čtvrtek 10. dubna 2014

Rusko za Putina



Protože dnes je trend pomlouvat vždy toho, kdo nejde přikázaným směrem západní aliance a má svou národní hrdost, dostal se mně do rukou soupis všeho toho, co největší rival západu – Putin, zakázal. Kdyby z toho byla jen polovina pravdy, tak Putin má rozhodně více rozumu, než si všichni myslíme. Je to velmi zajímavé.














-       Zakázali agenturám práce zaměstnávat. Mohou jen práci zprostředkovávat.

-       Zakázali vrcholným představitelům státu a funkcionářům (včetně soudců, úředníků...) vlastnit účty v cizině a cenné papíry v cizině.

-       Vypakovali ze země všechny "neziskovky", napojené na cizí zdroje (třeba Sorose). Zakázali mise OBSE. Posvítili si na cizí "lidskoprávní" organizace.

-       Zakázali geneticky upravené potraviny.

-       Zakázali všechny herny v celém Rusku a hazard (tím v Rusku zavřely kohouty  gruzínské mafii).

-       Zakázali oligarchům vměšovat se do politiky.

-       Zakázali adopci ruských dětí americkým párům (po zkušenostech).

-       Zakázali vyvražďování tuleních mláďat a nato i obchod s tuleními  kožešinami.

-       Mají snahu zestátnit základní státní zdroje. Tlačí soukromé ropné producenty k prodeji svých podílů státu. (S tím souvisí i onen zákaz oligarchů vměšovat se do politiky.

-       Omezují jejich moc.)

-       Na rozdíl od ostatních zemí Rusko vždy ihned reaguje na ohrožení Rusů.

-       Zakázali například dovoz radioaktivních aut z Japonska.

-       Dočasně zakázali dovoz mléčných produktů z Litvy, tvrdého alkoholu z Česka, drůbeže z Česka (byl tu mor), masa z EU a USA, zeleninu a brambory z EU... Vždy šlo o nějakou nemoc nebo hrozící otravu. V roce 2010 naopak dočasně zastavili ruský vývoz pšenice kvůli suchu, aby zajistili soběstačnost Ruska.

-      Momentálně vyvíjejí spolu s Čínou internet, nezávislý na USA, Putin chce udělat z rublu nezávislou měnu na západních spekulantech a bankéřích a podloženou zlatem.



Jestli se někomu zdá, že něco z toho je špatně pro obyvatele tohoto státu, tak je vidět, že špatně děláme tady.



Od People´s Peace Price

V roce 2012 polekalo Rusko NATO svou vojenskou technickou převahou, co musí mít vyvinuto dnes v roce 2014..............?

8 komentářů:

  1. kdo si to prožije,zjistí,že to funguje http://aliastro.blog.cz/1404/mistr-hilarion-6-4-13-4-2014

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kdopak je Vincent Bridges a jak muže ovlivnit politiku?http://www.cestyksobe.cz/jan-kroca-ceska-republika-je-plna-tajemstvi-ad3604/

      Vymazat
  2. http://www.vladimir-koliandr.cz/genialni-objev-rusove-meni-dna-slovy-a-laserem/

    OdpovědětVymazat
  3. Jo,
    konečně je tu možná POLITIK, jakej tu snad ani nikdy nebyl. A věřte, že se mi to neříká lehce, protože naše zkušenosti z SSSR nebyly zrovna " kór moc dobrý". Kéž by ty změny člověk Putin fakt myslel vážně. A pokud jo, ať mu v tom píchnou všechny svatý, tedy duchovní i fyzický síly dobra. A samozřejmě i MY se musíme pokusit vytvořit pro jeho podporu příznivej overmind. A kéž by se Vanga ve svým posledním proroctvím z r. 1976 trefila. A přišla opět doba Velký Rassenie. Matěj

    OdpovědětVymazat
  4. Irituje mě vývojový stupen ignorantu,kteří jsou pořád někde zamrzlí v letech 1968...Zeman..myš,která řvala..jako v tom filmu..Nebo Štětina a spousta dalších..Sám jsem si vychutnal osobně invazi,Rozhlas,hořící tank i hořící Hajnovku...a šlo mi o kejhák,v noci s střílelo po všem,co se hnulo venku..zejména první týden 20-27 srpna 1968.Shrnuji,Rusko čeká velký DUCHOVNÍ vzestup,který bude příkladem pro celý svět..

    OdpovědětVymazat
  5. A taky musím připomenout,
    že mě moc těší mít politika, kterej jedinej z celý EU, má všech pět pohromadě a už několikrát se zastal jak Putina, tak i Ruska. A taky bych chtěl připomenout, že byl i jediným českým potentátem, kterej nás dlouho držel na co nejdelší distanc od EU, klimatickýho blbnutí a čachru s jeho odpustky. Což byly hlavní důvody jeho nepopularity. I když vždy byla prezentována úplně jinak. Udělal sice pár pitomostí, ale kdo z nás ne? Pro mně je totiž Klaus jedinej člověk od sametu, kterej má právo si říkat Politik. A má znovu dost odvahy na to, aby to znovu potvrdil něčím, co jde proti mínění většiny našich elit a rovněž i davů. Ten člověk má oproti zbytku elity i to, co jim chybí, tedy svědomí. Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasím a dodávám,že každý tvor je tady,aby se vyvíjel a měnil své VNITŘNÍ názory. Přikládám dva odkazy,jeden byl kvuli politické NEKOREKNOSTI vysílán jen jednou,nebo dvakrát,viz http://uloz.to/xhbLizTk/jablonsky-ceske-hlasovani-vob a zde http://hledani.gnosis.cz/vyvoj-sveta-pod-nasimi-vlivy-deti/

      Vymazat
    2. Největší legrace, ale spíše k pláči, je jev, dnešní většinové zmanipulované populace a nejhorší jsou ti, kteří jsou přímo nenávistní. Okamžitě nastupuje osočování dle jistých pravidel jako "Propaganda" atd a přitom si ani neuvědomují, že zde jsou vyvážené informace z celého světa, ale jak se něco objeví o východu, jsme málem "Rudí" i na sedince. I z toho jde vidět, jak někteří podlehli falešné iluzi, kam naše Slovanská hrdost došla a kdo není hrdý na svou příslušnost, nikam nepatří a bude ztracen - to už je ale zase o energiích národních egregorů, ale to zde nebudu rozebírat.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.