neděle 20. dubna 2014

Quantum Energy Generátor


 
Tento prototyp je vytvořen dle Teslova patentu. Veškerá dokumentace byla zveřejněna na Netu 30.3.2014

Výroba generátoru vyžaduje dobré technické znalosti a hlavně přesnost. Informace a dokumentace na výrobu jsou záměrně šířeny volně, celému světu. Stavba prototypu QEG byla dotována více než 600 lidmi. Plány, instrukce na stavbu a uživatelský manuál byly poskytnuty veřejnosti v březnu 2014. Výroba a distribuce QEG bude zahájena prostřednictvím Nezávislých místních výrobních jednotek ve více než 20 zemích. 

V celém světě se konečně rozjely jednotlivé skupiny pro rozšíření této Teslovi technologie a v České republice se spojila skupina lidí pro realizaci replikace OEG  na této adrese: http://czechqeg.wordpress.com/

Zde se začíná formovat skupina lidí, jenž  pracuje na prototypu a přepisu do češtiny celé dokumentace a jsou vítáni všichni ti, kteří jsou ochotni pomoci při realizaci v České republice. Na Taiwanu se již zpustila výroba tohoto přístroje a rozšiřuje se dál do skupin v jednotlivých státech a to tak, aby nebyla Kabala schopna již tyto technologie ztopit. 
Vytvořila se rovněž celosvětová skupina s názvem COBRA dne 8.4.2014, jejíž původní název byl Hnutí Odporu proti Temnářům a prospěchářům dnešního systému, založeném na petrodolaru. 
Nedráždit

Nyní východní aliance pracuje již s plným nasazením, aby konec petrodolaru urychlila. Východní Aliance nehodlá stavět nový přicházející finanční systém na nějaké ropě, ale chce ho vrátit na zlatý standard. Jsme opravdu na prahu nové doby, obrovských změn.



Funkce OEG pracuje se startovacím zdrojem, jenž uvede do pohybu rotor jádra generátoru. Konfigurace oscilátorů v jádru generátoru vyvolá rezonanci a jakmile je jí dosaženo, získáváme v původním prototypu až 10kW. Proud je usměrněn pro pohon motoru, který roztáčí rotor generátoru. Pak je možno odpojit pomocné napětí, protože generátor již pracuje soběstačně i s nadbytkem.

James M. Robitaille, konstruktér zařízení to popisuje takto:

Životnost přístroje je omezena pouze několika nahraditelnými komponenty, jako ložiska, klínové řemeny a kondenzátory. Základní přístroj by měl fungovat bez problémů s minimální údržbou tak dlouho jako jakýkoli kvalitní elektromechanický přístroj, například kvalitní pračka či lednička. Z důvodu spolehlivosti jsou použity vysoce kvalitní komponenty. QEG není složitý přístroj (stejně jako ostatní Teslova zařízení), a pracuje v harmonii s přírodními zákony, nikoli jako energií plýtvající symetrické motory a generátory užívané v současném běžném průmyslu. Jak nejlépe pochopit funkční princip QEG? Můžeme si ho představit jako vysoce výkonný samorezonanční oscilátor (kterému se říkávalo multivibrátor), adaptovaný na přeměnu vysokonapěťových pulsů (15 až 25kV) na výstup střídavého proudu až 120A. V současné terminologii střídavého proudu by to byl typ resonančního přístroje. Obvody, které vytvářejí vysokou energii v tomto přístroji, jsou založeny na existující, ale málo využívané konfiguraci oscilátorů, avšak „kvantová“ část designu záleží na tom, jak je generátor nastartován. Konvenční alternátory (generátory střídavého proudu) mají obvykle zařízení zvané „budící vinutí“. Toto vinutí je obvykle menší oddělený vinutý rotor, který poskytuje střídavé volty, ty jsou usměrněny a využity k pohonu cívek generátoru. V QEG není žádná obvyklá vnější budící cívka, ani žádné rotorové vinutí. Při pohledu na diagram proudu není ani zjevné, odkud přichází vstupní proud zahajující rezonanci, a to je klíčem: budící cívka QEG je vně generátoru, a budící signál je veden kvantovým polem (bodem nula) do jádra generátoru, kde zahájí oscilaci. Jakmile se přístroj vybudí na rezonanční frekvenci, pohání se již dále sám. 

OEG patří všemu lidstvu. Schéma a další detaily zde nebudu uvádět, protože na české  skupině http://czechqeg.wordpress.com/   máte vše a navíc se můžete dobrovolně i podílet na jeho realizaci. 
Aktualizace 21.4.2014 - zde překlad Teslova patentu v SK: http://www.qeg.sk/dokumentacia/manual_qeg-user-manual-3-25-14SK.pdf

9 komentářů:

  1. v dobrém blahopřeju, hodně štěstí
    už tahám a koumám )

    OdpovědětVymazat
  2. Omlouvám se,
    že jako technickej analfabet budu zřejmě psát trochu mimo téma. Ale v článku jsem si všiml zmínky, že jakási "východní aliance" začala rovněž realizovat konec petrodolaru? Jenomže tenhle plán už na konci minulýho století začal provádět a realizovat tým Rothschild, Rockefeller, Windsor, tedy Horova lóže s tichým přispěním Vatikánu a jeho bitcoinu, když přestěhovali zlatý zásoby Windsorů a zednářů Skotskýho ritu do centrální banky Číny. Jedná se o tisíce tun a je tam většina západního zlata a třpytivejch kamínků. Tihle světový, FINANČNÍ HRÁČI (jak je nazývá Putinův poradce Děvjatov) se tímto přechodem zpět na zlato chtěj zbavit závazků, který si nadrobili od r.1971, od kdy petrouš funguje. Takže z tohoto hlediska příliš nedoufejte v nějakou pozitivní změnu. Navíc k zahlazení všech stop, je potřeba velký koště, tedy světovou válku, která by ovšem neměla ničit "důležitý věci"? Ale pouze věřitele, kterými jsme vážení, my všichni "obyčejní lidé" .
    V tomhle plánu je zahrnuto, a má existovat sedm ekonomickejch zón z nich jedna bude zónou ruského rublu. Finanční toky mezi zónami budou kontrolovat ti výše uvedení.
    Tohle není z mý hlavy, ale z hlavy možná jednoho z nejchytřejších a nejvzdělanějších lidí. A pokud se na tom tihle všichni, včetně Putina, Velkýho draka a Chazarů dohodli, protože tohle se dá udělat pouze a jenom v celosvětovým měřítku, tak nás obyčejný lidi fakt nic-moc nečeká! Tedy vlastně jo, New World Order. Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A proto se na ně musíme vykašlat a začít tvrdě makat na naší nezávislosti, třeba prostřednictvím takovýchhle zařízení ;)

      Vymazat
    2. To máš Jene pravdu!
      Ale co já, kterej si umí vyrobit, tak akorát řeznou ránu nožem, či kladivem bouli. Z čehož mi vychází na nejvejš studium řezničiny a poklepu na-dutejch hlav. Matěj

      Vymazat
  3. takový cudný letecký výlet...ale mě zvedl náramně náladu http://www.bezpolitickekorektnosti.cz/?p=22856

    OdpovědětVymazat
  4. After that experience I decided the time had come to look into backup power generators.
    You may use them to produce more energy than you take in making money by selling it in your
    utility company. Another positive side of using the generator is its chance
    to power itself.

    OdpovědětVymazat
  5. So many people have abandoned wasting other resources like natural gases
    but alternatively they change to electric heaters, electric stoves, to
    ensure all things in the house is not dependent of
    electricity. You are able to use them to produce more energy than you eat to make
    money by selling it to your utility company.
    * It's friendly towards the environment, because it doesn't
    produce any harmful things and doesn't cause any pollution.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.