pátek 6. listopadu 2015

Návod na Keshe Magrav Power – CZ


MAGRAV POWER (MP), není elektronické nebo elektrické zařízení, které funguje pouze s elektronem jako zdrojem energie. Jedná se o zařízení, které používá plazmovou energii z celku atomu. Představte si strom vysazený ve vaší zahradě. Máte rostoucí subjekt i s tímto přístrojem. Vždy mějte prosím dobré úmysly, když zapojíte MAGRAV.
Tento přístroj se dá použít jako korektor zařízení odběru (účiníku) a u automobilů jako
harmonický filtr obvodu.
 

Uveřejňujeme zde na stránkách pro širokou veřejnost návod Kesheho zařízení pro obvody el. energie za vydatné pomoci našeho čtenáře „Df“, jenž pro vás přeložil uvolněné zařízení od Kesheho. 
Tím mu moc děkuji za vynaloženou námahu i za naše čtenáře. 
Pokud budete zařízení stavět a laborovat, mějte na vědomí, že toto není hračka, je to el. zařízení, u kterého musíte dodržovat bezpečnost a vše děláte na vlastní zodpovědnost.





 Celý postup bude průběžně aktualizován, tak ti, kdo chtějí a mají zájem, budou muset časem zde nahlédnout.
Video pro navinutí cívek:

Zde máte odkaz na stažení  plánů v češtině:
http://uloz.to/xs3SX5u4/cesky-navod-druha-cast-zip

Spousta podnětných informací je na facebooku v podpůrné skupině. Tak kdo by chtěl nakopnout nebo diskutovat tak zde:https://m.facebook.com/permalink.php?id=456857231037053&story_fbid=979366582119446
Rovněž doporučuji pro úsporu a snížení exhalací u aut také novou technologii, příbuznou s Keshem ode mne jako "Volné technologie" zde uveřejněné již r. 2012 a mnoho jiných, jako výroba koloidního stříbra atd - vše v oddílu " technika a i příroda".
http://energieupramene.blogspot.cz/2012/05/uf5-ii-snizeni-spotreby-automobilu.html

70 komentářů:

  1. Možno predbieham, ale nerozumiem tým obrázkom.
    V dokumente sa doporučuje kontaktovať profesionálneho elektrikára. Ale ako by som mu vysvetlil to zapojenie striedavého napätia s označením fázy ako + a nulového vodiča ako -. V zásuvke striedavého napätia tiež nie je v ľavom kontakte plus a v pravom mínus. V tom zapojení v aute s jednosmerným napätím mi to už sedí. Elektrikár s vyhláškou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podívej, vydrž chvilu, takové žvásty tam být musí. Nedá se nic dělat, zapojovat by to měl někdo kdo tomu rozumí. S eletrikou není prdel a to doslova! Ještě k tomu vydáme nějakou dodatečnou kuchařku.

      Mám tam chybu v překladu, ještě to opravím, vnitřní cívkou prochází vodič, coby třetí element.

      Síle a světlu zdar
      Tmě a svinstvu zmar

      Df

      Vymazat
    2. Iv, Kesheho sledujem už od začiatku a za každú novú informáciu som vďačný. Dokonca si chalupu rekonštruujem tak, aby v prípade nových technológií nebol problém to jednoducho prehodiť. Kesheho prednášky a dokumenty mi už zaberajú na disku pomerne značnú časť a z toho som usúdil, že je vždy po technickej stránke veľmi vzdelaný a vždy presný. Preto ten komentár, ktorý mi k nemu až tak nesedí z toho technického hľadiska. No v každom prípade medené drôty už mám nachystané a s netrpezlivosťou si počkám na pokračovanie.
      Zdraví elektrikár.

      Vymazat
    3. to Elektrikář
      Nevšiml jsem si podpisu "elektrikář" a bral jsem to jako Anonym(troll), proto ta reakce moje, kterou jsem smazal.
      Jak jste říkal ohledně označení fáze a nuly, bylo tam označení "L" tedy správné, dříve to bylo R,S,T, a u výzkumných zapojení může být pomocné označení u L1 i +, nebo * jako živý vodič, nebo barevně označeno jako dříve , červená,černá,hnědá.

      Vymazat
  2. Dobrý tip, ako navíjať cievky, spolu s Kesheho komentárom.
    https://youtu.be/6ouIV5FE9w4
    Elektrikar.

    OdpovědětVymazat
  3. Prosim opravte nekdo Faktor síly korekce zařízení - tohle fakt neni Star Wars Jedi Síla. Jedná se o korekci účiníku teda kosinus fí, neboli power factor. Je to fázový posun který pri kvalite rozvodních sítí může hodne kolisat. Zarizeni tohto druhu jsou bezne v prodeji. Proto to funguje lepe na indukcni zateze a defacto nic nedela se zatezemi odporovymi. Vice zde: https://en.wikipedia.org/wiki/Power_factor nebo cesky: https://cs.wikipedia.org/wiki/%C3%9A%C4%8Din%C3%ADk Myslim ze prekladat by mel clovek znaly a ne strycek translate.google.com jinak z toho bude fakt misch-masch

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to pego
      Tak toto jsem přesně očekával i zaklínadlo kosínus fí. Nevím , zda u automobilu v obvodech je taky kosínus fí !!!!! Tady je předkládán veřejnosti projekt Kesheho a kdo chce, si ho může zkusit. Ještě očekávám někoho, kdo vyleze s elektrochemickými reakcemi. Tady jde hlavně o to, aby se lidé s touto novou technologií seznámili. O indukci a odporové zátěži tam bude hovořeno také, takže vyčkejte.

      Vymazat
    2. to pego
      ten překlad není dokonalý, to ani odemne není možné. Musel bych nad tím sedět delší dobu. V ostatních dokumentech už je to správně. Proč jsi ktomu nesedl sám? Připomínky uvítám, ale sprostý tón ne!

      Pokud někdo naleznete ještě nějakou nepřesnost, tak se neváhejte ozvat. Ale kdejakou ptákovinu opravovat nebudu. Mám taky jinou práci, udělal sem to pro všechny a zadarmo ve svém volném čase. Takže tak.
      Děkuji

      Df

      Vymazat
    3. to Df
      V pořádku, kritiků, kecalů a chytráků ještě vyleze, tvořivá činnost jim nic neříká, jak naši politici, kecat a kecat. Stejně to průběžně opravuji v textu, takže klídek, pohoda, trolly zde stejně nepustím, ať se obrátí na Kesheho, když s něčím v projektu nesouhlasí i tady bude pohoda. A mohu potvrdit, že Df i se mnou u toho seděl skoro do 2. hodin ráno a to je jen zatím kousek, zatím vy jste se válel jistě již v posteli.

      Vymazat
    4. to Iv + Df: nevim jestli jste jako ja sledovali live kesheho tyden prednasek. Bohuzel je to clovek kteremu neni anglictina rodnou reci a tak to take vypada. Ale pouzil standardni vyraz Power Factor Correction a to je podle neho take hlavni ucinek pristroje. To, ze se na tom podili "jiny" civky, upraveny nano-povlekem atd. je jeho prinos. Vubec nerejpam, ale pokud se dik Kesheho neznalosti angliny a + neznalosti angliny prekladate vybereme misto stanice Plzen do stanice Praha /obe jsou na P/ bylo by to podle mne ke skode veci pro vsechny... zdravim a preji ze srdce hodne uspechu, at se dari! Pego

      Vymazat
  4. Co to v tom videu je za obraz ? To je soucasti videa ten zaric :D ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud vím, tak je to znak Kesheho gravitačního generátoru.

      Vymazat
  5. Kritika áno, ale len konštruktívna. Cosϕ - účinník - je pomer činného výkonu striedavého elektrického prúdu ku zdanlivému výkonu. Ale ako chcete vypočítať výkon napr. magnetického motora bez prívodu vstupného napätia, alebo neverejné, neznáme technológie aktuálnou fyzikou a mechanikou ?
    Fungujúci prototyp nech kolíše zľava doprava. Vývoj si už s tým poradí.
    Zdraví Elektrikár.

    OdpovědětVymazat
  6. Vyrobil to uz niekto?
    Podla mna po rozohriati mede do cervena sa cela tato komplikovana "cievka" premeni na krasny skrat! K nano nateru, ktory to ma cele osetrit pred skratom, som sa akosi nedopatral. Plazmovy kondenzator je pre mna zatial tiez velka zahada.
    Cely tento pristroj by sa pri znacnom optimizme podla zapojenia mohol spravat ako kompenzacia. Kompenzacie sa daju bezne kupit, vyuzivaju to firmy, ktore platia pri znizenom ucinniku vysoke pokuty pre distribucne spolocnosti. V domacnostiach sa to zatial nesleduje. Na samotnu spotrebu to nema absolutne ziadny vplyv.
    Ale rad by som sa mylil, takze drzim palce pri vyrobe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to anonym
      Jste anonym a bez podpisu, ale jsem ho otiskl, aby byl na příště snad pokoj. Myslíte, že to co jste napsal nevíme - elektrikářská i fyzikální klasika , z jejího pohledu máte pravdu, ale Keshe o těchto vašich připomínkách Vám dovede jistě odpovědět, určitě jste nebyl první.
      Vyrobil? Ano. Keshe s jeho společností - zabrouzdejte prosím na jeho stránky a dozvíte se jistě více o této technologii, kterou běžným fyzikům hlava nebere, i mně ze začátku.
      Vyrobil jste už nějaké zařízení, které se vymyká standardu a úspěšně funguje pro lid obecný a zdarma? Já ano a více.
      Uvědomte si, že to není kárání ani naštvanost, vůbec ne, jen omezuji zbytečné polemiky a blabla, které nikdy novým věcem nepomohly a taky to pak v celým světě tak vypadá - na Pytel, jinak "plačete" na špatném místě. Tady se dává průchod novým věcem a nečekejte na druhé a vyrobte si to sám, ale přesně podle Kesheho, aby náhodou jste to ani nevyrobil a hlásal nějaká negativita. Keshe toto zařízení předal mnoha velvyslancům zdarma pro použití v jejich kancelářích, kdyby to nebylo funkční, tak jim nic nebude dávat.
      To pro další, kdyby náhodou chtěli zpochybňovat Kesheho výzkum, my nejsme Arbitr, ale tím neobhajuji nikoho, jen vysvětluji postup.
      Jo a plazmový kondenzátor jak se ptáte? Jde vidět, že jste to vůbec nestudoval, máte ho tam narýsovaný jak jej vyrobit, i v barvách, takže než něco vypustíte z úst proti něčemu a to platí i v životě, raději si to 20x rozmyslete, protože ikdyž si myslíte že něčemu rozumíte z vašeho pohledu, vůbec to nemusí být pravda v reálu.Víme jako lidstvo velký prd a školní výuka také tomu odpovídá a to na všech stupních.

      Vymazat
    2. "Víme jako lidstvo velký prd a školní výuka také tomu odpovídá a to na všech stupních."
      Áno! A hádam najužitočnejší idioti sú historici.. Ale to je iná téma..

      Vymazat
    3. Přesně tak,
      do této diskuze je spíš potřeba dotazy typu "mám to vyrobeno tak a tak a mám s tím tento problém" a nebo "mám to jinak a problém s tím nemám, jede to". Vždyť materiál je za pár kaček a obětovat víkend na sestavení je vcelku zanedbatelný čas. Samo, že pak nějaký čas na oživení a laboraci. Tady je potřeba diskuze z praxe a ne polemika. A nekřečkovat informace z vlastní výroby.

      Na ten plazmový kondenzátor se zatím vybodnu a použiji sériově vyráběné, stačí když otevřu šuplík s přihrádkama a vyberu si. Za ty roky práce a praxe je součástek hafo. Při překladu u popisu výroby plazmového kondenzátoru jako dielektrikum byl doslovný překlad "nehořlavý papír" dal jsem tam žáruvzdorné dielktrikum. Mohli tam dát trochu širší specifikace, ale všechno taky nejde dát na stříbrném podnosu a je potřeba zapojit vlastní hlavu jak to vyrobit, to je předsi pak daleko cennější. A kór když se pak o to dotyčná osoba dokáže podělit s ostatními, to je to nejcenější. Na těchto stránkách je mnoho a zadarmo, proč se někdo dělit může a druhý ne.

      Těším se až někdo napíše komentář, "tak sem to ukutil a jede to jak z praku" a uvede podrobnosti.

      Df

      Vymazat
  7. Že by takto vypadala skutečná celosvětová revoluce ?.....Stát se soběstačný mi...
    Díky " Df ", díky Iv.
    Jen mám problém přiložené odkazy po stažení otevřít. Asi problém v PC. Zkusím stáhnout jinde. :)
    Honza.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Honza
      Zkuste přeinstalovat na svém PC program RAR

      Vymazat
  8. Dívám se na ožehování cívek ..jakožto izolaci. Otázka , která mne napadá , jedná se o vytvoření izolace , nebo spíš něčeho na bázi polovodiče..jen úvaha .

    OdpovědětVymazat
  9. Zdraví všem našim Světlým myšlenkám a Sílu do Kruhu Světlých zde !

    Prvně pro pány Iv a Df, velké poděkování, a stejně tak všem přispívajícím.
    Tu spíš strojař a elektronice v případě poruchy se snažím domluvit nejprv slovem,často ten přístroj jen rozeberu-očistím-složím a zase funguje mnoho let, věřte nevěřte.
    Elektriku 220V doma též spravuji sám, pár základů je a rady na netu - to pak stačí, hlavně nejprv přemýšlet.

    K věci - jak píšete Df zprvu POMALU ten MP zatěžovat a zajímá mě zda tušíme jestli MP "ustojí" i malou plotýnku na dvojplotnovém vařiči (mohla by mít cca 0,9-1,2kW ???), páč k octování by se to hned rádo použilo.
    Úmysl je tedy čistění vzduchu (od chemtrajl) a přírody celkově, na podzim i v zimě nás často chtějí odříznout od Slunečních paprsků a toto je třeba dořešit! Zrychlí se tím Slunkem probouzení nás VŠECH a Příroda to taky uvítá. A ulevilo by to totiž mnoha lidem z nákladů na el. energie.
    Děkuju za příp. komenty.

    Napadlo mě - např postupě přidávat k MP žárovky (100W?) a až jich bude zapojených "dost" (nevím kolik, 11ks ??) tak je odpojit a zapojit tu plotýnku?? A teď jak se to bude chovat v okamžiku prodlevy - tj odpojení žárovek a zapojení plotýnky.
    Plotýnka vlastně taky pak hřeje "střídavě" tj hřeje/nehřeje - řídí to nějakej bimetal.

    Dodám - obě pdf jsem teď stáhl a jdou v klidu otevřít.

    OdpovědětVymazat
  10. Zdravím. Všem přeji jen to nejlepší a ať se zadaří. Spousta podnětných informací je na facebooku v podpůrné skupině. Tak kdo by chtěl nakopnout nebo diskutovat tak zde: https://m.facebook.com/groups/1036112306407828

    OdpovědětVymazat
  11. Zdravím OL a všechny ostatní,
    jak jsem psal panu Iv tak v týdnu jsem docela marný, jsme domluveni, že nějaký dovětek k tomu dáme dokupy, ale rodina chce jíst a složenky chodí pořád a zatím se do práce musí. Spíš než začnu odpovídat na otázky, tak předělám a učešu překlad té první části. Ale i tak zručný kutil který je schopen dodržovat určité bezpečnostní zásady má velkou šanci na úspěch. Jedná se o zařízení které nepotřebuje nějakou specializovanou měřící techniku, natož laboratoř kterou jsme si my za ty roky vytvořili a pořád ji rozvíjeme, proto, že se chystá i něco jiného. Výroba je doslova za pár korun, jen pro představu, CY vodiče za cca 230Kč, nějaké jističe, přepínače a vypínače svorkovnice, kondenzátory a další. Když to přeženu tak do desítky i s nějakým komfortem měřících přístrojů na vtupu a výstupu.

    OL, to co s tím chcete krmit je v pohodě a ještě zbyde. Jen ještě upřesníme odporovou, indukční a kapacitní zátěž. Ale lidi nechtějte to hned.

    Na FB mně nikdo nedostane. Už takhle je to až až. Jsem zvědav až mi pan Iv napíše kolik útoků už na něj přišlo i bez FB. Myslím i energetických útoků, pač na mě už to přišlo během neděle a pondělí, ale maj to marný, jejich čas skončil.

    Df

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Df
      Na FB rovněž zákaz, ani náhodou, ta skupina by měla přejít na širší a volnější kanál.

      Vymazat
    2. FB nevedu, varuju před ním,
      před lety jsem zkoušel - založil novej mejl na seznamu, a nechal stejný heslo do toho mejlu i FB účtu. Na FB jsem jim vyloženě nasypal největší blbiny a absurdity, že mi je 88 let, kdesi z Kambodži, atd atd a hádejte - do hodiny smazali účet FB (anebo že povolí ale chteli tuším občanku, telefon, číslo trenek a značku hajzlpapíru.
      No a dál? se držte - ani ten seznamovskej mejl jsem už nikdy NEOTEVŘEL!! :-))))
      Zajímavé...

      Vymazat
    3. to Df, Iv
      v "elektrotechnickejch výpočtech" používám jen selský rozum a pokus-omyl, ale i vypálenou svorkovnici v PC (od zdroje na základovce, dost jsem kroutil hlavou cože to...?) se povedlo rozchodit na pár dalších let, proč to furt kupovat nový.
      A pokud MP vydrží i cca 4 KW rád bych časem použil i na bojlér, tam je pak fin. úspora jak prase. A klííd času je dost, věřím že se to povede, nikam nespěcháme.

      K energetickejm út. - zrovna jak o tom čtu jsem byl svítit ledkou v ložnici dětičkám, snad už bude klid, někdy je to už směšný a trapný. Ať si sbalej saky paky a táhnou, tutok jsem slyšel že snad asi už "nemaj kudy"?? a že to bude muset někdo odsud vypráskat.

      Sílo znič všechno temné zde na Zemi!
      Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi !

      Vymazat
    4. Já jsem světlo světa, Já jsem vzkříšení a život, Já jsem ta jediná síla, která vládne mé mysli, mému tělu, mému domovu, mému prostředí. A tak to je.

      Vymazat
    5. To dorážejí(ne že bych byly vynálze) a jak na to jdou mazaně, hlavně prudit a otravovat.
      Třeba GP odfičel tou "dírou" nad Kalifornií, haha.
      Kluci Moraváci šikovný, díky.

      Vymazat
  12. Kurňa OL, teď teprve jsem si všiml, že ste strojař. Soustružíte a brousíte na kulato? Pokud ano, mohl by nás pan Iv spojit. A pak zde dáme něco dalšího, s čím "vylezem" a dáme to v šanc. Všímáte si všeci jak se jim sdružujeme a spojujeme? Ty musijó už byt tak nasraní. Pardon, ale nejde napsat jinak.

    Df

    PS: máme sice vybráno kdo vyrobí zbytek, ale osobní přístup a i rada bude fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Df
      Stružení a brus - nyní ne, v dohledné době asi ano.
      Více info spíš mejlem - pan Iv zná jen ať pošle. Doma stroje zatím nemám, ale lze i časem pořídit - uvažuju o tom, prostor je. Kupit (použitý, semotamo dobrá nabídka je) soustruh apod musí však pro mne mít účel- že by právě přišel?
      Zatím bych to nechal podělat někde teda pokud na to nespěcháte - domluvíme mejlem.

      Vymazat
  13. Pre Iv a Df. Chlapci som vám vďačný za vašu bohumilú činnosť. Anglicky neviem a tak som rád, keď sa môžem niečo bližšie dozvedieť. Je to prelom a na to treba zapálených ľudí. Držím palce. Ahoj.

    OdpovědětVymazat
  14. Zdravím všechny a děkuji panu DF a panu Ivovi. Kdysi jsem studoval elektro, ale dnes již spíše tápu. V diskuzi jsem vysledoval, že plasmový kondenzátor nebude takový problém. Pan DF jej bude nahrazovat normálním. Já totiž z výkresu příliš nepobral. Možná, že jsou ještě nějaké podrobnosti v souboru s cívkami. Tam se teď podívám. Dnes jsem sehnal kabel a zítra bych rád začal s přípravami. Moc se těším, ale mám i strach, že mé nedostatečné pochopení výkresů mě přivede do slepé uličky. Moc rád bych to s někým česky konzultoval. Na veřejnou diskuzi, to ale nevidím. Pokud by se toho někdo ujal mailem nebo přes Vibr, byl bych mu velice vděčný. UF5 jsem zvládl a slouží nám všem dobře. Ještě jednou díky Ivovi. Tohle bude asi kapku složitější. Vyhoda je, že pokud to třeba i s dopomocí zvládnu budu to moci naučit postavit i uplné laiky. Je potřeba, aby se taková zařízení dostala k obyčejným lidem. Je jich kolem mne hodně. Dám se do toho, je potřeba udělat 1. krok a pomoc a řešení se připojí.
    Co potřebujete soustružit? (materiál) Jak moc přesné to má být? A jak je to zhruba velké? A kolik toho je zapotřebí? Já nemám sice soustruh, ale vím za kým jít, když něco potřebuji vysoustružit. Když mohu pomoci tak to rád udělám.
    KM

    OdpovědětVymazat
  15. Také zdravím všechny a držím palce ať se to alespoň někomu povede.
    Na dproštudováním dostupných materiálů mi vyvstávají některé otázky. Sice moc nepředpokládám, že mi je někdo zodpoví, ale pokud by se opravdu někdo našel tak budiž mu tisícere díííky.
    úvaha 1.: je nutné mít tvrdý pevný neizolovaný vodič? co když se použije lakovaný vodič (drát) který se běžně používá na vinutí motorů a transformátorů? Odpadl by s tím problém se žíháním, tento drát je již izolován.
    úvaha 2. je nutné konstruovat plasmový kondenzátor? Je v něčem jinačí, než klasický?
    úvaha 3. je psáno, že vinutí má být levotočivé. Jaký je k tomu důvod? Proč je tedy v ((Coil Production Step by Step - 10-30-15_CZ.pdf)) na str.4 na obrázku pravotočivé??
    díky všem a drřím palce

    OdpovědětVymazat
  16. Zdar anonymní,
    jak sem tak poznal tak je to zatím celé koncipované spíš pro Afriku, kde těch možností moc nemají. Takže bod 1. oni tam rozřežou prodlužovačku a použijí na zařízení, my zde si zaběhnem pro vodiče CY. Bod 2. plazm. koďan, není úplně jasná jeho hodnota (kapacita), ikdyž k něčemu se dobírám, je to něco podobného jako sintrované elektrody. Bod 3. vinutí je opravdu levotočivé, potřeba je přepnout v hlavěe co je na kterou stranu.

    Df

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to anonym
      Povrch vodiče aktivován roztokem záměrně pro vytvoření nanočástic na povrchu a následně nad ním izolaci. Svědčí to o nepochopení principu Kesheho.

      Vymazat
    2. I zihanie je jedno zlava do prava,a druhe z prava do lava ak som spravne pochopli?Ak je to tak,tak to ma iste dovod pre usporiadanie.Ako Iv hovori ak by to nebolo potrebne nevytvarali by tak zlozity roztok i ked sa ho snazia vytvorit co najjednoduchsie.Podobny povlak sa vytvoril i pri experimente z flaskou od P.Keshe...mimochodom med zostala tiez uplne krehka.

      Vymazat
  17. DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ

    Zdravím všecny nadšence.
    Na straně č.4 manuálu "výroba cívek krok za krokem" se chybně uvádí vnější průměr vnějších cívek. Rozměr udávají 10mm a včera sem zjistil ve vydaných opravách, že to má být 12mm!!!

    Když sem minulý týden v pátek nakupoval v hutním materiále hlazenku a v sobotu sme navíjeli, tak mi Síla stála rovnou za zadkem a nakonec sme vinuli na průměr 8,8mm, takže to máme dobře. A výsledek je 12mm. Prostě se mi ten rozměr v manuále nezdál, neřeknu Vám ale proč, prostě nezdál.

    Zdroj upřesnění a oprav:
    http://www.liebe-movement.com/2015/10/31/magravs-power-blueprint

    sekce "Spulen"
    Ostatní sekce ještě nemám dočtené.

    A tady se píše o Generátoru a je kopírován článek pana Iv:
    http://orgo-net.blogspot.sk/2015/11/navod-na-keshe-magrav-power.html

    Jako obvykle tam vylezli lidi stím, proč to nepůjde a tak. Trochu sem jim zvedl mandle, tak uvidíme jestli příspěvek projde moderací.

    Zítra se rozepíši o nano potahování, máme s tím trochu zádrhel. Roztok je připraven podle návodu, pokusnou cívku tam týrám už den a půl a pořád je jak panna. Abych se ujistil, že roztok naleptává, kápl jsem si špendlíkovou hlavičku na koleno a zachvíli už byl v koupelce a neutralizoval octovou vodou, posléze mýdlem a studenou vodou a natřel konopnou mastí. Lepší výsledek je s plamenem, ale o tom až zítra. Takovéhle blbosti, ale nezkoušejte! Potřeboval sem výsledek hned. Tak nevím včem dělají soudruzi z NDR chybu (myslím nás).

    Df

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Df
      Ta cívka v roztoku nesmí být ponořená, jen uzavřená v nádobě s trochou nastříkaného roztoku.

      Vymazat
    2. No, to pane Ive vím, do dnešního rána byla ve výparech, pak sem přitvrdil k ponoření, prostě pokus. Za více jak 24hod. už měla být černá a je pořád jak z výroby. Ale z roztoku je nádherně cítit růže a šalvěj. Byla by to dobrá báze pro parfémy asi, kdyby nebyla tak žíravá:-) Ještě se na to podíváme, ale žíhání bude prozatím jasná volba, ikdyž to má své klady a zápory. Díky za odpověď.

      Df

      Vymazat
    3. to Df
      Pak to tedy vypadá na nevhodný materiál-Cu. Mně osobně to povrch ojelo již během 5 hod. Ale žíhat je taky možnost, tdy narušit povrch.

      Vymazat
    4. Tak záhada hlavolamu je již zřejmě vyřešena, rozepíši se zítra, teď jdu potvrdit závěry. Je rozdíl mezi předpřevratovou mědí a kapitalistickou. Dnes je to jakýsi recyklát mezi mědí a mosazí a také kdoví čím. Už je to černé jak bota. Jdu to proměřit. Jinak jsme docela okrádáni. U kapitalistické mědi chybí na průměru 0,18mm při průřezu 2,5mm2. Takhle se to nezdá, ale jsou to skoro dvě desetiny. Nejedná se o úsporu, ale o krádež!

      Vždycky si vzpomenu když na něco takového přijdu na prvního popřevratového prezidenta jak prohlašoval jak jsme všeci dělali ho.no za sociku a jak se nekvalitně vyrábělo. Dal bych mu do držky. Unás ve fabrice to muselo být vše pintlich, kdyby nebylo, tak by to někoho zabilo. Je rozdíl přikulovat sudy v pivovaře, chlastat pivo a brát z němec přes 2k marek k platu za žvásty.

      Pardon.

      Nechť Vás síla provází.

      Df

      Vymazat
    5. A nebyl by jste sám Df. Ten humanitární bombarďák někdy zašel do jednej hospody a ten hospodskej ho nikdy moc nemusel. V tem trutnovským pivovaru se beztak asi moc nenadřel, a to svoje auto schovával prej pěknej kus daleko.

      Takže souhlas Df s kvalitou mědi, ono to není jen u mědi, za víc jak 10let praxe v autoprůmyslu (kovy plasty pryž textil) jsem viděl jak se vše ojebává, viděl ty atesty na matroš, a firemní kvalitář je už dávno jen placenej lhář, hnus, a pak si kupte nový auto !

      Ať Vám Síla vždy pomáhá.

      Vymazat
  18. Zdravim Iv
    žačal som postupne pracovat na cievkach/navinuté vyžíhané/ , hladám návod na výrobu "GANS" a pri sledovaní rôznych videjí som zistil že podla preloženého návodu sú cievky zle navynuté - opačne.
    Viete mi poradit?
    peter
    ss: peter90614@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro Peter:
      poprosil bych o link na video kde je to vinuté obráceně. Teď sem to kontroloval a vinutí je doleva. O Gans napíši později, ale je to dostupné na netu, o pár příspěvků výš sem dal link kde je vše potřebné.

      Df

      Vymazat
    2. To Df
      na 4-tej strane prekladu je pohlad na cievky a v tomto videu je to znázornrné opačne
      https://www.youtube.com/watch?v=gP9kv-iR3YQ
      Peter

      Vymazat
    3. Pro Petera i ostatní stavitele:

      Z videa sem shlédl jen kousek, jak sem tak vyrozuměl, borec se tam snaží rozvést polemiku co je doprava a co doleva. Pak sem to vypnul. Mylím si, že "vyleze" ještě mnoho "zaručených" a zároveň zavádějících videí aby byla co nejmenší úspěšnost při stavbě. Je potřeba se držet oficiálních manuálů kde se uvádí "cívky vinuty dle Ampérova pravidla pravé ruky" Mrkněte kdo nevíte či tápete: https://www.google.cz/#q=pravidlo+pravé+ruky+c%C3%ADvka Prozatím jsou pro mne oficiální manuály když si vypůjčím slova z filmu Kulový blesk "směroplatný, protože to říkala Máňa a ta uklízí na Byťáku a tam takovej případ jednou měli".

      Asi bych měl napsat víc, ale od polovičky tohoto týdne makáme v práci na zakázce co je navíc a je tam poměrně šibeniční termín, tak teď moc nestíhám. Kdyby ještě byla nějaká nejasnost tak se ozvěte.

      Df

      Vymazat
  19. zdar chlapci, kde jste prosimvas sehnali ten drat 1,6mm ? nemuzu nejak najit,strejda gugl moc nechce rict.dik za info.
    zdravim

    Gifter z vysociny

    OdpovědětVymazat
  20. Pro Giftera z vysočiny.

    O pár příspěvků výš se píše o CY vodiči o průřezu 2,5mm2 který má průměr 1,6mm. Běžný vodič který se používá na domovní elektroinstalace. V manuále je to psané rovněž. Neberte to ve zlém, ale v práci máme okřídlené rčení "kdo umí číst je ve výhodě" a další "když selže všechno přečti návod" :-) Koupit teda dvaapůlku CY.

    Těch 30m vodiče jak je uvedeno v manuálu je málo, kupte tak 40m a vyjde to i na plazmové kondenzátory. Chtěli sme si to značit, ale pak sme to při práci nějak zakecali, ale 30m je opravdu málo. Něco doma pořád mám, takže pokračovat sme mohli dál ikdyž byl víkend.

    Df

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. diky za odpoved.ovsem pri prumeru 1,6mm mi vychazi prurez 2,08mm2 a ne 2,5mm2,to jste vzal kde,ze to ma byt 2,5mm2 ? "kdo umi pocitat je ve vyhode " :-) potrebujeme 1,6 mm prumer, tedy 14 AWG,tedy to co je napsane v originale od pana Keshe.. nechci nejak prudit,to vubec ne,jen kdyz to chci delat tak z toho dratu z jakeho se to delat ma. nevite tedy nekdo kde se da u nas sehnat 1,6 aniz bych musel objednavat z ciziny? diky za odpoved :) ovsem pokud na nejake desetine na prumeru nezalezi tak to udelam z nasich dostupnych dratu no :)

      Gifter

      Vymazat
    2. Pro Gifter:
      Pokud byste četl, dočet byste se, o kousek výš jak jsou kapitalistické vodiče okradené oproti bývalé produkci ČSSR. Víc nemá cenu psát. Kdo umí číst je ve výhodě. Kupte dnešní dvaapůlku a je to.

      Df

      Vymazat
  21. to Df
    Dík za komentář, protože na takové už ani nereaguji, unavuje to. Dnes lidé už musí být samostatní a to i v myšlení, i umět být variabilní, pokud něčemu rozumí, jinak zpátky na stromy, sednout k TV, dát si pivo a skákat jak opičky na Majdanu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro Iv:
      Ale já si zas říkám, že dotyčný může být výborným tesařem, hasičem, zemědělcem, či ranhojičem jezdícím s rychlou. Pokud bych ty manuály psal já, tak by byly podrobné. Chybí v nich spousta věcí., resp. informací. Prostě, chce to tady číst průběžně a neptat se na ptákoviny, vše je zde průběžně doplňované a ještě bude. Nakonec to uvádí Iv i v článku. Nejenom, že "Lidé bděte" ale i čtěte. Vypůjčil sem si Jiráska.

      Ať Vás lidi síla provází

      Dobrou

      Df

      Vymazat
  22. Zdravím stavitele a i "jen" čtoucí,
    jak sem slíbil, je tady nějaká aktualizace a hned ze začátku psaní uvedu tu nejpodstatnější.

    V manuále "Coil Production Step by Step - 10-30-15.pdf" na straně č. 3. je uveden rozměr od středu ke středu (dle venkovních rozměrů 5cm vnitřní menší cívky) střed od cívky k cívce ve vertikálním směru uvádějí 2,5 cm. Ten si, ale musíte upravit dle Vašeho aktuálního průměru této cívky. To znamená, pokud bude průměr 6cm bude vertikální vzdálenost 3cm od středu ke středu. Napadlo mě to už při stáčení cívek do kruhu, ale neměl sem čas psát. Zařízení musí splňovat určitou geometrii a pokud byste se drželi striktně manuálu, tak ve vertikálním rozměru by místo kruhu vznikla elipsa, možná by to trochu chodilo, ale efektivita nic moc. Věřím, že už na to někdo přišel, ale po dotazech typu "pravo či levotočivé vinutí a otázka průměr - průřez" to sem raději píšu.

    No a teď uvedu odkaz, ze kterého při spatření obrázku na levé straně už bude patrno proč levotočivé vinutí a jakou funci tam má "Gans".

    https://www.thenewenergyindustry.com/magrav-technology-cd-version-01/

    Pokud si pak kliknete v pravé části na výraz "Gans" dočtete se spoustu zajímavých informací. Jako například, že koatování louhem, vytvoří na povrchu vodiče supravodivou vrstvu a např. přístroj na detekci diamantů detekuje diamant. Počtou si i neangličtináři, pokud si vloží odkaz do překladače, kupodivu to překladač nezprasí. Taky se na odkazu dočtete jak vznikl Výraz "Gans", výraz má ještě další aspekt, ale ty info jsou rozcourané všade tade a s tím už Vám nebudu zatěžovat hlavu. Jen napíšu, že se uvádí taky jako "Grain of Salt - zrnko soli" a oni to soli jsou, po jejich aktivaci ionizací, vytvářejí levotočivé pole.

    Při výrobě "Gans" bych se klonil k uvedeným postupům. Zkoukl sem video, kdy borcoj se to zdálo pomalé a tak tam prdnul 1,5V článek, ale měl to znečištěné do zelena, to znamená přítomnost dalších prvků a jejich sloučenin. Mělo by to být bílé jako kuch. sůl. Jo, a ještě při výrobě "Gans" používejte destilku a opravdu přírodní mořskou sůl. Mořskou sůl sem sehnal unás ve zdravé výživě s přirozeným výskytem jódu za 25Kč 0,5kg, bez přídavků čehokoli. Prodávají i se zvýšeným jódem.

    Prodnešek vše.

    Df

    OdpovědětVymazat
  23. Jsem rád že jsem narazil na tento blog, protože angličtina není má nejsilnější stránka. Děkuji za něj. Duchovní a alternativní technické informace sleduji asi 15let. Kdysi jsem byl i členem fora energie u pramene i s osobními kontakty na některé členy. Zkusím vyrobit tužku na léčení a spirálu na koloid, protože vím k čemu jsou tyto vynálezy dobré. (zatím koloid dělám proudem klasické fyziky)Jsem technik se slušnou elektro laboratoří. Ten úvod píšu abych nebyl brán jako popírač který nic neví jen pro to, že položím otázku: K čemu je zařízení MAGRAV POWER dobré? Nikde jsem informaci k čemu to slouží a jaké to má výkony nenašel. Jen info že jde o plazmové zařízení. Nic víc. Zapojené je to jen jako průchozí přístroj na kterém je na výstupu udáván stejný výkon jako příkon na vstupu. Takže jako zdroj pro napájení spotřebičů to neslouží. Možná může sloužit, ale nikde jsem na takovou informaci nenarazil. Z prezentovaných informací to spíš jen nějak pozitivně upravuje procházející elektrickou energii. Ale nenarazil jsem na informaci k čemu je to dobré. Sníží to spotřebu přístrojů? O kolik%? O 5%?, o 40%?, nebo o 80%?. Nebo to jen zlepšuje pocit z provozu elektroinstalace? Velmi mne to zajímá pokud by to šlo použít jako zdroj energie. Děkuji za odpověď. Luděk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Luděk
      Je to na snížení spotřeby,až to prostudujete, s účiníkem fí to nemá nic společného,jak poukazují rádoby elektrikáři, lepší informace http://www.keshefoundation.org/technology

      Vymazat
  24. Díky za odpověď, je mi jasné že s účiníkem to nesouvisí. Snižovat spotřebu jde o mnoho procent i vylepšováním klasické technologie. Například mám vymyšlený dům se zastavěnou plochou 150m2 ve dvou patrech kde mne na vytápění v silném mrazu bude stačit 200W příkon ze sítě. A to bez použití solárních panelů. Klasické fyzice dobře rozumím, takže je to pro mne jistá cesta pokud jde jen o úspory. Generátor VE mne zajímá jen od takové účinnosti, kdy je šance na autonomní provoz, například s elektromotorem a alternátorem na společné hřídeli. Účinnost jen 115% na to nestačí. To stačí jen jako důkaz že VE existuje, a ten moc nepotřebuji. Vím že existuje, a hledám vhodné zařízení většího výkonu. Na druhou stranu chápu že to v minulosti nebylo zveřejnitelné nikým, vzhledem k následkům. Víme jak dopadlo například Japonsko v 2011 když jen díky klasickým elektrárnám mělo tolik energie že hrozilo snížením spotřeby ropy. Ale doba se rychle mění. Letos už by to mohlo jít zveřejnit. Takže ví se jaké účinnosti dosahuje MAGRAV POWER? Luděk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj,

      taky sem sháněl po netu jaká je účinnost Magraf Power. Nějak sem nesehnal ani v písemné formě. Pak sem zkoukl video kde borec povídá, že si raděj na finále pozval elektrikáře. Borci připojili klešťák na vstup a další na výstup. Jako spotřebič byla připojena malá vrtačka, dle odhadu cca 350W (na ten výkon by to, ale už musel mít zajeté, tak nevím). Na vstupu bylo 0,6A a na výstupu odběr 0,95A. Pokusím se to video najít abych se mrknul jak velkou mají kouli "Gans" a jestli bude vidět její umístění. Ostatní videa se záběry na měřiče se buď leskly a nebo to bylo tak rychlé a mázlé v obou případech (příkon/výkon). My už jsme před takovýmto řešením. Zařízení bude tak dobré jaká bude jeho geometrie. Taky není úplně jasné v jakém poměru je "Gans" ZnO3 + FeO3 + CuO3. Zítra nebo v sobotu se o tom rozepíšu, mám hodně poznatků z výroby "Gans" a něco k tomu.

      Df

      Vymazat
  25. Myslím že elektronické měřáky a elektroměry na tento účel vhodné nebudou. Ten klešťák, pokud by to byl klasický mechanický s pasivním měřidlem by snad mohl něco naznačit. Systém má používat jiné spektrum elektrické energie o které nevíme jaké má vlastnosti. Takže nevidím důvod věřit kalibraci klasických měřících přístrojů. Objektivní by bylo měřit skutečný výkon nějakého zařízení napájeného přes Magraf. A to výkon převedený na jinou klasickou formu energie. Takže například rychlost ohřevu tepelně izolované nádoby vody, nebo otáčky x kroutící moment na výstupu elektromotoru. Pro někoho asi není jednoduché takovéto objektivní měření, ale jinak se nic objektivně neprokáže. Rozhodně nelze ani orientačně používat informaci na štítku spotřebičů. Takže když rozběhnu vrtačku na které je napsáno 200W, nebo rozsvítím žárovku na které je napsáno 200W, tak to neznamená že odebírám výkon 200W. Spotřeba většiny spotřebičů je velmi proměnlivá a závislá na provozních podmínkách.
    Luděk

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj DF,
    Práve takého človeka zháňam, ktorý by vedel poradiť z výrobou GANS
    Milan

    OdpovědětVymazat
  27. Dobrý deň volám sa Milan Macháč som z SVK som ženatý a mám 3 deti,
    Chcel by som sa spýtať kto by mi vedel poskytnúť podrobnejší návod na výrobu GANS

    Milan Macháč, Podolie 668 okr. NM, SVK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Oooo
      Výroba gansu je velice jednoduchá a dám Vám zde návod na výrobu dvou základních variant Gansu. Vezměte nějakou nádobu do které umístíte proti sobě dvě elektrody a to buď Cu - Fe a nebo druhou variantu Zn - Cu, Elektrody umístíte do nádoby a vlijete mořskou vodu, pokud nemáte, použijete vodu destilovanou a sůl kuchyňskou. Tyto elektrody pak mezi sebou propojíte vodičem, jako do zkratu. Za 24 hod. budete mít na dně onen Gans. Pokud nechcete tak dlouho čekat a chcete mít větší produkci, tak na plus zdroje o napětí 5V/max. 300mA připojíte Cu elektrodu a na - Fe, nebo Zn. Tak podle mých laboratorních zkoušek dosáhnete více a rychleji Gans. Po odpojení necháte ustát a vodu nad Gansem odlijete. Pak znovu nalijete destilku a zamícháte a necháte znovu odstát a přebytečnou vodu odlijete a na konci stříkačkou odsajete zbytek vody. Můžete i vysušit na teple. Směs dokud je ještě vlhká nanesete kam potřebujete. Můžete Gans smíchat i s trochou třeba zubní pasty a nanášet kam potřebujete.

      Vymazat
  28. Děkuji za jednoduchý a pochopitelný návod,Janeček

    OdpovědětVymazat
  29. Dobrý deň, a načo sú potom tie zdlhavé postupy z vyrobou hydroxidovej zmesy ?
    Netreba vytvoriť na kovových elektrôdach nano vrstvu?
    Má niekto skúsenosti z použitím ganns materiálov a ich vplyv na vlastnosti semien rastlín.
    Dakujem.
    Milan Macháč

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Oooo
      Gans na nanovrstvě zvětšuje účinek magnetického a gravitačního pole. Co se týká semen, zkuste namočit semena na 24 hodin do vodního roztoku s gansem a nebo zalévat zředěným roztokem sazenice i velké rostliny. Je toho tolik pozitivního i pro organismus lidský, tedy nejen pro rostliny, ale nebudu to zde rozepisovat, ať se bude mnoho lidí zlobit, ale tato technologie by pomohla mnohým lidem takovýn způsobem, že ho zde ani nebudu uvádět. Každý by si měl sám laborovat, zkoušet, pozorovat, ale výsledky by byly veřejností naopak dnes zneužity proti tomu , kdo informuje. Ten kdo chápe a je otevřený pochopí. Výnosnost je nejméně 40% vyšší a to už nemluvím o adaptaci třeba rostlin na výkyvy počasí a nebo extrémní sucha, kdy si rostlina touto technologií dokáže vodu doplnit sama z okolního vzduchu.

      Vymazat
  30. v autě to mam dva měsíce spotřeba klesá supr

    OdpovědětVymazat
  31. Zajimalo by me, zda zda je nutno dodrzer pomer zavitu gravitacni civky a magneticke civky 1:2 (v navodu 81z:162z). Na obr. "obvod civek slozeni a zapojeni do serie",neodpovida prumeru 50 pocet zavitu 81 ale 59.Pro pocet zavitu 81 vychazi prumer gravitacni smycky 61. Pak je ale vzdalenost mezi osou stredni a krajni smycky 30,5mm a vzdalenost mezi smyckami 20,5 (prumer spiraly 10).S laskou MISLA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele to si psal o těch cívkách před 4 lety, že nesedí počet závitů. Mně by zajímalo, jestli to zařízení už šlape jak má několik let.

      Vymazat
  32. Zdravím Vás upřímní hledači,
    ohledně Gans jen malou poznámečku: Každá elektrolýza do sebe dostává i to co se děje v okolí, je tím zabarvena, to znamená, že každý vytvoří jiný gans , i kdyby měl chemický vzorec stejný, to hlavní je osoba laboranta. Čiže někomu to slíbí a někomu míň, nebo vůbec nic. Nebuďte proto hned zklamaní v prvním kole. U mně je to teď takové, že se budu muset chcá nechcá ke Keshemu vrátit, protože to co mne potkalo si o to říká: Kamarádka byla už po třetí na hoře Kurama na Kjótu. To je hora kde bylo znovu objeveno umění léčby Reiki odkaz na to je zde :
    http://www.elvirafarkasova.cz/clanky/reiki/vznik-reiki.html
    kamarádka měla na téhoře velké vidění světla, ale to asi kde kdo. důležité je něco jiného : vyfotila symbol hory. Je to schema Kesheho generátoru. Fotku mám, ale nevím jak ji sem dostat.
    Žijte blaze.
    Karel

    OdpovědětVymazat
  33. Nějak nechápu jak mám udělat ty kondenzátory??? Můžete mi to někdo vysvětlit jako jak udělat Nano Coated CU cívku (počet závitů atd). A co přesně je Nano Coated CU drát? Díky za radu René

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.