čtvrtek 4. září 2014

Párové Duše


Toto téma je často dnes prodiskutováváno na různých stránkách a je často napsáno z hlubokého přesvědčení pisatele a nebo někdy i jako zprostředkovatelsky, všeobecný název Twin Flame.  Obě pohlaví na tomto světě zde se někdy ocitají v situaci, kdy se setkají se svou druhou duchovní polovičkou a od tohoto okamžiku už nikdy není nic, tak jak bylo.
Ano, Twin Flame, druhá polovina naší Duše je samozřejmě sama každá kompletní, ale při spojení, nebo setkání vzniká něco víc.
Jednou, pokud po sobě obě Duše intenzívně touží, přijde chvíle, kdy se opravdu setkají za pomoci Univerza(Síly), aby spolu vytvořili nádhernou symbiozu. 

Toto spojení bývá úžasné, plné síly, jež vyzařuje do okolí a okolní tmu současně provokují a prosvětlují, energií vášně atd. ale hlavně velkým duchovním potenciálem. Toto spojení vyžaduje na hmotné úrovni uvědomění, vyrovnávání rozdílných potenciálů a splynutí mužské i ženské stránky a současně obrovsky pozdvihuje jak individualitu, tak i společné vědomí. Někde jsem četl, že setkání těchto dvou Duší bývá v posledním životě na Zemi, aby mohli spolu konečně vzestoupit.


Obyčejně se toto setkání stane dvěma dost vyvinutým duším. Když se tyto duše nakonec setkají, spustí se proces, který bývá velkou výzvou a může někdy narušit i jejich životy způsobem, který si ani ve snu nedovedli představit.
Staré kultury, jako Slované, prokazovaly tomuto aktu velké porozumění a podporovala proces otevření se tomuto potenciálu, protože to mělo velmi kladný vliv na jejich bezprostřední okolí – rod. V naší společnosti se spojení dvou párových duší považuje spíše za nebezpečné a proto na veřejnosti dávané jako nemožné, protože potenciál tohoto spojení je pro tmu v dnešní době zlé a destruktivní, vyzařující do okolí a tím i velmi silně působí.
Jeden a nebo druhý z párových duší může začít pociťovat, že už je toho na něj moc a někdy se i stáhne a vrátí se k původnímu životu – nějak to probruslit, bez okolního ovlivňování, jež jim Síla dala. Nejlepší je, když obě duše spolu odhodlaně bojují s okolím s velkou vírou a odhodlaností měnit tak pozitivně své okolí a Zemi. Vždy se toto setkání zrodilo z původní Lásky k sobě a Univerzu. Úroveň obtížnosti života i bolesti se často ze začátku velmi stupňuje, jelikož současná Tma pracuje na zničení světla a je jejich lekcí pro schopnost vše ustát svým uvědoměním, co se vlastně děje.
Psalo se, že je setkání dvou párových duší ojedinělé, ale v současné době tento fenomén zažívá více lidí. Je to nevyhnutelný efekt současného stoupajícího si uvědomění v této evoluci Země. Je to primární účel pro nastávající dobu, kdy se spřízněné duše setkávají častěji. Při jejich spojení se totiž vytváří velmi ohromná energie, která neslouží jen pro ně, ale pomáhá všemu kladnému – dobrému. Univerzum řídí tento duchovní potenciál a tak se projevuje přes toto spojení dvou Duší. Je to velmi účinná a rychlá pomoc pro projev vědomí i celé Země.
Posvátným tajemstvím těchto dvou párových Duší je vždy vnímání vzájemných pocitů, myšlenek, vzájemná přitažlivost i na úrovni duše a ducha.
To, že víte, že jste oba párové duše ještě neznamená záruku, že jeden z vás budete schopni ustát okolní tlak Tmy, protože tento vztah vždy funguje jako katalyzátor událostí a duchovního vývoje jednoho z páru a nebo obou. Když se tyto párové Duše setkají, cítí se jako DOMA, jako by se znali už dávno, čtou si myšlenky, telepaticky jsou často spojeni a jejich komunikace je podporována a optimalizována, někdy i komicky. Je to příležitost zažít a vyjádřit k sobě lásku a přitažlivost, nehledě na okolí. V tomto vztahu je neustále testována duchovní, emocionální, mentální a též i fyzická stránka. Pokud u jednoho z nich nastane i malý pokus o manipulaci, ihned toto druhá strana vycítí a upozorní na ni a zastaví ji.
Ne každému je dopřáno se setkat se svou párovou Duší, je to dáno úrovní vývoje a poznání v tomto životě, ale kdo se dopracoval až sem, je to pro oba velká věc a hlavně pro Zemi v nadcházející době, je to možnost sloužit i něčemu velkému za podpory Univerza.

13 komentářů:

  1. vynikající článek, děkujeme

    offtopic
    Možná jste slyšeli o kvantovém počítači (d-w.a.ve), na světě jich je údajně jen pár, jeden z nich vlastní k velikému překvapení go.-gle (kdo oni vlastně jsou, vývoj robotů, ty drony..?).. Druhý snad N..a-sa.., pak snad nějaké zbrojní firmy, atd. Martrix jak vyšitej .)
    Od chvíle, kdy jsou tyto stroje v akci, není možné již spolehllivě zašifrovát žádný soubor na internetu, mašina prý zvládne prolomit každé heslo. Rychlost? Prý nepopsatelná. Jiná technologie.
    tu se něco píše..

    https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=cs&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.cz&sl=auto&tl=cs&u=http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/09/05/google-holt-sich-experten-fuer-quanten-computer/&usg=ALkJrhgdKDgYnn2XpWI8ka-qMePiqQX50g

    OdpovědětVymazat
  2. Moc poučné.
    Zase jsem někde četla,že většinou je to tak,že jsou dvě Duše patřící k sobě,jen ty dvě(neplést se spřízněnými Dušemi,těch může být i více a pak si spolu krásně žijou a velice si rozumí) patří konkrétně k sobě a tvoří harmonický celek.A jen ve vyjímečných případech existuje rozdělená JEDNA DUŠE na dvě části,to už potom musí být facha se najít,řekla bych.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ter fry
      Univerzum jako tvůrce stvořil Duši a na nejvyšším postu všech světů je to vždy jedna Duše, obsahující v podstatě vždy dvě polarity a až např. při inkarnaci do tohoto světa je rozdělena na dvě části, jo, je to facha, řekl bych však velké chtění těchto dvou polarit se k sobě dostat a pak se to většinou za pomoci Síly podaří.

      Vymazat
  3. Zajímavé. Po včerejší totál shořelé zásuvce blízko vany, a teď právě divně smazaném
    rozepsaném textu tu v komentářích (prej je vyžadováno přihlášení, ale člověk je přihlášen ?? :-), tk asi každý okamžik popřemýšlí, zda, a co a jak napsat.
    Omluvte prosím mou roztržitost.
    Kdysi se mi zdál sen že volání toho druhého "já", snad Párové duše chcete-li - což nevím, je velice silné, a že téměř nic z tehdejšího života daného člověka nemože zastavit, aby byla ta "změna
    " provedena, a to i když je to porůznu vyčítáno a zrazováno známými, rodiči, člověk je v tu
    chvíli i veřejně odsuzován snad všemi..
    Pocity v tu chvili mohou bejt víc než zvláštní. Ono ukončit "slibnou" práci, zároveň
    odmítnout nečekaný kariérní postup a pak i stěhovat slušnou dálku bez příprav asi není úplně
    každodenní rozhodnutí. Asi na to musí bejt i "nátura". A je dost možný že těm lidem, kteří
    oba museli opustit mnoho z jejich tehdejšího světa pro to, aby se kdy vůbec setkali, a pak ty
    klacky pod nohy... přesto jim to však přišlo zcela samozřejmý, jasný, přímo nutný, cítili,
    věděli a jednali jako by to bylo snad jediné možné řešení.. Těžko mluvit.
    V tom snu bylo pokud dobře pamatuju dále znázorněno, že všichni lidé mohou komunikovat jinak než těmi směšnými zařízeními co nosej nyní skoro každý u sebe. Komunikovat VŠICHNI SE VŠEMI, asi. Snad telepatie, kdoví? Dále zaznělo přesvědčení, že to funguje naprosto dokonale, stále to zesiluje, až neuvěřitelně. Může se často přihodit, že jeden z nich při chůzi někam jakoby automaticky změní směr a namíří kroky k tomu obchůdku kde koupí to či ono, pak až po chvíli dojde ta sms s prosbou o zakoupení tohoto.. úsměv.
    Dokonce se pak v tom snu vynořily již asi dávné vzpomínky na dětství, kdy tehdy bylo možno vidět situace, či "filmy" různých lidí ještě než se stanou, ale při pokusech některým věcem zabránit (u nepříjemných situací) bylo zjištěno že to prostě nelze...(!) stalo se to totiž "jinde či jindy" a přitom stejně.. A pak ty následný osobní výčitky způsobily blok v tomto na řadu let, na čas to usnulo jak šípková růže..
    Zvláštní, ale je to venku. Promiňte za špatnou srozumitelnost. Když to teď tak čtu říkám si, ještě že to byl jenom sen, kdoví jaký by tohle mohlo mít pokračování.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Změna je přeci život a je škoda,že lidi jsou zaseklý až hrůza a změny nemaj rádi,protože tím ztrácí svou domnělou jakoby jistotu.Ale co je jistý?Jedině že umřeme,hihi.
      Jinak moc zajímavý čtení,nojo.

      Vymazat
    2. Tato setkání vždy zařídila a umožnila Síla Univerza a je pak nutné se spoléhat na ni, ona to pak dokáže dovést až do konce. Lidské přemýšlení a úvahy jsou v tomto případě jen na škodu, Síla dá vždy ten správný směr v životních okolnostech, prostě v pravou chvíli.

      Vymazat
  4. Ano Ter, nelze si toho nevšimnout. Lidi se obv. bojej všeho neznámýho (že by smrt? :) a taky cejtím že ta jedna strana to velmi dobře ví a využívá toho, ale odbočil jsem. Naučit se přijímat změny ať takový či makový byla jedna z lekcí. A když některý, hlavně ty obzvlášť vypečený nebyly přijaty, tak zvesela opáčko, a větší grády. A čeká to jednoho každýho. Buď zkusí vzdorovat, anebo to přijmout a pak jet na Vlně. A že je to jízda! Četl jsem dokonce že někdo musí projít dokonce i víc životů než.. kdoví.

    OdpovědětVymazat
  5. Souhlas beze slov, Iv. I když to byl jen sen, ty pocity byly chvílema neuvěřitelný. A taky ten zažitej rozdíl vnímání světa, dřív spíš rozum a pak už spíš vnitřní hlas. A lze to snad i zkamarádit, prý? :)
    Je taky dost možný, že dnes asi jen nemnoho lidí dovede sdělit různé Znalosti.. Ony se ale nikam neztratily, ony byly a jsou pořád, ale zdá se že pro každýho hledajícího je všude jen ždibec, no ještě že pak baví puzzle. Vše co je, už bylo, možná i z toho lze trochu vyjít.

    OdpovědětVymazat
  6. Je krásné, když najdete tenhle článek jako takové "potvrzení" toho, co jste den před tím probírali s Ní ... děkuji :) Krásně jste popsal to, co se mnohým (i mně) děje a skoro nestačí zírat - v tom dobrém slova smyslu. A jen dodám - tma nezvítězí! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Zdravím, vím že ta "druhá" polovička existuje, občas jí vídávám ve snu, nebo když se zaměřím na srdce tak vím že tu je. Nedávno jsem měl sen, chodila kolem mě "vědma", nejdříve se ptala kdo jsem, pak mi začala číst myšlenky, řekla, neboj, dočkáš se.

    OdpovědětVymazat
  8. Není to vůbec jednoduché. Od počátku co jsme se setkali, oba víme, že spojením nás obou máme velkou zbraň proti temnotě. Temné síly dělají vše proto, aby nás PÁROVÉ DUŠE rozdělili. Dějí se nám divné věci a situace. Jenom MY DVA však víme, odkud vítr vane. BOHU ŽEL i takovou zkouškou procházíme, jako je věřit jeden druhému. Vím, že se vše zlomí, ale proč si to více uvědomuji JÁ, než má druhá polovička. Je mi líto, že marníme tak drahocenný čas řešením naprostých banalit. Je mi smutno, že o mém osudu rozhoduje i ten druhý. Přitom je to jednoduché tak jako počty, že 1+1 jsou 2. A život tady je tak krátký....tak proč marnit čas.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář ze života, o to cennější i pro ostatní. Máte pravdu, ale pokud mohu pomoci zmírnit tu "horskou dráhu", nechte si udělat opravdový a kvalitní horoskop. Soustřeďte se na své negativní aspekty a hlavně partnera. Tam máte klíč, v negativitách a pak si spolu sedněte a proberte tyto aspekty, otevře se Vám celá záležitost jak na dlani a zmírníte eventuelní hrany a bude Vám líp v cestě.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.