neděle 24. listopadu 2013

Zajímavé události v Yellowstone


A jiné důležité věci:
23.11.2013 byl zaznamenán v Yellowstone kamerovým systémem dopad meteoritu do sopečné oblasti. „Naštěstí“ meteorit nebyl velký, jinak by vlastně sloužil jako iniciovaná rozbuška jmenované oblasti. Pravděpodobně jeho velikost taková měla být.



Následující události jsou nyní, že 23. a 24.11.2013 byly zaznamenány v této oblasti zemětřesení. První bylo  23.11. 13 o síle 3,3 a druhé 24.11. 13 o síle 3,1 magnitudy. Tento děsivý trend  seizmické aktivity narůstá. 



To že v Evropě se probudila sopka Etna je mnohým známé, ale dnes 24.11.13 se v Etně otevřel nový kráter na jihovýchodní straně sopky, jenž chrlí oblaka kouře a popela do výšky tří kilometrů.



Informace nejsou v zásadě uváděny proto, aby budily nějaký strach, pouze pro informovanost našich čtenářů a jistě ti, co znají naše články si udělají úsudek sami – někteří to budou interpretovat jako náhody, jiní jinak.

Nyní tedy vybuchlo současně 7. sopek v šesti zemích.

Nový ostrov v Tichém oceánu, podvodní erupce u Nishino v Japonsku, v Mexiku Colima, v Guatemale Fire Mountain, ve Vanuatu nárazové exploze, v Indonesii Sinabung – evakuace 6 000 lidí a samozřejmě Etna v Itálii. 

 

Poselství lidem


Good Luck.

33 komentářů:

  1. A já pořád,proč mám takový neodbytný vnitřní pocit,jak když sedím na papiňáku,hihi.

    OdpovědětVymazat
  2. No tak teda do toho, no :-) Beztak na to všichni vědomě či nevědomě čekáme ...

    OdpovědětVymazat
  3. Spis premejslim o tom,jaky budou nasledky ,nikomu to nepreju.......mozna znate ten film podle presny komputerovy prognozy,co bude nasledovat po vybuchu supervulkanu.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každýmu přeju přesně to,co si zaslouží.Každej je přesně tam,kde má být a alespň bu dostatečné množství CO2,víš jak budou bujet všechny rostliny(fotosyntéza),jak za dinosaurů,hihi.Kouřilo se ze sopek a jak jim bylo dobře,všude plno jídla.Tak jaký pak strachy.

      Vymazat
    2. Nemam strach,jen proste nikomu kdo mi neublizil a neublizuje druhejm nepreju nic spatnyho.....

      Vymazat
    3. .....a nejsem skodolibej ;-)

      Vymazat
    4. Nesuďme v těchto chvílích nikoho, Univerzum a Síla si to rozdělí sama, bez našich lidských náhledů a věřte, že před ní neskryjeme nikdo nic.

      Vymazat
  4. Iv,proc si myslim,ze sila je nastroj,vynikajici nastroj,tvorici zivot a podminky k nemu,danej nam k dispozici,ale porad zustava jen nastrojem nekonecnejch moznosti,ale sama nemuze,nebo nechce rozhodovat o byti a nebyti koho a cehokoliv?Proto jen sleduje a uci se,sbira zkusenosti,nebude nikoho karat nebo trestat,protoze co je zlo a co je dobro,co je dole a co nahore?A hlavne porad je to jen ten nastroj,je na kazdym jak s nim nalozi ,a jestlize plati to o darebacich co si muzou beztrestne delat co chteji,pak to tuhle domnenku jen podtrhava a potvrzuje.........;-).Nebo je to vsechno jinak? Pripomina mi to moje drivejsi diskuse o panubohu s vericima,jak tvrdili ze buh bude soudit a trestat a ja oponoval,ze ma teda zatraceny zpozdeni,takze neco neni jak je porad kazany...........Myslim si,ze Sila je nastroj,kterym si muzeme udelat ze zivota raj na Zemi i vsem kdo prijdou po nas,ale kterym se zrovna tak muzeme totalne znicit,nebo znicit nechat.Proto mame inteligenci a ucime se prace s energiema,aby se to darebakum nepovedlo.Samo se neudela a za nas taky nikdo horky kastany z ohne tahat nebude,jak ruzny chanellingy porad sugerujou.To je muj nazor kterej nejde rozhodne proti duchovnu ani Sile,protoze oboji uznavam,ale zaroven si myslim,ze se sami musime pricinit a ten nastroj spravne pouzivat.Je to nazor,nemusi bejt spravnej,proto sem rad chodim a hledam odpovedi na tyhle svoje otazky a vlastni teorie,rozvinuty z tech na ktery narazim.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslim si,ze Sila a zaroven uceni slovansko-arijskejch ved a znalost pravy historie nam dava ony netuseny moznosti rozvoje a vyporadani se s darebakama. Ale musime je pouzit! A ne se jenom utesovat jejich existenci s tim,ze to za nas udelaji.

      Vymazat
    2. Ucme se z ty historie a neopakujme chyby nasich predku,kteri byli prakticky neporazitelni zadnou silou,prave diky Sile,kterou umeli pouzivat,ale ktera je sama o sobe nezachranila pred zradou a krvavym porobenim,rozdrobeni,rozdelenim a malem znicenim.To jen potvrzuje moje domnenky.Samo se neudela,to neni zadna vyzva ke krvavymu povstani,nebo uziti nasili jako prvni.Je to vyzva k pouzivani Sily v dobrym,ale aktivnimu.Sama za nas nic neudela.V pripade nutnosti a obrany ovsem i k boji.Kdo s mecem prijde,mecem sejde.

      Vymazat
    3. Proud ja to zatial beriem takto...vd­aka tomu uceniu prideme nato ako si ziskat a udrzat energiu atd...vdak­a tomu sa nase tela stanu jemnohmotn­ejsie az nakoniec­ cistou energiou.­ Tym ako budu stale viac jemnohmotn­e budeme mat vecsie moznosti..­napriklad nebudeme­ potrebovat­ jest,telep­atia a podobne.Navyse si rchlejsie splnime osud a potom nam dusa a syla bude pomahat uz len stym co chceme.­ A ten kto sa nebde ucit a zlepsovat­ tu skisne.res­pektive pride nieco ako bola potopa sveta a bude musiet zacinat od zaciatku. Tiez si vela ludi mysli ze spravodliv­ost neexistuje­.Existuje-dobry ludia toho tu nebudu mat moc,no pojdu dalej tam ked im bude lepsie. Zly sa maju casto dobre akoby spravodliv­ost neexistova­la--ale existuje!Ne­zlepsia sa,a budu sa tu vtom placat donekonecn­a..v chorobach,­vojnach,hlade.. Ale nieze by som chcel strasit!:-)

      Vymazat
    4. to Proud
      Velký omyl, Síla není nástroj.......je to tvořící a inteligentnější forma, než člověk, jenž tady tvoří ětšinou jen v materálnu, jak omezené prostředky má člověk a ještě si myslí, že je středobodem Vesmíru. Omyl je pravda.

      Vymazat
    5. Pan Iv..hovorite mi z duse! "a ještě si myslí, že je středobodem Vesmíru" Sila je pre cele univerzum jedna...a preto musi byt viac ako jedna mala blcha z velkeho mnozstva-ludstvo!

      Vymazat
  5. Super film co stoji za pozretie..Cesta pokojneho bojovnika. Veci krasne vysvetlene v pribehu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky Mailo,jdu se po nem poohlidnout.......

      Vymazat
    2. Souhlasím a také doporučuji, když někdy čtete nějaké fráze či pravdy o životě a nevíte jak je uchopit, tak v tomhle filmu jsou krásně znázorněné na realitě, kterou prožíváme.
      Film je sice směrován na mladší publikum, ale stejně si myslím, že tyto věci dokáže docenit později, když už má něco prožito.

      Vymazat
  6. Uz davno me nebavi bejt pasivnim dobrakem co mu kdekdo "rozbije hlavu" kdy se mu zamane,doufajicim v nejakou "bozi spravedlnost",co prijde nekdy,kdo vi kdy,ta mi hlavu nezasije ted a tady,ani darebakovi nezabrani mi ji rozbit.Nejsem ovce(ovcan) ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proud.."Uz davno me nebavi bejt pasivnim dobrakem co mu kdekdo "rozbije hlavu" kdy se mu zamane",Mozno je to nahoda no ja v nahody moc neverim. Verim ale v to ze kto sa riadi silov a tym co mu nasepkava srdce,pozera sa okolo seba a chape tak ten k uhone nepride.Jedine ze by to mal priamo ako bod osudu..no verim ze ak to zvladne z pokojom a tak ako ma tak mu to potom osud vynahradi! Ani dusa sa nechce trapit...chce byt stastna takze vam zbitocne trapenie neprivodi! :-) No vy myslite iste i ine veci..ktore sa tykaju komunit ci celeho ludstva a tam uplne suhlasim.

      Vymazat
    2. Presne tak Mailo:-),osobne problemy nemam,ale jako ten dobrak prave nejsem z tech kdo necinne prihlizej svinstvum co postihujou druhy,v tom jsem aktivni,at fyzicky,nebo psychicky,prede mnou tezko jen tak nekdo nekomu ublizi.....tak to cejtim a podle toho jednam.

      Vymazat
  7. Tak nám to pěkně bouří, teď mi vyskočila na mysl anketa, kterou Iv vystavil a já v blízké budoucnosti tipoval vulkanickou činnost a ejhle...

    OdpovědětVymazat
  8. Dobry vecer...neviem ci je to na komentar ci skor na clanok..to uz necham na Vas pan Iv.Je to vsak len moj cisto osobny nazor na debatu a nikomu ho nevnucujem.Zda sa ze vela ludi ma dilemu ako sa zachovat ktomu kto nam slovne ublizuje.I ja som vzdy mal. To co pisem sa tyka len konfrontacie jedneho jedinca k jedincovi a len slovne ci emocionalne a nie fyzicky. Nie jedinca ku komunite ci ludstvu. Skoro vsetko co robime vo vztahu k inemu cloveku je vpodstate o energiach,ziskavani si,kradnutu navzajom,vymienani ci odovzdavani energii inemu i ked si to casto ani neuvedomujeme. Do nedavna som bol nazoru ze ak pride clovek ktory na mna neopodstatnene vrieska ci sa ma snazi ponizit atd. je to preto ze sa mi snazi vziat energiu. On si ju sam ziskat nevie a tak ju kradne inym. To znamena ze v tomto vztahu sme my silnejsi a on slabsi. Riesenim je nic si stoho nerobit a tym mu energiu nedat,a donedavna by som urobil to ze by som mu este mozno vzal tu jeho...sposobom naprilkad ze sa mu este usmejem do tvare! Ved co..chcel si mi vziat moju,ja ti vezmem naopak tvoju!Nech sa poucis-za trest!Iste mate podobny nazor,no niekde vnutri mozno trosku citite ze to nieje spravne! Teraz som si ale uvedomil ze je to chyba vziat mu tu jeho a ze to citenie zvnutra malo dovod. Kedze mate viac energie a on menej,kedze si ju dokazete samy ziskat a on nie znamena to ze je slabsi(nie nutne fizycky-ale emocionalne,duchovne,energeticky-hovorim o slovnom a emocionalnom suboji o energie)! Kto hlada a snazi sa tu pravdu najst tak vie ako vela energie na to treba. To znamena ze na tu premenu potrebuje upir tu samu energiu aby stym vobec mohli zacat-hladat v sebe-dostat sa az tam. No oni si ju nevedia ziskat a tak sa ju snazia ukradnut. Ak im nedovolime ziskat si ju tak jej budu mat malo..a nebudu moct zapocat cestu a naucit sa ako si ju ziskat po dobrom atd.Budu stale agresivny a snazit sa ju kradnut. Navyse ak im cast znej pokial jej mame momentalne dost dame dobrovolne-teda nie zo strachu ale z lasky tak nam neubudne.Pripadne si ju vieme doplnit. Ak ju upir neziska tak vkonecnom dosledku sa zneho nemoze stat dobry clovek pretoze i na to hladanie vsebe tu energiu potrebuje,naopak pojde smerom dole.A ked chceme aby sa ludstvo polepsilo.. Teda mi konecne doslo ze ked pride upir:-) tak je vporiadku nedat mu tu energiu pokial nechcem dobrovolne,ale uz nieje vporiadku na oplatku vziat mu tu jeho za trest hlavne ked si ju ja viem ziskat i z ineho zdroja. SAMOZREJME NEHOVORIM O FYZICKOM NASILI ALE O SLOVNYCH POTICKACH KTORE SU CASTEJSIE A ZANECHAVAJU CASTO HLBSIE JAZVY. Neviem uz kto to povdal ale mne sa to moc paci..myslim ze tempari vraveli.. "AK SA SILNEJSI ROZHODNE IST DO SUBOJA ZO SLABSIM,TAK SILNEJSI UVEDOMELY SI VECI PREBERA ZAROVEN NA SEBA I ZODPOVEDNOST ZA KONECNY VYSLEDOK BOJA!" Ale uz radsej cusim lebo mudri som zas jak radio.:-) Nemam to zo svojej hlavy ale ktosi my stym pomohol pochopit to,a nevidim dovod nepodelit sa.Kto chce nech si stoho vezme co chce,a kto nesuhlasi kludne sa moze predca vyjadrit a opravit ma,alebo to nechat tak a brat to ako vtip!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "AK SA SILNEJSI ROZHODNE IST DO SUBOJA ZO SLABSIM,TAK SILNEJSI UVEDOMELY SI VECI PREBERA ZAROVEN NA SEBA I ZODPOVEDNOST ZA KONECNY VYSLEDOK BOJA!" Ano Mailo,ale tohle je dulezity si spravne vylozit...........protoze veci nejsou takovejma,jakejma se zdaji byt.........vzdycky je to otazka uhlu pohledu a z toho se odviji ostatni,si myslim.......

      Vymazat
  9. Jako vtip to brát věřím nikdo nebude, vidím to podobně, fyzickým násilím jsem nikdy nic neřešil, přijde mi to primitivní, nechal jsem si dát i pár facek a nevracel, nechtěl jsem živit tu zlobu, se kterou vyrukoval ten druhý, ukázal jen svou slabost. Ale jak Mailo říká, slova někdy ublíží více než úder, já měl šéfa upíra, ten co dokázal vzít z celého kolektivu a po jeho odchodu po ranním výstupu jsem byl úplně dole s psychickými silami a hodně si ta slova bral, jenže tady nešlo o slova, ale právě o tu energii, kterou on potřeboval, vždy jsem z něj cítil, ačkoli něco dokázal, že je otrokem něčeho co musí živit, aby to sám ustál. A má zloba či neschopnost se tomu bránit způsobovala, že jsem opravdu tu energii daroval, to mě hodně naučilo a od té doby na tomhle pracuji, že co na povrchu vypadá jako hádka, provokace, je souboj o potravu. A bylo mi řečeno duchovně vyspělejším člověkem, že mne budou tyto útoky provázet, na hmotné úrovni jako závist vůči mému vystupování a celkové osobnosti a tímhle mě chtějí tzv. upíři oloupit o energii, kterou bych měl věnovat hlavně sobě, se kterou mohu býti vyrovnanějším.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uhel pohledu.........nenechat si dat par facek neznamena zivit zlobu,zalezi jakym zpusobem se k tomu postavis,kdyz emotivne,zapojis svedomi a rozehrajes rovnovazny sily,kdyz to vis,muzes se podle toho zaridit,dat pouceni a rovnovahu zachovat,alespon vuci sobe.......pletu se,nebo na tom neco je?

      Vymazat
    2. Psaný projev člověk někdy vnímá, jinak než autor zamýšlel, ale zřejmě chápu Tvůj návrh řešení situace, ale jak říkám vždy jsem se vnitřně těmto situacím vyhýbal, spíš jsem na ně nenarážel, protože mám pocit, že kdo se chce rvát, byť je to i člověk dobrý či někoho brání, nevidí jiné řešení, než že chce na dotyčném vybít svou skrytou nebo potlačovanou agresivitu, těch situací a uhlů pohledu je vícero, vždy čerpám ze svých prožitků či situací.

      Vymazat
    3. Upresnim to,nikdy se rvat nechci a jak to jde,ani nervu,pokladam to za primitivismus,ale zastavam nazor,ze primitiv na nic jinyho proste neslysi,protoze nic jinyho neni schopnej pochopit,proto je treba se branit tak aby tomu dokazal rozumet a poucilo ho to,nejen "potrestalo",nebo odradilo,kdyz je potreba se branit,nebo nekoho branit.Nastesti k takovejm uz fyzickejm situacim doslo v mym beznym zivote opravdu vzacne.Vetsinou se povedla domluva a ve finale usmev.Chtel jsem tim rict,ze proste neustoupim zlu a konfrontaci s nim a tim ho zadnym zpusobem neposilim.Naopak,je treba ukazovat,ze zlo je spatna cesta se spatnym koncem,a to i nazorne,kdyz je to nutny.

      Vymazat
    4. Tvému pohledu, jak jsi to napsal rozumím a není to ustupování zlu ani nečinnost spíš moudřejší ustoupí a samozřejmě kdyby mě někdo či někoho napadl, tak se bránit budu, to už je i pud sebezáchovy. Tady jde především o tu systémem podsouvanou agresi a povyšování, ten výše zmiňovaný souboj o potravu, když člověk vidí jak se lidé chovají na stadionech, tak si říká, že to ani nemohou být lidé, tam se kyvadla pěkně s prominutím nažerou.

      Vymazat
    5. To jsou prave ty situace Tome ktery tezko polykam a nerozumim jim,kdyz se lidi chovaj jako dobytek tam,kde bych cekal a je i dost casu to vymyslet.Ne jen stadiony,i ruzny slevy a vyprodeje omezenejch poctu kusu,je neuveritelny co lidi dokazou,proste bezny situace,kdy ani o nic nejde,presto se stava clovek cloveku"vlkem",tem nadhernejm zviratum se omlouvam,ve skutecnosti to tak u nich nefunguje.Kdyby slo o zivot,snad bych nejak pochopil par tech labilnich,ale takhle proste nechapu ono nedodrzovani zakladnich pravidel slusnosti,o moralce ani nemluve.Nemam na to uspokojivy vysvetleni,nekdy mi to prijde,ze jsme tady proste dva druhy lidi,ti normalni a dravci,od sebe bezne nerozeznatelny.

      Vymazat
    6. to Tomáš
      ......když člověk vidí jak se lidé chovají na stadionech, tak si říká, že to ani nemohou být lidé, tam se kyvadla......... a jak to jde nádherně modulovat, aby se vše vybičovalo do extrému, to by jste se divil, technologie na to je, zmínil jsem se o tom v článku o egregorech v souvislosti s kondenzátory, to stejné se týká i hromadných demonstrací.

      Vymazat
    7. viz posledni clanek na orgonetu..... :-)

      Vymazat
    8. Tyto informace o druhém, neviditelném světě mě občas pěkně bolestivě otevírají oči dokořán, lidé jsou zlomení, nedokážou ve většině ani přijmout zodpovědnost za sebe sama a už vůbec se zajímat a klást otázky. Parkoviště supermarketů plná a krásné novácké seriály v čele se zprávami - "mámo ono není zas tak zle", pivo zasyčí, letáky se válí mezi tv programem a mladí jsou posílání spát s odpovědí, že jediné energie jsou ty, za které tvrdě platíme, aby nám Tv hrála a teplo hřálo.

      Vymazat
  10. Ten film neni spatnej,existuje jeste pokracovani,nasel jsem zatim jen psany,to jsem zatim necetl,"Navrat pokojneho bojovnika".

    OdpovědětVymazat
  11. http://www.zvedavec.org/komentare/2013/11/5750-ze-jsem-vam-aspon-do-sparenych-hovad-nevynadal.htm

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.