čtvrtek 27. října 2016

V realizaci NWO stojí Rusko




Zde Sergej Sall, profesor fyziky a matematiky vysvětluje, co chce vládnoucí elita. Většina zabedněnců  zkonstatuje, co je to za ptákovinu, ale pokud se podíváme na datum zveřejnění, tj. 2014, dnes můžeme zkonstatovat, jak byl a je blízko pravdě.

Podobným tématem o původu vytváření NWO od doby Egypta je článek:




4 komentáře:

  1. Egypt padol, tak skončia aj oni...Ich plány sú u konca, tak ako aj všetko zlo, zo všetkými zlými tejto Zeme!!! Tonino.

    OdpovědětVymazat
  2. Chce se mi z toho blít(pardon), jen to poslouchám.
    Úchyláci odporný, jdou do finále.
    Dávejte pozor na svoje děti a taktéž neprodejte svoje Duše.

    Sílo ochraňuj všechny čisté Duše zde na Zemi.

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě mně to nedá.
    29.-31. 10. Předvečer všech svatých krvavý rituál, ohňový festival, velký sabat, víra, že se mrtví toho dne vracejí na zem.

    Doufám, že všichni tady moc dobře víme, že žádní "mrtví" nejsou, Duše je nesmrtelná a naši milovaní se nachází v jiných dimenzích a jsou šťastní.
    Takže žádným skučením a hořekováním v žádném případě je sem v tyto dny netahat a nepodporovat satanistické příšery, které žádnou Duši nemají, jsou to zombie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na cintorín sa rozhodne nechystám, je to miesto kde sa vôbec necítim dobre. Som toho názoru, že na blízkych si môžem zaspomínať (samozrejme nie smútkom) kedykoľvek v roku a nie zúčastňovať sa toho hnusného rituálu a tým odovzdávať Temným energiu.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.