čtvrtek 27. října 2016

Boom energií




Třesk energií.

Poslední dny od 25.10. až do 27.10.2016 se v naší realitě koná zápas vyšších energií s těmi nižšími. Je to jako když venku sirkou chcete zapálit ohniště a vždycky vám to sfoukne. To samé se teď projevuje i v životě, kdy vaše radost je náhle sfouknuta. Je to nechtěnost nižších energií se přetransformovat na přicházející vyšší energie a to je teď vidět i na okolních lidech, jedni zatvrzelí a druzí se radují i z malých věcí, kdo chce moc a nedovede se radovat i z malých dobrých věcí, nakonec nedostane nic. Život v těchto dnech je jak jízda z kopce a my už brzdíme i nosem o zem. Měření Bovisů nám ukazuje tabulka, kdy v těchto dnech je jejich nárust velký, ikdyž běžně hodnoty jsou vzrůstajicí.



Sekundárním projevem přicházejících energií jsou i reakce planety Země. Ionosféra má vysoké hodnoty a ve Švýcarsku i v Itálii došlo v těchto dnech k zemnětřesením.

I Schumannova frekvence Země byla velmi intenzívně rozkmitána dne 26.10.2016.



Převálcovala nás v těchto dnech velká vlna energií jak zemních, tak vyšších, od modré po zlatavou. 
V těchto dnech nás velká většina spadla přímo na nos. Síla jen kroutila hlavou nad některými z nás. Některým přecvaklo a přecvakává v hlavě a záleží zda zvýší svůj výkon a nebo zůstanou v pidilidských „blbostech“ přinášených Systémem. Někteří zůstali, včetně teď projevujících se negativních pohledů a jiní začali přelaďovat. 
Myslím si, že celý 3D se začíná hýbat a jak pozoruji, v jistých časových vlnách. Dalším sekundárním projevem je, ať si myslí kdo chce co chce i děj zde: http://ac24.cz/zpravy-ze-sveta/9048-americky-utok-mosel-nezdareny-zniceno

Představitelé nízkých energií (zemních) se pokusili o zvrat a nynější propojení to nedovolilo tak jak jindy. Změny jsou pomalé záměrně, protože rychlé změny by znamenaly více utrpení, proto tyto energetické vlny musí mít jistý časový harmonogram s jejich intenzitou, která se stále více zvětšuje. Chemtrail už tomu nezabrání, proto i pravda od Temných jde na povrch.


Začíná odhrnování závěsů, které nám namontovali na naše vědomí a chca nechca, se jím to dost dobře povedlo do dnešních dnů. I pole Země bylo v těchto dnech na vysoké úrovni.



Mnozí z vás se cítí v těchto dnech frustrovaní, nejen ze světových událostí, ale i v soukromých záležitostech. Zjišťujete, že nic nefunguje a taky některé věci (i živé)  v těchto dnech znenadále šli do „kopru“ nebo "zlobí". Pokud to tak cítíte a dáváte mně za pravdu, jste součástí populace, kde je velmi dobrá šance genetického probouzení na přicházející vyšší frekvence. Kdo to tak nepociťuje, ať nesouhlasí, je to jeho volba a velká škoda, že nevnímá okolní změny a vlivy. 
Lidé s genetickou změnou k vyšším frekvencím jsou většinou popisováni jako přecitlivělí, intuitivní, tvůrčí až perfekcionalisti, empatičtí. Jejich přítomnost je velmi důležitá pro ostatní okolí v dnešní době, ovlivňují síť celkového vědomí, Zemi a všech tvorů na ní. Jejich houževnatost, možná až jejich tvrdohlavost inspiruje okolí, někdy i ostatní provokuje.

9 komentářů:

  1. Nechce hořet, pchá...
    Dejte mi sirky a benzín a už to lítá.
    No a ohledně těch změn, nejlepšejší ze všeho je, říci..."v mojem věku, už to nemá cenu" a je vymalováno.
    Dokud mne tady nezahluší, budu řádit jak kulový blesk, haha.
    A příroda poskytne vždy útěchu, jak známo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ter fry
      Benzín je taky řešení, ale většinou bouchá a může s ním manipulovat citlivě jen ten, kdo zná jeho vlastnosti, a to velice opatrně, jinak dojde k úrazu a ne jen jeho samotného, ale i okolí. No a k větě…..v mém věku, už to nemá cenu….je většinou vytrženo z kontextu a tomu druhému se většinou zdá, že dotyčný vše vzdal, ale opak je pravdou, třeba zná věci, děje, které mu byly darovány a zná jemné nuance tvoření a řídí se jimi, ikdyž ten druhý si myslí o něm, že je blbec. Jen tak se dá dopracovat k nejlepším věcem, které pak padnou jak „zadek do gatí“. Vždy je třeba se sklidnit a jít za svým přáním v tichosti, tak nedáváte příležitost Tomu, aby vše mařilo a nebo výsledek by byl natolik zkreslený, že by z toho nebyl užitek. Síla to vždy jistí a kdo ji nevěří, ať za ní běží, uteče mu mezi prsty.
      Možná bych to i přirovnal k dnešním světovým událostem Co kdyby Putin se rovněž neohlížel na jistá pravidla Univerza a použil benzin, třeba v podobě napadení, nebo atomek? Jo, za chvíli by byl klid, protože by jsme se všichni vypařili, včetně Země, ale úkol byl splněn, razantně, bez ohledu na vše. Jeho přístup je zdánlivě pomalý, bez řádění, ale výsledek bude ten nejlepší pro všechny. Každý, kdo zná trochu duchovní zákony tvoření reality , ví co se odehrává za „cirkus“ tímto klidným způsobem v možné realitě, ikdyž není nic vidět.

      Vymazat
    2. Pane Iv,
      byla jsem v mládí mladým požárníkem, haha.A dokonce mne tam naučili i další dovednosti, jako třeba střílet z malorážky a dokonce se trefovat.
      S Gosudarem nemám žádný problém.
      Pokud někodo vidí za každou změnou výbuch atomovky?
      Jak říká můj otec.."kdo se bojí ser. v síni v ruce drží sekyru".

      Vymazat
    3. Ahojte rodinka,krasne pozdravujem :-D .Pekny clanok a sadne! Nuz,tym najlepsim benzinom si ty Terezka,a i zapalkou..:-) A slnko je tou atomovkou,iba ze takou co nam meni DNA a pomaha vycistit sa ak chceme.A nie len nam.Pre to je denne chemtralis,a tiez to tie potvory sprejuju pre to aby sa neupiekli jak krysy ale zaroven sme nevideli tolko co sa hore deje. :-) Ale Matka Zem tu energiu prima i tak,a kto chce a je snou spojeny prima ju nielen z okolia ale i od nej a odovzdava zase spet. Verim ze to trva tak dlho a ide tak pomaly postupne lebo sa caka i na tych kory este maju sancu ale to zatial nestihli.

      Vymazat
  2. No mne v utorok 25 úplne prepukla choroba ale začalo to už v nedelu, ale utorok streda štvrtok som nedokázala skoro vôbec rozprávať

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ůplně to samé.A to nepamatuju,kdy sem byl naposledy nemocný(nebývám...)nemohl jsem přijít na to,proč a co se děje..

      Vymazat
  3. https://www.youtube.com/watch?v=SF7FMm0tUMU

    Tonino.

    OdpovědětVymazat
  4. ze by nam nebolo luto :-) http://www.praxis-umeria.de/kosmischer-wetterbericht-der-liebe.html

    OdpovědětVymazat
  5. Dovolím si také i když zpožděně reagovat. 25.10 v úterý jsem se přestala hýbat.Páteř mi nedovolila žádný pohyb. Vůbec mám takový pocit, že čím více něčemu věřím, tím se mi špatně daří v životě..

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.