úterý 19. listopadu 2013

Přepólování Slunce





Dnes jako velký objev se uvádí, že dojde k přepólování Slunce v nejbližší době. 
Tyto informace již zde nebudu kopírovat, najde si to dnes každý, ale na toto jsme již upozorňovali na našich stránkách v Dubnu 2012, odkaz na článek: http://energieupramene.blogspot.cz/2012/04/asymetricka-polarizace-slunce.html

ISON  letí, zničí všechno smetí,
SLUNCE svítí, pomáhá jí.

4 komentáře:

  1. No a to když se přepóluje Sluníčko,to se přepóluje snad i Země,ne?A to bude teprv pořádná zábava,konečně se něco děje,už bylo na čase.A koukám,že jsou to "věci", na které nemá člověk pražádný vliv,páč by to stejně zhnojil,kdyby se do toho začal plést,jako zatím vše,Zemi dovedl téměř do záhuby,fuj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ter fry
      Teď jste mně vykouzlila úsměv na tváři, náhodou velmi pěkně vystižené pocity většiny těch, co rozumí dnešním dějům a nehledají slovíčkaření v podobě toho vnitřního pocitu záchrany sebe. Většina lidí mně dnes připadá, jak obecní zajíc s razítkem na zadku a stále se schovává za nějakou hroudu a to vždy v podobě nějaké omluvy. Když se sekne PC, většinou nutno provést RESTART a pak vymazat viry.

      Vymazat
  2. Souvisí to přepólování nějak s těmi kometami, nebo se to děje nezávisle na sobě? Ono to je nakonec vlastně jedno, ale celkem by mě to zajímalo. A taky před pár měsíci zase proběhly světem ony podivné "zvuky odnikud", ale teď je ticho po pěšině. Že by klid před bouří?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Kment
      Přepólování Slunce je děj periodický a komety přepólování neovlivňují, jen jejich přítomnost je nastavena tak, aby se zůčastnily stávajícího děje a ovlivnili nové změny, samozřejmě nemám na mysli jen fyzikální projevy, ale ty, co tvoří naši realitu a působí pro některé skrytě, nevědomě, ano je to geniálně časově nastaveno.
      Co se týče zvuků, tyto infrazvuky byly výsledkem přeměny zemských ker v hloubce zapřičiněných Sluncem a nynější výsledek začíná být znát otevřenými kavernami, tedy zvětšenou sopečnou činností, která je rovněž jedna z mnoha aspektů přeměny systému - jinak to nejde, vše nové se rodí i v bolestech, ale stávajícího systému, jako organismu, který již dožil.
      Správná odpověď v anketě: Všechny synchronicity výše uvedené.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.