čtvrtek 21. listopadu 2013

Plánovaný konec Slovanů

Chcete se poučit o naší slavné kultuře? Podívejte se na video, jak naše entita byla záměrně ničena a naše národy aby převzaly hrubou kulturu vzájemné nenávisti a boje mezi sebou, pro lepší ovládání, které mnoho našich lidí převzalo a dokonce rádo používá.


Myslíte stále, že se nic neděje, proč zrovna teď tyto pravdy vystupují na povrch? Jedním slovem svinstvo, nebo ne?
Je tam zmínka i o Síle a Slovanech jako o lidech , ne klonech. 

4 komentáře:

  1. Konecne Vedy,tleskam a plesam :-).Jen me mrzi,ze je ceka dlouha a umorna ,nejista cesta na svetlo sveta,zpatky do podvedomi lidi.O to tezsi,ze jsme zotroceny nutnosti shanenim penez k obzive,dabelskym to nastrojem mocnejch,kterym nas krome ruznejch strachu a pocitu viny dokonale ovladaji.........nevim jak vy ostatni,se strachem jsem se vyporadal,svedomi uz taky umim podle potreby "vypinat",nikoliv ono vypinani zneuzivat(zastavam nazor,ze jedine monstrum,muze porazit jiny monstrum!Proto to vypinani),ale prachy me porad nasazujou uzdu a omezujou me,bohuzel.

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.youtube.com/watch?v=uOUqYs69EwU http://www.youtube.com/watch?v=k1RasXw7iko http://www.otaulc.com/text/824.htm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Bodlák
      Velmi pěkná písnička http://www.youtube.com/watch?v=k1RasXw7iko
      Děkuju

      Vymazat
  3. To mame extremu,Karle,co? :-).Pritom by bylo tak jednoduchy proste jen obycejny "lidstvi",navic je to i pekna ukazka toho,jak kdyz dva delaji totez,nemusi to bejt totez,vsechno se da vysvetlit ruznejma zpusobama podle toho,koho kam chces dostat,misto aby se proste jen tlumocila a vysvetlovala prosta pravda :-)

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.