čtvrtek 5. listopadu 2015

Cvičení NATO Trident Jucture-2015




Uvedené cvičení NATO bylo připraveno velmi pompézně. Zde máte záběry z Portugalských  médií, jak se USA mariňáci zhostili tohoto úkolu při výsadku bojové techniky na písečné pláži. Vznášedla se nedokázala dostat ani na břeh a tito zdatní bojovníci museli své džípy Humvee na druhý pokus vznášedel  tlačit svou vlastní silou v písku. Nepodařilo se jim ujet ani metr. Tato komedie by byla úspěšná při vysílání na Silvestra. Velmi pěkný kontrast nabubřelosti a falešné hrdosti, jak tito hrdinové korzovali po českých a slovenských silnicích, jenže boj se neodehrává na dálnicích, ale opravdu v přírodních podmínkách.Bylo by dobré, kdyby už raději nic nepředváděli.  Náhody neexistují, vše má svou posloupnost a důvod.


A zde záběry ze "cvičení" ruského letectva proti ISIL v Sýrii.Ruské letectvo zničilo obrněnou techniku bojovníků, vybavenou pritiletadlovými systémy, v syrské provincii Hamá, a také velitelské centrum s komunikačním uzlem velké bandidtské formace skupiny Džebhat an-Nusrá. Supervulkán v Yellowstone praská.
Začalo to, čeho se báli vědci z USA – super vulkán v národním parku spojených státu Yellowstone praskl. Vulkanologové to nenazývají jinak, než začátek apokalypsy, ale USA, ne celého světa, jak se nám média snaží namluvit. Vždyť dnes Indonésie je celá v plamenech od sopečné činnosti a média jsou ticho. Rozsah katastrofy je pro USA velmi nepříznivý: prasklina je více než 200 metrů dlouhá a 40 metrů široká. Věřím tomu, že Edgar Cayse viděl skutečnost, z čehož plyne jedna dobrá zpráva - svět nečeká atomová válka - a se vším ostatním si lidstvo nějak poradí. Jde pak jen už o to, co pak v USA vyleze z krytů(tkz. nadlidi), je třeba hned umlátit, aby náhodou opět nedošlo na Zemi k tomuto bodu, jaký způsobili dnes.

Čína se přidala k RF
Čína se právě připojila k letectvu Ruska a čínské letouny budou společně s Ruskem útočit na ISIS teroristy. Ve čtvrtek čínský Ministr zahraničí prohlásil v bezpečnostní radě OSN, že svět nemůže jen nečinně stát a přihlížet se založenýma rukama, ale musí se aktivně zapojit do řešeni krize v Sýrii. Včera Rusko prohlásilo, že vyšle 150 000 svých vojáků označených jako "dobrovolníci" - nejedná se ale o dobrovolníky, je to jen promyšlený tah proti  médiím západu obvinující Rusko. Tito vojáci jsou speciální jednotky, nálepka dobrovolníků jim byla dána z politických důvodů kvůli médiím, a tito vojáci mají útočit na ISIS.

USA láká migranty k sobě
Co se  Obamy týče, ten je opět vzteky bez sebe, že se mu nedaří plán islamizace Evropy a tak láká muslimy do USA. Na amerických webech se objevují články o jistých podnikatelích a politicích, kteří pro muslimy v USA nyní budují speciální tábory a obytné jednotky a domy. Před časem jsem  informoval, že Obama vyhlásil, že USA přijme 10 000 syrských uprchlíků. Ale nakonec vyšlo najevo, že tajně lobuje v senátu, aby se přijalo 100 000 muslimů do USA, což v amerických médiích vyvolalo obrovskou bouří a hněv. Jen ať to stihnou do akce Yellowstone.
Více zde: http://www.zahady-mysteria.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=507%3A2015-10-06-22-48-34&catid=7%3Apolitika-tajemstvi-a-konspirace&Itemid=9 

7 komentářů:

  1. Ako vidím, tak zmeny na Zemi sa stále viac a viac stupňujú, stále viac prírodných úkazov, aj konfliktov vo svete.Však prichádza koniec času Temných síl a Temní dobre vedia že sa im kráti čas a snažia sa náš vývoj zdržovať. Ale Slnko posiela k Zemi stále viac svetla a pre Temných to znamená odchod, na ktorý sa teším, pretože mi vadí ako trpí Zem, zvieratká a bytosti s dobrou dušou. A preto:

    Žiadam Silu o zničenie všetkého temného tu na Zemi.
    Žiadam Silu o zničenie všetkých nástrojov Satana tu na Zemi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Martin
      Žiadam Silu o zničenie všetkého temného tu na Zemi.
      Žiadam Silu o zničenie všetkých nástrojov Satana tu na Zemi.
      Kdo nechce použít slovo "zničit" nechť použije "odstranit"

      Vymazat
  2. Kto seje vietor, žne búrku...
    SILA Prírody - https://www.youtube.com/watch?v=SeIdoG0-E6A
    Leo

    OdpovědětVymazat
  3. Pamatuji,jak jsme na seníku EISNERKA ve Velkých Brdech to říjnové ráno 1971 slezli po žebříku dolu a byla jinovatka,kde jsme botami dělali šlepěje a kuličky zmrzlé vody odlétávaly stranou.Nádherný slunný den,jako je tento týden,jen tradiční teploty,minus pět a na slunci plus deset..Dnešní počasí mi nedává vubec duvod,jak se z pěkného počasí STÁDNĚ MAINSTSTRÉÉMOVĚ radovat...

    OdpovědětVymazat
  4. O výbuchu Yellowstone v usa se mi cca před 3týdny "zdálo ve dne" a vědomě jsem tuto akci podpořil také.

    Sílo znič všechno temné zde na Zemi !
    Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi !

    OdpovědětVymazat
  5. http://82.221.129.208/ifyouareinamericayouprobablycantseethisa3.html

    OdpovědětVymazat
  6. https://youtu.be/HKAT_FxOOLQ

    Rudo Vaský..

    Je potreba KONAŤ!

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.