sobota 9. listopadu 2013

Dítě - profesor etiky


I malé děti nás mohou učit, jsou bezprostřední a nezkažení tímto systémem , jsou to většinou čisté Duše. Posuďte sami.


 


A teď ironický pohled, jak tento systém vše obrátí, aby se hejbal kšeft a lidi měli sádelný mozky:

Žerte, ale hlavně nemyslete.
"Žerte, všechno co nabízejí markety, co běhá a je živý. Neustále, s minimálními přestávkami. Pamatujte si, že špatná chvíle na dezert, přesnídávku, malý předoběd, svačinku, druhou večeři nebo piváka neexistuje. A misku s promaštěnými brambůrky si šoupněte i k posteli. Mezi vámi a jídlem nesmí být žádná překážka ani velká vzdálenost i o půlnoci.
Sádlo je grunt, na kterém je vystavěná celá naše "kultura". Vepřové, husí, kachní, pomazánkové, na rohlík, pod šnicl, do polívky i na bábovku. Nicméně řiďte se podle neovladatelné chuti, výtečně totiž maká i cukr, ten rafinovanej. Nebo můžete rovnou šňupat kreatin.
Ke kuřecímu šmakuje slanina, zelenina bez slaniny jakoby ani nebyla. Neexistuje jídlo, které se nedá udělat aspoň s pěti řádně vytučnělými přísadami – všechno se dá zapéct smetanou a ke všemu se šikne nálož hranolek, prohnanými 6x přepáleným olejem, nejlépe vyjetým, ušetříte. Takže, nebojte se kombinace.
Na větší talíř se toho víc vejde, žádná krabice sušenek nebo pytel chipsů nejsou dost velký. A když si chceš dát kuře, upeč kachnu. Je vypasenější a sádlíčko z ní teče jedna báseň a líp se kejhá, když dostanete malou výplatu.
Pivko. Souhlas, nejenom na sádle stojí naše "kultura". A pivo dělá, jak známo, hezká těla, kam se hrabe klokan Vačnatec. Sice klišé, ale funguje báječně. Když neošidíte konzumaci, do pár týdnů máte piváska i s prověšenými cecíky jako když vyšije a možná zastanete i kojnou. A dokud nedřepíte zaboření v kanapi s ovladačem v ruce, stoupají kila zkrátka pomaleji. Pozor, sport pouze v televizi a jen hubou. A vůbec veškerý pohyb je zakázaný, nejlépe sedět u PC a pařit hry, získáte pocit geroje a vládce, maximální pohyb jen na WC".


Českého humoru není nikdy nazbyt.

7 komentářů:

  1. To člověk neví jestli se má smát a nebo brečet.A co se týče toho úryvku z filmu,tak jsem taky měla tu čest vidět jednu línou sviňku,která vážila asi 100kg, vedle u sousedů za plotem.Ležela v záhonu jahod(na tý černý plachtě,co se dává kvůli plevelu),podepřenou hlavu a koukala na mámu,jak pleje.Nejhorší na tom je, že jí bylo kolem dvaceti a co,čert nechtěl,je to vyučená řeznice,hihi.Musela jsem za stodolu,protože jsem slušně vychovaná ,ale smála jsem se, div jsem se v pase nezlomila.No jak ve filmu......

    OdpovědětVymazat
  2. to ter fry
    Jen humor osvobozuje, přeci si nebudete na sebe lepit hříchy těch druhých brečením, oni jsou zodpovědní za své činy, ne Vy.

    OdpovědětVymazat
  3. Najlepsie filmy su stare ceske...o zivote. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. ..Teda Československe som chcel povedať. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak jsem se podívala, co je to ten kreatin a ono to fakt existuje a dokonce se to i prodává,no nazdar.
    Kreatin
    Kreatin je dusíkatá organická kyselina běžně se nacházející ve všech obratlovcích. Nejvyšší koncentrace dosahuje pak přímo ve svalové tkáni. Objevil ho a popsal roku 1832 Michel Eugene Chevreul. Wikipedie
    Vzorec: C4H9N3O2
    Molární hmotnost: 131,133 g/mol
    Identifikátor IUPAC: 2-(Methylguanidino)ethanoic acid
    Bod tání: 255 °C
    Rozpouštědlo: Voda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Creatine sa nachadza i v niektorych rastlinach..je to latka ktora pomaha udrziavat v tele cukor a pouzivaju ju casto sportovci.

      Vymazat
  6. dojemne video s tym dietatom. poucenie od niekoho, kto este nepresiel indoktrinaciou tymto systemom je velmi cenne.
    Ta ironia je velmi dobra, kiez by to bola len ironia z historie.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.