pondělí 30. prosince 2013

Černé oči – black goo


Tento článek je navazující na předchozí článek, týkající se zvláštního jevu „Černých očí“ http://energieupramene.blogspot.cz/2013/12/cernooke-deti.html  .Znovu opakuji, účelem článku není někoho strašit, právě naopak, dávat lidem informace o tom, co se děje bez našeho vědomí, nebo aspoň možnosti, které vyplývají z jistých informací. Odkrývám zde tyto skutečnosti, které se budou mnohým zdát jako sci-fi, s tím už nic nenadělám, ostatní možná již ale s těmito informacemi budou pracovat. Věřte, že chemtrall, nebo modifikace počasí (Harp) je proti tomuto procházka růžovým sadem.


Jedná se o specifikaci jistých důkazů s lidmi, kterým se změní vzhled zrakového orgánu – očí, kdy za jistých okolností se změní jejich struktura, jsou bez bělma a jejich duhovka zčerná. S tímto fenoménem má zkušenosti britská královská rodina, Rusko i USA, samozřejmě jejich zpravodajské služby spolupracující s armádou. Jedná se o nejvíce zákeřný útok na lidskou populaci, hlavně ve směru zlikvidování emočních schopností lidí, zejména potlačení těch pozitivních a zvýraznit hlavně negativní emoce, v nejlepším potlačit emoce vůbec jako takové.  Black goo je vlastně směs vysoce inteligentních nanočástic, jež využívají kolektivní inteligence, princip na platformě co používají včely, nebo mravenci. Tyto nanočástice pokud se dostanou do lidského těla i třeba v nepatrném množství, způsobí v něm možnost používat abnormální schopnosti, jako je možnost vidět auru, telekineze, léčení a i jasnovidné

schopnosti.Většinou mít tyto schopnosti by mnozí přivítali, jenže ten hlavní záměr spočívá v tom, aby tito lidé postupně ztratili sami sebe, stává se z něj pak stroj, bez emocí a tedy bez Duše.

Havárie ropné těžařské věže v Mexickém zálivu má s tímto fenoménem velmi společného. http://www.thenation.com/article/157667/mystery-black-goo# Jeho dlouhé odstraňování poruchy vrtu mělo svůj důvod, nejednalo se o ropu a všichni víte co tato vypuštěná látka způsobovala na pobřeží USA, měla jiné znaky než obyčejná ropa. Tohoto místa bylo i využito proto, že z tohoto místa se dal zamořit celý Golfský proud a tyto nanočátice rozptýlit jednoduše po celém světě. Že se pak tato látka dostává vypařováním i do ovzduší, bylo zřejmé v příhodě pršícího „borůvkového“ slizu  http://www.cbc.ca/news/canada/prince-edward-island/black-goo-mystery-captivates-summerside-1.2251839   kdy tato látka pokryla dům a okolí v Kanadě. Vyjádření policie bylo, že tato látka pocházela ze stromů, jejich plodů v okolí čtvrtě, tím byl úkaz uzavřen.

Rovněž tyto látky budou obsaženy i v řetězci vodních živočichů, tedy ryb, jež lidská populace konzumuje ráda. Rovněž tuto látku by měl obsahovat i nápoj Coca Cola Zero, jež velmi konzumuje mladá generace. Tento „hit“ je již vlastně postaven na úroveň drog na černém trhu, zkuste hledat pod názvem „Chcete superschopnosti?“  Kdo má zájem tuto látku masově rozšířit, jen proto, aby lidé nepoznali, jestli se skutečně transformují, rozšiřuje se jim poznání, protože účinky Black Goo jsou téměř v začátcích stejné?

Popisované „Černé oči“ jsou již u jedinců, u nichž již nanočástice fungují a ovládají plně jeho tělo i vnitřní pochody, tedy i Duši. Většinou je tento člověk v běžné situaci vizuálně v normě, tedy jeho oči, ale v kritické chvíli nastane bliknutí a oči zčernají, pak se člověk opět vrací do normálního stavu, ale vždy je osobnost těchto lidí silně potlačena, hlavně v oblasti emocí. Někdy při odrazu paprsků Slunce od Měsíce, tedy při úplňku (částečně polarizované světlo), lze rozpoznat rovněž většinou
infikovaného.



Mnozí z Vás, kteří tyto informace zde podané neberete na lehkou váhu, se ptáte, jak lze proti tomuto bojovat. Ano, je možné se tomuto úskoku postavit, vše zde na Zemi se řídí stejnými přírodnímy zákony, ikdyž tato látka byla vytvořena elitami pro svůj záměr, který se jistě nebude vykřikovat a hlavně držet v tajnosti, ale opět i tato věc podléhá přírodním zákonům jak vše zde v Universu. Jak pracovat proti tomuto fenoménu jsem psal v článcích o „Síle“ http://energieupramene.blogspot.cz/2013/01/sila-jeji-uchopeni.html   a další zde na stránkách uveřejněných, podstata obrany je stejná. 

Spousta lidí je dnes odpojena od Zdroje a tyto „elity“ právě z tohoto faktoru těží, protože pokud tyto informace a vědomí o věci nemáte, prostě se tomu nebudete bránit, věc Vás celá ovládne a na tento faktor oni spoléhají. Pokud s tím budete bojovat, inteligence nanočástic je tak vysoká, že veškerá agrese proti tomuto „svinstvu“ se obrátí proti Vám.

Původně tato látka byla pravděpodobně vytvořena jako biologická zbraň pro válku a genocidu, tak opěvovanou zastánci pro snížení populace. Genetické inženýrství je velmi nebezpečná zbraň a ti, co ji prosazují a nebo dokonce s ní  pracují, by měli podléhat velmi přísným mezinárodním normám, kontrole a zneužívání tvrdě trestáno a to i ve vojenském a soukromém výzkumu.
Je to jen na Vás .......můžeme si psát nádherné fejetony, články,  říkat si samá pozitiva, ale je třeba i kloubit někdy nepříjemnou realitu s duchovnem  i se sněním, světem, který si mnozí z nás vytváří, někdy i pro druhé, protože se to pěkně čte, ale realitu, jež se nenápadně nasouvá do našich životů nesmíme nikdy ignorovat.

34 komentářů:

  1. Oko do Duše okno.Co asi může být v takový černý "díře" za duši.Já znám takový,zmlátí vás za to,že je máte málo rádi třeba....a furt jim "někdo" kecá v palici.Ale pozor,schizofrenici néééé.Takový test u psychiatra odhalí poruchu osobnosti s nezvladatelnou agresivitou,tak.Hezky si to elitka naplánovala,udělat z lidí bezduchý stvoření, který budou žrát sami sebe, bez nejmenšího slitování(taky se už o tom sem tam psalo,že někdo někoho začal okusovat a ne z lásky) a to do slova a do písmene.Sílo stůj při nás a ochraňuj nás,před těmito zrůdami,děkuji.Jo a bojí se jich i zvířata,nojo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vdaka za clanok...uz len pre to ze istym sposobom je pravda ze vidiet a branit sa mozeme len proti tomu co pozname a sme schopny prijat. Myslim ze nieco podobne bolo i v akta x. Kto chce a tuzi mat zvlastne schopnosti a nedostal sa knim inak,da sa ich dosiahnut ucenim sa pravdy ked postupime na duchovnej ceste za isty bod..a po osvieteni. Inak povedane kazdy sa to dokaze neucit ak chape.:-) Niekto lahsie lebo ma na to vlohy,niekmu to pojde tazsie..ale kazdy to dokaze!:-) Ved kazdy uz ich ma,a zakladne pouziva-staci ked si nieco prajeme.

      Vymazat
    2. to Mailo
      Vždy ten, kdo o něčem ví a nebrání se novým informacím, má velkou výhodu a jeho Duše se tak má možnost vyvíjet dál a neudělá ze sebe klon - tvar. Pokud odhalím trochu, tato látka se na černém trhu ... Proto v závěru prvního článku je na konco věta o naší budoucí generaci, ta ráda vše zkouší, třeba i ze zvědavosti.

      Vymazat
    3. Buduca generacia su tie podla niekoo uzasne deti...diamantove a neviem este ake! Ha ha..neposlusne decka ktore..no vsak nebudem predbiehat-mozno k tomu pride casom reč..ze to co nam o nich vysvetluju po nete je klam.Ale tiez je tu par skutocne uzasnych deti...pokojnych,ucenlivych ktore prirodzene vedia..:-)

      Vymazat
    4. to Mailo
      Ano , máte velikou pravdu, když jsem napsal článek o indigových dětech, dostal jsem dost mailů od roztrpčených nesoudných maminek, které vidí v každém svém potomku indigové dítě. Víte pracoval jsem dlouhou dobu ve školství a konzultoval jsem tuto problematiku i se svými kolegy, ze 100 dětí, bylo tak jen jedno indigové, jejichž výrazné vlastnosti jste popsal, pomáhat slabším, učenlivé, pokojné, originální myšlenky ale hlavně, sobecké vlastnosti velmi potlačeny.

      Vymazat
    5. to Iv
      ..měl jsem úžasnou životní zkušenost (po rozvodu jsem si našel novou partnerku) - mohl jsem žít s jedním z těch "indigových" dětí nějaký čas pod jednou střechou... Uff...

      Vlastně nevím, co bylo horší, jestli dítě samotné, nebo jeho matka, která si byla na 100% jistá, že její dcera je indigová a vyžaduje zvláštní zacházení... Já měl po čase pocit, že to dítě je spíš vtělení Ďábla ;-)
      A oči... oči mělo takové trošku divné... když jsem četl tenhle článek, hned jsem si na něj vzpomněl... Ne, takové černé oči, o jakých tu Iv píše, rozhodně nemělo, ale pohled mělo velmi zvláštní, takový zvláštně chladný...
      Tohle dítě s tichým souhlasem své matky terorizovalo svoji starší sestru a vlastně i matku samotnou, stejně tak i babičku a děti kolem sebe... A díky matce s tím nešlo vůbec nic dělat, ta chtěla mít dceru takovou, jaká je - a každý pokus o "usměrnění" končil hádkou s partnerkou, jejím naštváním a výčitkami - až to nakonec skončilo naším rozchodem...

      Když zmizelo z mého života, úžasně se mi ulevilo - ohromně mi bralo energii i chuť do života... teď, po přečtení článků a komentářů mi ty kousky skládačky tak nějak zapadly do sebe ;-)

      Vymazat
    6. to Radek
      Přesně vystiženo, jsem rád, že jste byl soudný, Váš příběh se díky blábolům o indigových dětech vyskytuje dnes v mnoha domácnostech a vytváří jen utrpení okolí a jejich naddítě teroruzuje okolí, vysává pro sebe vše sobecky, od hmotných věcí až po emoce. Těch indigových je spíše poskrovnu a vyznačují se opravdu velkou inteligencí, ochranou druhých, krásnými emotivními zážitky, které dokáží nádherně popsát, uznávají hirearchii prostředí v kterém žijí, jsou citlivé na nespravedlnost u druhých atd. setkal jsem se s nimi, ale jak jsem říkal, běžné číslo ze 100 tak jedno a s tímto dítětem je i pak nádhera spolupracovat.

      Vymazat
    7. To indigové dítě jsem asi já (Je mi 28). Ale ohledně autorit je to trochu jinak. Špatně se podřizuji autoritám, které nejsou na svém místě. Resp.jsou autority pouze oficiálně. I když samozřejmě postupně s věkem přišla jakási rozumnost :-)

      Vymazat
  2. Taoismus jsem študovala,ale nějak jsem nepobrala to "konání v nekonání".Karmu neberu,jinak bych si musela nutně myslet,že jsem byla Áda v minulém životě,což není pravda,jelikož minulé životy některé si pamatuji a byla jsem prohnaná komínem za druhé světové.Fatalismus odmítám a jediné na co jsem došla, čím více Síly v sobě člověk má,tedy jí vnímá,tím více se na něj lepí smraďochů.To je prostá realita toho astrálního 3D lágru,kde se požírají energie.Jediné co uznávám,je Universum,tedy Síla na kterou se lze nejlépe napojit v přírodě a komunikovat.Zvířata mám raději než většinu lidí ale i zde se najdou světlé vyjímky,hihi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ter fry
      Musím Terezko přesně potvrdit. Čím více vyzařujete Síly, tím více se na Vás lepí "černidla". Příklad - sedím v autobuse a sedadla jsou skoro prázdná, ale vždy si "voberák" vybere místo vedle mně a unavuje - čerpá než se uzavřu, pak odejde, myslím že nejen já toto zažívám, mnoho lidí mně toto potvrdí, kteří pracují se Sílou. To jen na upřesnění. Takže takový ty idealistický bláboly jsou zcela zavádějící a připomínají mně učení křesťanů - pohádky pro děti, nastav druhou tvář......

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. No jo..vzdy ma rozosmeje ked na diskusnych forach ako FakeBook ci podobne vidim v profiloch skopirovane citaty...(ktore su casto-vecsinou uplne hluposti ci opacne postavene oproti realite) prezentovane ako zivotne pravdy.Pritom su absolutne nepochopene a zavadzajuce,a uz vobec nie pravdy ktore by doticny sam preskumal ci prisiel na ne!:-) Pre mna je to dnes velmy humorne:-) Tym ale nechcem povedat ze ty ludia su hlupi ci horsi...:-) Su i ludia ktory tam maju dobre veci! Mne osobne sa moc paci napriklad "Ak davas niekomu viac nez si zasluzi(!)...potom si to casto odseries viac nez si zasluzis!:-) Ale neviem kto to napisal.

      Vymazat
    4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    5. No asi by som mal dodat e ten citat sa tika vaznych vztahov.:-)

      Vymazat
    6. No Mailí s tím mám velice dobré zkušenosti s tím citátem.
      Pane Bodlák pichlavý,nic nebifluju,jen často sedím na pařezu a koukám na Sluníčko a ptáčky a co se týče černé magie,mám neocenitelné a nepředatelné zkušenosti a teď už vím jak na ně a TAO MNĚ S TÍM NEPOMOHLO ANI NÁHODOU.A pokud jste čtenářem těchto stránek,tak snad dobře víte,že Síla je nejvyšší zdroj tedy Universum tedy stvoření a Váš dotaz je tedy asi pouhým nedopatřením,že?Když uvádíte,že máte zkušenost s černou magií.

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naštěstí topím v kamnech dřevem a co je plyn ani nevím,hihi.

      Vymazat
    2. to Karel
      Nevím proč jste svoje komentáře smazal, byl to přeci Váš pohled a máme každý na něj právo. Víte, to co jste psal jsem zachytil jako administrátor a mohu jen jemně upozornit, že to co jste popisoval, rozhodně Karma nebyla, ale vyrovnávací síly spolu s Egregory, které Vám vrátily protiúder, nic víc a nic míň. Dostal jste prostě facana - kyvadlo. Psal jsem o tom všem zde na stránkách. To co napsala Ter. ....že Síla je nejvyšší zdroj tedy Universum tedy stvoření..... je prostě ta základní energie tvoření a má tedy pravdu v komentáři.
      Ještě dobrá literatura je "Protnutí duchovního materialismu", doporučuji.

      Vymazat
  4. Povim vam,ze po precteni vetsi casti knihy "zasveceni",mi zapadly dalsi puzzle:-),Souhlas Iv,karma je jen dalsi oblbovani a nic se nedeje nahodne,vsechno rizene,vsechno ma nejakej ucel,jen my ho casto nevidime a nechapeme.

    OdpovědětVymazat
  5. Ceho si vazi clovek vic,neceho co dostane bez pricineni,nebo neceho o co se zaslouzil? Cim vic se zaslouzil,tim vetsi cenu to pro nej ma a tim vic mu to dalo a dava.....vubec nezalezi na financni hodnote.

    OdpovědětVymazat
  6. Karle ,je skoda zes to smaznul,jde o diskusi pri ktery se vsichni ucime a tim si pomahame navzajem,at je nazor jakej chce,samozrejme v pripade ze jde o nekoho kdo ma dobrou vuli a nechce umyslne skodit,a to ty prece jsi.

    OdpovědětVymazat
  7. Ta kniha na ulozto bohuzel neni :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Proud
      Ano, kniha na stažení není a bude i dost těžké ji sehnat, rovněž bude pro mnohé i dost těžká. Popisuje skloubení materiálního světa s duchovním starým indickým učením. Opakuji, je dost těžká, ale mnohým osvětlí mnoho nedorozumění s naším světem reality.

      Vymazat
    2. Ono je Iv vlastne svym zpusobem tezky vsechno z duchovna pro nas,co jsme vyrostli v cistym ateistickym materialismu.Ale zase z jinyho pohledu je to mozna lehci,nez pro ty kdo slepe verili cirkvim,tam se ta vira tezko "opravuje" a panbicek je v ni neco uplne jinyho......chce to bejt v kazdym pripade pozornejma a necist jen jednou a jen jednu vec......

      Vymazat
    3. Je to proste ona Cesta:-),je treba badat,zkouset a premejslet,makat na tom a na sobe:-),svym zpusobem je to docela zabavna cinnost.

      Vymazat
    4. Víš co Proudíku,došla jsem na to,že myšlení a přemýšlení je svazující a brzdí.Dělám takříkajíc,co mně první ťukne a pak se ti to nabaluje jedno na druhý.Ale můžu vypadat i jako divnej mumla,kterej si povídá sám se sebou.Čímž ovšem nechci říci,že nekoukám co se kolem děje a ignoruji informace.Myslím,že některý informace ani člověk říkat nemůže,páč by ho někteří nejraději umlátili klackem,hihi.

      Vymazat
    5. Terko,myslim,ze to delas dobre,s tim "prvnim tuknutim" :-),ale prave az po nem je dobry si o tom tuknuti popremejslet:-).Pripomelas mi ono znamy: Duse vi,ale rozum srovnava,zpracovava.Proto mam tyhle "tuky" rad,protoze pak vim a muzu premejslet jakoby bez rizika:-))

      Vymazat
    6. Jj to je i moj sposob..co vietor priveje a dusa prime,rozum casom pochopi a potvrdi...a z viery je zrazu istota.

      Vymazat
  8. Priznam se,ze ty cerny kukadla jsem bral jen jako filmovej napad a dost dobre si neumim predstavit jak bych se choval bejt s takovym jedincem primo konfrontovanej,nebo spis praveze umim a netouzim po takovy situaci.Mam taky svy mouchy a nejspis by to bylo asi jako s homosexualem,vsechno fajn,dokud by se nepokusil se me dotknout,pak by se mi to v hlave preplo a dal bych za sebe nerucil.Naucenej reflex z "davnejch"(vojenskejch) casu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No hlavně, pokud se s někým takovým dostaneš do styku, NEBOJUJ a neprojevuj agresi, mohl bys špatně skončit. Funguje tam něco jako okamžitá karma, lepší výraz mě nenapadá.

      Vymazat
  9. Děti Ojos Negros (anglický termín: Black-Eyed Black-Eyed děti nebo pro děti) jsou popsány jako mladí lidí, většinou dětí, s černýma očima barevnými všechny bez rozdílu mezi skléry, žáka nebo duhovky. Různé zprávy o setkání s těmito lidmi po celém světě se shodují na jedné věci: že děti jsou obklopeny téměř nadpřirozenou auru a vždy nebezpečné.
    zdroj : http://matrix-6go.blogspot.cz/2013/07/deti-cerne-oci.html#.UsOoXPuPRn8

    OdpovědětVymazat
  10. Na tom obrazku je herec z twilight sagy :-) jasper sa tusim v tom filme volal :-) v skutocnosti ma samozrejme oci uplne normalne :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je to jen ilustrační foto, nikde jsme tohoto pána nenařkli k příslušnosti k těmto "zmetkům". Kdyby byly důkazy, tak bez problému vsunem do informačního pole.

      Vymazat
  11. Je ještě nějaký jiný důvod, proč by se oči mohly měnit? Tato havárie se stala v roce 2011, ale tento jev se stával již dříve. Lenka

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.