středa 12. července 2017

23.9.2017


23.9.2017

Dnes v kuloárech se velmi https://www.youtube.com/watch?v=e05_bJZtOiw  diskutuje toto datum, na které upozorňovali již ve starém Egyptě a nakonec bylo zamontováno i do bible. Nyní je vytvořeno mnoho prognos co se může stát, řekl bych skoro stejné jako mánie s datem 2012. „Šupináči“, včetně jejich pohunků se snaží do tohoto data splnit si svůj plán NWO, ale čas není dnes již na jejich straně a naplánované zotročení lidstva jako druhu je u konce. Sami vidíte v naší společnosti, jak veškeré sociální cítění, finanční systémy a mnoho jiných aspektů celou lidskou společnost degradovalo vlastně do formy zvířecí, kdy se každý snaží toho druhého okrást ve svůj prospěch pod „kouzelným slovíčkem DEMOKRACIE. Zdrojem vývozu demokracie jsou USA a jejich slouhové. USA čeká stejný osud jako SSSR, perestrojka USA, které končí období vývozu své Demokracie. V tomto období budou i problémy z uměle vytvořeným státem Izrael, který narušil rovnováhu Země. Dojde ke známému jevu, který oni sami provokovali – dva se perou a já se budu mít dobře. Šupináči ještě chtějí na poslední moment celou situaci zvrátit spuštěním Cernu, jako možný vytvořený tunel své pomoci. Zdroj nikdy neurčuje přesné datum, jen člověk uvažuje na časové ose a snaží se určit vždy nějaké datum, u kterého předpokládá nějaký velký zlom, ale jen probuzení pozorují na této časové ose, co se děje a vnímají změny, které nejsou většině lidí vnímatelné a shrnou vše do slovíčka „Náhoda“.



Podle horoskopu na toto datum vychází čas čištění a někde i násilnou formou. Konečné období, nebo začátek končícího Systému vyváženého USA, zvláště nastaven jen na finanční systém, bez ohledu na většinovou populaci lidstva. Je to dobré období na zúčtování starých věcí v tomto Systému Demokracie propagovaných včele s USA, které jako světový hegemon končí a lidstvo si konečně může zvolit svou vlastní cestu. Smyslnost a finanční systém bude neutralizován a přiváděn k „rozumu“. Ztráty starého Systému „Šupináčů“ a jejich přisluhovačů budou přicházet rychle a znenadání. http://energieupramene.blogspot.cz/search?q=temn%C3%AD  

9 komentářů:

  1. Pane Iv,
    moc děkuji za poznání.
    Tak "Šupináči", to se jim určitě bude líbit tohle pojmenování.
    Musím říci, že se snaží otevřít negativní portál celkem neodbytně.Důkazem je posledních několik dnů, kdy se dokonce odevřel na noc a den.Jenže lést sem nemohou a zdrhnout je nenechali a tak se usuší tady jak uzenáči.Nechtěla bych si vzpomenout, že jsem byla v některém z minulých životů reptíkem,haha, to u Lidských Duší nepadá v úvahu.
    Kdo můžeš, drž se Turmalínu a Síla nám pomáhej.

    OdpovědětVymazat
  2. Asi tak pred rokom som natrafil na internete, na tento článok, ktorý súvisí s týmto dátumom.

    Blízká budoucnost.

    20. listopadu 2016 začíná astronomický jev, který bude trvat devět a půl měsíce a jehož vrchol je znepokojivě přesně provázán s dalším jevem ze Zjevení. Ačkoli nejsem astronom, všechen můj dosavadní výzkum naznačuje, že jde o jev, který je ve známé historii lidstva svého druhu jediný.

    20. listopadu 2016 totiž Jupiter (Král) vstoupí do těla (dělohy) souhvězdí Panny (tedy Svaté Panny). Jupiter, vzhledem ke svému retrográdnímu pohybu, setrvá v “děloze” Panny devět a půl měsíce. Tato délka ještě koresponduje délkou těhotenství u normálního, mírně přenášeného dítěte.

    Po devíti a půl měsících Jupiter z dělohy souhvězdí Panny vyjde opět ven. Během jeho vystoupení (porodu), 23. září 2017, vidíme souhvězdí Panny, za kterým přímo vychází slunce (“žena sluncem oděná”). U nohou Panny vidíme Měsíc. A na její hlavě nacházíme korunu dvanácti hvězd: tvoří ji obvyklých devět hvězd souhvězdí Lva, spolu s třemi planetami: Merkurem, Venuší a Marsem.

    To je skutečně pozoruhodná a - alespoň pro mou maličkost - i mírně znepokojivá podobnost na Zjevení 12. Co znamená - pokud něco znamená? Jediná pravdivá odpověď, která se nabízí, je, že zkrátka - nevíme. Ale ačkoli nevíme, nejsme zcela bez možnosti výkladu.

    “Shodou okolností” se totiž také tyto události odehrají právě o stém výročí zjevení “ženy oděné sluncem”, Panny Marie, z Fatimy, které se odehrálo v roce 1917. Popsané hvězdné divadlo vyvrcholí jen tři týdny před výročím zázraku, při němž slunce “tančilo” (tu máme další znamení na nebi), což viděly tisíce lidí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milý Vojtěchu,
      děkuji za velmi pěkný komentář a jste mému srdci tím ještě blíž. Vzpomínám na Vašeho /našeho) dráčka a to velmi moc, děkuji moc.

      Vymazat
  3. Co jsem si všimla, tak je velký nedostatek životní energie. Jejej, minusáci neumějí nabírat za Zdroje Sílu a tak sají, kde se dá.No tak je nechte a pozorujte, co se odehrává, protože světe div se, oni tu plusáckou energii nedokáží přetransformovat ve svůj prospěch, tak jak to dříve šlo.

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Wonderful, what a web site it is! This weblog gives valuable information to us, keep
    it up.

    OdpovědětVymazat
  8. Veľmi zaujímavý článok. Ďakujem!

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.