čtvrtek 24. ledna 2013

Přemluv bábu - Schwarzenberg, Zeman




Tak se nám opět opakuje úplně stejný  scénář jak při minulých volbách, jenže dnes je to o volbě prezidenta. Je až zarážející, jak se tento model prosazení opět opakuje, kdy zmanipulovaná mladší generace s velkým nadšením přijala jim vkládanou myšlenku těch, co tahají v pozadí za provázky jen proto, aby dosadila na trůn presidenta ČR, knížete  temnot, pana Karla. Ano, není z čeho volit, oba dva kandidáti nestojí za nic, snad záměrně tak vykonstruované, ale určitě menší zlo, je volit čecha, jak poleno, Zemana, než Rakušáka Karla, knížete temnot z Bilderbergu. Kde máš národe svou hrdost?
Jistě si pamatujete, jak díky iniciativě mladé generace a masmédiím „Přemluv bábu“ vše dopadlo, pomohlo se ke korytu zase těm lidem,  aby se republika rozkradla a vznikly mafie, propojené až do nejvyšších míst. Dnes  byl utvořen znovu tlak na tuto generaci, zejména na sociálních sítích, stále dokola opakující se scénář, který má za úkol dostat k moci své lidi a tato generace s velkým nadšením manipulaci přijala, strká hlavu do oprátky s úsměvem, se svou arogancí vlastní, proti jinému názoru, jak bizardní, přesně podle scénáře.
Navíc se nechala rovněž nachytat i intelektuálová "elita"  národa, což opravdu o něčem svědčí, více zde: http://www.blisty.cz/art/67090.html
Úryvek : Podle mého názoru by vzdělaní lidé a „osobnosti“ měli národ upozorňovat na to, že se zbláznil, nikoli dělat petice na podporu jednoho z kandidátů. Současná hysterie kolem prezidentské kampaně tak svědčí o tom, jakou „inteligenci“ a jaké „osobnosti“ tato země vlastně má. O vysokoškolském prostředí nemluvě.
No a kdo si chce přečíst názor i druhé strany a odhalení celé kampaně zde:  http://www.chelemendik.sk/_Sergej_Chelemendik_Co_moze_Milos_Zeman_robit_Programovy_text_Hn_861669784.html
Aktualizace27.1.2013
Tak nám to vyšlo, žádná energie nevyšla nazmar, bylo to řešení z nouze, ale bylo, děkuji všem zůčastněným. Když už nic, tak Mafiánům se stahuje sedinka.
Co se mně líbilo, Novinky Dnes v komentářích:

PAN KNÍŽE NA HRAD !!...........................................................
Promiňte, již hůře slyším, pravil jste na hrad nebo na.sr.at?

38 komentářů:

  1. Je mi z toho na bl... a volit nebudu nic,protože z těch vopičáků si vybírat nemíním.Třeba se lidi nenechají dotlačit,že "musí" vybrat jednoho z nich a nezvolí se nikdo,necháme tam vaška,ten aspon neleze EU do zádele a nebo už taky,nějak to už nesleduju,nemám na to náladu ani čas,mám lepší věci na práci.T.

    OdpovědětVymazat
  2. Dufam, ze to bude mat uspech a zaslepenci sa prebudia a nezvolia potomka upirov. Tesim sa, ze sa zaciname my Slovania spajat. Aj ja sa pripajam ku gratulacii okruhleho vyrocia navstevnosti. Nech sa Vam dari pozdvihovat masy z toho nevedomia aj nadalej a za to vam vdaka. ja

    OdpovědětVymazat
  3. Jen aby to s volbou nedopadlo jak do senátu.Lidi byli naštvaní a raději nešli volit.Jenže komunisté byli poslušní a ukázněně šli k volbám a vyhráli.Teprve po volbách nastaly demonstrace a protesty.Proto,kdo nepůjde volit,dává hlas tomu druhému,než by chtěl.Lepší je vybrat menší zlo než dát volnost tomu většímu!Riga

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to nebylo, já jsem byla celá leta volička ODS, dokonce jsem kdysi věřila Havlovi, že pravda a láska vítězí:)))) v posledních volbách jsem volila demonstrativně komunisty. Troufám si říct, že takových lidí bylo opravdu kvanta. Ted půjdeme zase volit, samozřejmě Zemana, nedělám si o něm iluze, ale nechci si představit , že na hradě bude sedět tahle zmutovaná ještěrka , pěkně prolomí ofiko Benešovský dekrety a pak bude sedět na trůně jak Satan a bude brát pěkně další úplatky od hrabátek z německa a rakouska, aby jim ZAŘÍDIL RESTITUCE. . . . takže,kdo má ruce, nohy a trochu něco v hlavě TERKO , tak naběhne zítra a hodí tam toho blbečka Zemana, abychom si zachránili aspon kousek lesa a přírody, co ještě nestačil pan kníže s fláterníkama schlamstnout. iva

      Vymazat
    2. Ivo,
      ty to umíš tak krásně říct! ;-))
      Mluvíš mi z duše!

      Vymazat
    3. Holky to su asi celá blboučká,mám za to,že pokud kandidát nedostane dostatečné množství hlasů,tak nemůže být zvolen prezidentem,ale pokud to pletu,prosím o poučení.Volit ještěra nebo panáka,který nás přímou linkou pošle do chřtánu ještěrů v EU mně přijde stejné,takže nevolím "menší" zlo,protože zlo je vždy jen zlo,nic jiného.T.

      Vymazat
  4. Nemůžu pochopit lidi a i ty z řad intelektuálů, kteří jsou pro toho spícího starce.Opravdu si myslí ,že potřebujeme ve světě svítit a jedině on to dokáže? Že nás vyvede ze srabu? Proč se nečinil v parlamentu po celou dobu co tam je?Vždyť jen kýval na všechny ty nesmysly co tam vymysleli když se probudil.
    Schvaloval bych nejít volit na protest ale pak si budu říkat ,, však si tomu v čem jme pomohl".Je nutné jít do opozice!
    Ti kteří jsou Karlem nadšeni, znají vůbec usvědčující protiargumenty o něm? Tolik je toho napsáno.Už jen ta naše národní hrdost ,vlastně je vůbec nějaká ještě?
    Tak co, necháme plavat tu šaškárnu však se to nějak vyřeší?
    Pak už se nemusíme probouzet,bude to nadlouho v háji.Zatím jsme ještě nepřešli do alší dimenze a musíme žít život zde.O světlo se musí zabojovat. Pochopme, že tu šaškárnu nám schválně dávají do cesty.Není rozumné ji obejít, ale odklidit. Být pasivní je tedy nám konec.Rolf.

    OdpovědětVymazat
  5. Vyresim to po svym,odevzdam neplatnej hlas,aby si ho nikdo nemohl "vypujcit",nedam ho zadnymu vlastizradci,pro ty mam akorat konopnej provaz......proud

    OdpovědětVymazat
  6. Iv, nemám co dodat, vystihl jste to (opět) přesně! Bohužel na SNE se takto nemohu projevovat, abych nepopuzoval mé kolegy, kteří se snaží být "nestranní". V tomhle případě je ale "menší zlo" přece jasné. Informační doba se svými polopravdami je ryze nebezpečná. Navíc nikdo nechce informace pořádně hledat, protože jich je přehršel (viz Eriksen: Tyranie okamžiku).

    Je mi milejší volit Zemana než Schwarzenberga, kterému není proti srsti minimálně nás rozpustit v jakési eurokaši. Toho se obávám a nenapadlo by mě, že někdy budu ještě s vděkem vzpomínat v tomto ohledu na Klause. Jsem pro českou svébytnost (bez nacionalistického akcentu prosím). :-)

    P.S.: Kampaň velmi mazaná: "kníže hodný demokrat" a "kníže pankáč".

    Patrik

    OdpovědětVymazat
  7. Jak to skončí :-) http://www.youtube.com/watch?v=njhNs4C9qH0
    GW

    OdpovědětVymazat
  8. Mě to vše připomíná jednu věc. Rozděl a panuj! Technika, která se praktikuje na ovládání národů po staletí a stále funguje :(

    OdpovědětVymazat
  9. Jen at shoří, postavíme si něco lepšího, stejně tam straší:)))) IVA

    OdpovědětVymazat
  10. Terezko, máš samozřejmě pravdu v tom, co říkáš, tady jde o čas. Kníže bude jednat okamžitě, s Kalouskem už to mají narychtovaný , dědek bude sedět a jen podepisovat vlastizrádný dokumenty dokud bude dejchat. Zeman, to je opice a to doslova podle horoskopu, ten bude rozhodně táhnout proti vládě a rozhodně jim nepodepíše žádný dokumenty jen tak. O to tady jde, O ČAS, KTERÝ SE JIM KRÁTÍ A ONI NESTIHNOU DOKONAT VŠE PODLE JEJICH ZRŮDNÝ STRATEGIE. iva:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom případě nechápu,proč se jim lidi na to nevykváknou,stejně je to tak schválně,aby je donutily ze strachu před narkoleptikem volit becherovku,Ivčo,vím,že to myslíš dobře,ale tohle ne,pokud se mi něco ekluje není pomoci,pa T.

      Vymazat
    2. máš recht, bud doma, nebudeš sama, moje Terka taky nevolí:)IVA

      Vymazat
  11. Když by mi někdo před pár dny řekl, že půjdu volit, jen bych se pousmál a myslel si své. Když by mi někdo od chvíle, kdy jsem poprvé viděl toho namyšleného chlápka s hlavou na stranu, pak bych po něm asi hodil vidle špicema napřed. Ale jak už ve škole nám jedna "úča" povídala - "Svět se v prd.l obrací", takže bohužel jdu se obléci a vyrazím k volbám. Nedělám si nějaké iluze o čistotě voleb. Pokud Elita chce mít Rakušáka v Čechách prezidentem, tak jím bude, i kdyby nedostal od voličů ani jeden hlas.
    Celé je to smutné, leč skutečné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Michale , to je správný přístup, negativní postoj právě přivolá pozitivní , prezident bude Zeman a elita:))), nevíš co to je, já nevím, neznám, . . . .HLAVNĚ Z VOLEB ROVNOU DO HOSPŮDKY, JAKO MY. jen nemůžu pát, řídím:) IVA

      Vymazat
    2. Michale, total souhlas. Když jsem před prvním kolem viděl billboardy "Zeman na hrad", vůbec by mě nenapadlo, že budu tohoto člověka ve druhém kole volit, a to donucen svým svědomím. :-D Výroky typu "Kdo nevolí Karla, není Čech" mě totiž fakt dostaly.

      http://srdcenoveenergie.blogspot.cz/2013/01/naposledy-k-ceskym-prezidentskym-volbam.html

      Patrik

      Vymazat
  12. Terezko,
    přemýšlím, proč tvůj postoj nesdílím.
    Svět, v němž zatím žijeme, stále ještě není tak dokonale černo-bílý, abychom si mohli jednoznačně vybírat. Denně řešíme množství situací, které nemají správné řešení, a tak jen volíme mezi menším a větším zlem: budu dýchat vzduch plný fujtajblu, anebo se udusím? koupím svému dítěti fujtajblové potraviny, anebo ho nechám umřít hlady? vezmu si na sebe tu starou ošklivou bundu, anebo umrznu?... Jsou to situace, kdy nemáme k dispozici optimální řešení. Ale existuje pud sebezáchovy, který nám byl dán proto, abychom prolézali tím houštím s co nejmenšími škrábanci. A s každým tím škrábancem odlomíme nějaký ošklivý trn, až postupně bude cestička ke světlu jednoznačná: světlo - tma. Žádná jiná varianta.
    Anebo to hned z kraje vzdáme, lehnem si do měkoučkého mechu a počkáme, až nám někdo jiný tu cestičku ke slunci proseká...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vla Bi, to je super, tak tohle jsi vystihla přesně.Jsi chytrá, ano, my budeme taky chytrý, podívejse na Belzebuba, nejdřív podporoval Havla, chartu 77, nechal se pěkně v Rakousku adoptovat, pak sametová revolučka:) a pak pěkně do česka, pomalounku, nenápadně, ovečky zvykat na novou 3 říši, pěkně omluvit se sudetákům, němcům, to nevadí, že jsme výměnou za Benešovské dekrety nebyli za 2 světovou válku odškodnění, ještě se omluvíme, pak ještě dobrovolně strčíme hlavu do oprátky, pěkně:))) TAK TO NE, BUDU VOLIT KLIDNĚ ZEMANA, NEBO KOHOKKOLIV, ABYCH PRÁVĚ PŘEKAZILA I TŘEBA JEDNÍM HLÁSKEM TOMU ZLU. Já se s tím tolik netrápím, vždyt je to hra a nedávám tomu energii, prostě tam s úsměvem hodím hlas Zemanovi, zrovna tak , jako jsem to udělala minule s komunistama:)))) ÚPLNĚ V POHODĚ. IVA

      Vymazat
    2. Vla Bi, máš pravdu, ale tady je více možností na výběr aniž bychom přitom utrpěli ujmu. Volil jsem jako Terezka srdcem a vhodil prázdnou obálku. Rozum (ego) tady vládnul už moc dlouho, není načase to změnit?

      Vymazat
    3. Neležím na mechu,jen dělám neplechu,si nenechám nahnojit do hlavy jen to co by si Ti okolo přáli,valím úplně jinam,nemíním tady lítat v nějaký Astrální smičce donekonečna,na to mne už teda neužije,pápá T.

      Vymazat
    4. Ivo a Vla Bi, moc díky za Vaše komentáře, na zakládě kterých k Vám cítím ještě větší sympatie - tím se nebudu tajit. :-) Ale i Vy ostatní energeťáci - líbí se mi, že máte svůj názor a přesto se tu nikdo nehádá. Bohužel, co se prázdných obálek týče, skutečnost je taková, že v komisi se tomu maximálně zasmějí a jede se dál, takže to je už lepší sedět doma a nechodit do toho mrazu jen kvůli takové mikrorevoltě. :-D

      Patrik

      Vymazat
    5. Nebojovat neznamena vzdy to ze by to bolo cloveku jedno..nezaujem je niekedy viac ako bojovat stym-sposob boja!Keby si vsetci povedali to co Terezka to by bola prava vyhra.Som si isty ze bojuje zatial na inom fronte.Ty co si chcu zvolit jedneho z dvoch blbov nech si zvolia a potom sa v tom utopia.Ak to tam ma smetovat tak nech smeruje.Chcete hrat vy ich hru..alebo aby konecne zacali oni hrat tu vasu?A hrat ju stale dokola?Lebo si budte isty ze zajtra pride dalsia...rovnako scestna blbina.Daju vam stejne vybrat len z dvoch ludi ktory su ich..a ako ste si tak isty ze napriklad tie Benesove dekrety nepomoze zrusit prave Zeman? (hra a boj su len prirovnenia-ved viete co tym presne myslim). Spravne bude to co citite ze mate urobit-respektive to co ste citili v prvom okamziku. Mna ale do toho nic..tak uz radsej cusim. Toto je riadna dilema. ..Mailo

      Vymazat
    6. Mailí už to tak vypadá,že klušu za Matějem Popletou,Amádea poblázněná.Sejdeme se na jaře v Templářích :).T.

      Vymazat
    7. Len tu pekne zostan a otravuj sa snamy...ved vies ze ta tu vsetci maju radi,a si presne tam kde je ta potreba.:-)(to by si ma teda sklamala keby si zdupkala) Len nato v tomto pripade ides inak ako ostatny.Nezdupkala si,len si sa rozhodla ze nebudes bojovat na nimy vybratom uzemi za ich podmienok..sama si zvolis miesto a sposob(ako bojoval Atyla)!Bola si rozhodnuta volit niekoho ineho alebo nikoho,a odmietas volit len zo strachu!to mensie zlo a to stale dokola! ..Mailo

      Vymazat
    8. ..ked mas partiu..pojdes z polovickou rozbijat ludom okna,alebo pojdes z druhou polovickou pluvat po ludoch z mosta?:-)Alebo zostanes radsej doma a pockas kym to i ostatny pochopia(spalia sa alebo im dohovoris)ze nechces ist ani jednou cestou a potom pojdete rovno svojou cestou spolu?Pojdes na protest len pluvat po ludoch lebo to je mensie zlo a zajtra zas vystrajat cosi ine-tiez mensie zlo?Alebo sa vyberies svojou cestou a ostatny sa pridaju casom? Takto sa tie trne na kvetine nedavaju dole-len sa pridava jeden maly trn za druhym-a nakoniec stoho bude jeden velky bodliak!!!! ..Mailo

      Vymazat
    9. "Zdupkala",to je teda krásný slovo :).Mailí,si totiž myslím,že změna dimenze,reality neprobíhá tak,že se někam odpálíme do jiných světů,ale přesně tak,že na sebe a to okolo sebe změníme jednoduše pohled a když nás bude kritické množství,tak se realita, dimenze změní.Vždyt přece výšku našich vibrací(a tím i dimenzi) určuje naše srdce.A Sluníčko nám vydatně pomáhá,nebo zase vařím guláš?Vždyt vím,že jsi kamarád :)).T.

      Vymazat
  13. Jsem rád, že germánovi byl pravděpodobně přístup na hrad odepřen (nedivil bych se právním tahanicím), nicméně není co slavit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Michale, :)) JAKTO, ŽE NENÍ CO SLAVIT, PŘECE za pouhých 53 dní je jaro, a do tý doby máme my dva narozeniny a je toho určitě spousta , stačí se jen zamyslet a to nejlépe srdcem:))) IVA

      Vymazat
  14. Vraj alkohol je metla ludstva...co Cech a Slovak to zametač:-) ..Mailo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. slavit se dá i jinak, já například piju tak asi 1 plzenské pivo za 2 roky, pánáka na šok a to je taky jednou za uherák a oslavuji zásadně smíchem, tancem a blbnutím:))))ovšem souhlasím, že alkohol je metla lidstva, zažila jsem to v rodině. iva

      Vymazat
  15. Tak nám to dobře dopadlo.Michale udělal jsi dobře a neboj, tuším ,že se teď bude neklidně spát nebo i stahovat zadek těm,kterým moc záleželo, aby jim to vyšlo s Karlem.Teď smutí ale pro nás ty dolní bude více zastání v tomto státu.Vím ,že Zeman si servítky nedává a to bude i dobře. To čas ukáže.
    Vla Bi, moc dobře jsi vystihla a hezky napsala .
    Naštěstí na teto vlně se sjednotilo dost lidiček a tak se stalo jak mělo.Náhoda to určitě není.Za byť malé zlo to my nepokládejme.Velkým zlem to je ale už nyní pro zlodějny a všechny zkorumpované mocipány. Rolf

    OdpovědětVymazat
  16. Slavit neni co,co se vlady tejka(nedal jsem hlas nikomu),ale mezi nami,jsme jako narod zrali na neco lepsiho a tedy mame k dispozici prave ted neco a nekoho lepsiho? Domnivam se,ze zatim jeste ne,kohokoliv lepsiho by narod prevalcoval,nebo prevalcovat nechal,zatim jeste ano,bohuzel.Ceka nas jeste dost prace,nez tu situaci zmenime,ale dokazeme to.Jen to chce proste zatnout zuby a makat s tim co mame:-),Mimochodem,pohravam si s myslenkou,ze zajedu za Zemanem na soukromou pratelskou diskusni navstevu :-).......proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to proud
      Milý Proude, je třeba mít radost i z malých krůčku, i když je to boj dlouhý, ale začít se někde musí a v dnešním světě je i to úspěch a to, že se aspoň normální lidi spojili. Bylo ukázáno již dvakrát, poprvé ve volbách a nyní. Toť vše.

      Vymazat
    2. Nerikam ze ne lv, jen konstatuju realnou situaci z toho co vnimam kolem sebe,nic vic,nic min,je na nas,abysme z co nejvetsiho poctu ovcanu udelali co nejdriv co nejvetsi pocet obcanu,pak uz to jak se rika,pujde samo:-),bez toho nebudeme mit oporu a zazemi,dal si budeme navzajem z nevedomosti hazet sami klacky pod nohy,o to elitam jde,rozdel a panuj,aby nas mohly ovladat a ovladnout uplne....proud

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.