středa 30. května 2012

Rothschildové a Rockefellerové se spojují.

Rychlá zpráva na článek - 2012 - Vždyť se nic neděje

Ale zapomněly dodat jednu velmi zásadní věc. Přímé dvoustranné obchody s národními měnami Číny a Japonska budou zahájeny v Tokiu a Šanghaji od 1.června, prohlásil v úterý japonský ministr financí Jun Azumi.
Podle ministra, má přímá výměna národních měn bez převedení do amerických dolarů přispět k snížení rizik a operačních nákladů čínských a japonských společností a rovněž k rozšíření sféry uplatnění těchto měn a k aktivizaci tokijského finančního trhu. Zdroj: http://czech.ruvr.ru/2012_05_29/76305510/ 
To bude legrace, jakou záminku si nyní nachystají tyto peněžní zrůdy, že by v Japonsku a Číně vznikla zase Al-kajda? Největší legrace je, že se k tomuto kroku chystá i Rusko, Indie a státy jižní Ameriky. Stále se nic neděje?

Aktualizováno k 1.6.2012 v našich médiích ani slovo, přitom tyto ekonomiky patří mezi  nejsilnější.

Čína a Japonsko zahájily přímé vzájemné obchody bez použití dolaru. Koridor pro jen a jüan je přitom širší než pro jüan-dolar.
Podle dohody mají čínští odborníci stanovit denně kurs a burza bude mít možnost jeho tříprocentní změny tím či jiným směrem. V páru dolar- jüan nemají změny převyšovat 1%.
Obchody se mají konat na Šanghajském a Tokijském trhu. Rozdíl mezi kursem v Japonsku a Číně bude zpočátku zřejmě existovat, ale v budoucnu se to má urovnat.
Zdroj: http://czech.ruvr.ru/2012_06_01/76674401/

A aby jste to měli komplet:   Náhrada za Euro 
Na italském ostrově Sardinii se objevila barterová měna, s jejíž pomocí si místní obyvatelé navzájem platí za různé zboží a služby. Není to první případ objevení vlastních regionálních peněz uvnitř eurozóny. Experti tvrdí, že zatímco dřív se jednalo o projev smutku občanů kvůli ztrátě vlastní měny, teď je to důkaz nejistoty ohledně existence eura.
 Musíme dodat, že nespokojenost s eurem se v jiných zemích projevuje mnohem ostřeji. Tak například estonský prezident Toomas Hendrik Pljves už vyzývá k tomu, aby se všichni připravili na možný rozpad eurozóny.
Zdroj: http://czech.ruvr.ru/2012_05_01/73468042/

Aktualizováno k 4.6.2012 

Evropské akcie padají, největší ztráty v automobilovém průmyslu
Německé akcie dnes táhnou pokles na většině evropských burz. Nejhorší ztráty zaznamenává automobilový průmysl doplácející na nepříznivé zprávy z Číny, která je v současnosti hlavním odbytištěm. vedle toho se projevují i dopady potíží na americkém trhu práce, které brzdí poptávku.
Data ukazují, že čínský sektor služeb expandoval nejpomaleji za více než rok a posilují tak efekt páteční zprávy z USA a pokračujících problémů v eurozóně.
Německý index DAX 30 ztratil 1%, ae Volkswagen AG 2,7% a Daimler AG 1,5%. Čína je pro německé výrobce automobilů hlavním odbytištěm. (A německý průmysl je hlavním odběratelem české produkce.)Zdroj: http://www.blisty.cz/art/63686.html
Jen dodám, má Japonsko dobré a laciné automobily? Tak jedeme dál. 

A je to tady: http://orgo-net.blogspot.cz/2012/09/cina-chysta-novou-svetovou-menu-krytou.html

21 komentářů:

  1. Nedávno jsem někde zachytil zprávu, že Japonsko dalo snad biliony dolarů jako "výpalné" za to, že se u nich nebude opakovat další Fukušima. Něco se někde změnilo? Stane se (stalo se) něco s HAARPEM?
    Jak bylo v jedné povídce p. Šimka:
    "Důchodce Misník tloukl rozjařeně dřevěnou nohou o zem a povykoval: "Přituhuje, přituhuje!"

    OdpovědětVymazat
  2. Dnes jsem se stala oficialně otrokem.Z pracáku mne poslali pracovat na obec 20h týdně zadarmo,jen proto že mám malé dítě a nemůžu v 6h ráno vyrazit do práce a nemáme dvě auta.A navíc předpokládají,že si budu platit cestu autobusem,abych mohla pracovat ani ne za polívku-a podotýkám,že od státu nedostanu ani vorla.No myslím,že už je to totálně zvrácené do absurdna,tento systém.T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíte a některým hňupům se tento systém líbí a když jej kritizujete, jste označen hned červeně. Debilita a vymytí mozků na vysoké úrovni. Jistě společně s mužským se podržíte a něco se naskytne, budu na Vás myslet, jen si zanadávejte na tento bordel z plných plic a spolehněte se, že Vám do cesty něco určitě skočí a rychle chňapnout. Držím palce a pokud si toto naši, ale opravdu naši přečtou a budou přát vyřešení, jistě se to změní.

      Vymazat
    2. Iv,děkuju,jste hodný.Naši ouřadové,když mne vidí,tak jim vstávají vlasy na hlavě,co zas budu chtít vysvětlit,proč dělají to a to....Starosta radši přechází na druhý chodník,aby mne nemusel potkat,takže si vlastně orgáni nasadili blechu do kožichu,no a tomu věřte,že budu hryzat a pozorovat pečlivě,co se děje...Hlavně se lidi nesmí bát,přece otroctví není ještě oficiální,tak proč se chovat jako otrok.Spíš mne udivuje,že někteří zapomínají,že to může vzít velice rychlý obrat a že lidi si moc dobře pamatujou,jak se ten který pohůnek vrchnosti choval...T.

      Vymazat
    3. Podle mě jde o porušení ústavy - jenom se divím, že se toho nechytí nějaký právník (asi proto že za to nic nedostane). Když člověk pracuje, má nárok na minimální mzdu a pracovní smlouvu. Drábko-hybrid je jen další ohýbání lidí do polohy v předklonu s náběhem na kop do pr... Navíc ouředníci tlačí tak, že jsou vždy papežštější než papež. Být bez práce, to u nás není jako být občan druhé kategorie ale tak desáté. Pak se někdo diví, když existuje šedá ekonomika a firmy na kajmanech. (doporučoval bych nějaké bolavé koleno, pak nachlazení, pak zase třeba alergii. Když je felčar de..l, tak vyměnit. V tomhle případě se musí najít někdo kdo napíše lékařskou zprávu typu: alergie na pyl a prach, trávu, kvůli možnosti astmatického záchvatu není možno pracovat v prašném prostředí, případně při odklízení trávy, natírání ředidla .... Myslím , že si rozumíme. Zdviženej prostředníček kreténům !!!!)
      jm

      Vymazat
    4. Ono zvrácenost už je jen fakt, že abychom mohli žít, MUSÍME pracovat. Absurdní! Takhle to vypadá, že jsme se narodili proto, abychom MUSELI pracovat, nikoliv abychom žili. Neexistuje v PŘÍRODĚ jediný organismus, jediný živočich, rostlina,jediné zvíře, který by MUSEL pracovat, aby zachoval svojí existenci. Výjimkou jsou zvířata v zajetí, bez svobody (i když toto je delší povídání).
      MUSÍME tedy pracovat, protože jsme v ZAJETÍ a BEZ SVOBODY?
      Práce je důležitá, ale měl by jí člověk dělat, protože ho baví, nikoliv proto, že MUSÍ. "Vyvrhlo" nás sem snad Univerzum proto, abychom třetinu svého života prospali, druhou strávili něčím, co nás nebaví? Bodejť bychom v našem vývoji nešli slepičími kroky, když nám nezbývá čas na to nejdůležitější, na to proč tu vlastně jsme!
      Mě z toho vyplývá jednoduchá rovnice:
      PENÍZE = OTROCTVÍ

      Vymazat
    5. Ano Michale - toto je přesně ono. Jenže taky znám mnoho případů, kdy lidé chodí do práce hlavně proto, aby se šplhali na žebříčku údajných společenakých norem, měli z toho výhody a důkladně je čerpali a nejraději by otročili až do smrti. A to je většina společnosti - zvrácená. Tito, honící se za Egem jen tomuto systému přispívají - vaše věta řeší vše:...Práce je důležitá, ale měl by jí člověk dělat, protože ho baví, nikoliv proto, že MUSÍ.

      Vymazat
    6. Tak jsem se z toho šoku probrala,zapla mozek,pokoukala po zákonech a v pondělí razím za řiditelem na pracák,žádnou smlouvu nepodepíšu a jestli ten chlap nepochopí,tak se mu nakrásně může stát,že bude zadara makat on.No a ani nebudu muset přesvědčovat doktora(ten mi řekl,že můžu pracovat venku,jen když nefouká vítr,že vážím 50kg i s postelí :)).A navíc se zdá,že si mne vyžádal pán velkomožný starosta,jako odvetu za můj ekologický aktivismus.No uvidíme,jak dlouho jim bude trvat než pochopí,že nejsou páni vesmíru.Jen si tak říkám,že se nebojí pracovat v prvním patře.....A hurá na ně!T.

      Vymazat
  3. Čína a Japonsko musejí mít nějakou páku. Na omletou písničku o teroristech by snad už nevěřily ani děti v mateřské školce, navíc by to bylo sousto, jež by nešlo polknout. Použití "neznámých" zbraní jako tomu bylo v Japonsku (ale i jinde) před rokem asi taky nehrozí, leda že by bylo druhé straně oznámeno a demonstrováno, že již existuje ještě větší klacek, než mají oni. Buďto se blíží kapitulace elit v pozadí, čemuž moc nevěřím, nebo je již připravena strategie doposud neznámá. Ať tak, či tak, hlavně že se něco děje. Koneckonců je to jedna nikdy nekončící hra, kde se všichni účinkující nakonec stejně sejdou v šatně, sundají různobarevné dresy a podají si ruce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby si nebyli tak jistí svou převahou, jistě by o tom nejednali veřejně. Bilderberger dostal do konce května ultimátum a nevzdal se, naopak provedli fůzy spojením, jenže východ má silnější měnu, krytou zlatem, kdežto západ jen počítačovou sít s virtuálními dolary a hodnota žádná ........ Asi tak.

      Vymazat
    2. Když já jsem prostě vesnickej kořen, co myslí přímočaře a peněžnímu systému prostě nerozumí. Když půjdu do krámu a v jedný ruce budu mít peníz krytý zlatem a v druhé tentýž peníz (dokonce vytisknutý v téže mašině) ničím nekrytý, tak chleba koupím za obě bankovky úplně stejně.
      Dokud bude mít "někdo" dost papíru a barvy a tisknout prachy s posvěcením vlády, protože ta do toho nemůže kecat, pak si může koupit cokoliv. A kdyby něco, tak se prachy prostě zruší a kupovat se bude moci pouze na kreditku. A tím odpadnou náklady na papír, barvu i tu bábu co utírá podlahu pod tiskařskou mašinou.
      Navíc co se zlatem? Na chleba to mazat nejde (ani to 24 karátové) a hřebíky z toho jsou k ničemu.
      Tudy cesta podle mne nevede. Ale pro začátek to stačí. Někdo jim musí ukázat spodní část zad, co už ztrácí svoje slušné pojmenování, aby věděli kam patří. Skóre se ve hře pak může posunout v náš prospěch. :-)
      Jsem zvědav, co se zítra v oficiálních médiích ukáže a ještě více na to, co se tam neukáže.

      Vymazat
    3. To je právě ono Michale, tím že vaše práce není kryta něčím cenným, jako kov zlato, je vaše práce znehodnocena a zvýhodněno kšeftování, vy dostanete za svou práci např. 10,-Kč, ale ten druhý, kšeftař, na vaši práci vydělá 1 000,- a jde mu bezpracně na konto. Je to hodně zjednodušeno, ale snad stačí. Vy jste vlastně zdroj - platíte: DPH za elektřinu,vodu, plyn,stočný,odpad,psa(pokud máte),z nemovitostí(kterou jste si koupil za ušetřené peníze), z podnikání atd... a máte bezpracný zisk, aniž by jste pohl prstem - dobrý ne!

      Vymazat
    4. Stále nechápu. Moje práce nemusí být přece ničím krytá. Buď jsem vytvořil něco, co má hodnotu samo o sobě, nebo jsem vyrobil/vymyslel/zprostředkoval ad. něco, co hodnotu nemá ani pro život člověka ani pro jeho planetu, jež mu je domovem. Jednoduše řečeno vyrobil bych nepoužitelný zmetek. Hodnotou je výsledek práce. Hodnota je pro mne chleba, střecha nad hlavou, šufle plné ponožek, kniha, ale i dobrá nálada či zdraví. Toto jsou hodnoty, jimiž by měly být kryté peníze (když už je teda potřebujeme), nikoliv nějakým kovem, který dle mne patří do laboratoře, do výroby některých léků, v elektroprůmyslu ad. Ve sklepech banky mi je tuna zlata naprosto k ničemu. Pro mne je to naprosto nepochopitelné a totálně neprůhledné. A to je důvod, proč to také takové je. Aby lidi nepřišli na to, že skočili na špek. Proč měnit vyrobený chleba za zlato a pak VŽDY!!! se ztrátou za to zlato koupit chleba nebo něco jiného ve stejné hodnotě jinde? Někomu to možná nevadí, ale mě to s odpuštěním se*e, když se nějaký darmožrout prostě a jednoduše větře mezi prodejce a kupujícího a ať jejich obchod dopadne jakkoliv, on na tom vydělá vždy a bez hnutí prstem! Nic nevytvoří, žádnou hodnotu, prostě vůbec nic a to mu vydělá více v jediném okamžiku, než sedřené ruce a bolavá záda třeba toho hluchoněmého klempíře za více než polovinu jeho pracovní doby. Co polovinu, skoro celou pracovní dobu!
      Obušku, z pytle ven!
      Řekl jsem sice to samé, co Vy, ale musel jsem aspoň takto krapátek upustit páru, po svém.
      Přeji všem krásný den.

      Vymazat
    5. Cina i Japonsko spolu su vlastne velnoc(hlavne spolu)!Nielen poctom ludi,ale i tym ze sa uz najmenej polovicka dovazanych veci okrem jedla vyraba unich-alebo aspon suciastky nato!Navise ma hlavne cina obrovske nerastne bohatstvo a ako hovorite-silu krytej meny!A ak sa nechcu dat stiahnut nadno musia uz zacat obchodovat vo svojej mene!Naco by im bola kopa nekrytych doladov!Zvlast ked sa neoficialne ocakava ich prepad.To len nam sa tu vtlkaju do hlav hovadiny ze Euro treba udrzat..a bla bla..tak si treba utiahnut opasky..len ja uz nemam dalsie dierky..asi mi zachvylku padnu gate:-) ...Mailo

      Vymazat
    6. Navíc, jak mohou být peníze kryté něčím, u čehož se hodnota může gumově měnit jak se někomu zlíbí? Když už je tedy jednou uplácaná ta cihla zlata, tak by měla mít hodnotu stále stejnou. Pak by se nestalo , že nějaký šašek si hodí botou a rozhodne se, že vynalezne inflaci, valorizaci a další divná slova.
      Co to je za zvrácenost, když někdo ráno u kafíčka jen tak mírnix týrnix oznámí, že za cihlu zlata si dnes bude možno vyměnit o X peněz méně nebo více?
      Jak jsem psal pro názornost, třeba kilo chleba, bude vždycky kilo chleba ať je válka nebo mír, prší, sněží nebo svítí sluníčko, je to stejná hodnota v USA, Pobřeží slonoviny nebo v Podmoklanech. To je hodnota, pevná jako skála a nikdo s tím nemůže manipulovat. Nelze ručit něčím virtuálním, něčím bez čeho se obejdeme. Ano zlato je podle mne virtuální, tudíž neexistující hodnota.
      Celý peněžní systém aby fungoval tak, jak nám je od malinka vtloukáno do hlavy, by se musel úplně obrátit naruby. A doufám, že k tomu jednou dojde, protože jestli ne, tak jsme jako rozumné bytosti totálně selhali.

      Vymazat
    7. Nemecko ma vraj nachystanu uz novu marku-ako bude vizerat,no a USA posiela dalsie jednotky blizsie k Cine..vraj aby zvisili bezpecnost v oblasti!:-) ..Mailo

      Vymazat
  4. Barbora Poláková a David Koller-Sami na YouTube T.

    OdpovědětVymazat
  5. Hezký den,tak jsem dnes navštívila toho řiditela,no myslela jsem,že je to snad zlý sen.Přesně jak psal Iv,debilita a vymytý palice.Snažil se mně vysvětlit,že mám dělat zadarmo,abych neztratila pracovní návyky a že je to zákon.Řekla jsem mu,že jsem nikde nic neukradla,že není moje zásluha,že všechno rozkradli a že ten zákon je debilní a že ho poslouchat nebudu,jak by se líbilo jemu někde pracovat zadáčo.No vůbec nemohl pobrat, co si to vlastně k němu dovoluju,když je pan řiditel.Chlap mu pak řekl,že kde si myslí, kde se berou ty prachy, co oni tam dostávaj,že to jsou peníze,který vydřou lidi a že je živí,jinak že by to mohli rovnou zavřít.No tak prý se poradí na vyšších instancích,jak prej se vykládá zákon(a přitom když jsem dělala úřednici,tak jsem ty zákony sakra musela znát).Je to jen darmožrout,který nic neumí a bere za to peníze a když si představím,kolik jich je a berou ještě víc a kradou kde se dá,je mi na bl....A hlavně mně opravdu udivuje,že nechápou,že s nima lidi zatočí a pořád si myslí,že se nic neděje.Taky chci poděkovat za podporu,tolik energie,co za mnou stálo....Pokračování příště :).T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to jste ještě nepřišla na to, jaký má známý, hlavně před jmenováním ředitelem, jo mafie je věc, ruka ruku myje, ale moc do toho nešťárejte, osvítil by Vás Duch svatý a to oni nesmí připustit, protože si myslí, že oni jsou ti svatí a vyvolení. Musíte být liška a oni jsou slepice (v kurníku, zbudovaným z našich daní).

      Vymazat
    2. Oni vecsinou ziju v inom svete..v tom vlastnom!Uz zabudli ako sa zije ked sa musi clovek ohanat..a zabudli sakra rychlo! ...Mailo

      Vymazat
  6. If you are going for best contents like I dο, simρly pay а visit this
    web pagе evеrуԁay as it рrοvides fеatuгe сontents, thanks
    Have a look at my weblog get engaged before moving

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.