pátek 25. dubna 2014

A věci se dějí


Rusko urobilo geniálny ŤAH JAZDCOM, BRAVO
PUTIN!!!

Rusko znovu posilnilo svoju moc a nech aspoň niekto skúsi povedať, že Putin nie je génius)))

Na základe vyhlásenia Putina, ze bude brániť rusko-jazyčné obyvateľstvo na Ukrajine, začali klesať akcie na  burze cenných papierov,  stále sa hovorilo o poklese rubla, pričom národná banka proti tomu nič nepodnikala.
Putin vyčkával cely týždeň, na tlačovkách Putin sa iba usmieval, keď rubeľ klesol až pod hranicu, Putin dal príkaz prudko skúpiť všetky európske a americké akcie  na burze súčasne,
za lacný peniaz od európskych a amerických vlastníkov,  takže kým sa finanční "žraloci" spamätali  že ich"prekabátili" jako HLUPÁKOV, už bolo neskoro.

Rusko nie len zarobilo na tom viac ako 20 miliard USD ale aj vrátilo akcie späť ruským spoločnostiam. Odteraz zisky z ropy a plynu nepôjdu do zahraničia ale zostanú v Rusku, rubeľ sam od seba začal stúpať bez toho, aby ho zachraňovali z rezerv , uložených v zlate.

Za pár minút Rusko za "babku" skúpilo európske a americké akcie, takže finanční "žraloci"
prišli o miliardové zisky, ktoré mali z ropy a plynu.
Takúto geniálnu operáciu burza cenných papierov ešte nezažila. BRAVO PUTIN! 

Je-li to pravda, potom to byl opravdu geniální tah !



Dále se zkuste podívat na video „Odkryté skutečnosti“ o petrodolaru, o kterém jsme psali v článku:http://energieupramene.blogspot.cz/2014/04/quantum-energy-generator.html
http://energieupramene.blogspot.cz/2014/04/zatmeni-probihajici-zmeny.html 


8 komentářů:

  1. No,
    na první pohled to vypadá velmi dobře, ALE?
    Západ evidentně ve všech směrech upadá. Zkuste si představit hospodskou rvačku. Ten kdo ji vyvolal dostal, co si zasloužil. Ale pak ho ještě zbytečně zkopali a když se ocitl na dně, tak najednou vytáhl nůž a začal zabíjet.
    Putin, pokud to fakt myslí vážně, tedy včetně přežití lidstva, by možná měl trochu přibrzdit. Dát šanci těm dosud hybatelům světa pochopit, že jejich čas skončil. Třeba jich víc pochopí, že svět patří ne jim, ale dnes už 7 miliardám lidských bytostí. Protože pokud k tomuhle nedojde, tak ... s nadějí Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Matěj
      ALE Matěji, to co dělali tolik roků oni, ekonomicky zruinovat, tak jak u nás, se jim nyní vrací. Je to jen pouhý odraz jejich činů, tak to bývá.

      Vymazat
  2. Já vím Iv,
    Putin je určitě velkej politik a moc mu jako Slovanovi fandím, ale nevím, jestli je i velkej člověk? Pokud jím je, tak jistě ví, že musí pracovat nejen pro Rusko, ale i pro oněch 7 miliard lidí planety a biliony živočichů a rostlin. A taky pro okolní vesmír, kterej by naše planetární, válečná katastrofa jistě velmi poškodila.
    S tím odrazem máte rovněž pravdu, ale tady už jenom konstatování nepomůže. Z naší strany by jemu i nám samým a planetě velmi pomohlo vytvoření opravdovýho, duchovního, nesobeckýho a lásky-plnýho overmindu, či egregoru, jak říkáte, kterej by dokázal ta svinstva v nás i v nich čistit a rozpustit. Myslím, že přesně na tohle Matka Země a naši předkové čekaj. Ovšem ten prvotní impuls musí jít z našich srdcí. Matěj

    OdpovědětVymazat
  3. ...a copak amíci dělali a dělají pro dobro světa?
    Tady je zajímavý odkaz:

    http://euserver.parlamentnilisty.cz/Articles/1099-200-let-terorismu-usa-prehledny-seznam-vsech-americkych-valecnych-zlocinu-teroru-a-valek.aspx



    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radku,
      myslím, že běžnej občan USA dělá pro dobro světa přesně to samý jako já a možná, že i Ty. Tedy skoro nic a proto jim nemáme, co vyčítat. On i my ... to totiž stále necháváme na našich elitách. A fakt jsem za celej svůj -už poměrně dlouhej život- nepotkal moc lidí, který by přesně v tomhle prokázali nějakou mimořádnou odvahu, tedy mimo kecy v hospodě a tak?!?
      Jestli Ty jo, tak jsi měl pouze a jen mimořádný štěstí a zajímalo by mě, zdali ses od nich trochu poučil a jak jsi to využil? Ono hurá odmítání a despekt vůči amíkům, cikánům, komunistům, křesťanům, arabům, gayům, lesbám, hadům, klíšťatům, atd. je totiž velmi pohodlnej a nic moc proto nemusíme udělat, stačí se rozčílit. O moc těžší je tyhle lidi pochopit, ale to je zas spojený s námahou a s hodně vlezlým slůvkem proč? A odpovědi na to proč? ... se velmi těžko nacházej.
      A pokud se jedná o ten teror-seznam, musel bys mít po ruce i stejný seznamy bolševickýho, kapitalistickýho, etnickýho, náboženskýho, ale taky psychologickýho, medicínskýho a je jich celá dlouhánská řada a to je opět studium na dlouhý léta.
      Tyhle věci nevyřeší nějaký rychlý šmik-šmik, když jsme staletí a tisíciletí drželi hubu. Matěj

      Vymazat
    2. veleznámá záleřitost..ale stejně si to ve svém ZTE pětipalci pustím,když běsy v hlavě začnou nasírat http://uloz.to/x9vvYg8/spirit-space-a-journey-into-your-consciousness-2008-avi#download

      Vymazat
  4. Putinovi tleskám, a dokonce mi k tomu nestačí dvě ruce. Je to člověk, který je velmi dobrý stratég, není to ale pouze jeho práce, má kolem sebe lidi, kteří vše bedlivě sledují a přichází s řadou adekvátních kroků. Putin pak ty rozhodnutí potvrzuje a oficializuje..
    A co NA TO Barack bOmBAMA ???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypadá to,
      že ten člověk i prezident oproti před měsícem dost mlčí. Matěj

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.