pátek 5. srpna 2016

Nelovte Pokémony, ale turisty bez víza

Tak by měla reagovat každá česká rodina a bez pardonu. Místo pokémonů lovte turisty bez víz a pozvěte je na prasečí hody, aby neměli hlad. Další pěkný film k dnešním časům pro dobrou náladu:

22 komentářů:

  1. Temno zamestnáva ľudí stále viac a viac aj takými sprostosťami a zábavkami, aby ľudia nezbadali, že záver starej doby je tu, aby neprišli nato, že koniec už klope na dvere a tak strhlo zo sebou čo najviac ľudí do rozkladu, strata živej podstaty, druhá smrť, pred ktorou varuje Zjavenie Jána!

    "37Lebo ako bolo za dní Nóacha, tak bude pri príchode Syna človeka; 38ako totiž v dňoch pred potopou jedli a pili, ženili sa a vydávali až do toho dňa, keď Nóach vošiel do korábu, 39a nič nespozorovali, až prišla potopa a zmietla všetkých: tak bude aj pri príchode Syna človeka. 40Vtedy dvaja budú na poli, jeden bude vzatý, druhý ostane; 41dve budú mlieť na mlyne, jedna bude vzatá, druhá ostane. 42Preto bdejte, lebo neviete, v ktorý deň príde váš Pán. 43Uvedomte si: keby hospodár vedel, o ktorej nočnej stráži príde zlodej, bdel by a nedal by sa mu vlámať do domu. 44Preto aj vy buďte pripravení, lebo Syn človeka príde v hodinu, o ktorej sa nenazdáte! " Matúš 24. kapitola.

    Tonino.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravim vsechny pratele a bedlive sleduju deni na tyhle uzasny sajte:-),vzdycky jak padnu na verici cirkvi a vyznavace vymysleny bible a panbicka,nebe a pekla,neda mi to abych se k takovy "zbloudily ovecce",co padla na nejakou sektu(to je i cirkev,jen "oficko") nevyjadril :-),kdyz uz evangelium,tak jedine Tomasovo!!! Jedna vec,ta druha,verim na moznost ze existuje,stvoritel,nikoliv panbuh a bible,ty jsou uz jen lidskym produktem k oblbovani druhejch,nastrojem,podobne jako penize!Nedostali jsme svobodnou vuli a moznosti uzivani Universa a Sily proto,abysme se necemu klaneli,neco vzyvali a cehosi se bali!!!Ale aby sme na sobe dobrovolne pracovali a pomahali sobe i prirode a prave i tomu Universu kterejch jsme soucasti. .......proud

      Vymazat
    2. Je zaujímavé, že v nejednom bode sa aj to Tomášove zhoduje s tým Biblickým, a teraz čo??? http://gnosis9.net/pdf/Tomasovo_evangelium.pdf

      Tonino.

      Vymazat
    3. Tonino,nevim co,protoze jsem v tomhle ohledu neverici uplne,alespon co se "bohu" a jejich vykladu tejka! Jediny v co bych nejak mohl uverit paklize to tak je,je stvoritel,kterej odvedl dokonalou praci a dal se absolutne nevmesuje! A protoze stvoril vsechno a je vseho soucasti,pak bych v nem nehledal nic lidskyho,jenom pragmatickyho jak nam sama priroda a Universum ukazujou :-).Prikladem budiz i tady nadherne popsana Sila a jeji vyuziti!.....proud

      Vymazat
    4. proud, ja poznám len jedného Boha, Tvorcu a Pána...To je moje presvedčenie, za ktorých si stojím už dlhé veky!

      A v čo Vy sám veríte, je len Vašou vecou, veď nakoniec, nik za nikoho nič nemôže odpykať, každý si je sám strojcom svojho šťastia a osudu, tobôž po toľkých opätovných inkarnáciach, ktoré už ma za sebou...Tonino.

      Vymazat
  2. Jojo Proude, zdravím Tě a tvrdím že všechna náboženství jsou myšlenková omezení člověka. Bible apodobný satanistický(!) čtivo standardně pálím v kamnech bez mrknutí oka.
    Bratři Slováci vím že jste více křesťansky založený som napůl Slovák a moja starka tenkrát vybrala ve sbírce mnoho mnoho peněz vždyť jeden kostel ve velkým městě na Slaviensku má (i) díky ní novou střechu a mohl bych pokračovat, skvělá ženská a MOC jí děkuju za vše ona to vidí z Druhé strany.
    Přesto tvrdím že kostel to je drezůra lidí to máte hnedka sedni, hnedka klekni, tak a teď chvilu békej a už val domu, jo a ještě nám něco o sobě pověz haha a možeš pak kupit odpustek. Je to HNUS a Bible patří do kamen!

    Malá poznámka - my člověk nemáme žádnýho Pána, už to zde Robo tuším vysvětloval.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Preto, lebo vy sa sami cítite pánmi...Ach ta ľudská domýšľavosť a pýcha, aj ta bude už čochvíľa zrazená k zemi a rozprášená do nenávratná...Tonino.

      A už nemiešajte jabĺčka s hruškami...Človek potrebuje návod na život, a tým je aj Biblia, ale cirkev, sekty, hnutia a podobné spolky ani omylom, tobôž falošných vodcov a podobných chytrákov!


      Vymazat
    2. Tak veru, ol. Vieme to, ešte relatívne nedávno väčšina z nás, aj keď naokolo už stáli tie Setove oltáre. Veď už je aj znovu tu tá doba, keď sa nám pamäť navracia!

      Pravda, bohy vydaná, káže nám Slovänom:
      pána mať je neprávosť a väčšia byť pánom.
      A človek nad človeka u nás nemá práva:
      sväté naše heslo je: Sloboda a sláva!

      Robo

      Vymazat
  3. A opýtam sa takto: Odkiaľ pochádza ta sila, kto je jej zdrojom, kto ju vytvára, k čomu je určená? Tonino.

    OdpovědětVymazat
  4. Tonino,to bysme se zapletli do nikam nevedouci debaty o jednom chytre vymyslenym fiktovi,ktera by nakonec skoncila jen nadavkama a to nemame zapotrebi,niceho nedosahnout,nech si svyho boha,ja si necham moznyho stvoritele a hlavne svoji svobodnou vuli se svobodnym rozhodovanim se zavislym jen na tom,co jsem za cloveka,jestli ten v pohode pouzivajici hlavu,nebo hajzl zneuzivajici druhejch,jen na tom totiz zalezi.Dost na tom jak nam po svobode slapou nasi "soukmenovci" z masa a kosti,jeste panbicka do toho. A jestli si neumis sam nalajnovat zivot a potrebujes k tomu bibli,pak je mi te uprimne lito,nic ve zlym..............proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veď to, preto je tu dnes taký bordel, aký ešte táto Zem nezažila, každý chytrý až hrôza, však on to vie lepšie ako sám Boh!

      A ako je to s tou silou, odpoveď som zatiaľ nedostal??? Tonino.

      Vymazat
    2. "Používejte Sílu, je tady pro Vás. Změňte myšlení.".........vsechno nam Iv dal na sajtu vpravo nahore i s odkazy,diky mu za to,mozna bys na to mohl mrknout,najdes odpovedi!Jinak jsem asi pochopil kam miris,za sebe ti povim ze urcite ne od jakyhosi fiktivniho clovekem vymyslenyho panaboha aby slo s lidma manipulovat,ale mozna od stvoritele,paklize existoval,nebo existuje,protoze si nemyslim,ze takovej zazrak jako je Universum vzniknul nahodou,ty neexistujou.

      Vymazat
    3. Ja o voze a niekto stále len o tej koze...Asi tak nejak to vidím ja. Tonino.

      Vymazat
    4. Boh ci Stvoritel...je vsetkym preto su to len slova.Vsetko stvorene i nestvorene je z jedneho zakladu.Je jeho castou.Rovnako i mi. Mame slobodnu volu a moc tvorit ako kazda jeho cast.Tvorime zo svojho vnutra preto si treba ponechat svoju osobnu moc a neodovzdavat ju inym-nehladat ju vonku.(Z vonka prichadza len pomoc na ceste) Nieje treba rozmyslat nad takymi vecami Tonino..je lepsie hladat kym som ja sam...a ostatne sa doplni tym hladanim..pretoze je to vsetko vo mne...pretoze som nim.

      Vymazat
  5. to Tonino:
    googl - stvoritel tvorivá sila

    "Myslite s čistou radosťou na to, že môžete bez ťažkostí vaším dobro chcejúcim obyčajným cítením a myslením riadiť jedinú a mocnú tvorivú silu. Presne podľa druhu vášho cítenia a vašich myšlienok sa potom táto sila prejavuje. Ona pracuje sama, vy ju potrebujete iba riadiť. A to sa deje úplne prosto a jednoducho! K tomu nie je potrebné žiadnej učenosti, ani čítanie a písanie. Je to dané každému z vás rovnakou mierou! Neexistuje v tom žiadny rozdiel."

    http://www.abdrushin.sk/vo-svetle-pravdy/posolstvo-gralu-od-abdrushina-005.php
    Leo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leo, s tým sa dá len súhlasiť, s Posolstvom Grálu sa už nejaký ten rok naplno zhodujem...Tonino.

      Vymazat
  6. I am not sure where you're getting your info, but great topic.
    I needs to spend some time learning much more or understanding more.

    Thanks for fantastic information I was looking for this info for my mission.

    OdpovědětVymazat
  7. I used to be able to find good advice from your content.

    OdpovědětVymazat
  8. Remarkable things here. I'm very happy to look your post. Thanks
    so much and I'm having a look ahead to touch you. Will you please
    drop me a mail?

    OdpovědětVymazat
  9. Thanks , I have just been searching for information approximately this topic for ages and yours is the best I've discovered so far.
    However, what in regards to the bottom line? Are you certain about
    the source?

    OdpovědětVymazat
  10. Hi there i am kavin, its my first occasion to
    commenting anyplace, when i read this article i thought i could
    also make comment due to this brilliant article.

    OdpovědětVymazat
  11. I just could not depart your website before suggesting that I extremely
    enjoyed the standard info an individual supply for
    your guests? Is going to be back incessantly in order to check out new posts

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.