pondělí 9. prosince 2013

Konspirátoři mají zdravější rozum



Nedávné studie psychologů a sociálních vědců v USA a Anglii ukazují, že na rozdíl od tradičních stereotypů, tedy ty, označené dnešním moderním způsobem  jako konspirační teoretici, jsou rozhodně ve svém myšlení a uvažování rozhodně rozumnější, než ti, kteří tvrdohlavě přijímají a zastávají oficiální verze sporných událostí.
Nejnovější studie byla zveřejněna 8.července 2013. Autoři této studie byli překvapeni, protože i tito jsou většinou proti novým myšlenkám a drží se starých zkostnatělých názorů a to, že konspirační komentátoři se vyjadřují velmi moudře k problémům a začíná jich být větší množství než těch konvenčních zastánců anti-konspiračních teorií, začínají být v menšině.

Navíc se ukázalo, že anti-konspirační lidé jsou ve své podstatě nejvíce nepřátelští, fanatičtí, lpějící na starých tradičních názorech.

Proč lidé nemají rádi konspirační teorie? Tento termín byl vynalezen a záměrně dán s úpornou energií veřejnosti do běhu ze strany CIA za účelem očerňovat a rozmazávat jistá fakta. Kampaň CIA měla účel popularizovat termín  „Konspirační teorie“ a věřte, mnoho ovcí to zbaštilo i s navijákem a dodnes jdou podle scénáře CIA. Realita však ukazuje, že konspirační teorie mají dost často pravdu a nebo jsou jí velmi blízko, oproti oficiálním verzím systému.

Tato umělá kampaň CIA je stará 44 roků a zažrala se pod nehty mnoha lidem a jsou jí velmi často plně pohlceni.





31 komentářů:

  1. Spravne je to "teorie konspiraci" ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Proud
      Jenže můj článek je volný překlad s mým pohledem na věc a některými názory a hlavně - konspirační teorie, vytváří právě ti konspirátoři, nálepka podle CIA, tak to bylo myšleno.

      Vymazat
    2. To nebyla kritika Iv,ani narazka,ten vyznam je predpokladam kazdymu jasnej.Jen jsem chtel dat vedet jak se to spravne nazyva,protoze je vzitej nespravnej termin "konspiracni teorie".Nebylo to nic ve zlym.

      Vymazat
    3. Teoretik je na prd,až praxe je směrodatná.A nejhorší ze všeho je internetový teoretik,který vše do nekonečna pitvá,přezkoumává a opravuje,hihi.

      Vymazat
    4. Bez onoho pitvani a prezkoumavani bysme jeste "byli na stromech" Terezko,obrazne,samozrejme :-)

      Vymazat
    5. Proude,proti bydlení na stromě nic nemám,hihi.Viděl jsi film Avatár,jak to dopadlo,když tam dorazili šťouralové a pitvalové.Řekla bych,že všeho moc škodí,nezdá se Ti?.A doufám tedy,že nezastáváš teorii,že lidi jsou z opiček.

      Vymazat
    6. Kdepak Terko:-))),proto jsem napsal to obrazne :-))

      Vymazat
  2. Svatá rodina http://relax.lidovky.cz/berlinan-ukazuje-jak-zit-spokojene-bez-penez-f37-/zajimavosti.aspx?c=A131206_163229_ln-zajimavosti_mc

    OdpovědětVymazat
  3. A vlastne ,tak co myslite,prijde "blockout",tak,rekneme ,do konce ledna? ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vnuknul jsi mi zajímavou myšlenku. Totiž, že o třech dnech temna se dost mluvilo před 21.12.2012 - před rokem. A o těch všech velkejch věcech. Mám takovej dojem, že to rozhlašování o jednadvacátým prosinci "zařídily" oficiální místa, aby tomu lidi uvěřili. Ono se pak vlastně "nic nestalo" a spousta lidí od té doby zavrhuje všechny konspirační teorie. Jen mi něco říká, že ono se to všechno stane, akorát to bude posunuté o rok ... a ten blackout by přijít mohl, pokud mám v týhle spekulaci pravdu. Loni jsme tu totiž neměli nic jako ISON.

      Vymazat
    2. Presne,to je ono,na co myslim.Mozna sis vsimnul zmen ve svete,jak se policie i armada pripravuje a cvici prave specialne na tohle,jak v usa ,tak u nas a pocitam,ze i vsude jinde.....

      Vymazat
    3. Hele, jo, všimnul. Ale je tam jedno velký ale - tohle se dělalo právě už i loni a pár let předem, takže když to člověk vidí poněkolikátý, tak to s ním už tolik neudělá, jako kdyby to viděl poprvé.

      Vymazat
    4. Tak je to prece se vsim co by hned a naraz neproslo.......po kapkach, a najednou je to tady a stado to prijima samozrejme,jinak by meli na krku revoluci.

      Vymazat
  4. Podle mě je směr "konspirace" stejně závadný jako směr "anti-konspirace". Stále tu je boj "levice" x "pravice" nebo drahý x levný a podobně.

    Blockout nebude ani do konce leda, ani do konce desetiletí ani nic podobně. Když vidím svět kolem sebe, tak nebude nikdy, pač pevné špatnosti mají pevný základ a tuhý kořen.

    OdpovědětVymazat
  5. Každopádně, konspiračníci mají otevřenější oči a mysl než ostatní, ovšem já to s těmi konspirace nepřeháním a beru je s velkou rezervou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně milá péče,že blackout nebude,páč to je málo,bude restart galaxie a konečně umečení kozli(o tomto dělení zrna od plev,kozli kontra ovce,je zmínka ve videu od pana Špačka) poletí tam, kam patří do Astrálu,který si stvořili ve svých srdcích a kam jejich duše patří.A Terra,tedy Země v 5D si konečně oddechne.

      Vymazat
    2. hm,skoda,ze nebude.....potrebujeme ho jako koza drbani.

      Vymazat
  6. Nebude, tak to prostě je, Země má ještě veliké rezervy, takže v tomhle marastu přežijí i moje děti, i jejich děti a tak dále. Což mě samozřejmě dost štve. Pač vychovávat děti k úctě k Zemi a pak jejich konfrontace s realitou.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajimavej pohled,ja to vidim jinak,jestlize vychovavat deti v ucte k Zemi,znamena to vytvaret do budoucna ono lepsi,jen vic a houst......

      Vymazat
  7. Vážení,
    ta naše malililinká konspiračička v kontrastu vůči tý obrovsky přebujelý a nelidsky nafoukaný KONSPIRACI je sice dost úsměvná. Ale nicméně LIDSKÁ a nesmírně nutná! Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mateji:-) ,popis mi bliz onu obrovskou,nafoukanou a prebujelou konspiraci,prosim.

      Vymazat
    2. No,
      to je Pane Proud ta, kterou provádí odedávna majstr SYSTÉM. Matěj

      Vymazat
    3. Na toho "pana" klidne Mateji zapomen,parchant google me nepustil dal jen s proudem,chtel dve slova:-).Jj,system sam je konspiraci,celym shlukem,zrejme s nima zacal prvni.

      Vymazat
    4. Jo,
      Proude, přesně tak. Matěj

      Vymazat
  8. Tak me jeste napadlo,ze onen clanek o hranicich do toho blackoutu vlastne dobre zapada,kdyz k nemu dojde,zapad nas rozhodne nenakrmi,to spis to Rusko,a i presto,ze by nam za nase pokrytectvi spis melo nakopat rite.Ale tam jeste Slovanstvi,vlastenectvi,sounalezitost a statnost existuje.Nastesti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já osobně teda od Ruska nic dobrého necítím. Pravda, jezdím ruskou GAZellou pač je bytelná a projede skoro všude, a nemá žádnou elektroniku. Ale, předpokládám, že stihnu dobudovat svůj rodový statek než se to tu začne o trochu víc bortit.

      Vymazat
    2. :-) , to prijde na to,jakej ma kdo nahled na preziti v nouzi(survival)a jak to ma rozmysleny.Na takovym statku se ubrani jen silna komunita,mozna.Zalezelo by kam az by to doslo a co by se delo,ver mi,ze si absolutne nedelam iluze co by se delo.Lepsi bejt od lidi hodne daleko..........soude podle dneska.Mozna by se naopak dali dohromady a prospelo by jim to,v to tajne doufam,ale ze zacatku na to rozhodne nesazim.

      Vymazat
  9. Lidi totiž netáhnou za jeden provaz jako celek, ale táhnou za to svoje pohodí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo,
      to máte pravdu. Akorát bych upřesnil to ohledně výrazu provaz? ONI TOTIŽ NETÁHNOU ZA PROVAZ, ALE ZA SVŮJ VLASTNÍ O B O J E K ! Matěj

      Vymazat
  10. Spolecnej provaz si jeste neupletli,zato bice si na sebe,i na sebe navzajem pletou neustale...

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.