, že v otevření se bude se zvratně působivě živé požehnání znovu snášeti až dolů na zem a rozlévati se do žíznivých duší, jako kdysi u učedníků.

      Tato doba přinese pak mír a radost. Není již tak příliš vzdálena, pokud ovšem lidé neselhou a nechtějí býti ztraceni pro celou věčnost.


      Vymazat
    27. Tonino, takže jsem se až tak "nesekla" s tím Svatým Grálem.
      Ale mně se to lépe líbí v podání pana Iv, bez té pobožnosti, ale přes přírodu.

      Vymazat
    28. Ak sa Vám páči, tak to už je len Váš problém predsa, mne sa páči to, čo je od Majstra, nie od učňa...Tonino.

      Vymazat
    29. Ještě s dovolením přidám,
      Víte jaký je rozdíl mezi námi a vámi,
      Vy jen čekáte co Búh udělá, jak jste se někde dočetl a My Sílu VĚDOMĚ SMĚRUJEME PODLE SVOJEHO NEJLEPŠÍHO VĚDOMÍ A SVĚDOMÍ, TO DĚLAJÍ SLOVANI.

      Vymazat
    30. to Tonino
      Síla je popisována skoro ve všech náboženstvích, ale tak, že to lidé nepochopí a ani nezareagují. Tady jsme se snažili vše osvětlit pro lidi , kteří chtějí vnímat a použít ve svůj prospěch a kolí, vlastně pro celou Zemi. Dobře je popisována jak jsem Vám dal odkaz na knihu "Putování se Sílou" bez náboženských dogmat a poměrně vědecky moderně. Trochu se tomu přibližuje i "Celestinské poselství" a do DNEŠKA LIDE to nepochopili, mimo zde osazenstva. Prostě to tak je, lidi ji mají k dispozici a ostatní jsou zbytečné dohady jako jestli mám držet šroubovák v levé nebo pravé ruce, jak libo, jen to musím tím šroubovákem utáhnout nebo povolit a jaký šroubovák použije a jakou silou je jeho svobodná vůle. ENDE !!!!
      PS Jo a je to pěkná blbost, tak se motají lidem jen hlavy. Přáklad, nic se neobnovuje, ta Síla prodí ze zdroje stále, jinak by se tento hmotný svět rozpadl a náš prostor by neexistoval a jiné.
      ENDE !!!!

      Vymazat
    31. Tak to jste mne podavil Tonino, tak Vy dokonce jste jasnovidec, víte kdo je Mistr a kdo učeň, hahaha....nemám slov
      A hlavně, že jste poděkoval, že jsme se pokusili Vám pomoci ve Vaší nechápavosti, že Vám to Mistr tedy neosvětlil...

      Vymazat
    32. Vazim si ludi ktory hladaju,ale.. Clanok ako tento od Abdrushina len zavadzaju a i to je sposob ako nam beru energiu cez nasu pozornost.Reci ktore vam nic nedaju len im venujete svoju pozornost...no nedavaju nic pouzitelne Tonino. To uz mozete povedat radsej ze na jar sa priroda prebudza,chodte vtedy casto do prirody a obdivujte,robte to vedome..tradaa.Nikde nenajdes tolko informacii a na rovinu ako nam dal Iv..citaj.Co mi opet pripomina nikdy nieje dost... Dakujem Iv.

      Vymazat
    33. To Mailo
      Přesně Mailí, ten jejich grál už hledal Hitler a jiní, jenže ten nenajdou venku, ale je ukryt v SRDCI každého člověka(ne klona), tedy probudit cit,intuici,rozum, dobře to zařídil Zdroj, protože kdyby byl venku, už nejsme a pozabíjíme se.

      Vymazat
    34. Kdo se povyšuje bývá prý ponížen Tonino, kdoví kdo je vlastně pro Vás ten skutečný Mistr že by to byl každej člověk kterého např. potkáte v realitě něco jako zrcadlo? To asi nepřiznáte inu neva abdrušín je abdrušín, taky jsem to četl skoro 2000 stran a pak s tím radostně mrštil do kamen haha, na zatápění dobrý.

      Vymazat
    35. To mi připomíná že vícero náboženství navrhuje hledat "Grál venku" a ne uvnitř sebe a tím odvádí pryč z Cesty, anebo zdržuje, vše záměrně připraveno.
      Dodám že Slovanství není náboženství.

      Vymazat
    36. to Ol
      Zkráceně - Slovanství je láska k zemi, lidem, společenství a základních práv člověka a z toho vyplývá HRDOST. Proto se to muselo zrušit i ve školách, aby naše děti nebyly HRDÝ na svou vlast.

      Vymazat
    37. Díky Iv, možná jste taky zvědavej co vytvoří dnešní generace pubertálních až nebudou fungovat ty ajfony. Sílo Sílinko vždy ochraňuj a provázej pana Iv stále a taky chraň všechny hodné Duše zde na Zemi.

      Vymazat
    38. to Ol
      No on ještě Tonino dal další komenty, ale řekl jsem END. Nakonec je to dobře, protože to je jako dát dítěti auto a říct jeď, tak se zabije. Musí dorůst a pochopit, aby mohl třeba ovládat to auto(symbol).
      Taky rejpal, odkud čerpám. Moji osobní(ne z knih) učitelé byli Paseka, Kafka, Rejdák a Drbal z VUT a knih jako mnich a hlavně praxe,praxe a Napojení, to na vysvětlenou i pro Tonina.

      Vymazat
    39. Pane Iv,
      dala bych Vám, s dovolením, jednu radu.
      Měl by jste sepsat rychle nějakou knihu, než to tady nějaký "chytrák" okukne, malinko přizpůsobí slovíčka a bude z toho velký trhák.
      Něco jako s tím katalyzátorem výfukových plynů, taky váš "zlepšovák" a kde nic tu nic.Ovšem, že jste to udělal kvůli přírodě a ne penězům a podle toho to taky dopadlo.
      A víte co Vám řeknu, mně už tady toto nebaví prostě, aby chytří a oheduplní lidé dostávali stále jen jedno velké nic.Je to podle mne nespravedlnost!!!

      Vymazat
    40. to Ter Fry
      Mně hřeje úplně něco jiného a to je o hodně lepší, než všechno bohatství světa, jako jste Vy a ostatní tady, kteří chápou.

      Vymazat
    41. Ano, to jste přesně celý Vy.
      Ale ať to někdo zkusí udělat a budu potom demonstrovat za Vaše práva na ochranu duševního vlastnictví!!!
      A to mně tedy špatně znáte, že bych to udělala a ne že ne!!!

      Vymazat
    42. to Ter Fry
      Vše co je zde na stránkách a od data zveřejnění platí autorská práva autora zn Iv, pokud je něco převzato, to je vždy uvedeno.

      Vymazat
    43. Tak to jste mne trochu uklidnil.
      Víte, nejde o výdělek, ale nesnesla bych, aby z Vaší práce těžil nějaký tímto satanistickým systémem protěžovaný rádoby spisovatel.Tak je to.

      Vymazat
  9. Pokud klon není je dost možný že v jím zmíněným článku "Sexuální život starých Slovanů" najde všechny lži i polopravdy, vždyt už na začátku je uvedenej nějakej arabáč co trapně komentuje naše ženy a jejich panenství proto fuj, jsou pak dále psány "hrdinské kousky křesťanství" haha pobavilo, psal to asi nějakej bulík a zcela tendenčně.
    Slovo Svědomí asi autoru moc neříká. Vztah muže a ženy je pro nás nedotknutelný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co bys tak čekal od Araba asi, haha.
      Takže klídek, pohoda, tabáček :).

      Vymazat
    2. Nejaký arabáč, a či ten arabáč podľa vás nemohol mať presne takú skúsenosť, alebo vám stačí že bol z Arábie, tak ihneď ho bičom ženiem?

      No ja sa nezabávam, lebo je známe, že také sa tu dialo, že sa to zvrhlo na orgie, priam nechutné...

      Myslím si, že Vy patríte medzi tých, ktorí síce sa bijú do pŕs, že ja veľký Slovan, ale keď príde na boľavé miesta, tak oči zatvoríte a voláte: Lož! Presne ako cirkevníci a sektári. Tonino.

      Vymazat
    3. Slovani jsou potomci Lemuřanů a dost už tady toho urážení!!!!

      Vymazat
    4. A čo ak sú, ak vôbec sú? Tu nejde o urážanie, ale o fakty, ktoré hovoria jasnou rečou...Len nebyť tými tromi opicami...

      http://previews.123rf.com/images/nu1983/nu19831403/nu1983140300011/27362581-Three-monkeys-statues-isolated-Stock-Photo.jpg

      Tonino.

      Vymazat
    5. To vies Tonino,za cas clovek pride k tomu ze nesudi.Len oznaci vpodstate pre Silu to co v nom z laskou nesuznie a je mu uplne jedno ci je to slovan,arab alebo hotentot.No a pokial moze tak sa snazi osvetlenim svojej pravdy a skusenosti tomu druhemu pomoct najst jeho cestu-pochopenie..ci ju najde a aka bude samozrejme zalezi na nom a na Sile.Kazdy sme tym ako sa chova a hlavne mysli.No a ked potom pride spojenie... Cela IVova stranka je a hovori predca o tom vsetkom. :-)

      Vymazat
    6. Ale že Toníno dnes perlí co? Škoda že mu (že by ego?) nedojde o čem vlastně píšem, dělá si falešný domněnky, no aspoň pobaví že se člověk zasměje.
      Ze svých myšlenek toho zde moc neřekne, jen trollí rejpá a kopíruje abdrušína, no chudák jeho ženská.

      Vymazat
  10. I am in fact grateful to the holder of this web site who has shared
    this great post at at this place.

    OdpovědětVymazat
  11. Remarkable! Its trᥙly awesome article, I һave got mucһ clear idea regarding from tһis post.

    OdpovědětVymazat
  12. With havin so much content and articles do you ever run into aany issues of plagorism or copyright infringement?
    My blog hhas a lot of unique content I've either written myself or outsourced but
    it looks like a lot of it is popping it up all over the
    internet without my permission. Do you know any techniques too help protect
    against content from being ripped off? I'd truly
    aappreciate it.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. You can not avoid this. If you encounter your article somewhere else, notify the admina site to link to your site. Otherwise, write in your original article that "this article is pirate-copied" and the link to the site where you discovered your article.

      Vymazat
  13. Fine way off telling, aand nice piece of writing too
    take informatioon about my presentation subject matter,
    which i am going to convy in institution of higher education.

    OdpovědětVymazat
  14. Pretty! This was an extremely wonderful article. Τhanks for providing these details.

    OdpovědětVymazat
  15. Appreciation to my fathe who informed me on the topic of this website, this weblog is truly awesome.

    OdpovědětVymazat
  16. Attractive secton of content. I just stumbled upon youir weblog and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed
    account your blog posts. Any way I will be subscribing to your feeds annd even I achievement you access consistently quickly.

    OdpovědětVymazat
  17. Hi there, just became alert to your blog through Google,
    and foound that it iis truly informative. I am glnna watch out
    for brussels. I will bbe grateful if you continue this in future.

    Lotts of people will be benefited from your writing. Cheers!

    OdpovědětVymazat
  18. Thank you for sharing your info. I really appreciate your efforts and I am waiting for your further post
    thanks once again.

    OdpovědětVymazat
  19. Excellent wayy oof telling, and nice post to obtain facts on the topic of my presentation subject, which
    i am going to present in institution of higher
    education.

    OdpovědětVymazat
  20. Thanks , I've just been searching for info about this subject for a
    long time and yours is the greatest I have came uoon so far.
    However, what concerning the conclusion? Are you certain concerning the
    source?

    OdpovědětVymazat
  21. Very great post. I simply stumbled upon your blog and wished to say that I have
    really enjoye surfing around your blog posts. After all I
    will be subscribing for your feed annd I'm hoping you write again very soon!

    OdpovědětVymazat
  22. Oh my goodness!Amazing article dude! Thank you, However I amm going through problems with your RSS.
    I don't understand the reason why I can't subscrie to it.
    Is there anybody having similar RSS issues? Anyone who knows the solution can you kindly respond?
    Thanx!!

    OdpovědětVymazat
  23. It's in reality a great and useful piece of info.

    I'm glad that yoou just shared this useful information with
    us. Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.

    OdpovědětVymazat
  24. Heya i am ffor the first ttime here. I found this board annd I
    inn finding It truly useful & it helped me out much.
    I hope to give one thing bacck and help other like you helped me.

    OdpovědětVymazat
  25. I wwas able to find good advice from your blog posts.

    OdpovědětVymazat
  26. I want to to thamk you for this good read!! I definitely enjoyed every little bit of it.

    I have got you saved as a favorite to chck out new stuff you post…

    OdpovědětVymazat
  27. Heya i'm for the primary time here. I found this board and I in finding It truly useful
    & it helped me out much. I am hoping to provide something again and aid others such as you aidred me.

    OdpovědětVymazat
  28. You actually make it seem really easy along with your presentation but I to find this matter
    to be actually one thing that I believe Imight by no means understand.
    It sort of feels too complex and exremely llarge for me.
    I am looking ahead for your subsequent post, I'll attempt to get thhe holld of
    it!

    OdpovědětVymazat
  29. Hi there, iits nice article about media print, we all be familiar with media is a impressive source of facts.

    OdpovědětVymazat
  30. Wow, that's what I was seeking for, what a information! present
    here at this blog, thanks admin of this web site.

    OdpovědětVymazat
  31. Great post! We are linking to this particularly greaat post on our website.

    Keep up the good writing.

    OdpovědětVymazat
  32. You actually make it seem so easy with your
    presentation but I find this topic to be actually something that
    I think I would never understand. It seems too complex andd very broad for
    me. I'm looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

    OdpovědětVymazat
  33. I wanted too thank you forr thgis very good read!!
    I definitely loved every little bit of it. I've got you
    bookmarked to check out new stuff you post…

    OdpovědětVymazat
  34. I'm really enjoying the design and layout of your site.
    It's a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and
    visit more often. Did youu hire out a designer to create your theme?
    Great work!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I created everything myself, mainly for the positive energy of the pages. Thank you.

      Vymazat
  35. It's a pity you don't have a donate button! I'd without a
    doubt donate to this outstanding blog! I guess for noww
    i'll settle foor bookmarking and adding your RSS feed to my Google account.
    I look forward to brand new updates and will share this site with my Facebook group.
    Chat soon!

    OdpovědětVymazat
  36. Quality content is the main too be a focus for the users to
    pay a visit tthe web site, that's what this web page is providing.

    OdpovědětVymazat
  37. Greetings! Veryy useful advixe in this particular post!
    It is the little changes that produce the largest changes.
    Many thanks for sharing!

    OdpovědětVymazat
  38. An outstanding share! I have just forwarded this onto a coworker
    who has been conducting a little homework on this.
    Andd he actually bought me breakmfast simply
    because I discovered it for him... lol. So allow me to reworfd this....
    Thanks for the meal!! But yeah, thanks for spendimg
    time to discuss this subject here on your web page.

    OdpovědětVymazat
  39. Z vlastní zkušenosti: iluminát mi říkal, že Dalajláma patří k nim/pracuje pro ně

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.