čtvrtek 25. února 2016

Ahoj templáři III. díl, kapitola 22, 23.





Objevil se zde zajímavý komentář a proto na něj reaguji.
 
Síla není ani slogan, ani mantra, jak je uváděno např. v komentáři od Matěje. Je to skutečná, reálná, budující a udržující energie proudící od Zdroje (Boha) a kdo ji popírá, popírá skutečného Tvůrce, Boha, Univerzum, jež nás stvořil a Síla byla dána člověku jako pomocný zdroj pro plné využití jeho daru. Ti kdo se obrací na náboženského Boha, se uchylují právě na abstrakci, falešnou náhradu, tj. Egregor, uměle vytvořen, nemá tedy nic společného se Zdrojem,Bohem, Univerzem a lidstvo je sváděno na falešnou cestu, která umožňuje právě těm, jež chtějí ovládat lidstvo, aby je udrželo v nevědomosti a tedy ve stavu Otroků navrženého jimi systému. Bez obalu řečeno, vytvořili falešného boha a nutí tak lidstvo stát proti pravému Zdroji, Bohu, Univerzu. Zastánci náboženství a dalších Systémových praktik pak tuto důležitou pravdu pokud se objeví, se snaží všemi možnými prostředky zničit, protože by osvobodila lidstvo z otroctví. Tyto pravdy byly tajeny a dnes jsou stále likvidovány jako tady třeba s názvem, že je to Slogan, Mantra a nebo dokonce přímý výpad s přirovnáním „Proletáři všech zemí spojte se“ Toto vše je neskutečná arogance skupiny, jež  se staví nad Boha(Zdroj, Univerzum) a tedy jej vědomě popírá a staví se proti němu a sebe povyšuje nad Zákony Zdroje. 
Sílo znič všechno temné zde na Zemi.
Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi. 
Kdo poznal a nebo vycítil co je Síla, je pro něj toto přímé zapojení Síly do působení na realitu. Vy jste Bohové, Tvůrci, ne Otroci.




 22. kapitola


A víte, co mě moc potěšilo? Že některými našimi elitami a rovněž i mnohými z lidu velmi proklínanej politik, tedy Václav Klaus, našel jako jedinej z našich potentátů odvahu se ozvat a odsoudit počínání Západu vůči lidu Ukrajiny. Slyšíte, vůči lidu Ukrajiny! Přičemž se téměř vůbec nezmínil o jeho prozápadních politickejch a většinou s oligarchy - tedy pokud jim sami nejsou - se kamarádícících představitelích. Tomu se asi říká demokratickej posun, že?

On tenhle chlápek totiž vždycky dělal a říkal hodně nepopulární věci. A jsem tomu rád. Byl to jeden z mála polistopadovejch politiků, kterej dle mne míň kecal a sliboval a víc makal. Netvrdím, že se nikdy nesekl, a leccos nás to i republiku  asi stálo. Ale kdo něco nezbastlil, že?

On vlastně Českou republiku víc než dvacet let šikovně držel na dlouhej distanc od EU manévrováním s různejma výjimkama a důrazným postojem k EURU a EU-fiskálu. Pak si dělal - pro mnohý kolegy politiky, a to i západní - nepřístojnou srandu ze zpolitizovanýho ekonomicko-vyďěračskýho čachru s klimatem a nemravným kupčením s emisema na úkor těch nejchudších států. Myslím, že těch plus by se možná našlo i víc, ale kdo si na to dneska vzpomene, že?

A teď se ozval znovu, když opět jako jedinej, byť už jen bejvalej, unijní potentát ukázal přímo na USA a posraný z nich EU, jako na iniciátory a organizátory současnýho průšvihu nejenom na Ukrajině, ale prostě po celý planetě. A opět šel svojí cestou nepopulárních prohlášení a znovu tím vytočil naše podesraný kejvající elitky schovající se za tloustnoucím Sobotkou. A nejspíš tím pobouřil i mnohé zatím dřímající v davu.

Václave Klausi, skládám vám tímto poklonu za vaše svědomí i odvahu politika postavit se u „nás“ česko-moravsko-slovenskejch Slovanů za zde dosud ještě stále velmi nepopulární Rusko.

A pak se k němu z čistajasna po jednom dlouhým pokecu s Lavrovem přidal i jeho kdysi největší politickej rival. Tedy současnej prezident Zeman. Představte si, kdyby si tihle dva pánové plus Mečiar v devadesátejch letech místo pubertálního hádání spolu sedli někde u vína a pokusili si vyjasnit, co vlastně chtějí, tak jsme dodnes možná měli svý hranice, armádu, svůj slušně zajetej průmysl, zemědělství, vodu, lesy, svoje zákony i učební osnovy. A taky pouze a jenom svý průsery. Byli bychom nejspíš stále samostanou, slušnou, možná ze strany EU všelijak napadanou a proskribovanou ČSR.

 A teď jsme co? Východní zapadákov, jímž Brusel pohrdá. Naše životní úroveň nedosahuje ani třetiny toho, čím se prezentuje západní a severní část starého kontinentu. Naše vláda je pokorným služebníčkem státních elit EU, jež dostaly od velkýho šerifa úkol dopustit a provést zde islamizaci. A dělají to přesně podle starýho mustru, kterej zničil mnohou říši. Namátkou Řecko a Řím.

Začíná to nenápadným průnikem inteligentní malé diasporální množiny zvenčí. Ta se v dotyčné mocnosti usadí, etabluje a začne připravovat půdu pro nástup masy,  jež provede zábor. Nepřipomíná vám to tak trochu naší současnost? Ne, ne, ne, zaštěká rezolutně Sobotka! To je fakt škoda, že jste si nevšiml, pane „premiére“. Ti výše uvedení dva pánové s poněkud většími životními zkušenostmi to, zdá se, vidí poněkud  jinak. A k nim se přidávají další.

Ještě štěstí, že jsme my ve střední Evropě zcela nedávno zažili dvě totality. Proto se tu projevuje daleko víc nedůvěry k současnýmu dění. Multikulturálnímu Západu a Severu, kterej se vždy považoval za víc, než ve skutečnosti je, toto možná nedojde nikdy. Buďme tedy co nejdříve i my těmi vědomými a neústupnými, byť chybujícími lidmi. Stejně jako jimi kdysi i dnes byli a jsou pánové Zeman, Klaus, Orbán i Fico. A už se řadí mnozí jiní...







23.  kapitola



Sedím na zápraží a koukám z kopce dolů přes údolí na protější stráně. A mumlám si, Renet, je už půlka února a teplo jak na jaře. A ty se vrátíš až za čtyři měsíce. Já vím, že v tom Windsor-landu žije tvoje sestra a ve Francii druhá, ale aspoň jedna z vás by propánakrále měla v Čechách zůstat, ne? Copak všechny krásný holky zdrhnou do právě potápějících se západních necek? A mírnyx-týrnyx pro takovou profláklou pitomost, jakou je tamní životní úroveň, kterou sprostě ukradli slabším a možná slušnějším národům!

Dyť, Renet, přeci víš, jak to bylo s Amadeou, která se mi, byť teď už jenom duch, stejně nadobro vypařila. Není. Je v čudu a maká nejspíš na jiným problému, než je Matěj. A já nejspíš blbnu, protože ona není po ruce. Jo, blbnu! Přesto, že bych se místo toho měl rači připravit na to, že nejspíš u těch pomíchanejch Normanů s Anglosasy, tedy pardon Slovanů se Slovany, nyní se však dále pilně mísících s kdekým v tom svinčíku s vizitkou multikulturalismu... zůstaneš.

Ale zkus si, Renet, představit, že tam dopadneš ještě podstatně hůř než ušlápnutá „chudinka Hipi“ se svou kupou peněz a rezidencí na Mallorce. Jo, a možná stejně jako ona i u nějakýho velmi opálenýho Pen-cluba!

Nojo, Matěji, ale co s tím teda uděláme?

To seš konečně ty, Amadeo?

Ticho jako v chrámu...

Hm? Fakt asi blbnu. A musím s tím opravdu něco udělat... Ale co? Nic! A klíďo píďo budu blbnout dál.

A když mi nikdo nebude na mý otázky odpovídat, tak se o to pokusím sám. Tak tedy:



Je Žena podstatou vesmíru?

Jasně.

Je jeho tělem i duší?

Jasně.

Je oporou všech světů?

Jasně.

Existuje jiný blaho, než ono Jí způsobený?

Ne!

Pouze Ona nás může otevřít?

Jasně.

Bude existovat jiný štěstí než to, jež Ona rozdává?

Ne!



Jasně, Matěji, ale co s tím zrovna teď uděláme my dva?

Nic, a ty, co si ze mě nejspíš zrovna utahješ, si trhni nohou!

Matěji!?! No teda, člověče, trpíš samomluvou tak hlasitou, že jsi ani neslyšel přijíždět moje auto?

Auto? Jaký auto? A kdo si tu u mý chalupy a na mým pozemku ze mě dělá srandu? A nejspíš bude chtít pod střechou zaparkovat auto i sebe, že?

Jasně, Matěji.

A kdo seš?

Renet.

Renet? A kde by se tu zrovna teď ona, už nejenom v duchu, ale nejspíš sakumprásk emigrantka vzala?

No, přijela jsem a už pěknou chvilku poslouchám tvůj úžasnej chvalozpěv na ženy i to, co jsi říkal před tím.

A co, že jsem říkal?

No, že všechny ty krásný slovanský holky zůstanou trčet topíce se v prachách nějaký tramtárie. Budou k tomu mít rezidenci na Mallorce a ještě ke všemu s nějakým „tento Pen-clubem“.

Takhle závistivou blbost jsem přeci nikdy nemohl říct! Vždyť víš, jak je to s těma blbejma, a přesto vyslovenejma myšlenkama.

Jo, Matěji, vím. Ale když se pokusíš vstát a nastavit svůj uvítací orgán, tak se začnou dít ty věci, o kterejch jsi před chvílí jen blouznil. Ale, člověče, když vypustíme ty tvoje výše položený otázky, tak zbyde pro někoho „šesti-verší svatejch a pro jinýho šesti-verší ďábelskejch pravd“:



Žena je podstatou vesmíru.

Je jeho tělem i duší.

Je oporou všech světů.

Protože neexistuje jiný blaho, než ono způsobený ženou.

Pouze ona nás může otevřít!

A nikdy nebude existovat jiný štěstí než to, jež Ona rozdává...



Tohle nám přeci sděluje nejstarší z ještě matristních a rodovejch učení, který vnímá naši planetu a vesmír jako tkaninu, jež vše překrývá, zahrnuje a na všechno působí. To, co existuje zde, je všude, co zde není, není nikde. Tak to formulujou Védy starejch Árijců i jejich dnes už velmi stará dceruška Tantra, kterou od příslušníků slovanskýho rodu Maurev, a hlavně těch dvou nejslavnějších, tedy Čandragupty a jeho vnuka Ašoka převzala, a dlouho svobodně rozvíjela jimi sjednocená Indie. Pak ovšem svoboda umiňovala až opravdoví tantrici skončili v ilegalitě moře roztahujícího se patriarchálního hinduismu. Nakonec ovšem ani to nestačilo, protože z moře byla stoka. A pak už jen žumpa k nedejchání...

Autor: Matěj



Kdo si chce zakoupit zde uváděnou knihu, může objednat za 49,- Kč i s DPH zde: http://www.bezvydavatele.cz/book.php?Id=861

37 komentářů:

  1. No jo, Matej. Ale na čo sme tu teda my, chlapi?
    Len na to, aby ženám nebolo smutno? To predsa nie, to by si nás tie naše Bohyne ani nevážili.
    Sme tiež Bohovia (alebo sa nimi niekde na ceste po Svarge staneme)...či ...sa naši Predkovia mýlili...?!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono je to skor o zenskej energii.Maju ju zeny ako i muzi (a rovnako i muzsku energiu)..iba ze vecsinou zeny s nou dokazu lepsie pracovat.A toto je zacinajuce obdobie zenskej enrgie.

      Vymazat
    2. Ja Ti neviem, Mailo.
      Podľa mňa ako máme rozdelené role v živote, podobne to bude s Energiou a Silou. Myslím, že pravda bude tretí výber - že sa vraciame k zdravej, obojpohlavnej spoločnosti..

      Svarog s Ladou by možno napovedali viac ;-)

      Vymazat
    3. Ahoj Robo,
      na to k čemu tu teď právě my pánové jsme, si holt musí každý chlap odpovědět sám.
      Já mám pocit, že současnou situací jsou hlavně ohrožené ženy a děti. Takže nejde o žádné řešení smutku, či srandy. Sranda už skončila!!!
      My musíme být připraveni a odhodláni je chránit. To za prvé.
      Za druhé, jen ženy jsou schopny tohle odhodlání nastartovat a vy-ladit. A na to se konec-konců zeptej své ženy, či milenky sám.
      Když jsem se v tomto duchu zeptal těch svých, tak mi vnučka bez mrknutí oka pravila, dědo máš nějakou zbraň? A když jsem odpověděl, že nemám, tak mi řekla... to si snad děláš srandu, ne?
      Nedělám.
      Tak o tom, dědo raději už nemluv.
      A bylo to i mně Popletovi jasný.
      Jasný! Matěj

      Vymazat
    4. Role su to iba do chvyle kym ich chceme hrat.Vraciame sa k samemu sebe-kym som je to najdolezitejsie vediet.Vsade vokol je vedomie a castou toho vedomia je to co volame dusa.Vedomie ju vytvara.Ta dusa-e si z vedomia vytvara telo aby mohla ne-vedome reagovat na ine tela a tym sa ucit a vzdelavat sa ako kolektivne vedomie.No vsetko je to len iluzia.Je to energia a vedomie,a nieje ani muzske ani zenske-je oboje-a ani jedno.Iba sa rozhodne prejavovat tym s cim chce viac pracovat,a ked je uz dost daleko a tie energie su vyvazene tak dusa uz nepracuje skrze telo-hmotu-energie,ale hlavne skrze vedomie.A ani to nieje cela pravda :-) Doma budem-e az vtedy ked prestanem-e hrat role ktore nam prisudila spolocnost-iny.Potom sa mozem-e rozhodnut slobodne..No dalej uz zachadzat nebudem.. Ale to som hovoril o bytí,a v zivote suhlasim s tebou ze sa vraciame k zdravej spolocnosti..tam uz nebudu ziadne role.:-)

      Vymazat
    5. Tak ak to Matej myslíš tak, že ženy z nás konečne zas urobia chlapov, tak súhlasím. Ono to vôbec nieje ľahká úloha. Jeden by povedal, že by nás mali poriadne udrieť po hlave, aby sa nám rozsvietilo..

      Mailo, vraciame sa domov!
      Či tam budú role, neviem. To záleží, čo si pod tým kto predstavuje....
      Hlavne si to rozhodneme sami, jak píšeš!

      Vymazat
    6. Ahoj Mailo,
      reaguji pouze na tu první větu, protože to ostatní by bylo na celou knihu.
      Myslím, že ta kvalifikace role se někdy vymyká Tebou naznačenému rozsahu. "kym ich chceme hrat". Tu základní jsme si zadali při vstupu do tohoto života. A v celém jeho průběhu se snažíme objevit v čem ONA vlastně spočívá. Bez tohoto objevu a jeho pochopení jsme vždy značně mimo s námi spolupracující universální režii.
      Ta nám do cesty staví spoustu překážek, či zajímavých i hloupých témat, které nás někdy velmi matou. Nicméně je tu jistě vždy nějak přítomen a naznačen směr výběru. A nejspíš jsou universem strukturovány tak, abychom měli šanci pochopit proč tu jsme.
      Máme kliku, ale současně i smůlu, že situace ve které jsme se svým přičiněním ocitly, nás bude neustále tlačit k onomu fatálnímu PROČ.
      A to, co nám současný svět a my jemu nabízíme mne zatím téměř ničím nenaznačuje, že jsme už vstoupili na tu správnou pěšinku. Proto budeme muset nejspíš ještě mnohé udělat. Dík za podnětný komentář. Matěj

      Vymazat
    7. Jasně Robo,
      kámoš u piva z nás může udělat tak akorát ... zas jen kámoše u piva. Ale, ženská si vždycky na nás najde tu správnou a fungující metodu. Dík za komentář. Matěj

      Vymazat
    8. Ahoj Matej.Tie role ktore nas naucila hrat spolocnost hra nase EGO a to do chvyle kym sa vedome nerozhodneme tie role uz nehrat..hladat sameho seba. Vtedy davame vecsiu moc-hlas nasej Dusi.A ked pritom zvysujeme svoju energiu-vibraciu teda sa naladujeme tak odhadzujeme negativne veci v sebe a zaroven tym poskytujeme vyssiu energiu mysli aby z tej vyssej energie mohla tvorit.Co tvorit,pritahovat energie a vedomosti ma na starosti uz potom Dusa(ak jej to dovolime ci dovoli EGO) Zle veci sa nam deju hlavne z dovodu ze rozhodjue EGO pretoze nechalpe nevidi a nevie,a tak sa uci na vlastnych chybach. Dusa vsak vie a nepotrebuje sa ucit(na to tu niesme povodne).Dusa si tvori telo aby mohla skrze telo zazivat emocie a tvorit.A kedze vie tak vie ako nas ucit pozitivnimi vecami a nepotrebuje nas ucit negativnimy.Ten kto vsetko vie(Dusa,Boh) vsak uz nepocituje emocie-nic ho neprekvapi. Pre nazornaot ked napriklad pozerame ten isty vtipny film 20ty krat tak uz nam neprinasa pocit veselosti(emocie) lebo uz vieme presne co sa stane. Z tohoto dovodu dusa zaziva veci-emocie cez telo-hmotu.Telo a EGO nevie presne co pride a preto zaziva emocie ktore smeruju k Dusi a zaroven mysel tela tvori odspodu smerom hore. Tvorit ale dokazeme az ked dokazeme zvysit vibracie a nacerpat energiu..teda taku aku nacerpame s tou tvorime.A dusa nam ktmou doda zdrave telo,vedomosti ktore potrebujeme ako i samotnu energiu k tvoreniu-ked jej dame tu moznost(ked EGO a telo uz nebrani). Telo nema Dusu,to Dusa ma telo.A tou Dusou sme ked nehrame role.Dusa ziadne role nehra preto ze to chcu iny alebo sa chce niekomu zapacit alebo ze by to spolocnost povazovala za dobre.Naplanuje si a robi co chce a vie ze je spravne be ohladu na to co si iny myslia.Dusa nehra ziadne role..je sama sebou. :-)

      Vymazat
    9. Trochu do Vaší diskuze zasáhnu. Pídíte se po roli člověka zde na Zemi. Jednoduše a srozumitelně, plníte roli OTROKA Systému, pokud Vás neosvobodí Vaše poznání a vědomosti. Pokud máte vědomosti a poznání, odchylujete se již od pravidel nastaveného Systému Otroka a je jedno, jestli jste žena, nebo muž, toto je již vedlejší pro rovnováhu a je plněna poměrným množstvím zrození žen a mužů. Všechny problémy zde pak vznikají řevnivostí mezi otroky a největším terčem jsou ti, kteří se již částečně vymykají Otrokům. Jak to je již miliony roků nastavené jsem upozorňoval v článku http://energieupramene.blogspot.cz/2014/01/thovt-kersti-simone.html a jak většina dokonce s tímto řízením lidstva je ztotožněna a souhlasně pokyvuje hlavou. Opak je pravdou a nenechte se zmást praktiky GP.

      Vymazat
    10. Dobrý večer Iv,
      myslím, že potkat se zde v tomto životě se svým úkolem a pokusit se ho specifikovat a alespoň do určité míry se s ním popasovat, či dokonce ho zvládnout není možno považovat za roli OTROKA. Protože to je vědomá pozice, jež znamená mnoho se učit, vnímat, cítit a snažit se pochopit leccos mezi nebem a zemí. Poznání a vědomosti nejsou darem z hůry, protože univerzum (alespoň doufám)nepraktikuje ani ty nejjemnější formy elitářství. Pokud by tak činilo, nebylo by univerzem, ale tím, co je obvykle kvalifikováno jako ďábel.
      Ano, mezi materialisty, otroky a hlupáky panuje vždy řevnivost. To je totiž jejich jedna z mála kvalifikací. Oni se po smyslu fyzického života a údělu duše nepídí, protože nevidí mezi těmito kategoriemi rozdíl. Ale já mám, Iv pocit, že alespoň tuhle diferenci velmi dobře vnímám. Dík za podnětný komentář. Matěj

      Vymazat
    11. Mailo,
      asi jsme si nerozuměli. Já tu nehovořil o rolích a úkolech, jež nás učila hrát společnost a ego. Tahle zadání s kterými vstupujeme do svých životů si přidělujeme, ne jako ego, ale jako duchovní bytost. A z toho důvodu nelze z projektu vystoupit, ale musíme ho řešit. Proto je pro duši tak nebezpečná sebevražda. Dík za podnětný komentář. Matěj

      Vymazat
    12. Duše je svobodná a jako taková nemá žádné role hrát.Pouze jít životem tak, aby cíleně a vědomě neškodila ostatním.
      Tady v tomto našem astrálním 3D lágru je to ale tak, že málokterá bytost dokáže být celistvou a čerpat energii z Universa, aniž by vědomě či nevědomě měla snahu odebírat energii z ostatních bytostí.
      Vřele dopuručuji studovat Zelanda a zde na stránkách dovedené k úplné dokonalosti poznání o Síle.
      Dle mého názoru si stále mnoho lidí neuvědomuje nebo přehlíží, že zde na Zemi NEPROBÍHÁ přirozený vývoj Duší, jak má v plánu Universum, ale je těžce narušený a překroucený a záměrně snížený nebo zcela odstřižený "přísun" Síly.
      Osobně bych uvítala, kdyby GP "navigace" byla odstraněna.

      Sílo znič všechno temné zde na Zemi.
      Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi.

      Vymazat
    13. Pokud člověk dosáhne lidství, opouští roli Otroka mu zde vnucovanou např. antisociálním cítěním a dalšími spíše zvířecími charakteristikami i pomocí náboženství a jejich nauk. Po dosažení lidství se jejich Duše začíná spojovat do jednoho celku a začíná být otevřená cesta i k poznání svého úkolu. Toto dobře shodou okolností popsal i p. Pjakin ve svém videu https://www.youtube.com/watch?v=0Z3rXxwrdJk od 44:02 min.
      Tak jak napsala Ter Fry. Na Zemi neprobíhá přirozený vývoj Duší, je zde válka mezi Harmonickou a Disharmonickou stranou, která používá nyní lidstvo pro své záměry a to tak, aby vše bylo navenek jako svobodné rozhodnutí lidstva a tím se vyhnout chytře následkům a je svalit na lidstvo.

      Vymazat
    14. Ahoj Terezko,
      jo, duše je svobodná, ale zde v lidském těle, nikoli. Zde je VTĚLENA proto, aby se k té svobodě v materiálním světě dopracovala.
      Divadelní výraz role, který je možný použít místo slova vtělení, při této debatě použil první Mailo. A musím se ho zastat, protože to udělal bez jakéhokoli postranního úmyslu. A učinil tak dobře. Protože VTĚLENÍ v této výrazně materialisticky orientované společnosti má pro mnoho lidí v sobě obsaženy naprosto ne-stravitelné významové odstíny.
      Nevím tedy, proč tolik povyku pro pouhé civilizační, byť nepříliš přesné, ale přesto běžně pro tento účel používané synonymum, ROLE.
      A pokud se jedná o Tvůj úvod do komentáře, že duše nemá žádné role hrát, tak v Tvém současném vtělení Terezky, ona duše má za úkol pokusit se přesvědčit a dovést fyzickou Terezku v soulad se záměry universa. A tedy vyhnout se nástrahám " VŠEHO TEMNÉHO NA ZEMI, TEDY ZNIČIT VŠECHNY NÁSTROJE SATANA ZDE NA ZEMI". Toť je v kostce a velmi jednoduše vyjádřením záměru a toho, co se uvnitř Tvého těla, mysli a duši děje.
      Tenhle výše uvedený slogan je zde uváděn dost často. A já začínám mít dojem, že se nad jeho skutečným významem jeho vyslovovatelé, příliš nezamysleli. Ono je samo o sobě hezké, ale jeho realizace závisí na každém z nás. Protože ona energie uložená v abstrakci slova síla je obsažena pouze a jenom uvnitř nás samých. A dokud toto lidi nepochopí, tak to má význam asi jen takový, jako když stoupenci Marxe pokřikovali po ulicích - Proletáři všech zemí spojte se.
      Terezko, nezlob se pokud jsem Tě naštval, ale některé věci je nutno začít vyslovovat. A děkuji za podnětný komentář. Matěj

      Vymazat
    15. Iv,
      uvádíte:
      Pokud člověk dosáhne lidství, adt., opouští OTROKA. V tom se přece naprosto nerozcházíme.
      To, že na planetě neprobíhá přirozený vývoj /vsunul bych/ nejenom duší, ale i fyzických dispozic člověka, na něž jsou neustále podnikány stále radikálnější teroristické akce, jako jsou zásahy a manipulace s naší DNA, patentní léčba, chemtrails a mnohé jiné. V tom se přeci rovněž nerozcházíme.
      Že je zde válka harmonie s disharmonií a mnoho válek na jiných úrovních je evidentní. Rovněž tak je naprostou pravdou, že ta silnější a mocnější strana to zneužívá a pokouší se to hodit - ovšem ne na lidstvo, protože tím by zahrnovala i sama sebe. Ona se přeci jako ELITA z lidstva, které nazývá "DAVEM" výslovně vylučuje a svaluje vinu na něj.
      My se od nich lišíme pouze v tom, že většina lidí a mám pocit, a vnímám to i na mnoha blozích, že tato vina je dávána pouze MOCNÝM. Já jsem bytostně přesvědčen, že téměř stejný díl viny neseme i my OBYČEJNÍ LIDÉ.
      Jenom by mě zajímalo kdo to jsou, Ti obyčejní lidé?
      Nikdy jsem dosud nepotkal člověka, který by mi sdělil, "hele, já jsem obyčejnej člověk". A i kdyby mi to řekl, což se ještě nikdy nestalo, tak já vím a jsem o tom bytostně přesvědčen, že ON i každý z nás jsme - NEOBYČEJNÍ.
      JENOM SE ZA TU SVOU NEOBYČEJNOST NEMÁME ODVAHU POSTAVIT!!!
      Ale ti druzí, které činíme zodpovědnými, za všechny ty skutečné a jimi páchané zrůdnosti nám svojí NEOBYČEJNOST dokonce nestoudně staví na odiv. Jsou na tu špínua zrůdnosti dokonce hrdí. A pouze a jenom proto jsou mocní a mohou vše na této planetě řídit a činit sobě služebným. Toto ze sebe nechali učinit naši předkové. A my, tedy naše duše procházející karmou jsme se toho přímo zúčastňovali. Ale ... musíme takto konat i nyní?
      Dík, Iv za podnětný komentář. A tohle vše myslím v dobrém a se srdcem na dlani. I když s tím mám v současné době všude velké problémy. Matěj

      Vymazat
    16. Matěji, to je v poho.
      A protože jsem, co na srdci to na jazyku, posílám Ti písničku, která vystihuje ledacos mezi námi v minulosti dávné,haha.
      https://www.youtube.com/watch?v=w-6ivZKh8cc

      Vymazat
    17. Terezko,
      to video není dostupné mi řekl noot. Takže se nedozvím, co to mezi námi tenkrát bylo? To je hrůza! Já se s těch svých záskoků, co se na mne furt hrnou, a to nejenom z minulosti, asi zblázním. Tak mi ten příběh, pokud je moc "neslušnej" pošli mailem. Třeba budu muset napsat další knížku s názvem třeba Řekla...ahoj, /no, dejme tomu/ blbče! Já fakt nevím, co bych pak s těma prachama za ty knížky měl dělat?
      Fakt se moc těším nato, co jsme to spolu tenkrát vyváděli. Matěj

      Vymazat
    18. Matej v predoslom komentari som to vyjadril jasne no asi si celkom nepochopil.Nepouzil som vyraz divadelna rola miesto vyrazu vtelenie.Divadelna rola je to co hra EGO ked sme neprebudeny a nemame spojenie z dusou.Teda robi to k comu nas ta banda manipulatorov vedie.Dusa ziadne role nehra,jej- nasa sloboda je zavisla zvnutra,nie zvonka..len je ju extremne tazke dosiahnut v tychto zmanipulovanych podmienkach Zeme.Fuj..

      Vymazat
    19. Zdravím autora i diskutující rád Vás všechny vidím,
      děkuju za článek i podnětné komentáře, jeden si vždy uvědomí že tu není až tak sám jak by se někdy zdálo.
      jojo vymanit se z tý "otročiny" zde na Zemi vidím jako nelehkej to úděl, a je to podle mýho jedna z prvních věcí co by měl každej z nás zde projít tzn makat na sobě, učit se a vzdělávat (ne ty bláboly ze školskýho systému!) Poznání osvobozuje a někdy jeden při tom poznávání občas hledí jak puk" co vše je zde na lidi připraveno, dobře to popsal Iv jednou větou "..zde je něco jako hon na obecní zajíce" což je fakt.

      No a když se pak někdo vymyká okolí, systému, o následný řevnivosti ze strany okolí by se daly psát i romány ale to nemá smysl, tím si každej musí stejně projít sám po svým.

      "Žena je podstatou vesmíru.
      Je jeho tělem i duší.
      ........."
      Podobná slova jsem někde četl je to Matěji dobře napsaný a souhlasím,
      žena má zde velkej dar = RODit děti a proto by si KAŽDÁ jedna žena měla vždy dobře rozmyslet komu že to dítě dá, hlavně nehledět jen na "materiálno", svaly, apod nesmysly - jak se dnes často děje.
      Asi je toho víc co napsat k tématu. Tím samozřejmě neříkám že by ženy byly špatné to ne, to poblouznení je vidět u obou pohlaví a souvisí to právě s nedostatkem skutečnýho vzdělání.
      Z pohledu současnýho dění souhlas Matěji, k té správné pěšince zatím asi jen míříme.

      Vymazat
    20. O svobodným vývoji Duše zde nemuže bejt ani řeč, jojo astrální lágr to je to správný slovo, však o tom mluvila i Anastasia - když řekla že lidstvo stvořilo NĚCO co se vlastně otočilo proti němu a bude se muset tomuto postavit a vyřešit. Jen jsem vypíchl pár slov z Megreho, ony jsou v tom zapojený i jistý entity kterejm to náramně vyhovuje ten současnej stav na Zemi.
      Sílo znič všechno temné zde na Zemi.
      Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi.

      Matěji, "vyhnout se nástrahám VŠEHO TEMNÉHO NA ZEMI, TEDY ZNIČIT VŠECHNY NÁSTROJE SATANA ZDE NA ZEMI" to je jedna z hlavních věcí každýho z nás osobně a každej má tuto dílčí zodpovědnost, každej o tom musí přemýšlet sám a podle toho pak jednat. A nejde to hned na počkání, mmj. kyvadla jsou dooost promakaný, ale V. Zeland je dobře podanej a ve spolupráci s články IV-a to dává smysl i obyčejnýmu člověku jako su já.
      Děkuju Matěji za dobrej článek a Díky autoru EuP za pomocnou ruku a odpovědi.

      Vymazat
    21. Ahoj obyčejni lide,
      jasně, že jsi to mohl číst jinde. Je to totiž citace z Tantry.
      Dík za podnětný komentář. Matěj

      Vymazat
    22. Mailo,
      výraz role nepatří jenom k divadlu a filmu. Ale toto slovo se používá i ve smyslu role životní, či role života. Je zde mnoho odstínů a já v tom komentáři měl na mysli VTĚLENÍ, tedy ne divadlo, ale vstup duše do skutečného a nového, či dalšího života ve fyzickém těle. Promiň mi jestli toto způsobilo, že jsme si nerozuměli. Jinak děkuji za Tvůj vysvětlující komentář. Matěj

      Vymazat
  2. trochu toho videa https://www.youtube.com/watch?v=7gI9p1L4Ncc https://www.youtube.com/watch?v=nZPHQD4sh6A https://www.youtube.com/watch?v=P1AbwDKLM1U https://www.youtube.com/watch?v=AbldLq-aPEk https://www.youtube.com/watch?v=Rhtl1Pdgn4E https://www.youtube.com/watch?v=9opZkH2RK_A

    OdpovědětVymazat
  3. Môžem malé PR?
    http://www.uloz.to/x8jqN12/potvrdenie-knihy-svetla-pdf

    Kniha sa už nedá bežne kúpiť, tak myslím, že nieje nič neetického na tom, si ju stiahnuť. Napokon, ide hlavne o naše poznanie..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Robo, toto je velmi dobré čtení a doporučuju.
      Třebas se brzy objeví i dotisk z tartaria.sk a dobře tak

      Vymazat
    2. Niektoré knihy sa vyplatí mať v knižnici.
      A kúsky poznania našich dejín medzi ne bezosporu patria.. :-)
      Som vďačný, že už máme prístup aj k nim..

      Vymazat
  4. http://www.suenee.cz/indie-spickove-technologie-ve-vedach/

    Špičkové technologie ve védách

    OdpovědětVymazat
  5. Iv,
    i když už dávno nejsem vyznavačem žádného náboženství, tak musím konstatovat, že jsme se teď spolu právě paradoxně posunuli až k teologické debatě.
    Asi se shodneme, že čtyři schválená evangelia Nicejským koncilem, jsou pouze záměrnou katolickou ideologií. Nicméně v Janově evangeliu 10.kap. verš 34. se dochovalo malé torzo textu, jež sv. taťkové nějak přehlédli, protože jinak by tam nebylo. Mám velmi staré vydání NZ od svého strejčka, jenž byl v ilegalitě světícím biskupem Litomyšlským.
    Cituji: Ježíš říká apoštolům "Není-liž psáno v zákoně Vašem. Já jsem řekl:
    I vy jste bohové. Konec citace.
    Tedy jestli-že Ježíš nazval bohy ty, k nimž bylo slovo boží řečeno, jako prostředník univerza, tak to může znamenat pouze, že my lidé jsme nositelé, či úložiště potenciálu univerza. Tedy to s čím vstupujeme zpočátku nevědomě do svých životů se u některých procitnuvších jedinců může realizovat jako např. u Ježíše v téměř plný projev univerza.
    Já jsem v komentáři uvedl:
    Protože ona energie uložená v abstrakci slova síla je uložena pouze a jen uvnitř nás samých.
    Tím bylo míněno a konstatováno jen to, že ona u mnohý ještě neprobuzená síla univerza v nás přesto skutečně sídlí. A pouze čeká na prozření onoho člověka. Tedy, že v sobě objeví svoje zadání a začne ho realizovat. Nic víc, nic míň! Drtivá většina lidí se s tímto nepotká. Proto je tu ZLO v takové převaze.
    Napsal tak, jak jsem to napsal, jenom proto, aby si čtenáři uvědomili, že to, co je v tom sloganu (anglicky-heslo) vyjadřováno jako síla je viz. Haramein - kvantové, či energeticko-informační pole. V mystice mající mnoho názvů. A tato pole zahrnují naprosto vše v tom, čemu říkáme vesmír. Vše je se vším spojeno stříbrnými šňůrkami říká Radomírova žena Magdalena ve svém evangeliu Sofiánů. A já tuto energii naprosto nepopírám. Jenom vím a tvrdím, že když je v celém jsoucnu, tak je i v nás lidech. A toto nám nebylo dáno jako pomocný zdroj, jak říkáte, ale stejně tak, jak je to rozprostřeno v celém vesmíru.
    Vite, Iv, ono to temné, po jehož zničení v onom sloganu tak voláte, je nedílnou součástí projektu, který nazýváme vesmírem. A ten vytvořilo univerzum. Vy se vyznáte ve fyzice víc než já, tak si představte, co by se asi z fyzikálního hlediska stalo, kdyby ono temné bylo opravdu někým, nebo něčím zničeno. My lidé jsme na této planetě proto, abychom tyto síly, které jsou i naší nedílnou součásti dokázali zvládat tak, aby co nejméně škodily. Neboť zničení oněch temných sil by mělo za následek zničení nás samých. A hlavně proto jsem to uvedl do komentáře.
    Jo, a ti Marxovi zednářští komunardi, běhající po Paříži, to byl spíše fór, než přirovnání. Matěj

    OdpovědětVymazat
  6. Iv,
    teprve teď jsem si přečetl úplně celou Vaši úvodní stať nad mým příspěvkem. Hm, zvláštní. Myslím, že to je jedno velké a zcela zbytečné nedorozumění. Sice jsem se z mého hlediska o ten slogan otřel právem, protože s ním nesouhlasím, kvůli jeho nelogičnosti a zbytečnosti vysílat negativní energii na něco rovněž negativního, čímž zlo bezesporu je, ne? Z z duchovního hlediska se ty dvě negace nemají možnost potkat. Tak proč bych o tom neměl napsat komentář. Vždyť pochlebováním nikdy nic pořádného nevzniklo. A ani vzniknout nemůže.
    Pokud jsem se Vás nepříjemně dotkl, a jak vnímám Vaší reakci, tak asi ano, tak se omlouvám. Ale nemohu se omlouvat za to, co jsem zde v komentářích napsal. Myslel jsem to upřímně bez jakýchkoli postranních úmyslů. A za jejich zveřejnění Vám moc děkuji. Rovněž tak i za spolupráci na templáři. Přeji Vám i Vašemu blogu hodně upřímných a moudrých čtenářů. S přáním zdraví a pohody Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Matěj
      O urážce nemůže být řeč, jen jsem otevřeně napsal názor opřený o zkušenosti ze života. A co se týče pojmenování pozitivní a negativní je rovněž zavádějící, protože je vytvořen pro jednoduchost, správný výraz je Harmonický (pozitivní) a Disharmonický (negativní) a Zdroj vždy usiloval a usiluje o rovnováhu, takže nic není zbytečné, zvláště když do toho zapojíme Sílu,která nám byla dána od Zdroje a je také součástí naší zodpovědnosti, ta už si cesty k rovnováze najde vždy.
      Matěji, je to Váš názor a v žádném případě nebudu nikdy usilovat o vnucování nějakých názorů druhým, tak jak to i dělám zde na stránkách, s někým je to v harmonii uváděné informace a s jiným naopak, ale to je věc poznání každého samotného a přesvědčování o nějakých pravdách je zbytečné, zde jen podávám informace ze studia a praxe, ale lidské pravdy ne, ty jsou měnné.
      Jinak se na spolupráci i ohledně povídek přeci nic neměmní, to by nebylo ani z mé strany vhodné, nebudu porušovat rovnováhu, Vám Síla dala vnuknutí psát pro lidi povídky a mně dala Síla poznání a tyto skutečnosti předat lidem taky dál a je jen na nich, jak s nimi naloží. Takže ani zde nedopustím nerovnovážným silám spolu s Egregory nabourávat harmonii, takže jak říkám, jedeme dál.

      Vymazat
    2. Dobrý večer Iv,
      dobře, po přečtení Vašeho mailu a tohoto komentáře necháme naši včerejší ne-harmonii plavat. Neboť ona nejspíš v rámci cyklů doputuje tam kam má. Tedy sinusoida se právě zalomila tím nadějným směrem. A teď ať se děje dle naší tolerance, rozumu a prozřetelnosti univerza, co bdí nad námi. Dík za Váš komentář a jedeme tedy dál. Matěj

      Vymazat
    3. Áno, Matej, tú cestu po špirále duchovného rozvoja poznáme dôverne. Raz sme v tom "závite" na hornej, inokedy na dolnej úvrati.
      Krásne na tom je, že ak sa pohybujeme, tak zakaždým je spodná aj horná úvrať o kúsok vyššie..
      Som rád, že ste si to s Iv vyjasnili.
      Ste obaja jedinečné a mne prínosné duše..

      Vymazat
    4. Ahoj Robo,
      dík za povzbuzení, které chutná jako po ránu na lačno výtečný nápoj z velmi letitý moravský slivovice z Klobouk do níž je zamíchán olivový olej mého kámoše ze Škrypu a sedm jantarových kapek sousedova propolisu. Když to lžící zamícháš jiskří to a září jako slunce a chutná skoro jako žena. Zkus to. Ale nedělej to z obchodního šmejdu. Dík za komentář. Matěj

      Vymazat
    5. Ahoj Matej, ešte mám zvyšok domácej meruňky aj modrej od "obyčejní lidé".
      Už si ale vychutnám len tú božskú vôňu, od 1.1. nepijem ani kvapku.
      Nojo, na "stredné léta" straciam rozum.. :-)))

      Vymazat
  7. Moc pěkný komentář ... než napsala jsem prvně větu o Síle, nechala jsem zde přečtené delší dobu v sobě ´usadit´, ale nyní v plné přítomnosti pravím ... Sílo znič všechno temné zde na Zemi. Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi. Mimo jiného jsem napsala pozdrav " Vesmírná Láska " však změna čárky nad písmenkem " a " vyšlo mi ... Vesmír Laská, nechť tedy Nás Vesmír Laská. Krásný den. *marcela

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.