neděle 15. června 2014

Ukrajina, hop na špek

Různé souvislosti s různými takzvanými revolucemi podle propracovaného scénáře. Lidem nikdy žádná revoluce nic nepřinesla, jen těm, co ji iniciovali ve svůj prospěch, ostatní na to jen doplácí a krutě. Na Ukrajině skočili také na špek, Venezuela se nedala.

5 komentářů:

  1. zajímavé bude,až Gazprom zavře ventily sem,aby zabránila veksl parazitum na Ukrajina krást plyn.Konečně DEFINITIVNĚ odstoupíme od trouby a začneme konečně se syrovou pící,jak se k tomu prsíme již pár let...

    OdpovědětVymazat
  2. Pravda řečená v přímém přenosu televize Ukrajiny. Tomu se říká přímý zásah.

    http://www.czechfreepress.cz/uvadime-videa/sok-pro-ukrajince-pravda-v-primem-prenosu.html

    OdpovědětVymazat
  3. Ako sa to píše v Evanjeliu podľa Matúša - 24. kapitola: "6Počujete o vojnách a zvesti o bojoch; hľaďte, aby ste sa nestrachovali. Lebo to musí byť, ale to ešte nie je koniec. 7Lebo povstane národ proti národu a kráľovstvo proti kráľovstvu, bude hlad [a mor] a miestami zemetrasenia. 8A všetko toto je počiatok bolestí. "

    Všetko to speje k jednému pevnému bodu, k Veľkej očiste Zeme, kde všetko nepravé a temné bude raz a navždy odstránené aj z tejto planéty, aby konečne aj tu, na planéte Zem zavládol mier a pokoj, aby žitie aj tu sa viedlo, už len podľa zákonov Boha, lebo len také žitie prináša ľudom mier, lásku, slobodu a pokoj...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No Belásku,
      počujeme o vojnách a bojoch a většina lidí se fakt nestrachuje, tedy zřejmě plní to, co je ve čtyřech vybranejch evangeliích požadováno, ne? A ti, co ta evangelia vybrali jásaj! Protože to je jejich návod a program s kterým jsi se člověče zřejmě smířil, co?
      Je ovšem v ev. sv. Jana -10 kap, verš 34, místečko (pro mne mimochodem jedno z mála evangelijních sdělení, který nepotřebuje výklad) kde stojí, I VY JSTE BOHOVÉ. Kde zřejmě cenzoři zaváhali, či měli strach dotknouti se božstva, či univerza a tak to nevymázli.
      Jak Ti Belásku ladí možnosti Boha, tedy potenciálně každýho z nás s tím předem poraženeckým konstatováním Matúša - 24 kap.? Vidíš ty obrovský a zmatený rozpory v rádoby sv. knihách?
      Jen se klíďo-píďo spoléhejte na to, že to za nás Bohy vyřeší nějakej tento, třeba někým delegovanej a jimi manipulovanej super-bůžek. Co třeba takovej okřídlenej Superman z Hollywoodu? A klíďo v pohodě Belásku doufejte, že to ON dokonce udělá s láskou a pro naši svobodu. Copak jste tu besedu Starikova a jeho informace vůbec neposlouchal?
      Nejsme tady "náhodou" od toho, abychom přesně v intencích našeho cenzory přehlídnutýho božství ... udělali tohle my sami? Tedy my Bohové? Matěj

      Vymazat
    2. Ještě Belásku, odpovídám na Váš druhej odstaveček.
      Když jenom zběžně nakouknete i do historie oficiální historie, tak je tam v dlouhým sledu oslavováno a nadšeně popisováno co? Já tam vidím hlavně války, mordy a zlodějnu ve velkým, tedy ukradená území slabším, atd.! A nebe se dotýkající odírání obyčejných, poracujících lidí, co ty duchovní i hmotný hodnoty vytvářej.
      Ale je velmi pozoruhodej systém jejich rozdělování!!! Protože těm, co je vytvářej je z nich přidělováno pouhý promile vyhozený, schnilý flákoty. A pokud budete mít možnost nahlídnout do skutečný, mimo-učebnicový historie ... stojící mimo projekt Skaligera a Petávia, kterej se od 18.st. vyučuje na školách, jako dějepis, tak Vás ta zrůdnost dějů naprosto ohromí.
      Systémem vytvořenej model boha je přesně v intencích toho, že ON nakonec vymete a zařídí, aby všechno temno a nepravost bylo odstraněno! Opět pro nás velmi POHODLNÁ TECHNOLOGIE, jako ostatně většina technologií, který bezhlavě a nadšeně konzumujem. Ale ten systém NIC ne-pojmenovává a ne-určuje. Výklad totiž podávají jeho sluhové, tedy kněží, vykladači, vládci, finančníci, politici, právníci, atd.!
      Představte si ... k čemu jsou ty tisíce zašmodrchanejch zákonů, paragrafů, norem a vyhlášek, který jsou jenom proto, aby jim nebylo rozuměno. A největším paradoxem je to, čímž se systém naprosto zbavuje zodpovědnosti za toto dění ... tedy ten blábol o tom, že neznalost zákona nikoho n e o m l o u v á ! Jsou tu ovšem vyjímky, jako např. pro právníky a vrcholový stupínky mocenský pyramidy, a taky pro ty, co jsem uváděl o odstaveček vejš.
      A přitom jsou z dávnejch dob známý velmi jednoduchý návody, jakými jsou např. DESATERO, či TOLTÉCKÝ DOHODY, atd.! Kde je velmi jednoduše a zřejmě i pro blbce, jako jsem já popsáno to, co je dovoleno a CO UŽ NE!
      A my obyčejní lidé, zároveň však bohové pouze jen zmateně přihlížíme. Tedy je vidno, že k božství nám zbývá ještě dost dlouhá štreka. Matěj

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.